Results 61 to 75 of 80
Thread: διαθεση για sex
-
18-03-2009, 15:25 #61
Originally posted by nature
Η προσωπική μου πάντως γνώμη είναι ότι ειδικά στο σεξ το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλά. Για να μην είμαι απόλυτη ας πω -σχεδόν- ποτέ.
Για την ακρίβεια, όταν δεν υπάρχει επιθυμία και απόλαυση, πόσο μάλλον όταν συμπληρωθεί με αποστροφή, δεν υπάρχει (ή τέλειωσε) και η σχέση.
- 18-03-2009, 15:34 #62
Originally posted by boubourina
εδω Μπου. ΟΒΕΡ!!!
Η μικρη δινει πανελλαδικες φετος. Αφου κοιμηθηκε 2,5 ωρες το απογευμα, καθησε στην τηλεοραση στις 9 να δει ταινια και της χωθηκα οτι ποτε θα διαβασει και ενω λεει οτι δεν θα παει σχολειο τν αλλη μερα γιατι δεν προλαβαινει το διαβασμα, καθεται στην ΤV, και να κανει υπομονη 2 μηνες εμειναν και μετα θα χαζευει οσο θελει. Μου απαντησε οτι βαριεται και εγω ειπα: \" Τακη πες και συ κατι!\"
και εκει αρχισαν ολα.........
Δεν αμφιβάλλω πως όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ο ρόλος του γονέα είναι σημαντικός, αλλά μήπως το παρακάνεις? Νομίζω ότι θα ήταν καλό να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις τους γύρω σου (κυρίως τον άντρα σου) να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
18-03-2009, 15:43 #63
Originally posted by marina38
και να αφήσεις τους γύρω σου (κυρίως τον άντρα σου) να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
τις οποιες επειδη δεν τις αναλαμβανουν,
παιρνει φορα η μπου και τα σαρωνει ολα....
Το ποτε εχεις δικαιο ειναι πολυ σχετικο και εχει αρκετες παραμετρους.....
18-03-2009, 16:23 #64
Originally posted by marina38
Αναρωτιέμαι αν διάβασες το προηγούμενο μήνυμα μου...Για σκέψου λίγο αν όλη αυτή η \'γονεϊκή\' συμπεριφορά μπορεί να ενθαρρύνει την ερωτική επιθυμία στον άντρα σου.
Δεν αμφιβάλλω πως όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι ο ρόλος του γονέα είναι σημαντικός, αλλά μήπως το παρακάνεις? Νομίζω ότι θα ήταν καλό να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις τους γύρω σου (κυρίως τον άντρα σου) να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ Μ...ΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
18-03-2009, 16:41 #65
Μπου, δεν φτάνει μία εβδομάδα για να αλλάξουν κατεστημένα ετών. Θέλει σιγά -σιγά. Κάνε και λίγο την αδύναμη, την άρρωστη. Εν ανάγκη, επινόησε καμμια ζαλάδα, για λίγο, έτσι για να πάρουν μπρος και οι υπόλοιποι. Μην τα σηκώνεις όλα στις -ομολογουμένως δυνατές-πλάτες σου.
18-03-2009, 16:46 #66
[quote]Originally posted by nature
Μπου, δεν φτάνει μία εβδομάδα για να αλλάξουν κατεστημένα ετών. Θέλει σιγά -σιγά. Κάνε και λίγο την αδύναμη, την άρρωστη. Εν ανάγκη, επινόησε καμμια ζαλάδα, για λίγο, έτσι για να πάρουν μπρος και οι υπόλοιποι. Μην τα σηκώνεις όλα στις -ομολογουμένως δυνατές-πλάτες σου. [/quote
Εδω δεν εγινε τιποτα 9 μηνες που ημουν εγκυος (αδυναμη)και θελω να γινουν τωρα;
Τελος παντων, σε παρακαλω Baby, κανε τα απαραιτητα να αναλαβεις την ζωη σου στα χερια σου και μην στηνεις υποχρεωσεις μαζι με τον συντροφο σου, γιατι ακι στο μελλον θα υπαρξει προβλημα, οπως και να το κανεις ειναι προβληματικος χαρακτηρας, μην κανεις ενεργειες που να σε δεσμευουν μαζι του, ωστε οταν νιωσεις οτι δεν παει αλλο να βρεις δρομους ανοιχτους χωρις εμποδια του τυπου, κοινο σπιτι, κοινη περιουσια κλπΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
18-03-2009, 17:59 #67
Originally posted by boubourina
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ Μ...ΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!
Στο παράδειγμα που ανέφερες, ποια θα ήταν κατά την άποψη σου τα ασυμμάζευτα που θα έπρεπε εσύ να αναλάβεις, αν δεν παρέμβαινες για το πότε θα διαβάσει κλπ η \'μικρή\'?
19-03-2009, 11:08 #68
δεν ειναι και πολυ ευκολο...εχω μια ελπιδα....γιατι σαφως και εγω εχω τα ελαττωματα μου και αυτος με ανεχετε....αχ δεν ξερω...εγω τελικα μπερδευτικα χειροτερα που ανοιξα το θεμα,μαλλον γιατι το κοιταξα καταματα.....
19-03-2009, 11:16 #69
οσο δεν ανοιγεις το προβλημα οπως εχει - εκει που πρεπει λυση δεν βρισκεις.
Μην κανεις πισω και μην κλεινεις την συζητηση μεχρι να βρεθει λυση εξισου ικανοποιητικη και για τους δυο σας.
Καποια στιγμη θα αντιληφθεις οτι οι σχεσεις ειναι ενα ατελειωτο παζαρι διαπραγματευσεων....
19-03-2009, 12:09 #70
σε καθε μας κουβεντα και οταν τα βαζουμε κατω λεμε...ξεκινησε ετσι ετσι και ετσι...και θα λυθει ισως αν δοκιμασουμε αυτο αυτο και αυτο..... και τελικα τιποτα δεν γινετε και μετα παλι συζηταμε...και παλι μας περνει ο χρονος.....
19-03-2009, 12:22 #71
μαστα....
πηγεντε και οι δυο σε καποιον ψυχολογο με ειδικευση στις σχεσεις,
υπαρχουν καμποσοι και ειναι αρκετα καλοι.
Φαινεται οτι ενω θελετε κατι σας εμποδιζει.
Δεν πρεπει να ξεμπερδεψετε με αυτο?
19-03-2009, 12:28 #72
ΠΡΕΠΕΙ!!! αλλα εδω στο νησι δεν υπαρχουν αλλοι ψυχολογοι απο αυτον που ημουν εγω και μου ειπε να μην ξαναπαω...... μπορουμε απο καποιο βιβλιο ισως? δεν ξερω και εγω γιαυτο ανοιξα το θεμα εδω,αλλιως εννοειτε οτι θα πηγαινα σε ψυχολογο....
19-03-2009, 12:42 #73
Η γνώμη μου είναι πως τα βιβλία μπορούν να δώσουν ερεθίσματα όχι να λύσουν προβλήματα.Σε κάποιο γειτονικό νησί?Να πηγαίνεις-ετε 1 φορά τη βδομάδα??????
19-03-2009, 12:45 #74
οχι δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα δυστυχως.
εννοειτε οι δεν θα εψαχνα τη λυση απο ενα βιβλιο αλλα αν εβρισκα το λογο που μου προκληθηκε αυτο ισως μετα μπορουσα να δωσω λυση...
19-03-2009, 12:47 #75
Originally posted by baby5
ΠΡΕΠΕΙ!!! αλλα εδω στο νησι δεν υπαρχουν αλλοι ψυχολογοι απο αυτον που ημουν εγω και μου ειπε να μην ξαναπαω...... μπορουμε απο καποιο βιβλιο ισως? δεν ξερω και εγω γιαυτο ανοιξα το θεμα εδω,αλλιως εννοειτε οτι θα πηγαινα σε ψυχολογο....
δοκιμασε να βρεις βιβλια του Πιντερη σχετικα με το θεμα που σε απασχολει.
Βεβαια η λυση ειναι αδυνατον να ειναι γραμμενη στα βιβλια, αλλα αφου θες να το ψαξεις ετσι, ψαξε εκει.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή