Results 61 to 75 of 82
Thread: Λέει ότι τον πιέζω
-
05-07-2020, 17:19 #61
Καλησπέρα σας! Βρεθήκαμε δυο φορές γιατί απλά ήθελε να με δει ...Μου λέει ότι θέλει ν μου μιλήσει για τα προβλήματα μας και τα θέματα μας και ότι άφησε πολλά να μαζευτούν και να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση αλλά θέλει να μου πει την άλλη βδομάδα να τα σκεφτεί όλα καλύτερα μέχρι τότε δεν θέλει να ήμαστε σαν ζευγάρι να κάνουμε πράγματα μαζί κτλ ούτε να πηγαίνουμε μαζί έξω και είναι απόμακρος.Με χαλάει λίγο ότι αυτός 2 βδομάδες τώρα δεν τα σκέφτηκε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα και συνεχίζει την ζωή του σαν να μην συμβαίνει τίποτα (εξόδους.παραλιες κτλ) ενώ εγώ κάθομαι και σκάω.Τι να πω δεν μπορώ να κάνω κάτι απλά περιμένω
- 05-07-2020, 17:28 #62
Θέλει να χωρίσετε, αλλά δεν ξέρει πως να στο πει.
05-07-2020, 18:05 #63
06-07-2020, 12:02 #64
Απο οτι φαινεται αρχισε να του αρεσει το σινγκλ κομματι ε ειναι κ ιουλιος αυγουστος....οποτε σκουρα τα πραγματα...αστον λιγο μακρυα να καταλαβει τι νιωθει για εσενα....και μην καθεσαι σπιτι εσυ...βγες παρε φιλες κ τραβα για ποτα μπανια κ.λ.π....με τ ν καθεσαι σπιτι τ δινεις πατημα οτι σε κν οτι θελει κ πεφτει η ψυχολογια..ντυσου στολισου κ ν ξερεις η ζωη δν τελειωνει σε μια αγαπη
06-07-2020, 15:13 #65
Μιλήσαμε ξανά χτες μέσω τηλεφώνου και μπορώ να πω ότι μου ανοίχτηκε αρκετά. Μου είπε να βρεθούμε μέσα στην βδομάδα να μιλήσουμε και το κύριο πρόβλημα του είναι ότι καταπιεζότανε μέσα στην σχέση .δεν ένιωθε πλέον ο εαυτος του έχασε τον εαυτό του γιατί φοβόταν μην με χάσει και πολλά πράγματα δεν μου τα έλεγε γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις μου που κατά την άποψη του ήταν πολύ έντονες εντωμεταξύ μου φαίνεται περίεργο γιατί ποτε δεν έχω βρίσει πάνω σε καβγά ούτε έχω φωνάξει ιδιαίτερα. Αναμένω ξανά
06-07-2020, 18:37 #66
Θέλει να σε χωρίσει και δεν ξέρει πως
08-07-2020, 12:26 #67
Μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι μαγαπαει και θέλει να είναι μαζί μου αλλά δεν ένιωθε καλά στην σχέση επειδή τον καταπίεζα με τον τρόπο μου
Επίσης μου είπε τόσο καιρό έβαζε στην άκρη το φλερτ και τον ερωτισμό με τις άλλες γυναίκες γιατί επέλεγε να είναι μαζί μου και τώρα που τα πράγματα δεν πάνε καλά του λείπει και τον τρομάζει η ιδέα ότι θα πρέπει μια ζωή να το βάζει στην άκρη γιατί είναι κάτι που θα θελήσει κάποια στιγμή .Δεν ξέρω τι να πω και τι να σχολιάσω
08-07-2020, 12:36 #68
08-07-2020, 12:42 #69
μεταφραση: εχει σταματησει πλεον να βαζει στην ακρη το φλερτ με τις αλλες γυναικες, και ο "χρονος" που ηθελε ηταν για να κανει δοκιμαστικο...
και θελει να τα ριξει και σε εσενα να νομιζεις οτι εσυ φταις γι αυτο, γιατι με την πιεση σου να καντε τι;;;; να εχετε σχεση και οχι αρλουμπες!!! φοβερη πιεση δηλαδη... τον εσπρωξες στις αλλες.
να μην εχεις καμια ενοχη, αγαπητη. φως φαναρι απο την στιγμη που ζητησε "χρονο". ο τυπος τσιλιμπουρδιζε και σπαταλουσες αδικα τον χρονο σου και το ξεφουρνισε τωρα που σοβαρεψαν τα πραγματα και τις δικαιολογιες αυτες, μην τις λαμβανεις υποψιν. ειναι χειριστικες...
08-07-2020, 12:42 #70
08-07-2020, 12:43 #71
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι 4 χρόνια η σχέση δεν ήταν τόσο ιδανική όσο την παρουσιάζεις κι ότι είχατε θέματα επικοινωνίας. Το ζήτημα είναι εσύ από εδώ και πέρα τι θέλεις να κάνεις ακριβώς με αυτόν; Δηλαδή αυτός θα λέει "σε αγαπάω, αλλά μη με καταπιέζεις πάλι, θέλω να βγω να φλερτάρω με άλλες και να κάνω τη ζωάρα μου" κι εσύ θα λες " Πολύ ωραία, πήγαινε, είσαι ο άντρας που θέλω να παντρευτώ κάποτε και να κάνω οικογένεια το 3000μΧ που (δεν) θα είσαι έτοιμος;"
Νομίζω ότι κακώς το παλεύεις. Δεν το αποκλείω όταν περάσει διάφορες φάσεις και σε άλλες συνθήκες, μελλοντικά να τη δει αλλιώς με κάποια και να τον δεις παντρεμένο με παιδιά στο πι και φι, αλλά αυτό δεν αφορά εσένα. Είστε σε άλλη μήκος κύματος εντελώς.
08-07-2020, 13:40 #72
08-07-2020, 14:20 #73Πες το μου και αυτόGuest
08-07-2020, 14:28 #74
Τέσσερα χρόνια μου φαίνονται πολλά για να μην καταλήξετε σε γάμο!! Δεν καταλήγουν σε γαμο όταν, ιδίως ο άντρας δεν έχει καλή δουλειά ή δεν έχει καθόλου δουλειά και άρα πως θα τα βγάζουν πέρα.
Το να τον πιέζεις, όπως απ ότι κατάλαβα σου είπε, θα ήταν λόγος για να σκέφτεται αν θα προχωρήσει μαζί σου αν είσαι ιδιαίτερα φορτική, έντονη, απαιτητική, μουρμούρα, με νεύρα και τέτοια, κάτι που απ ότι κατάλαβα δεν ισχύει εν προκειμένω. Τα περί φλερτ και ερωτισμό με τις άλλες γυναίκες δεν κατάλαβα, γιατί σου το είπε? Ένας άντρας αρνείται να πει ευχαριστώ όταν του λένε και στα δικα σου μπρος στην κοπέλα του αμα δεν είναι βέβαιος γι αυτήν ή νιώθει αμήχανα άμα η σχέση δεν έχει ολοκληρωθεί σε βαθμό που το επόμενο σκαλοπάτι να είναι ο γάμος κι έτσι δεν ξέρει πως θα το πάρει η κοπέλα.
Μου φαίνεται, αν λάβω υπόψη και τη διάρκεια της σχεσης, ότι είναι μεν δεμένος με σένα, δεν είναι όμως κατά βάθος απόλυτα βέβαιος για σενα, δλδ αν είσαι αυτό που πραγματικά ονειρευόταν, διότι ένας άντρας που γουστάρει συνήθως οδηγεί ποικιλοτρόπως, σε κάθε περίπτωση σύντομα τα πράγματα προς γάμο εκτός κι αν η κοπέλα του το παίζει δύσκολη ή αν ακόμα την κυνηγάει.γιάννης
08-07-2020, 14:44 #75
Εντάξει απλά ο τύπος θέλει να τσιλιμπουρδιζει από εδώ και από εκεί και μάλλον αυτό έκανε όλο εκείνο το διάστημα που σου είπε ότι θέλει να μείνει μόνος. Για αυτό και οι βόλτες, και τα μπάνια με φίλες και τα ταγκ κτλ κτλ
Δεν ξέρω καν αν σου ήταν πιστός όσο είχατε σχέση. Ενας άντρας που θέλει να τσιλιμπουρδιζει δεξιά και αριστερά δεν νομίζω ότι μπορεί να μείνει πιστός σε 4 χρόνια σχέση. Απλά τώρα με την κουβέντα για τον γάμο είδε τα δύσκολα και σου λέει αρκετά δεν μπορώ να το χοντρυνω αλλο. Όσο περάσαμε πέρασαμε μαζί ......ωρα να το διαλύουμε.
Άρα εφόσον δεν ήθελε να προσχωρήσει τη ζωή του σε κάτι πιο σοβαρό...ηξερε ότι κάποια στιγμή η σχέση σας θα έληγε σωστά;