Ερωτευτηκα;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Senior Member

Ερωτευτηκα;;;

Γεια σας και παλι τι κάνετε; ελπίζω να είστε καλά.
    Λοιπόν θέλω να μιλήσω για μια περιπτωση δικιά μου που δεν την έχω ξανά αναφέρει εδώ. Πείτε με τρελή, πειτε μου ότι δεν ξέρω τι θέλω πειτε μου οοοοτι θέλετε. Είμαι αρραβωνιασμένη 2 χρόνια, έχω κάνει και προηγουμενες σχέσεις έχω περασει όμορφα γενικά, φλέρταρα, είχα κατακτήσεις κτλπ. Δεν έχω απατήσει τον αρραβωνιαστικο μου και ουτε προκειται να το κάνω δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Το προβλημα μου είναι ότι μου αρέσει βασικά λατρευω να παιζω με τα μάτια. Μου αρέσει υπερβολικά το παιχνιδι αυτό! Είτε είναι κάποιος όμορφος φίλος του η ξενος στη παρεα και είναι του γουστου μου και μου ρίξει κανα 2 ματιές από αυτές που δεν είναι αθώες μετά αρχίζω και τον καρφώνω έντονα του ρίχνω ματιές με προσοχη πάντα μην με καταλάβει κανείς! Μου αρέσει να τους κάνω να με θέλουν η και να με ερωτευτούν! Είμαι πολυ εμφανισημη και φαντάσου και φίλοι του κολλητοί μου την έχουν πεσει στα ίσα. Τέλος παντων έχω κάνει πολλους φίλους του η οικογενειακούς φίλους να φτάσουν να με ερωτευτούν χωρίς να κάνω τίποτα μόνο με τις ματιές μου και αυτό με ευχαριστεί αφάνταστα! Νιώθω λες και τους κομανταρω μόνο με τα μάτια μου. Μετά αμα το βαρεθώ το παιχνίδι αυτό με τον έναν παω στον επομενο και παει λέγοντας. Αυτές τις μέρες όμως έχω παθει τρέλα με έναν φίλο του θείου του αραβωνιαστικου μου!! Βασικά εχω παθει εμμονή μαζι του! Δεν τον γνώρισα προσφατα είχε κάτσει πολλες φορες στην παρεα μας μα δεν μου είχε τραβήξει το ενδιαφερον, εκείνος τότε με κοιτουσε επίμονα αλλά εμένα δεν μου είχε κάνει το κλικ για να συνεχίσω το αγαπημένο μου παιχνιδι. Είχε χαθεί για λίγο καιρό δεν ερχόταν γιατί δουλευει μακριά. Την προηγουμενη εβδομάδα ήρθε 3 φορές μόνο, την τελευταία μέρα τον κοίταζα και τα μάτια μου ελαμπαν σαν έρωτας με την πρωτη ματιά, και μετά άρχισε να έρχεται καθημερινά και τον περιμενω κάθε μέρα πως και πως κοιτάζω συνεχώς το ρολοι μέχρι να παει η ώρα που έρχεται αυτές τις μέρες. Μόλις τον βλέπω η καρδιά μου χτυπάει σαν τρεληηη , αφου έρχεται στο σπίτι του θειου του αρραββωνιαστικου μου και κάθομαι εκεί όλη μέρα μέχρι να έρθει και δεν πηγαινω πουθενά κάθομαι και τον περιμενω σαν το σκυλο που περιμενει το αφεντικό του. Κάνω και σχέδια με το μυαλό μου τι να κάνω παραπανω για να του δείξω ότι με τρελάνει! Μόλις έρχεται και καταλαβαίνω ότι θα φυγει φευγω παω κρύβομαι από κάτω στο στενό για τον πετυχω δήθεν τυχαία στις σκάλες! Την μια φορά τον πετυχα και παραλιγω να φιληθουμε κιόλας με τη φορά που είχα πάρει για να τον προλαβω, και έμεινε ακίνητος και με κοιτουσε μέσα στα μάτια. Εχτες μόλις κατάλαβα ότι φευγει κατεβηκα γρηγορα κατεβασα και το σκυλί μου από το. Σπίτι και το χαϊδευα για να μη καρφωθώ ότι κατεβηκα για αυτόν και κατεβηκε με κοιταζε μέσα στα μάτια και μου είπε με μια φωνή σαν να ήθελε να μου πει κάτι που δεν μπορεί και απλα μου Είπε Καλό μεσημέρι. Και μετά πηγε να με πατησει μετά πάτησε το σκυλομετα σκόνταψε.

Senior Member
    Δεν θέλω να στην πω ή να σε κρίνω, αλλά... γιατί δεν χωρίζεις;
    Θα έγκρινες αυτά τα "παιχνιδάκια" αν τα έκανε και ο δικός σου; Ή ακόμα χειρότερα αν τον έβλεπες να μιλάει για έρωτες;

Senior Member
    το ιδιο με την απο πανω.
    εισαι φανερα και απελπισμενα "αλλου". κι εκτος αυτου, ολοι αυτοι που φλερταρεις, ειναι ειτε γνωστοι του, ειτε φιλοι του , ειτε συγγενεις του. δεν μπορεις να βρεις κανεναν αγνωστο; πρεπει να τον κανεις ξεφτιλα στους φιλους του;
    τον κανεις ρεζιλι και γινεσαι κι εσυ ρεζιλι να φλερταρεις μπροστα σε ολους με φιλους του.
    εσυ νομιζεις οτι μονο εσυ το ξερεις, αλλα αυτα που περιγραφεις ειναι ολοφανερα σε ολους.
    καλυτερα κανε εναν αξιοπρεπη χωρισμο και πηγαινε παρακατω.

Banned
    Καλημέρα
    Δεν θέλω να στη πω όσο και αν φανεί έτσι....θα μιλήσω αντικειμενικά!
    Δεν αντιλέγω ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα και μπράβο σου..
    Έχεις όμως έναν ναρκισσισμό....και σου έχει γίνει φαντασίωση να έχεις τον ρόλο τις σειρήνας που ξελογιαζει τους άντρες Ενώ παράλληλα είσαι και ρομαντική πολύ γιατί θεωρείς ότι όποιον άντρα κοιτάς και ανταποκρίνεται νομίζεις ότι αυτός είναι έτοιμος να πέσει στα πόδια σου και να σου αφιερώσει κάστρα και παλάτια, ενώ στη τελική ο καημένος μπορεί έναν πηδο να θέλει μόνο και μετα να την κάνει για άλλα μέρη μαγικά! Εξάλλου ακόμα και λιιιιιγο εμφάνισιμη να είναι μια γυναικα αν δείχνει ότι ειναι διαθέσιμη όπως εσύ κάθε ώρα και στιγμή....να οι άντρες! Μαζεύονται σαν τις μύγες! Δεν έχω καμία ένδειξη ούτε ζήλειας ούτε κακιας αν το νομίζεις! Μιλάω απολύτως αντικειμενικά ως μια γυναίκα που είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από την εικόνα της.....

Για τον θείο του φίλου σου δεν ξέρω τι παίζει αλλα αν πραγματικά θες να είσαι εντάξει στις σχέσεις σου και να αποβαλεις το σύνδρομο της ξελογιαστρας πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου..........

Κάτσε και σκέψου τι σου λείπει και τι θες από την σχέση σου ή αν είναι δικό σου κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας σου το ότι είσαι γενικώς αλλού

ntinti
    Guest
    εγω δεν θα σου πω τιποτα λιγοτερο απο αυτο που σου ειπα τα υπολοιπα μέλη παραπανω....

Απλα με προβληματιζει και κατι αλλο...
    οκ ερωτευτικες δεν μπορουμε να το ελεξουμε αυτο ,συμβαίνει πολλες φορες οταν ειμαστε σε σχεση ..... αν υπαρχει καποιο κενο σιγουρα βρίσκει και τρυπώνει ενας τριτος...
    το γεγονος ομως οτι ερωτευτηκες ενα συγγενικό πρόσωπο του αρραβωνιαστικου σου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο...
    εδω οι ισοροποιες κρέμονται απο μια λεπτή κλωστή...
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρίσεις αμεσως την θεση σου ,οποια ειναι αυτη πριν μαθευτεί και οι συνέπειες του παιχνιδιού σου αυτή την στιγμή θα είναι πολύ δύσκολες ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Καλημέρα
    Δεν θέλω να στη πω όσο και αν φανεί έτσι....θα μιλήσω αντικειμενικά!
    Δεν αντιλέγω ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα και μπράβο σου..
    Έχεις όμως έναν ναρκισσισμό....και σου έχει γίνει φαντασίωση να έχεις τον ρόλο τις σειρήνας που ξελογιαζει τους άντρες Ενώ παράλληλα είσαι και ρομαντική πολύ γιατί θεωρείς ότι όποιον άντρα κοιτάς και ανταποκρίνεται νομίζεις ότι αυτός είναι έτοιμος να πέσει στα πόδια σου και να σου αφιερώσει κάστρα και παλάτια, ενώ στη τελική ο καημένος μπορεί έναν πηδο να θέλει μόνο και μετα να την κάνει για άλλα μέρη μαγικά! Εξάλλου ακόμα και λιιιιιγο εμφάνισιμη να είναι μια γυναικα αν δείχνει ότι ειναι διαθέσιμη όπως εσύ κάθε ώρα και στιγμή....να οι άντρες! Μαζεύονται σαν τις μύγες! Δεν έχω καμία ένδειξη ούτε ζήλειας ούτε κακιας αν το νομίζεις! Μιλάω απολύτως αντικειμενικά ως μια γυναίκα που είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από την εικόνα της.....

Για τον θείο του φίλου σου δεν ξέρω τι παίζει αλλα αν πραγματικά θες να είσαι εντάξει στις σχέσεις σου και να αποβαλεις το σύνδρομο της ξελογιαστρας πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου..........

Κάτσε και σκέψου τι σου λείπει και τι θες από την σχέση σου ή αν είναι δικό σου κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας σου το ότι είσαι γενικώς αλλού
    καλα... αυτο ξαναπες το.
    ουτε λιγο εμφανισιμη δεν χρειαζεται να ειναι μια γυναικα, αν ειναι διαθεσιμη, για να μαζευονται ανδρες για 1-2 πηδηματα. καμια σχεση με ερωτα δεν εχει καποιος που νομιζει οτι θα πηδηξει, για να την πλησιασει.
    αυτο αποδεικνυεται αμεσα μετα τον πηδο. μην τον ειδατε, μην τον απαντησατε ..

Banned
    Και κάτι ακόμα
    Όταν θέματοθετρια πέφτεις πάνω σε κάποιον με το ύφος της μοιραίας πρωταγωνίστριας που πέφτει πάνω στον ιππότη και του μιλάς σαν να του λες "Συγνωμη ήταν τυχαίο" λογικό και ο άνθρωπος να σε κοιτάξει με παρόμοιο ύφος και να σκεφτεί "τι ειν'τουτο;"
    Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι πολύ σημαντικό παίζει που δεν πρέπει να το χασεις...

Εξάλλου πόσο θα σου άρεσε αυτός αν ήξερες ότι απλά σε βλέπει μπάνικο κομμάτι και δεν θα τον χάλαγε μια περιπέτεια μαζί σου εφόσον του το δίνεις και απλόχερα (η τουλάχιστον έτσι δείχνεις) χωρίς όμως να ενδιαφέρεται να σε κηνυγησει παραπανω η ακόμα καλύτερα να είναι αλλού και ερωτευμένος με άλλη και όλα καλά;

Εν ολίγοις η φαντασία σου με τους άντρες τρέχει....κανεις ρομάντζο ακόμα και ένα απλό βλέμμα που τις περισσότερες φορές μπορεί να λέει πολύ λίγα η και τίποτα ακόμα

Γι αυτο δεν μπορείς να επικεντρωθείς στη σχέση σου

Senior Member
    Χωρίς να θελω να σε προσβαλω απλα τον ρεζιλευεις....χωρισε καλύτερα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Σε κατανοώ και σε καταλαβαίνω αλλά θεωρώ αδύνατο να αντέξεις την μονογαμια σε βάθος χρονου και θεωρώ πως στο μέλλον θα παρουσιαστούν τέτοια απωθημένα που θα καθιστούν την μονογαμία αδύνατη. Δεν σε κατηγορώ για κάτι το θεωρώ απολύτως φυσικό να συμβεί κάτι τετοιο στη ζωη σου.

Senior Member
    Εσύ είτε μας τρολάρεις ασύστολα είτε έχεις μπλέξει πολυ άσχημα και το συντηριτικο περιβάλλον σου δεν σε βοηθάει να ξεμπλέξεις με τίποτα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα. Τι τρομερή ερωτική ζωή έχεις κάνει δηλαδή αν είσαι 17 και αρραβωνιασμένη εδώ και 2 χρόνια; Σε άλλα ποστ γράφεις ότι έχεις ζήσει διάφορα και αν τύχει εγκυμοσύνη είσαι έτοιμη να το μεγαλώσεις, σε άλλα ότι δεν έχει δουλειά ο αρραβωνιαστικός σου αλλά δεν κοιτάς τα χρήματα αλλα τα αγνά συναισθήματα και την αγάπη, σε άλλα ότι όλα γίνονται κι είναι ώριμη επιλογή ο αρραβώνας και η συγκατοίκηση κι έχεις σκοπό να σπουδάσεις και να ζήσεις μαζί με τον αρραβωνιαστικό σου και να κάνεις οικογένεια. Πως συνδιάζονται όλα αυτά με το να γυρνοβολάς απο σπίτι σογιού σε σπίτι σογιού όλη μέρα, να καβλαντίζεις με τους φίλους του αρραβωνιάρη, ούτε δουλειά να έχεις, ούτε να στρώνεσαι με συγκεκριμένο σκόπό κάποιες σπουδές και ταυτόχρονα να λες ότι ο αρραβωνιαστικός σου είναι ώριμη επιλογή και το πάτε σοβαρά, δεν ξέρω!

Γνώμη μου είναι να σοβαρευτείς λιγάκι και να τα βρεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θες να κάνεις. Διότι το πας μέρα με τη μέρα χωρίς συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή σου και χωρίς πραγματικά στηρίγματα. Και κάποιες επιλογές να θες να κάνεις μεθαύριο πως θα τις κάνεις αν δεν μπορείς να στηριχθείς στα πόδια σου ψυχολογικά και οικονομικά;

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Σε κατανοώ και σε καταλαβαίνω αλλά θεωρώ αδύνατο να αντέξεις την μονογαμια σε βάθος χρονου και θεωρώ πως στο μέλλον θα παρουσιαστούν τέτοια απωθημένα που θα καθιστούν την μονογαμία αδύνατη. Δεν σε κατηγορώ για κάτι το θεωρώ απολύτως φυσικό να συμβεί κάτι τετοιο στη ζωη σου.
    Μα άλλο αυτό που λες εσύ και αλλο αυτό που λέει εκείνη......
    Δεν θέλει να απατήσει τον σύντροφό της το γράφει καθαρά και ας φλερτάρει με άλλους..........

Έαν το λες για αυτό.... θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να είναι μονογαμικοι και να αφοσιωθούν σε έναν σύντροφο δεν ειναι πανάκεια ότι αφορά τα απωθημένα και τη μονογαμια
    Η θεματοθετρια φυσικά ξέρει καλύτερα τι ισχύει για εκείνη

Senior Member
    Δεν θα σχολιάσω περι μονογαμίας διότι είναι άλλο και μεγάλο θέμα. Αλλά πως δηλαδή δεν θέλει να απατήσει αν πέρα από τις ματιές τρέχει να προλάβει τον άλλον όταν θα είναι μόνοι τους και παραλιγο να φιληθούν και κάνει σχέδια για το πως να του δείξει ότι "την τρελαίνει";

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Μα άλλο αυτό που λες εσύ και αλλο αυτό που λέει εκείνη......
    Δεν θέλει να απατήσει τον σύντροφό της το γράφει καθαρά και ας φλερτάρει με άλλους..........

Έαν το λες για αυτό.... θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να είναι μονογαμικοι και να αφοσιωθούν σε έναν σύντροφο δεν ειναι πανάκεια ότι αφορά τα απωθημένα και τη μονογαμια
    Η θεματοθετρια φυσικά ξέρει καλύτερα τι ισχύει για εκείνη
    Εσύ πώς την βλέπεις με αυτές τις κινήσεις που κάνει ?
    Αν δεν θέλει να απατήσει δεν θα κολοτρωγοταν να το πω ωμά να συναντηθεί δήθεν τυχαία μαζί του....

Banned
    Απαντάω και στη ντιντι και στη Σόνια

Δεν ξέρω αν έχει σκοπό να απατήσει τον σύντροφό της η εαν το έχει κάνει ποτέ και λέει ψέματα ...πάντως ξέρω και γυναίκες οι οποίες απλά τους αρέσουν να φαντασιώνονται καταστάσεις και να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες χωρίς απαραίτητα να εμπίπτουν και στον πειρασμό.φυσικα και δεν γνωρίζω τη θέματοθετρια ούτε ξέρω τις προθέσεις της. Σίγουρα πάντως εφόσον είναι αρραβωνιασμενη με το παιδί και κάνει χαριτωμενιες στον θείο σίγουρα τον προσβάλει και τον ξεφτιλίζει. Αλλά καθενός η ζωή του ανήκει όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Και εκείνη και ο σύντροφός της που την διάλεξε για αρραβωνιαρα

Senior Member
    Παιδιά δεν είπα ότι κάνω το παιχνιδακι με τον θείο του! Με έναν φίλο του θειου του! Δευτερον ξέρω πως αυτό που κάνω είναι τρελό και δεν ωφελεί πουθενα όμως δεν έχω σκοπό να τον απατησω ουτε μπορώ να το κάνω. Επίσης κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα αυτό το ξέρω σίγουρα στους άλλους μόνο ματιές εριχνα και τίποτα άλλο! Αλλά με αυτόν που την πατησα τώρα νιώθω σαν να τον έχω ερωτευτεί! Μην φαντάζεστε βέβαια ότι βγάζω τα στηθοι μου έξω η δεν ξέρω γω τι για να τους κάνω να με κοιτάνε και να τους προκαλεσω! Ντυνομαι πολυ σεμνά και δεν δίνω πολλα δικαίωμα ώστε να καρφωθώ φαίνομαι πολυ σοβαρή και είμαι αλλά δεν μπορώ να ελέγξω αυτό το συναίσθημα τώρα με αυτό το παιδί! Με τους προηγουμενους απλά ήταν ένα παιχνιδακι για να περασει η ώρα 2 ματιές τους εριχνα και μετά αυτοί με κοιτουσαν συνέχεια.

Page 1 of 3 123 LastLast