Πνίγομαι νιωθω ότι όλα τελείωσαν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Πνίγομαι νιωθω ότι όλα τελείωσαν

Γεια σε όλους έχω μια υποτροπή στην κατάθλιψη μου και κρίσεων πανικού το είχα ξεπεράσει με αγωγη από δημοσιο νοσοκομείο με κοιταζαν 3 χρόνια καλύτερα από ιδιώτη εκεινο τον καιρό έμαθα για τον καρκίνο της μητέρας μου χειρουργείο χημειοθεραπείες ακτινοβολίες κτλ τότε γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου ειμαι 36 ετών πολύ εμφανίσημη τα φαρμακα αλλοίωσαν το σώμα μου έχω ύψος 181 κ ήμουν 64 κιλά εγινα άνω των 100 άντε λέω αφού εγινα καλά μετά από 1 χρονο μαθαίνω μετά από εξετάσεις ότι ο Αντρας μου αδυνατεί να τεκνοποιήσει κ εκεί που πήγα να τρελαθώ πέρυσι την ημέρα των γενεθλίων μου χτυπάει το τηλ εγώ νόμιζα να μου ευχηθούν κ ήταν από μια βιοψία που έκανε ο άντρας μου καρκίνος μου είπαν τα έχασα χειρουργειο κ ακτινοβολίες έκανε πάω να τρελαθώ από τότε έγινα ζόμπι πάλι δεν βγαίνω φοβάμαι τα πάντα η σχέση μου μαζί του είναι τραγική η κατάσταση με κατηγορεί ότι εγώ τον αρρωστησα ενώ εγώ ήδη έχω από τα 20 κατάθλιψη τσακωμοι φασαρίες όσο για το πατρικό μου δεν μπορώ να γυρίσω ο πατριος μου δεν με θέλει ούτε για επίσκεψη δεν βρίσκω λύση είμαι ανεργη καθώς χοντρη κ τρελή δεν βρισκεις δουλειά παλιά λόγω της ωραίας εμφάνισης έβρισκα ήμουν δημοσιογράφος κάθε πρωί δεν θέλω να σηκωθώ να ερθω αντιμέτωπη με την μέρα δεν θέλω άλλο εγώ παντρεύτηκα να ζήσω χαρούμενη οχι να συμβουν όλα αυτά κατέρρευσαν όλα έχω ελπίδα να γίνω καλά?

Senior Member
    Ενα ενα θα τα αντιμετωπισεις.Βγες εξω ,περπατα,προσεξε τη διατροφη σου να χασεις βαρος κ να αισθανθεις καλυτερα.Αυτο ειναι το πρωτο βημα.Απο κει και περα κοιτας το θεμα της δουλειας,τι επιλογες υπαρχουν.Και βλεπεις και τι μπορει να γινει με τον αντρα σου.Σαφως και δεν τον αρρωστησες εσυ,εξηγησε του το αυτο και πες του οτι εισαι διπλα του να τον στηριξεις.(Εαν το θες φυσικα και εαν θελει κ εκεινος)Αυτα συμβαινουν.Μολις προχθες εχασα μια ξαδερφη 40 χρονων απο καρκινο,ειχε 4 παιδακια.Και γω προσωπικα εχω 2 γονεις αρρωστους σε κακη κατασταση,χωρις σταθερη δουλεια,και με προβληματα υγειας,(Κηλη αυχενα που ισως χρειαστει επεμβαση,και διαφορα περιεργα νευρολογικα).Ενα ενα τα θεματα,για να μπορεις να τα διαχειριστεις.

Banned
    Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να μιλάς με τόσο άσχημα λόγια για σένα! Ειδικά τώρα που περνάς δύσκολα έχεις ανάγκη να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον αγαπάς! Η κατάθλιψη από όσο ξέρω ευτυχώς δεν είναι από τις πολύ βαριές ψυχικές νόσους. Σίγουρα παίζει ρόλο ο βαθμός της κατάθλιψης......μιλας με κάποιον ειδικό; σου έχει πει τι να κάνεις; για μένα να προσπαθείς να είσαι ενεργή όσο μπορείς.....να βρεις κίνητρο να πας παρακάτω. Να κοιμάσαι σωστά και σταθερές ωρες, να κάνεις καλή διατροφή, Γράψου και σε κανένα γυμναστήριο ότι μπορείς να κάνεις και από άσκηση......να βρεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα....και σιγά σιγά να πας σε ένα διατροφολόγο να δεις πως μπορείς να χάσεις κάποια κιλακια

Junior Member
    Το μόνο που κάνω είναι να ξαπλώνω όλη μέρα κ ύπνος δεν βρίσκω λύση ούτε με τον άντρα μου πάω καλά σοβαρά προβλήματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mandy mandy View Post
    Το μόνο που κάνω είναι να ξαπλώνω όλη μέρα κ ύπνος δεν βρίσκω λύση ούτε με τον άντρα μου πάω καλά σοβαρά προβλήματα
    Εχεις παιδιά απο το πρώτο γάμο; Ο άνδρας σου σου εχει θέσει ζήτημα χωρισμού; Ποιο ειναι το πραγματικό πρόβλημα του άνδρα σου πιστεύεις; Θα μπορούσες με κάποιο τροπο να αποφύγεις τις διενέξεις μαζί του;

Junior Member
    Δεν έχω παιδιά ο πρώτος γάμος κράτησε 1 μήνα ήμουν 20 χρονών αλλά ήλπιζα σε αυτόν τον γάμο αλλά μάλλον έκανα λάθος πάλι δεν υπάρχει αιτία όταν δεν ταιριάζεις όλο τσακώνεσαι