Λέει ότι τον πιέζω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
    MariLen233 και λοιποι... αν κατάλαβα σωστά ο τύπος κορόιδευε την κοπέλα για τέσσερα χρόνια κι όταν επιτέλους βρέθηκε μπρος στην απόφαση για το φυσιολογικό επόμενοι βήμα δηλαδή το γάμο απλά έκανε μανούβρα, κίνηση διαφυγής. Όμως, είτε φοβάται ότι δεν θα βρει άλλη να φτιάξει σχέση μαζί του και να την σπιτώσει είτε επειδή η ψυχική σύνδεση είναι ψυχική σύνδεση δεν μπορεί να ξεκόψει αλλά επιλέγει να συνεχίζει όσο πάει κατά τον ίδιο τρόπο και να αποφεύγει το επόμενο λογικό βήμα του γάμου. Ωστόσο αν τσιλιμπουρδίζει και έχει επιτυχίες στον τομέα κι όντως είπε πως θέλει να μείνει λίγο μόνος τότε προσπαθεί να φυγει ομαλα με ήπιο τρόπο, διότι όποιος θέλει παντριά δεν θελει να μείνει λιγο μόνος.
    γιάννης

mary12
    Guest
    Quote Originally Posted by lindsay_ed View Post
    Καλησπέρα σας,
    Με τον φίλο μου ήμαστε μαζί σχεδόν 4 χρόνια εγώ 26 αυτός 31.Κατα τη διάρκεια της σχέσης μας είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα ( έχω γράψει και παλιότερα ) αλλά σε γενικές γραμμές τα πάμε καλά και αγαπιόμαστε . Δεν μένουμε μαζί ο καθένας μας έχει κρατήσει το διαμέρισμα του και τις μισές μέρες έρχεται σε μένα τις άλλες πάω σε αυτόν.Στην καραντίνα μου ζήτησε να πάμε σε αυτόν όποτε μαζέψαμε τα πράγματα μου και έμεινα 2,5 μήνες σπίτι του. Μέσα στην καραντίνα τον Μάιο έτυχε ένας φίλος του να παντρευτεί και τον πήρε τηλέφωνο να του δώσει συγχαρητήρια εκείνος του λέει άντε και στα δικά σου και εκείνος άρχισε να λέει τις βλακείες τύπου « εγώ δεν παντρεύομαι « σιγά μην παντρευτώ ποτέ κτλ.
    Τον ρώτησα γιατί τα είπε όλα αυτά και αν έκανε χιούμορ μου λέει όχι ότι τα εννοεί ,ότι δεν πιστεύει στον γάμο. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα και δεν μου άρεσε καθόλου αντέδρασα αρκετά άσχημα γιατί ένιωσα ότι όλος μου ο κόσμος γκρεμίζεται .Του είπα ότι θέλω να παντρευτώ στο μέλλον και αν δεν θέλει να μου το πει να χωρίσουμε.Του είπα κιόλας πάνω στην φρίκη μου ότι του δίνω 2 βδομάδες διορία τι θέλει αν θέλει να συνεχίσουμε μαζί με σκοπό να καταλήξουμε κάποια στιγμή στον γάμο και στην οικογένεια η να χωρίσουμε.Βεβαια κατάλαβα ότι δεν ήταν σωστό να βάλω διόρια και να του το κάνω αυτό και μετά από 2 μέρες το πήρα πίσω και άφησα τα πράγματα να χαλαρώσουν. Εκείνος μου είπε ότι έχει θέματα δέσμευσης και δεν θέλει να παντρευτεί γιατί έχει ψυχολογικά από την μάνα του που τον παράτησε στην γιαγιά και εφυγε και ότι θέλει να πάει σε έναν ψυχολόγο να τα λύσει. Του είπα οκ και ότι δεν θα περιμένω μια ζωή. Εγώ ξενέρωσα γενικά και σοκαρίστηκα με την στάση του απέναντι στον γάμο.
    Το κερασάκι ξεχείλισε όταν πριν καμία βδομάδα πήγε εκδρομή με τους φίλους του και εγώ ήθελα να γυρίσω το μεσημέρι σε αυτόν όταν σχολουσα μιας και είχα όλα μου τα πράγματα εκεί και δεν μπορούσα να πάω να τα πάρω γιατί δεν μου έχει βγάλει αντικλείδι από το σπίτι του ουτε και μου είπε να μου βγάλει ποτε. Έγινε ένας καβγάς πάνω σε αυτό και μου λέει έπρεπε να χτυπήσεις την θεία μου που μένει δίπλα να σου ανοίξει. Του λέω είμαι η σχέση σου εδώ και 4 χρόνια θα μπορούσα να έχω ένα κλειδί από το σπίτι σου για ώρες ανάγκης και να μην μου ανοίγουν άλλοι. Μου λέει δεν θέλω να σου βγάλω αντικλείδι ,νιώθω ότι πιέζομαι ,δεν θέλω να αισθάνομαι ότι συγκατοικουμε, θέλω να νιώθω ότι το σπίτι είναι δικό μου κτλ. Του λέω με δουλεύεις κάθε βράδυ μαζί κοιμομαστε; Μου λέει να αλλά δεν θέλω να το πούμε επίσημα. Μετά άρχισε να κλαίει να μου λέει ότι με αγαπάει και δεν θέλει να με χάσει και να πάμε μαζί σε ψυχολόγο ζευγαριών. Του είπα θα το σκεφτώ και να σκεφτεί αυτός τι θέλει και να μιλήσουμε. Έχουμε να μιλήσουμε 5 μέρες και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω έχω χάσει τον ύπνο μου και είμαι κομμάτια .Πιστευω ότι αυτός που αγαπάει και είναι ερωτευμένος όσο και να φοβάται δεν βάζει τέτοιους τοίχους. Τι με συμβουλεύετε ;
    Σε συμβουλεύω να λύσεις εσυ τα θέματα σου πρώτα καθώς εγώ θεωρώ ότι εσυ εισαι αυτή που έχει περισσότερα να λύσει από ο.τι αυτός

mary12
    Guest
    Δηλαδή όποιος δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά είναι ανωριμος; Όσοι νομίζετε ότι αυτός ειναι ο αυτοσκοπος του κάθε ανθρώπου έχετε θεματακια και guess what , εσεις είστε οι ανωριμοι της υπόθεσης

Senior Member
    Δεν νομίζω να ειπώθηκε αυτό παραπάνω απο τους περισσότερους. Κι εγώ είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν θέλω γάμους και παιδιά. Όμως όταν η θεματοθέτρια θέλει να κάνει οικογένεια και ο φίλος της δεν ήταν αρνητικός σε αυτό και τώρα τα γυρίζει είναι λογικό η κοπέλα να προβληματίζεται. ΑΝ όντως τα είχαν συζητήσει αυτά. Και λογικά θα είχαν συζητήσει τις απόψεις τους επί του θέματος στα 4 χρόνια σχέσης. Αν δεν το είχαν συζητήσει πάλι κι ο καθένας πίστευε τα δικά του, υπάρχει πολύ χοντρό πρόβλημα επικοινωνίας όπως έγραψα και νωρίτερα. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που λες εσύ.

Banned
    Να πατε σε συμβουλο ζευγαριων;;;;;γιατι τι ειστε πανρεμενοι με παιδια κ θελετε να μη διαλυσετε το σπιτικο σας.καλα τι αλλο θα σου πει.ξεκαθαρα δε θελει γαμο το παιδι

Banned
    Μου το χε κανει κι εμενα ενας.οποτε ακουγε τις κορνες των αυτοκινητων που παντρευονταν ο κοσμος τους κοροιδευε και νευριασα.εννοειτε χωρισαμε και μετα ξαναγυρισε θελωντας ελευθερη σχεση

mary12
    Guest
    δεν ξερω αν τα ειχαν συζητησει και τωρα την κανει με ελαφρα . οι απαντησεις μου φαινονται πικροχολες και δηλωνουν σαν ''φυσιολογικο'' το επομενο βημα που για αυτους το επομενο βημα ειναι ο γαμος . και εκει φαινεται ποσο πισω ειμαστε και ποσο καλα ριζωμενη ειναι η σοβαροφανεια σε αυτη τη κοινωνια . επισης , φαινεται ποση ανασφαλεια επικρατει . μπορει ενας ανθρωπος να ειναι μαζι σου αλλα οχι να σε εχει καθε μερα ολη μερα διπλα του . αν θεωρεις οτι αυτο ειναι αγαπη δεν φταιει εκεινος . γιατι αυτο με το κλειδι αναφερθηκε πολυ εντονα

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456