Results 1 to 10 of 10
Thread: Προσπάθεια εγγυμοσυνης και στρες
-
25-06-2020, 18:41 #1
Προσπάθεια εγγυμοσυνης και στρες
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα στο φόρουμ και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Αποφασίσαμε με το σύντροφό μου να κάνουμε προσπάθειες για μωράκι πριν δύο μήνες. Πίστευα για κάποιο λόγο,ότι θα τα κατάφερναμε με την πρώτη. Μετά από δύο μήνες,μπορώ να πω πως με έχει κυριεύσει ένα απίστευτο άγχος και ένα αίσθημα ότι δεν θα τα καταφέρω πότε. . Σκέφτομαι να συμβουλευτώ κάποιο γιατρό αλλά ξέρω πως στη φάση αυτή θα μου πει πως είναι νωρίς αλλά από την άλλη σκέφτομαι γιατί να χάνω χρόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Είχε κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο? Γενικά είμαι αγχωδης χαρακτήρας και αρρωστοφοβικη και νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν βοηθάει.
Ευχαριστώ πολύ.
- 25-06-2020, 18:48 #2ntintiGuest
25-06-2020, 18:53 #3
Είχα πάει για τον καθιερωμένο έλεγχο στο γιατρό αρχές της χρονιάς. Δεν είχε εντοπίσει κάτι. Ο σύντροφός μου βέβαια δεν έχει κάνει σχετικές εξετασεις και όταν το συζητήσαμε μου είχε πει πως αν υπάρχει λόγος θα πάει. Όχι όμως τώρα. Είμαι 32 χρόνων και αυτός 35.
25-06-2020, 19:08 #4ntintiGuestΜια χαρα τοτε εισαι καλυμμένη !
Παντως να ξερεις 2 μηνες δεν ειναι τιποτα ....
Προσπαθησε να ηρεμησεις γιατι ξερω αρκετες περιπτωσεις που λογο αγχους δεν μπορουσαν να κανουν παιδακι...
Απολαυσε τωρα το καλοκαιρακι ,χαλαρωσε οσο μπορεις και μην το σκεφτεσται και το συζητατε αν γινεται καθολου με τον συντροφο σου και θα δεις μολις ο οργανισμος σου ηρεμησει θα εχεις και τα ευχαριστα!
Αν παλι σε τρωει ολο αυτο, γιατι το ξερω αν μας μπει κατι στο μυαλο δυκολα μας φευγει ,κανε και ορμονικες αιματολογικες να δεις ακριβως τις μερες σου και ισως τοτε κανετε πιο στοχευμενες προσπαθειες !
25-06-2020, 19:13 #5
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι πως πάντα καταλαβαίνω την ωορρηξία γιατί έχω ένα χαρακτηριστικό πόνο που επειδή είχε τύχει κάποια στιγμή να πάω στο γιατρό εκείνη τη μέρα μου το είχε επιβεβαιώσει. Ωστόσο με τις δουλειές είμαστε και οι δύο πολύ αγχωμενοι και εκείνες τις μέρες πότε προσπαθούμε πότε οχι. Οπότε εννοώ ότι δεν γίνεται και πολύ τακτικά. Σίγουρα και αυτό μπορεί να παίζει το ρόλο του.
25-06-2020, 19:19 #6ntintiGuestΑκριβως αυτο...
εκεινες τις μερες σε καποιες γυναικες δεν ειναι και τοσο ευχαριστω λογο πονου ,γι αυτο συνηθως το αποφευγουν συν ολα τ αλλα που ειπες ειναι πολυ λογικο μεσα σε δυο μηνες να μην εχεις αποτελεσματα...
Ελα ειμαι σιγουρη μολις ηρεμησεις και χαλαρωσεις θα εχεις ευχαριστα νεα και θα χαρω πολυ να μας το πεις,χτυπησες περιπτωση ειναι η αδυναμια μου τα μπεμπακια!!!
!
25-06-2020, 19:20 #7
Εχεις παιδάκια εσύ ή είσαι μικρή ακόμα? Ή εχεις ήδη?
25-06-2020, 19:24 #8ntintiGuest
25-06-2020, 19:27 #9
Αααα να σου ζήσουν...από πολύ νωρίς δηλαδή στα "βάσανα". Χαχαχ..η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά στρεσσογονος περίοδος για τη γυναίκα που από ένα σημείο και μετά καταντά να γίνεται εμμονή. Οπότε όσο πιο μικροσ είσαι ίσως είναι πολύ καλύτερο.
25-06-2020, 20:11 #10ntintiGuestΝα είσαι καλά!
Όπως το είπες ειδική περίπτωση αν μπορούσα και ποιο νωρίς !Όχι απλως τα αγαπάω είναι η ζωή μου τα παιδιά!!Τα έζησα και τα ζω όσο μπορώ περισσότερο αλλά αυτή η μωρουδιλα είναι απίστευτη!!!
Η αλήθεια είναι πως όταν περάσουν τα χρόνια οι γυναίκες αγχώνονται πάρα πολύ γιατί θέλουν να προλάβουν,αλλά είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν για αυτό ηρεμία !!!!