διαθεση για sex - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    Senior Member
    Originally posted by krino
    θα σου απαντησω αυριο συνολικα.
    Πριν μου απαντησεις συνολικα να σου πω οτι \"την εφαγα\" εχθες κανονικοτατα!
    Μπηκε στον χορό η κορη και γιναμε απο 2 χωρια χωριατες! Του ειπε οτι να του φερει ενα ταψι να χορευει μεσα ( αφου εγω τον χορευω στο ταψι), και οτι οταν ηταν παντρεμενος με τη μαμα της ουτε ενα ποτηρι νερο δεν της εφερνε και σε εμενα ειναι υπηρετης γιατι πηρε γυναικα νεωτερη, και οτι εγω κανω κουμαντο στη ζωη ολων και αυτος δεν τολμαει να πει ουτε το ονομα του κλπκλπκλπ.
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Banned
    μπου,
    νομιζω οτι την ζωη σου (σας) εχει γινει σαλατα.....

1. αφηνεις - ει να γνωμοδοτουν τριτοι στο τι κανετε στις σχεσεις σας.
    2. εχετε προβληματα επαφης (και οχι μονο σεξουαλικης) και υπαρχουν εμποδια στο να συζητήσετε.

Η που θα βαλετε νεα θεμελια στο τι κανετε η που θα βαρεσετε διαλυση.
    Το ποτε εχει να κανει αναλογα με τις αντοχες σας....
    σε καλυψα?

Senior Member
    Μπου, (μου άρεσε αυτό),
    εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να απαγορεύσεις στα μέλη της οικογένειά σου να εκφράζονται. Η ενδοοικογενειακή λογοκρισία ποτέ δεν έχει αποφέρει καλά αποτελέσματα.
    Τι ακριβώς έγινε χτες? Τσακωθήκατε άσχημα με τη μικρή ή απλά εσύ πικράθηκες και το κράτησες μέσα σου?
    Αν είναι το δεύτερο πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Φυσικό είναι να σε προσέχει ο άντρας σου και φυσικό είναι να νοιώθει προστατευτικότητα για την νέα του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) γυναίκα. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει, ακόμα και η κόρη του.

Junior Member
    ειμαι 28.
    ειχα παει παλιοτερα σε ειδικο για το θεμα αυτοπεποιθηση και τελικα μετα απο 1μιση χρονο πηρα....
    καθως ζητησα να σταματησουμε τις συνεδριες και μου ειπε οτι αν σταματησω οτι δεν μπορω να ξαναπαω ποτε εκει.....και εδω που ζω αλλος ειδικος δεν υπαρχει....
    τεσπα....δεν ξερω τι να κανω......... :(

Senior Member
    Originally posted by baby5
    ειμαι 28.
    ειχα παει παλιοτερα σε ειδικο για το θεμα αυτοπεποιθηση και τελικα μετα απο 1μιση χρονο πηρα....
    καθως ζητησα να σταματησουμε τις συνεδριες και μου ειπε οτι αν σταματησω οτι δεν μπορω να ξαναπαω ποτε εκει.....και εδω που ζω αλλος ειδικος δεν υπαρχει....
    Τι εκβιασμός είναι αυτός? Έλεος.
    Είσαι πολύ μακρυά από κάποια μεγάλη πόλη?

Senior Member
    Από που και ως που δεν θα μπορείς να ξαναπάς αν σταματήσεις?

Junior Member
    ελα μου ντε.....τα εχασα και εγω και σε οποιον το ειπα τα εχασε...ναι ειμαι σε νησι...
    απιστευτο και η βλακια ειναι οτι πληγωθηκα και απο εκει.....και μαλιστα ζητησα να διακοψω για οικονομικους λογους τη συγκεκριμενη στιγμη...με εδιωξε αυτη αρον αρον..... ουτε δηλαδη την ωρα μου δεν τελειωσα εκεινη τη μερα....με αδειασε κανονικα.....grrrrrrrrr

Senior Member
    Originally posted by nature

Τι ακριβώς έγινε χτες? Τσακωθήκατε άσχημα με τη μικρή ή απλά εσύ πικράθηκες και το κράτησες μέσα σου?
    Αν είναι το δεύτερο πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Φυσικό είναι να σε προσέχει ο άντρας σου και φυσικό είναι να νοιώθει προστατευτικότητα για την νέα του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) γυναίκα. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει, ακόμα και η κόρη του.
    εδω Μπου. ΟΒΕΡ!!!
    Η μικρη δινει πανελλαδικες φετος. Αφου κοιμηθηκε 2,5 ωρες το απογευμα, καθησε στην τηλεοραση στις 9 να δει ταινια και της χωθηκα οτι ποτε θα διαβασει και ενω λεει οτι δεν θα παει σχολειο τν αλλη μερα γιατι δεν προλαβαινει το διαβασμα, καθεται στην ΤV, και να κανει υπομονη 2 μηνες εμειναν και μετα θα χαζευει οσο θελει. Μου απαντησε οτι βαριεται και εγω ειπα: \" Τακη πες και συ κατι!\"
    και εκει αρχισαν ολα.........
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    ειμαι 28.
    κοριτσι μου εισαι πολυ μικρη για να αγχωνεσαι!!!!!!!
    εισαι 28 και 4 χρονια μαζι του απο τα 24 δηλαδη! και εχεις εγκαταλειψει την ιδεα του sex απο τωρα;;
    Κοιτα baby, εγω απο αυτοπεποιθηση δεν πασχω και δες τι τραβαω!!!!!!!!!!!
    Ελα να ανεβαινουμε λιγακι!!!!!!!!
    Για σηκω το κεφαλι ψηλα!

Junior Member
    πολυ γλυκο αυτο που μου λες.
    ευχαριστω :D

Senior Member
    Ισως χρειάζεται μία καταγγελία στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ψυχολόγων. Βέβαια έτσι δεν θα λύσεις το πρόβλημά σου, αλλά τουλάχιστον δεν θα εκβιάσει και άλλους στο μέλλον.
    Τώρα στο θέμα σου, το δάνειο είναι πρόβλημα στο να πάρεις μία απόφαση με καθαρό μυαλό. Το έχεις σκεφτεί? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμπλέξετε από αυτό νομικά? Το έχεις ψάξει?

Junior Member
    ναι να την κανω την καταγγελια ευχαριστως!!!!!!!!!!!!!!
    οχι δε μου φταιει το δανειο....
    θα ηθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα....τελικα αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλα?

Junior Member
    μηπως αν διαβασω καποιο βιβλιο ψυχολογιας να βοηθηθω?

Senior Member
    Κολλά και ξανακολλά αν θες

Άσε τα κλισέ όμως και σκέψου τι θες να κάνεις από εδώ και πέρα

Senior Member
    ναι να την κανω την καταγγελια ευχαριστως!!!!!!!!!!!!!!
    οχι δε μου φταιει το δανειο....
    θα ηθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα....τελικα αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλα?
    Πανελλήνιος Ψυχολογικός σύλλογος, τηλ 210-3800635
    Γραφεία ανοικτά κάθε Τρίτη 17:30-21:00
    email [email protected]
    Πως δεν φταίει το δάνειο? Μπορείς δηλαδή αν το επιθυμείς να χωρίσεις?
    Η προσωπική μου πάντως γνώμη είναι ότι ειδικά στο σεξ το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλά. Για να μην είμαι απόλυτη ας πω -σχεδόν- ποτέ.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast