Γνώμες γιατί θα τρελαθω..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

Γνώμες γιατί θα τρελαθω..

Καλησπέρα. Δεύτερη φορά ύστερα από 4 χρόνια που ξεκίνησα πάλι αγωγή για άγχος και πιθανόν κατάθλιψη. Εδώ και 20 μέρες είναι με 2 εφεξορ των 75 και ζαναξ 0,5 τρεις φορές την ημέρα. Ενώ στην αρχη δεν είχα κάποιο θεμα, τις 3 τελευταίες μέρες έχω ένταση και στεναχώρια, όχι τόσο άγχος. Αυτό που μ ενοχλει πολύ ει αι ότι μου χει καρφωθεί η ιδέα ότι μπορεί να μου γυρίσει η βίδα και να αυτοκτονήσω. Ενώ δεν έχω τέτοια επιθυμία λέω από μέσα μου ότι μπορεί να γινει αυθόρμητα ή ξαφνικά. Σα να με τραβα το μπαλκόνι, κοιτάω κάτω και με πιάνει ταχυκαρδια από το φόβο. Τι είναι αυτό τώρα Θεέ μου δεν μπορώ. Πειτε μου σας παρακαλώ.

Antonis8
    Guest
    Νομίζω ότι θα πρεπει να το αναφέρεις με ένα τηλεφώνημα στον ψυχίατρο που στο έδωσε την αγωγή καθώς σκέψεις αυτοκτονίας αναγράφονται ως παρανεργεια των φαρμάκων το πρωτο διάστημα.

Ειχες αυτοκτονικο ιδεασμο και στο παρελθον ή σου εμφανίστηκε μόνο ως παρενεργεια τώρα;

Junior Member
    Και την πρώτη φορά το σκεφτομουν για λίγες μέρες αλλά μου περνούσε. Δεν ήταν ποτέ κάτι μονιμο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Lavender77 View Post
    Καλησπέρα. Δεύτερη φορά ύστερα από 4 χρόνια που ξεκίνησα πάλι αγωγή για άγχος και πιθανόν κατάθλιψη. Εδώ και 20 μέρες είναι με 2 εφεξορ των 75 και ζαναξ 0,5 τρεις φορές την ημέρα. Ενώ στην αρχη δεν είχα κάποιο θεμα, τις 3 τελευταίες μέρες έχω ένταση και στεναχώρια, όχι τόσο άγχος. Αυτό που μ ενοχλει πολύ ει αι ότι μου χει καρφωθεί η ιδέα ότι μπορεί να μου γυρίσει η βίδα και να αυτοκτονήσω. Ενώ δεν έχω τέτοια επιθυμία λέω από μέσα μου ότι μπορεί να γινει αυθόρμητα ή ξαφνικά. Σα να με τραβα το μπαλκόνι, κοιτάω κάτω και με πιάνει ταχυκαρδια από το φόβο. Τι είναι αυτό τώρα Θεέ μου δεν μπορώ. Πειτε μου σας παρακαλώ.

Εισαι στην αρχη της θεραπειας σου οπως ξερεις ,συνηθως θελει 30 με 40 μερες να αρχισει να χτιζει επιπεδα το χαπι στον οργανισμο σου και μεσα σε αυτο το διαστημα σου χορηγειται το ζαναξ για να μπορεσεις ν διαχειριστεις ολες τις παρενεργειες ποιο ευκολα.
    Παρόλα αυτα οταν βλεπεις οτι κατι δεν μπορεις να το διαχειριστης επικοινωνείς αμεσως με τον γιατρο σου γιατι οπως ειπε και ο αντωνης πιο πανω ειναι μια παρενεργεια και αυτη ...
    Ψυχοθεραπεια κανεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εισαι στην αρχη της θεραπειας σου οπως ξερεις ,συνηθως θελει 30 με 40 μερες να αρχισει να χτιζει επιπεδα το χαπι στον οργανισμο σου και μεσα σε αυτο το διαστημα σου χορηγειται το ζαναξ για να μπορεσεις ν διαχειριστεις ολες τις παρενεργειες ποιο ευκολα.
    Παρόλα αυτα οταν βλεπεις οτι κατι δεν μπορεις να το διαχειριστης επικοινωνείς αμεσως με τον γιατρο σου γιατι οπως ειπε και ο αντωνης πιο πανω ειναι μια παρενεργεια και αυτη ...
    Ψυχοθεραπεια κανεις?
    Ναι κάνω.. Για να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι να πάρω το γιατρό για το τι θα μου πει. Μήπως τρελαινομαι

Banned
    Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)
    Last edited by Aeon; 22-06-2020 at 14:40.

Banned
    Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)
    Last edited by Aeon; 22-06-2020 at 14:43.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Lavender77 View Post
    Ναι κάνω.. Για να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι να πάρω το γιατρό για το τι θα μου πει. Μήπως τρελαινομαι
    θα τον παρεις αμέσως αλλωστε νομιζω οτι στο ειπε οτι με το παραμικρο θα τον ενημερωνεις...

Εγω η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα τα εφεξορ για νευροπαθητικο πονο και οχι για καταθλιψη ...στην αρχη της θεραπειας μου αρχισα να εμφανιζω διαφορα και τρόμαξα ομως μηλουσα παντα μαζι με την ψυχολογο μου και μου εξηγουσε τα παντα και με ηρεμουσε ...
    τωρα πλεον που ηδη εχω κλεισει τους εξι μηνες ειμαι πολυ καλα και μην σου πω πιο καλα απο πριν...

ενταξει σαν ανθρωποι αντιμετωπιζουμε καθημερινα προβληματα ειτε με την δουλεια ειτε με την οικογενεια και αγχονομαστε και στεναχωριομαστε αλλα αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι της ζωης ...
    μην τα περιμενουμε ολα απο τα χαπια πρεπει να εχουμε θεληση ,σωστη καθοδηγηση ,πολυ υπομονη και το κυριοτερο να μιλαμε στους δικους μας ανθρωπους !

Junior Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)...
    Στην παρούσα φάση δεν με βοηθάει αυτό που λέτε. Είχα να φάω 10 μέρες από το άγχος κόντεψε να τρυπήσει το στομαχι μου. Έπρεπε να κάνω διαλογισμο; να κάνω pranic healing η να πιω βαλεριάνα.

Senior Member
    Ειναι στις παρενέργειες οι αυτοκτονικές σκεψεις όταν ξεκινας αντικαταθλιπτικό..Βεβαια εσυ απο ότι καταλαβα δεν εχεις ετσι δεν είναι;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

blackcrow
    Guest
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)..
    Τι είναι αυτά που λες στο παιδί; Επικοινωνείς; Πας καλά;
    Τι γίνεται εδώ μέσα ρε φίλε. Φόρουμ συμπαράστασης είναι αυτό;
    Μπαίνει ο καθένας και βγάζει τα σαδιστικά του.
    Άντε από κει γιατί τα έχω πάρει τώρα. Πραγματικά.

Μην ανησυχείς Levender. Ενημέρωσε το γιατρό σου, την ψυχολόγο σου και θα δεις ότι είναι μια σχεδόν φυσιολογική παρενέργεια. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ενημέρωσε μόνο το γιατρό σου. Μη διστάζεις. Δεν πρόκειται να σε θεωρήσει τρελό. Επιστήμονες είναι οι άνθρωποι. Κάθε μέρα ακούνε παρόμοιες περιπτώσεις. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Κάνε υπομονή και ζήτα βοήθεια. Μόλις περάσουν οι πρώτες δύσκολες ημέρες θα είσαι καλύτερα από ποτέ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by blackcrow View Post

Μην ανησυχείς Levender. Ενημέρωσε το γιατρό σου, την ψυχολόγο σου και θα δεις ότι είναι μια σχεδόν φυσιολογική παρενέργεια. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ενημέρωσε μόνο το γιατρό σου. Μη διστάζεις. Δεν πρόκειται να σε θεωρήσει τρελό. Επιστήμονες είναι οι άνθρωποι. Κάθε μέρα ακούνε παρόμοιες περιπτώσεις. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Κάνε υπομονή και ζήτα βοήθεια. Μόλις περάσουν οι πρώτες δύσκολες ημέρες θα είσαι καλύτερα από ποτέ.
    Σ ευχαριστώ πολύ. Όντως τέτοιες απαντήσεις δεν βοηθούν, ίσα ίσα αυξάνουν τα άγχη. Μίλησα με το γιατρό μου ήδη, και μου απάντησε ότι δεν τρελαίνομαι και ότι το πολυ αγχος που έχω γεννά τέτοιες σκέψεις. Αύριο θα μιλήσουμε και λίγο παραπάνω τηλεφωνικα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by blackcrow View Post

αυτο αναρωτιεμαι και εγω με αυτα που διαβαζω τωρα τελευταια,ευτυχως βλεπω δεν ειμαι η μονη!

Senior Member
    Οχι δεν προκειται να κανεις αποπειρα,λιγο πολυ ολα τα φαρμακα αυτου του τυπου την εχουν αυτη την παρενεργεια.Ενημερωσε ομως τον γιατρο σου να σου πει τι θα κανεις.