SOS ξανακύλησα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

SOS ξανακύλησα

SOS ξανακυλησα
    Τον Νοεμβριο του 2018 διαγνώστηκε από τον γιατρο μου με διαταραχή άγχους συγκεκριμένα έγραφε εκδηλώσεις άγχους.Ακολουθησα αγωγή με ρεμερον και cipralex και μπορω να πω πως είχα βελτιωθεί σε πολυ μεγάλο βαθμό τον Μάρτιο που μας πέρασες διέκοψα την αγωγή έπειτα από σταδιακή μείωση σύμφωνα με την καθοδήγηση του γιατρού. Την τελευταία βδομαδα έχουν επιστρέψει ολα τα αρχικά συμπτώματα αγχος αρνητικές σκεψεις αϋπνία ψυχοσωματικά ( προηγήθηκε ένας άσχημος χωρισμός) έχει κανεις καμία ανάλογη περίπτωση; Και που πιστεύεται ότι οφείλεται είναι σύνδρομο απόσυρσης ή ξανακυλισα

Senior Member
    ο χωρισμος προεκυψε μετα την διακοπη των φαρμακων, ή εχει καιρο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο χωρισμος προεκυψε μετα την διακοπη των φαρμακων, ή εχει καιρο;
    Ναι ο χωρισμός προέκυψε περίπου ενάμιση μηνα μετά την διακοπη εν μέσω καραντίνας και με πολυ ασχημο τρόπο

Senior Member
    Αλλά αρψμχισα να Βυθίζομαι στην αρνητικότητα και οι αυπνιες περίπου 20 μερες μετά τον χωρισμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dm89 View Post
    Ναι ο χωρισμός προέκυψε περίπου ενάμιση μηνα μετά την διακοπη εν μέσω καραντίνας και με πολυ ασχημο τρόπο
    Αλλά αρψμχισα να Βυθίζομαι στην αρνητικότητα και οι αυπνιες περίπου 20 μερες μετά τον χωρισμο
    δυστυχως, ηταν πολυ κακο το ταιμιγκ για σενα για την διακοπη. και ο χωρισμος αλλα και η καραντινα, πρεπει να σε επιβαρυναν παρα πολυ, ακριβως πανω που εκοβες την θεραπεια. νομιζω οτι με τον χωρισμο επρεπε να κανεις μια συνεδρια με τον γιατρο σου, να σε στηριξει καπως. μπορεις και τωρα να το κανεις..

Senior Member
    Συνέδρια ώστε να ξαναμπώ σε θεραπευτική αγωγή;;;;;

Senior Member
    Συνέδρια ώστε να ξαναμπώ σε θεραπευτική αγωγή;;;;;
    οχι, απαραιτητα. πηγαινε πρωτα στον ψυχολογο σου να τα συζητησεις, και μετα βλεπετε τι θα κανετε.

Senior Member
    Απλά ο ψυχολόγος και ο Γιατρος είναι δυο διαφορετικά ατομα εγώ ελεγα να μιλησω με τον γιατρο ο οποίος μου έχει αρχίσει είδη το ρεμερον αλλά η αϋπνία επιμενει

Senior Member
    Απλά ο ψυχολόγος και ο Γιατρος είναι δυο διαφορετικά ατομα εγώ ελεγα να μιλησω με τον γιατρο ο οποίος μου έχει αρχίσει είδη το ρεμερον αλλά η αϋπνία επιμενει
    μιλα με τον γιατρο, αλλα τοτε γιατι με ρωτας πανικοβλητη αν θα ξαναμπεις σε θεραπεια; ο γιατρος χαπια δινει, δεν κανει ψυχοθεραπεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μιλα με τον γιατρο, αλλα τοτε γιατι με ρωτας πανικοβλητη αν θα ξαναμπεις σε θεραπεια; ο γιατρος χαπια δινει, δεν κανει ψυχοθεραπεια.
    Αρχικά ειμαι άνδρας και κατά δεύτερον απλά θελω γνώμες ανθρώπων που ίσως ξανακυλισαν

Senior Member
    Δυστυχώς ναι!
    Κάθε φορά που διεκοπτα το seropram, σε μερικούς μήνες μετά όλα τα ψυχοσωματικα, τα ίδια και χειρότερα!
    Οπότε το ξαναρχιζα, ευτυχώς μετά από 2 μήνες συνερχομουν.
    4 φορές το προσπάθησα με πολύ προσοχή στην διακοπή, αλλά δεν τα κατάφερνα.
    Τελικά αποφάσισα να κάνω την διακοπή πολύ πολύ σταδιακά μέσα σε μερικά χρόνια, και τελικά τα κατάφερα!
    Είμαι τώρα χωρίς φάρμακο εδώ και 8 χρόνια, και είμαι πολύ καλά.
    Δυστυχώς οι γιατροί, από την εμπειρία μου, δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με την διακοπή τους, και όλο μου έλεγαν ότι ξανακυλησα και πρέπει να τα παίρνω σε όλη μου την ζωή!
    Αυτά από την δική μου περίπτωση, καλή συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Δυστυχώς ναι!
    Κάθε φορά που διεκοπτα το seropram, σε μερικούς μήνες μετά όλα τα ψυχοσωματικα, τα ίδια και χειρότερα!
    Οπότε το ξαναρχιζα, ευτυχώς μετά από 2 μήνες συνερχομουν.
    4 φορές το προσπάθησα με πολύ προσοχή στην διακοπή, αλλά δεν τα κατάφερνα.
    Τελικά αποφάσισα να κάνω την διακοπή πολύ πολύ σταδιακά μέσα σε μερικά χρόνια, και τελικά τα κατάφερα!
    Είμαι τώρα χωρίς φάρμακο εδώ και 8 χρόνια, και είμαι πολύ καλά.
    Δυστυχώς οι γιατροί, από την εμπειρία μου, δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με την διακοπή τους, και όλο μου έλεγαν ότι ξανακυλησα και πρέπει να τα παίρνω σε όλη μου την ζωή!
    Αυτά από την δική μου περίπτωση, καλή συνέχεια.
    Κώστα οταν είχα πρώτο γράψει Σ αυτο το φόρουμ Εσυ με είχες απαντησει αλλά τοτε δεν ηξερα καν τι παίζει σε ποσό καιρό εκανες την διακοπη;;

Senior Member
    Γειά σου,
    20 mg σε 5 νομίζω χρόνια!
    Από το 2007 έως το 2012!
    Καθε περίπου 6 μήνες, και μόνο εφ όσον αισθανόμουν καλά, το ελαττωνα στο μισό, περίπου, και συνέχιζα...
    Το τελευταίο στάδιο ήταν λίγο δύσκολο, αλλά το άντεξα.
    Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι οργανισμοί,και όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.
    Καλή συνέχεια στην ζωή σου.