σκεφτομαι να βγω για καφέ με μια παλιά μου συμμαθήτρια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Τέτοια λέτε , γι αυτό έχουν καταντήσει σε αυτά τα χάλια οι περισσότεροι άντρες.
    Εγώ καημό το έχω να βγω με έναν κύριο.
    Εγω ημουν κυριος και οχι μονο τα βροντηξε κι εφυγε αλλα πρεπει να εβαλε και λογια στην καθηγητρια μου. Ενω αν ειχα απλωσει τη χερουκλα μου στο μπουτι θα ηταν ευτυχισμενη. Ο κανονας ειναι αυτο που εζησα εγω, οχι τα παραξενα τα δικα σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    η μεση γυναικα δεν ενδιαφερεται για τα κοινα για αυτο αναγκαστηκαν ακομα και στα ψηφοδελτια να βαλουν ποσοστωση το 33% να ειναι γυναικες.
    κακως βεβαια γιατι η ποσοστωση ειναι επιλογη ρατσιστικη με βαση το φυλο
    Τι ψαχνεις τωρα, ακους καμια να ζηταει να παει φανταρος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τι ψαχνεις τωρα, ακους καμια να ζηταει να παει φανταρος;
    γιατι, ζηταει κανενας ανδρας να παει φανταρος; γιατι να ζητανε οι γυναικες;

Senior Member
    Εγω ημουν κυριος και οχι μονο τα βροντηξε κι εφυγε αλλα πρεπει να εβαλε και λογια στην καθηγητρια μου. Ενω αν ειχα απλωσει τη χερουκλα μου στο μπουτι θα ηταν ευτυχισμενη. Ο κανονας ειναι αυτο που εζησα εγω, οχι τα παραξενα τα δικα σας
    μια εμπειρια στα 40 χρονια, μονο κανονας δεν ειναι. οι περισσοτερες θα χαιροντουσαν να μην απλωνει ο καθενας στο πρωτο ραντεβου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντρες υπαρχουν παντα για να πολεμησουν οταν χρειαστει και πολλοι πανε εθελοντες.
    απο γυναικες η μονη που ξερω ειναι η μπουμπουλινα.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι να πανε;
    αφου πανε οι αντρες για να ξελασπωσουν οταν χρειαστει.
    και αν αυτοι σκοτωθουν και χασουν δεν πειραζει, οι γυναικες πανε παντα με τους νικητες

Πες το μου και αυτό
    Guest
    γιατι να πανε;
    και αν αυτοι σκοτωθουν και χασουν δεν πειραζει, οι γυναικες πανε παντα με τους νικητες
    Ναι ενώ οι άντρες στον στρατό ξεσκιζονται να καθαρίζουν καλιοπες και να κανουν γοπινγκ. Ασε μας ρε Νίκο.
    Κάποιους σαν εσένα βλέπω και λέω παλι καλά που υπάρχει ο φεμινισμος.

Senior Member
    Είσαι απλα μισογύνης.το γεγονος ότι μπορεί να μην της αρεσες στο ραντεβού περναει απο το μυαλο σου;;;;;;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Απο το σκέφτομαι να βγω για καφε με μια παλιά φίλη στο γιατι οι γυναικες δεν γίνονται πιλότοι, γιατι υπαρχει ποσόστωση, γιατι οι γυναικες δεν πάνε στρατό, οι άντρες λέει καθαρίζουν για ολα ( ποιοι αυτοί που ρίχνουν 3 βολές σε ολοκληρη θητέια, ναι ειμαι βέβαιος σωθήκαμε θα κοιμάμαι ήσυχος τις νύχτες). Δηλαδή για άλλο αναρωτιέται το παιδι, για αλλά θέματα διαβάζει. Ορεστη συνεχίζεις να επικεντρώνεται στα μαύρα πρόβατα, Καλα κανεις δικαίωμα σου ειναι αλλά το εχουμε εμπεδώσει ολοι εδώ μεσα, για ποσα χρονια θα διαβάζουμε την απέχθεια που εχεις απέναντι στις γυναικες; Ειλικρινή απορια ειναι.

Senior Member
    Ορέστη νομίζω είναι καιρός να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο να μιλήσεις για όλα αυτά που σκέφτεσαι και έχεις ζήσει. Έχεις αναφέρει ποια ήταν η γνώμη των γονιών σου πάνω σε αυτό το θέμα και σου ακούγεται σαν κάτι ασχημο να πας ψυχολόγο αλλά τώρα δεν μιλάμε για τους δικούς σου αλλά για σένα. Είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ, έχεις διαβάσει και φαντάζομαι και έχεις δει τι δουλειά κανει ένας ψυχολόγος. Πας εκεί και μιλάς. Τι το κακό; Έχεις την δυνατότητα μέσα από τις ερωτήσεις του να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Πέρασε η εποχή που θεωρούσαν τους ψυχολόγους "τρελογιατρούς".
    Για ότι αρνητικό σου συμβαίνει έχεις την τάση να ρίχνεις τις ευθυνες στους άλλους και εσύ ο ίδιος δεν παίρνεις καμία ευθύνη. Είσαι 40χρονων, δεν είσαι παιδάκι. Είναι καιρός να πάρεις ευθυνη για την ζωή σου, για τις επιλογές σου και για την συμπεριφορά σου.

ntinti
    Guest
    γιατι να πανε;
    καλα τα λες ...
    καλα που σας εχουμε τι θα καναμε χωρις εσας.........

αχ εμεις οι γυναικες ,απληστες τελειως φτου μας ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ναι ενώ οι άντρες στον στρατό ξεσκιζονται να καθαρίζουν καλιοπες και να κανουν γοπινγκ. Ασε μας ρε Νίκο.
    Κάποιους σαν εσένα βλέπω και λέω παλι καλά που υπάρχει ο φεμινισμος.
    Υπαρχουν αντρες που σκοτωθηκαν ή αυτοκτονησαν κατα την θητεια. Ας μην το περιγελαμε. Και οσοι δεν πηγαινουν αντιμετωπιζουν ισοβιες επιπτωσεις.

ntinti
    Guest
    Υπαρχουν αντρες που σκοτωθηκαν ή αυτοκτονησαν κατα την θητεια. Ας μην το περιγελαμε. Και οσοι δεν πηγαινουν αντιμετωπιζουν ισοβιες επιπτωσεις.
    ρε συ Ορεστη τι λες?
    Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Είσαι απλα μισογύνης.το γεγονος ότι μπορεί να μην της αρεσες στο ραντεβού περναει απο το μυαλο σου;;;;;;
    δεν εχετε βαρεθει καθε λιγο να προσπαθητε να κολλησετε την ταμπελα του μισογυνη;
    το εχετε προσεξει οτι ποτε ενας αντρας δεν καθετε να σας λεει μισανδρες;
    ετσι απο περιεργεια ρωτω.
    ξερετε ομως γιατι συμβαινει αυτο;
    γιατι εχεται τον λεγομενο φθονο του πεους, μισητε τους αντρες οσο δεν παει απο μικρα παιδια. μεγαλνωντας κοινωνικοποιηστε και προσπαθητε να το κρυψεται αλλα τελικα δεν μπορειτε ετσι σε καθε ευκαιρια το εκδηλωνεται

Senior Member
    Δε μισω κανένα.δε θα βγαζεις για μενα οτι συμπερασμα σου καρφωθεί στο κλουβιο σου.Οτι βλέπω λέω
    δεν εχετε βαρεθει καθε λιγο να προσπαθητε να κολλησετε την ταμπελα του μισογυνη;
    το εχετε προσεξει οτι ποτε ενας αντρας δεν καθετε να σας λεει μισανδρες;
    ετσι απο περιεργεια ρωτω.
    ξερετε ομως γιατι συμβαινει αυτο;
    γιατι εχεται τον λεγομενο φθονο του πεους, μισητε τους αντρες οσο δεν παει απο μικρα παιδια. μεγαλνωντας κοινωνικοποιηστε και προσπαθητε να το κρυψεται αλλα τελικα δεν μπορειτε ετσι σε καθε ευκαιρια το εκδηλωνεται
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast