Forum Υποστήριξης

σκεφτομαι να βγω για καφέ με μια παλιά μου συμμαθήτρια

Θέμα: σκεφτομαι να βγω για καφέ με μια παλιά μου συμμαθήτρια

1. Deleted-13072020a said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Ορέστης Εμφάνιση Μηνύματος
    Επισης το βιντεο αποδεικνυει οτι οι γυναικες βγαινουν ραντεβου και θελουν να φιληθουν με αντρες για τους οποιους δεν εχουν πολλα συναισθηματα. Να μην πω που τους εχουν ψιλοχεσμενους,
    Αν το πάμε έτσι και οι άντρες θέλουν ξεπετες με οποία να ναι χωρίς να θέλουν σχέση ή να την έχουν γραμμένη μη πούμε που........

2. Almalexia said:
    Η ποσόστωση είναι ηλίθια. Αν οι γυναίκες δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, δεν μπορείς να τις αναγκάσεις να ασχοληθούν. Υπάρχει και η περίπτωση να εκλεγεί μια γλάστρα από έναν ικανό υποψήφιο, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω γυναίκες.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!!! Παράδειγμα είναι. Εγώ όταν ψηφίζω, διαβάζω βιογραφικά. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι άνδρας, γυναίκα, νέος, γέρος, straight, gay, πιστός, άπιστος. Αν τα καλά βιογραφικά που διαβάζω είναι από άνδρες, μόνο άνδρες θα ψηφίσω. Αν τα καλά βιογραφικά είναι από γυναίκες, μόνο γυναίκες θα ψηφίσω. Απλά τα πράγματα.

Οι άνδρες δεν μπορούμε χωρίς τις γυναίκες. Μπορεί γενικά από τις γυναίκες να έχω παράπονα, χωρίς την κοπέλα μου όμως δεν μπορώ. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου ένα καλλίγραμμο κορμί (στα γούστα του καθενός σε κάθε περίπτωση), μια μηχανή παραγωγής ορμονών, που να είναι πάντα δίπλα σου στις δύσκολές σου στιγμές. Συγκρίνεται οτιδήποτε με το γυναικείο χάδι? Την αγκαλιά της γκρινιάρας μου το βράδυ? Όχι κυρίες και κύριοι.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, όπως δεν είναι και όλοι οι άνδρες. Επειδή ένας άνδρας ήθελε να σε φασώσει στο πρώτο ραντεβού, δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Εγώ δεν ήθελα να φασώσω την δικιά μου πρώτο ραντεβού που βγήκαμε, και το έκανε εκείνη, καθώς με είχε καψουρευτεί πολύ πιο πριν την καψουρευτώ εγώ.

Τώρα για τον στρατό, εμένα δεν θα με πείραζε να πήγαιναν και οι γυναίκες. Αλλά είμαι φανατικά υπέρ του επαγγελματικού στρατού. Τι να σου κάνουν οι φαντάροι σήμερα, έτσι όπως είναι τα πράγματα στα στρατόπεδα. Πάντως οι γυναίκες μην έχετε παράπονο. Σε εννέα μήνες γινόμαστε μηχανές καθαρισμού πατάτας!

3. Remedy said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από nikos2 Εμφάνιση Μηνύματος
    ειναι ακριβως στο 0
    κι εκει θα παραμεινει, με τα μυαλα που κουβαλας..

4. manos_28 said:
    μμμ πολυ καλη