Results 31 to 45 of 69
Thread: Εξελιξη
-
25-06-2020, 19:02 #31
ΠΑΝΤΑ την δουλεια την κανεις εσυ και οχι ο ψυχολογος.
ο ψυχολογος ειναι εκει για να σε βοηθησει να βοηθησεις τον εαυτο σου.
ουτε μαγικο ραβδακι εχει, ουτε φαρμακο για να σε κανει καλα, ουτε θα γινει καλα για λογαριασμο σου. ΕΣΥ την κανεις την δουλεια οταν πας σε ψυχολογο.
απλα δεν ειναι καλο να μην το αναφερεις οταν οι αλλοι επιμενουν στο "μονη σου " και "μονη σου" γιατι αφενος ακυρωνεις μια σημαντικη βοηθεια, αυτη του ψυχολογου κι αφετερου ακυρωνεις ολους αυτους που δεν πηγαν καθολου σε ψυχολογο και δεν μπορεσαν να βρουν την ακρη μονοι τους, οτι αυτοι ειναι ανικανοι, ενω εσυ που εισαι πανεξυπνη, δεν χρειαστηκε να συμβουλευτεις κανεναν.... ας κανουν κι εκεινοι 8+ συνεδριες και μετα ας απαξιωσουν την προσπαθεια τους..
νομιζω οτι για συμπεριφορικη που δειχνεις να ακολουθησες (δλδ μεθοδους κλπ) οι 8 συνεδριες ειναι μια πολυ καλη βοηθεια σε συγκριση με το καθολου.
ειναι καλο να το λες...
- 25-06-2020, 21:52 #32
Μα το έγραψα στο 1 μου μηνυμα κ απλα μετα εγραψα τι εκανα εγω απο μονη μου ολη μερα..ο ψυχολογος ναι μεν μου ειπε τι μπορώ να κάνω εκεινη την ωρα κ τι πρέπει να αλλάξω αλλα οπως είπες κ εσυ εμει1 κανουμε τη δουλεις..όσο για τις 8 συνεδρίες που λες πιστεψε με με το θέμα που ειχα εγω ηταν ελάχιστες.. κ το ξαναέγραψα δν θελω σε καμια περίπτωση να φανώ εξυπνη κ σε καμια περίπτωση να μειώσω κανεναν απλα ήθελα να δείξω ότι εμεις μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτο μας κ να νιώσουν καλα.κ ανθρωποι που δν εχουν την δυνατότητα να πανε σε ψυχολογο ..έστω κ ενας να βοηθηθει απο αυτα που εκανα θα είναι ευτυχία για μενα
26-06-2020, 16:11 #33ntintiGuestΟύτε έξυπνη φάνικες ούτε μείωσες κανέναν ίσα ίσα μου φαίνεται ότι έδωσες δύναμη και ελπίδα σε αρκετούς...
Τώρα για τα θέματα σου,μόνο ο χρόνος θα το δείξει γιατί σίγουρα όλοι μας έχουμε σκαμπανεβάσματα ,το σημαντικό όμως είναι να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε...
Το τι δουλειά έχουμε κάνει ο καθένας φαινετσι μόνο όταν ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι με τους πραγματικούς μας φόβους.
26-06-2020, 16:26 #34
μια χαρα ηταν το αρχικο σου μηνυμα, και μαλιστα εχεις πει και σε παλιοτερο θεμα οτι επισκεπτεσαι ψυχολογο. αλλα οταν σου απαντησαν δεν προσεξαν οτι ανεφερες ψυχολογο και σου λεει ο αλλος ξεκαθαρα, "μπραβο που μπορεσες χωρις βοηθεια απο ψυχολογο", και απαντας απο κατω "κι εσυ μπορεις", ενω επρεπε να τον διορθωσεις και να πεις οτι πηρες βοηθεια απο ψυχολογο, ασχετως το ποση προσπαθεια κατεβαλες και μονη σου. γιατι του εδωσες την εντυπωση οτι τα ειπε σωστα, αρα ,μονο αυτος δεν μπορει χωρις ψυχολογο .....
26-06-2020, 17:49 #35
Σημερα ο μικρος μοθ ξυπνησε με πυρετο αμεσως το μυαλο αρχισε να κανει τα χειρότερα σενάρια ομως καταφερα να αλλάξω σιγα σιγα τις σκέψεις μου σε θετικες κ να σκέφτομαι ότι ειναι απλα μια ιωση οπως ολα τα παιδάκια κ τιποτα παραπανω κ το παλευω να μν αγχωνομαι..αν θυμάσαι καλα λιγο καιρο πριν ειχε κανει η κόρη πυρετο εγω κοντευα να πεθάνω πάθαινα τη μια κριση πισω απο την αλλη ομως τωρα καταφετα να το αντιμετωπίσω.. νομιζω οτι κ αυτο ειναξ πρόοδος..
26-06-2020, 17:51 #36
26-06-2020, 18:51 #37ntintiGuestΞερεις αυτη την αντιδραση την ειχα και εγω καθε φορα που τα παιδια μου ανεβαζαν πυρετο οσο ηταν μικρα ...
κατευθειαν το μυαλο μου πηγαινε στο χειροτερο ,με επιανε κρυος ιδρώτας και ενα αίσθημα πανικου ...
μεχρι να δω πως θα εξελιχθεί κυριως το πρωτο 24ωρο και να τα δει η παιδιατρος καθομουν σε αναμενα καρβουνα και οι ταχυκαρδιες πηγαινανα συννεφο....
ηρεμουσα μονο αφου τους εξεταζε η γιατρος και μου ελεγε οτι ηταν μια κλασικη ιωσουλα .....μετα ημουν σαν να μην τα ειχα περασει εγω αυτα ...
ποτε δεν πηγε το μυαλο μου οτι ηταν κριση πανικου ,,,το θεωρουσα σαν μια φυσιολογικη αντιδραση που ειχα εγω λογο υπερβολικου αγχους που ειχα για τα παιδια....
Ισως ηταν η ηλικια μου που ημουν λιγακι λιγο πιο ζεν, ισως ηταν η αγνοια μου για το οτι ηταν κατι φυσιολογικο ολο αυτο αλλα ξεπεραστικε χωρις να κανω τιποτα απολυτος ....
οπως ερχοταν ετσι και εφευγε χωρις πολλες πολλες αναλυσεις ,γιατι αν το σκεφτουμε η υπερβολικη αναλυση στο μυαλο μας μονο κακο μας προξενει....
Ακομα και τωρα που εχουν μεγαλωσει και καμια φορα αρρωσταινουν αυτη η ταραχη και η ανυσιχια ακομα υπαρχει, οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο .....το θεωρω και σαν μια λογικη αντιδραση του οργανιμου μια μανας που ανυσηχει ...
Οποτε δεν νομιζω να αντιδρας υπερβολικα και αρρωστημενα ,θα το ελεγα, καθε φορα που περνανε μια ωσουλα τα παιδια ...
απλα ανησυχείς λιγο παραπανο απο το κανονικο και ολο αυτο το ανγχος σου βγαινει ετσι....
26-06-2020, 20:44 #38
26-06-2020, 22:23 #39ntintiGuestKαλα και να ειναι το παιδι αρρωστο και να εισαι χαλαρη νομιζω δεν υφισταται ως αντιδραση σε καμια φυσιολογικη μανουλα που εχει μικρα παιδια για εμενα ...
Παντως αρκετες φορες " θαυμαζα" την ηρεμια ή και καμια φορα αδιαφορια θα το ελεγα καποιων μαμαδων που ενω ηταν τα παιδια τους αρρωστα ή επεφταν και χτυπουσαν ,αυτες ηταν πραγματικα στον κοσμο τους ...
Ξερω οτι αυτο εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του ανθρωπου ....ανεκαθεν ακομα και τωρα παντα νοιαζομαι και θελω να ξερω αν ειναι καλα τα ατομα που αγαπαω !
Για πες πως είναι ο μικρός σου ξανάκανε πυρετο?
26-06-2020, 22:37 #40
Αχ να σου πω τι πέρασα το απογευμα..εκανε στις 5 39.5 ηπιε φαρμακο επεσε αμεσως ολα καλα..επαιζε με τη κόρη μου κ εγω απλωνα εξω κ ερχεται η μικρη κ μου λεεο "μαμά ο χρηστος πηρε το κραγιον σου κ έβαψε το σεντονι" μπαινω μεσα ολα κραγιον λεω δν πειραζει ασυον κ οπως του σκουπιζω τα χερια κοιταω το στομα του κ ειχε φαει το κραγιον ειχε κολησει στα δόντια του στον ουρανίσκο παντου..πανικο εγω..τον καθαρίζω με βρεγμένο χαρτί για να ξεκολησει κάνουμε κ πλυσει με νερο τωρα λεω τι να κανω..φοβήθηκα για δηλητηρίαση.. περνω τη παιδίατρο μου λεει δν ειναι χημικά τα κραγιον αλλα παρε κ στο κέντρο δηλητηριάζει περνω κ εκει μου λενε μν ανησυχεις δυσκολα να κατάπιε ποσότητα κ πάλι δν παθαινει κατι αλλα αν κανει εμετούς κ διαροιες νοσοκομειο. Εγω να σκασω..ερχεται κ ο ανδρας μου του το λεω δν εχει τιποτα μου λεει..τωρα τον εβαλα για υπνο γτ σήκωσε παλι πυρετο 39 κ ολη νυχτα θα είμαι ξυπνια να τον προσέχω.. κ τα εχω ολα ψηλα τα πραγνατα..ανεβηκε στο κομοδίνο κ τα έφτασε για 2 λεπτα που βγηκα να απλώσω.. αυτα!! Δυσκολη μερα σημερα!
26-06-2020, 23:05 #41ntintiGuestολα καλα θα πανε να ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις δινεις γαλα..... δεν θυμαμαι ακριβως πως μου το ειχε εξηγησει η παιδιατρος μου (πανε βλεπεις αρκετα χρονια )γιατι και εμενα ο μικρος μου ειχε παρει την κρεμα που του βαζουμε στο αλλαγμα της πανας και εφαγε το μισο κουτι .....
δεν μπορεις να τα προλαβεις μην αγχωνεσαι και ολη μερα απο πανω τους να εισαι....ενα θα ου πω εμενα ειχε βρει εναμιση χρονων 2 κερματα δεν ξερω απο που γιατι ειχα τα παντα μαζεμενα να μην τα φτανει και τα καταπιε στα δυο λεπτα που ειχα βγει και εγω στο μπαλκονι......
10 μερες ειμασταν με ακτινογραφιες ,με γιατρους και διατροφες και μια μερα πριν μπουμε χειρουργειο γιατι δεν επρεπε να μεινει αλλο μεσα τα εβγαλε στα κακα του(σορυ) και γλυτωσαμε τα χειροτερα..
ειναι σιφουνες δεν ξερεις απο που θα σου την φερουν .....απολαυσε τα ομως οσο μπορεις τωρα γιατι μπορει να κουραζομαστε και να στεναχωριομαστε αλλα οταν περασουν τα χρονια τα θυμομαστε και γελαμε....
μακαρι να μην σου κανει αλλο πυρετο αν και συνηθως κανει ενα τριημερακι τον κυκλο του και μετα φευγει ..
κουραγιο μανουλα στο ξενυχτη σου!
26-06-2020, 23:19 #42
27-06-2020, 15:50 #43
Εδώ τι έγινε ; το "μνημόσυνο μου" [emoji13];
Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ο μικρός πως είναι σήμερα;
27-06-2020, 15:52 #44
27-06-2020, 15:59 #45