Εξελιξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69

Thread: Εξελιξη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη, εχω μπερδευτει.
    στην αρχη λες ξεκαθαρα οτι σε βοηθησε και καποιος ψυχολογος, κι απο κατω δεχεσαι συγχαρητηρια επειδη δεν απευθυνθηκες σε ψυχολογο,αλλα προσπαθησες μονη σου και το επιβεβαιωνεις.
    πηγες σε ψυχολογο τελικα, η δεν πηγες;
    Απλα να ξερεις ακομα κ αν συνέχιζα στη ψυχολογο αν εγω δν εκανα κατι για να βοηθήσω τον εαυτο μου αποτέλεσμα δν θα εβλεπα..τα συγχαρητήρια κ τα ευχαριστώ εινακ στο οτι καταφερα με κάποιους τρόπους που εγω βρήκα για μένα να βγω σιγα σιγα απο αυτο..σίγουρα ο ψυχολογος θα σε βοηθήσει πολύ απλά μετα Πρεπει κ εσυ να κανεις αυτα που σου λέει κ δν θεωρώ πως οι 8 συνεδρίες ηταν αυτες που ουσιαστικά με βοηθησαν

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Απλα να ξερεις ακομα κ αν συνέχιζα στη ψυχολογο αν εγω δν εκανα κατι για να βοηθήσω τον εαυτο μου αποτέλεσμα δν θα εβλεπα..τα συγχαρητήρια κ τα ευχαριστώ εινακ στο οτι καταφερα με κάποιους τρόπους που εγω βρήκα για μένα να βγω σιγα σιγα απο αυτο..σίγουρα ο ψυχολογος θα σε βοηθήσει πολύ απλά μετα Πρεπει κ εσυ να κανεις αυτα που σου λέει κ δν θεωρώ πως οι 8 συνεδρίες ηταν αυτες που ουσιαστικά με βοηθησαν
    Έτσι πιστεύω και εγώ όσες και να κάνεις αν εσύ δεν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις και να δουλέψεις με τον ευατο σου ότι και να σου λέει η γιατρός σου δεν γίνεται τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έτσι πιστεύω και εγώ όσες και να κάνεις αν εσύ δεν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις και να δουλέψεις με τον ευατο σου ότι και να σου λέει η γιατρός σου δεν γίνεται τίποτα.
    Πραγματικά τη δημοσίευση δν την εκανα για να ακούσω μπραβο που τα καταφερα ξερω οτι εχω δρομο ακομα κ αγώνα μπροστά μου απλα μεσω της ομάδας πηρα μια βοήθεια κ επειδή ξέρω πως ειναι να περνας κατι τετοιο θέλησα να βοηθησω εστω κ στο ελάχιστο κάποιον.. σε καμια των περιπτώσεων δν θελω να φανώ η εξυπνη

ntinti
    Guest
    Πραγματικά τη δημοσίευση δν την εκανα για να ακούσω μπραβο που τα καταφερα ξερω οτι εχω δρομο ακομα κ αγώνα μπροστά μου απλα μεσω της ομάδας πηρα μια βοήθεια κ επειδή ξέρω πως ειναι να περνας κατι τετοιο θέλησα να βοηθησω εστω κ στο ελάχιστο κάποιον.. σε καμια των περιπτώσεων δν θελω να φανώ η εξυπνη
    Κορίτσι μου πίστεψε με οι μόνοι έξυπνοι εδώ μέσα είναι αυτοί που πραγματικά παραδέχονται τα θέματα τους ,ζητούν βοήθεια ,ακούν και δουλεύουν ώστε να μπορέσουν να γίνουν μια μέρα καλύτεροι ανθρωποι!

Senior Member
    Κορίτσι μου πίστεψε με οι μόνοι έξυπνοι εδώ μέσα είναι αυτοί που πραγματικά παραδέχονται τα θέματα τους ,ζητούν βοήθεια ,ακούν και δουλεύουν ώστε να μπορέσουν να γίνουν μια μέρα καλύτεροι ανθρωποι!
    Ακριβως!! Πολύ σωστά..απλά το μήνυμα αποπανω μου φάνηκε λίγο του στυλ σιγα ρε κοπελιά λες ψέματα που τα καταφερες μονη σου για αυτο ήθελα να το λύσω..

ntinti
    Guest
    Ακριβως!! Πολύ σωστά..απλά το μήνυμα αποπανω μου φάνηκε λίγο του στυλ σιγα ρε κοπελιά λες ψέματα που τα καταφερες μονη σου για αυτο ήθελα να το λύσω..
    Όχι δεν είναι έτσι !
    Άλλωστε πολλές φορές εδώ μέσα ο γραπτώς λόγος παρεξηγειται....

ntinti
    Guest
    Και κατι ακομα θα ηταν πολυ ομορφο αυτο εδω να το εβλεπε και κάποια ψυχή ,είμαι σίγουρη πως θα ήταν πολύ χαρούμενος γιατί αυτό που ήθελε το πέτυχε!!!!

Senior Member
    Και κατι ακομα θα ηταν πολυ ομορφο αυτο εδω να το εβλεπε και κάποια ψυχή ,είμαι σίγουρη πως θα ήταν πολύ χαρούμενος γιατί αυτό που ήθελε το πέτυχε!!!!
    Μακαρι καποια στιγμη ο Γιώργος να το δει γτ κ αυτός βοηθησε σε όλο αυτό..να ειναι καλα!!

Banned
    Για ποια ψυχή γίνεται λόγος; εμείς μπορούμε να μάθουμε;

Banned
    Μα σου αξίζουν τα μπράβο έτσι και αλλιώς.....κανεις δεν είπε ότι το παίζεις έξυπνη.πρεπει να γράφουμε τα προβλήματα μας αλλα όταν τα καταφέρνουμε επιβάλλεται να γράφουμε και τις νίκες μας ώστε να εμπνέονται και άλλοι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Για ποια ψυχή γίνεται λόγος; εμείς μπορούμε να μάθουμε;
    Σαν παλιό μέλος εδώ μέσα λογικά ήξερες τον Γιώργο !

Banned
    Σαν παλιό μέλος εδώ μέσα λογικά ήξερες τον Γιώργο !
    Αα νομίζω έφαγα φλασιά. Εάν λες για τον george15....(κάτι) ναι....εγραφε αρκετα εδώ.....δεν έχω δει νομίζω όμως σχόλιο του αρκετές μέρες

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Αα νομίζω έφαγα φλασιά. Εάν λες για τον george15....(κάτι) ναι....εγραφε αρκετα εδώ.....δεν έχω δει νομίζω όμως σχόλιο του αρκετές μέρες
    Πήγαινε στο θέμα με τις διαγραφές δεν θα πω κάτι άλλο...
    Άλλωστε δεν του αρεσε να μιλάμε όταν δεν μπορεί να συμμετέχει ο ίδιος οπότε ας το σεβαστούμε...

Senior Member
    Ο Γιώργος επιθυμουσε να διαγραφει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Α μάλιστα οκει.....καταλαβα....ναι δεν υπάρχει λόγος δεν είναι σωστό να αναφερομαστε σε κάποιον που δεν είναι παρόν

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast