Results 46 to 60 of 80
Thread: διαθεση για sex
-
18-03-2009, 11:12 #46
Originally posted by krino
θα σου απαντησω αυριο συνολικα.
Μπηκε στον χορό η κορη και γιναμε απο 2 χωρια χωριατες! Του ειπε οτι να του φερει ενα ταψι να χορευει μεσα ( αφου εγω τον χορευω στο ταψι), και οτι οταν ηταν παντρεμενος με τη μαμα της ουτε ενα ποτηρι νερο δεν της εφερνε και σε εμενα ειναι υπηρετης γιατι πηρε γυναικα νεωτερη, και οτι εγω κανω κουμαντο στη ζωη ολων και αυτος δεν τολμαει να πει ουτε το ονομα του κλπκλπκλπ.Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 18-03-2009, 11:49 #47
μπου,
νομιζω οτι την ζωη σου (σας) εχει γινει σαλατα.....
1. αφηνεις - ει να γνωμοδοτουν τριτοι στο τι κανετε στις σχεσεις σας.
2. εχετε προβληματα επαφης (και οχι μονο σεξουαλικης) και υπαρχουν εμποδια στο να συζητήσετε.
Η που θα βαλετε νεα θεμελια στο τι κανετε η που θα βαρεσετε διαλυση.
Το ποτε εχει να κανει αναλογα με τις αντοχες σας....
σε καλυψα?
18-03-2009, 12:33 #48
Μπου, (μου άρεσε αυτό),
εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να απαγορεύσεις στα μέλη της οικογένειά σου να εκφράζονται. Η ενδοοικογενειακή λογοκρισία ποτέ δεν έχει αποφέρει καλά αποτελέσματα.
Τι ακριβώς έγινε χτες? Τσακωθήκατε άσχημα με τη μικρή ή απλά εσύ πικράθηκες και το κράτησες μέσα σου?
Αν είναι το δεύτερο πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Φυσικό είναι να σε προσέχει ο άντρας σου και φυσικό είναι να νοιώθει προστατευτικότητα για την νέα του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) γυναίκα. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει, ακόμα και η κόρη του.
18-03-2009, 12:55 #49
ειμαι 28.
ειχα παει παλιοτερα σε ειδικο για το θεμα αυτοπεποιθηση και τελικα μετα απο 1μιση χρονο πηρα....
καθως ζητησα να σταματησουμε τις συνεδριες και μου ειπε οτι αν σταματησω οτι δεν μπορω να ξαναπαω ποτε εκει.....και εδω που ζω αλλος ειδικος δεν υπαρχει....
τεσπα....δεν ξερω τι να κανω......... :(
18-03-2009, 13:00 #50
Originally posted by baby5
ειμαι 28.
ειχα παει παλιοτερα σε ειδικο για το θεμα αυτοπεποιθηση και τελικα μετα απο 1μιση χρονο πηρα....
καθως ζητησα να σταματησουμε τις συνεδριες και μου ειπε οτι αν σταματησω οτι δεν μπορω να ξαναπαω ποτε εκει.....και εδω που ζω αλλος ειδικος δεν υπαρχει....
Είσαι πολύ μακρυά από κάποια μεγάλη πόλη?
18-03-2009, 13:00 #51
Από που και ως που δεν θα μπορείς να ξαναπάς αν σταματήσεις?
18-03-2009, 13:07 #52
ελα μου ντε.....τα εχασα και εγω και σε οποιον το ειπα τα εχασε...ναι ειμαι σε νησι...
απιστευτο και η βλακια ειναι οτι πληγωθηκα και απο εκει.....και μαλιστα ζητησα να διακοψω για οικονομικους λογους τη συγκεκριμενη στιγμη...με εδιωξε αυτη αρον αρον..... ουτε δηλαδη την ωρα μου δεν τελειωσα εκεινη τη μερα....με αδειασε κανονικα.....grrrrrrrrr
18-03-2009, 13:07 #53
Originally posted by nature
Τι ακριβώς έγινε χτες? Τσακωθήκατε άσχημα με τη μικρή ή απλά εσύ πικράθηκες και το κράτησες μέσα σου?
Αν είναι το δεύτερο πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Φυσικό είναι να σε προσέχει ο άντρας σου και φυσικό είναι να νοιώθει προστατευτικότητα για την νέα του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) γυναίκα. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να το καταλάβει, ακόμα και η κόρη του.
Η μικρη δινει πανελλαδικες φετος. Αφου κοιμηθηκε 2,5 ωρες το απογευμα, καθησε στην τηλεοραση στις 9 να δει ταινια και της χωθηκα οτι ποτε θα διαβασει και ενω λεει οτι δεν θα παει σχολειο τν αλλη μερα γιατι δεν προλαβαινει το διαβασμα, καθεται στην ΤV, και να κανει υπομονη 2 μηνες εμειναν και μετα θα χαζευει οσο θελει. Μου απαντησε οτι βαριεται και εγω ειπα: \" Τακη πες και συ κατι!\"
και εκει αρχισαν ολα.........Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
18-03-2009, 13:09 #54
ειμαι 28.
εισαι 28 και 4 χρονια μαζι του απο τα 24 δηλαδη! και εχεις εγκαταλειψει την ιδεα του sex απο τωρα;;
Κοιτα baby, εγω απο αυτοπεποιθηση δεν πασχω και δες τι τραβαω!!!!!!!!!!!
Ελα να ανεβαινουμε λιγακι!!!!!!!!
Για σηκω το κεφαλι ψηλα!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
18-03-2009, 13:11 #55
πολυ γλυκο αυτο που μου λες.
ευχαριστω :D
18-03-2009, 13:12 #56
Ισως χρειάζεται μία καταγγελία στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ψυχολόγων. Βέβαια έτσι δεν θα λύσεις το πρόβλημά σου, αλλά τουλάχιστον δεν θα εκβιάσει και άλλους στο μέλλον.
Τώρα στο θέμα σου, το δάνειο είναι πρόβλημα στο να πάρεις μία απόφαση με καθαρό μυαλό. Το έχεις σκεφτεί? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμπλέξετε από αυτό νομικά? Το έχεις ψάξει?
18-03-2009, 13:15 #57
ναι να την κανω την καταγγελια ευχαριστως!!!!!!!!!!!!!!
οχι δε μου φταιει το δανειο....
θα ηθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα....τελικα αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλα?
18-03-2009, 13:18 #58
μηπως αν διαβασω καποιο βιβλιο ψυχολογιας να βοηθηθω?
18-03-2009, 13:55 #59
Κολλά και ξανακολλά αν θες
Άσε τα κλισέ όμως και σκέψου τι θες να κάνεις από εδώ και πέρα
18-03-2009, 14:07 #60
ναι να την κανω την καταγγελια ευχαριστως!!!!!!!!!!!!!!
οχι δε μου φταιει το δανειο....
θα ηθελα να ηταν αλλιως τα πραγματα....τελικα αν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολλα?
Γραφεία ανοικτά κάθε Τρίτη 17:30-21:00
email [email protected]
Πως δεν φταίει το δάνειο? Μπορείς δηλαδή αν το επιθυμείς να χωρίσεις?
Η προσωπική μου πάντως γνώμη είναι ότι ειδικά στο σεξ το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλά. Για να μην είμαι απόλυτη ας πω -σχεδόν- ποτέ.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή