Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 312
    Senior Member
    Άνοιξες ενα θέμα εδώ, το αναλυσαμε, αναπολησαμε τα παλιά κτλ κι ακόμη ραντεβού δεν βγήκες. Ήδη σκέφτεσαι να μπεις πάλι στην ίδια ιστοσελίδα χωρίς πρώτα να δεις πως θα εξελιχθεί η όλη φάση με αυτό το παιδί. Δεν έχεις υπομονή και φαίνεται ξεκάθαρα ότι τους ανθρώπους δεν τους σέβεσαι αλλά έχεις την απαίτηση να το κάνουν οι άλλοι.
    Ωραία όλα αυτά με το σώμα σου και μπράβο. Με την συμπεριφορά σου έχεις σκοπό κάτι να κάνεις; Κι να σου πω κάτι? Όλοι εμείς θα μπορούσαμε άνετα να σε παραμυθιασουμε και να σε αφήσουμε να φας ξανά τα μούτρα σου και η αυτοπεποίθηση σου να πέσει κι άλλο αλλα δεν το κάνουμε. Μήπως είναι καιρός να δεις κι αυτή την οπτική; ότι μπορεί κάτι να βλέπουμε που πρέπει να βελτιώσεις για να πας καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου;

Senior Member
    Έρχεται ένας άνθρωπος που πρωτογνωρίζεις, όχι ραντεβού, γενικότερα, δεν σε ξέρει καθόλου και σου λέει "Είμαι ο Χάρης και είμαι gay" "Με λένε Ρούλα και είμαι καλά τώρα, τα είχα με έναν τοξικό που με έσπαγε στο ξύλο για 3 χρόνια" "Είμαι η Λιάνα, εκεί που δουλεύω θέλω να φτάσω ψηλά αλλά όλο μου βάζουν εμπόδια οι καρακάξες οι συνάδελφοι" "Είμαι ο Τάκης, έχω περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, δεν ανοιγόμουν σε κόσμο, δεν έχω φίλους ούτε έχω κάνει σχέση, ψάχνω για κάτι σοβαρό" " Είμαι η Ελένη, τα έχω 7 χρόνια με τον μαλάκα τον Γιάννη, όλο λέει ότι θα αφήσει τη γυναίκα του κι ακόμα τίποτα και είμαι σε απόγνωση" .

Τι θα σκεφτείς; Ότι αυτός ο άνθρωπος φέρεται φυσιολογικά, μόλις σε γνώρισε και ανταλλάξατε ένα γειά να σου βγάζει στο εντελώς άσχετο τα εσώψυχά του ή ένα κόλλημα που έχει ή κάτι που τον απασχολεί, χωρίς να σε ξέρει, χωρίς να έχετε κάποια σύνδεση, χωρίς να γνωρίζει πως σκέφτεσαι ή αν σε νοιάζει ή αν συμπάσχεις με αυτά που λέει; Ότι έχει κάτι το απροσάρμοστο πάνω του δεν θα σκεφτείς; Κι εσύ έτσι απροσάρμοστα και αλλοπρόσαλλα φέρεσαι συνεχώς. Δεν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ανταλλαγή δηλώσεων ή απαιτήσεων που έχει ο ένας από τον άλλο από τη μία στιγμή στην άλλη. Χτίζονται σταδιακά σε βάθος χρόνου μέσα απο συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, τριβή. Εσύ δεν το δέχεσαι αυτό με τιποτα. Έχεις στο μυαλό σου ένα μπερδεμένο φύλλο οδηγιών που νομίζεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις. Δεν είναι έτσι και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το καταλάβεις.

Banned
    Όλοι σου λέμε ότι καλύτερα να παρατησεις το ίντερνετ γιατί θα απογοητευτείς. Οι περισσότεροι πάνε για ξεπετα εσύ δεν αντέχεις να φας απόρριψη....

Για να μάθεις τις κοινωνικές σχέσεις πρέπει να κοινωνικοποίηθεις...μιλα είπαμε με τους ανθρώπους γύρω σου βρες και αλλά ενδιαφέροντα ...κοιτα να συμπαθήσεις άτομα..
    .Κάνε και γυναίκες φίλες......μην τις απαρνησε έτσι....ανοιξου στους ανθρώπους χωρίς κόμπλεξ και χωρίς φόβο.......

Και σταματά να σκέφτεσαι

Όλα μπορείς να τα κάνεις αντί να μην είσαι άκαμπτη και απόλυτη

Το πρόβλημα σε όλες τις κοινωνικές σου σχέσεις πηγάζει από το ότι έχεις κόμπλεξ για τον εαυτό σου..τους βλέπεις ως εχθρούς...φοβάσαι την άποψη τους για σένα και σέ νοιάζει τι σκέφτονται....αλλα τους ανταγωνίζεσαι....

Και άνοιξε τα αυτια σου να ακούς την ψυχολόγο σου

Σου έχουμε πει για να δεις δραστική αλλαγή πρέπει να αλλάξεις βασικά πράγματα στη στάση σου με τον κόσμο και τις σχέσεις γενικότερα.....
    Είσαι κλειστή...ακοινωνητη .....πως το λένε.....δεν έχεις τριβή στις σχέσεις...για να το αποκτήσεις πρέπει να μάθεις να σχετίζεσαι..εσυ αποφευγεις να συναπτεις σχεσεις με τους άλλους....

Και εσύ μας λες μεταα από όλα αυτά....ααα θα πάω στο ιντερνετ να βρω γκόμενο...το χαβά σου..

Πήγαινε και άμα βρεις να μου τρυπήσειςτη μύτη................

Δεν έχεις διάθεση να διορθώσεις τον εαυτό σου.....νομίζεις ότι τα κάνεις όλα τέλεια....ότι είσαι ψυχαρα ότι είσαι κοινωνική και δραστήρια ότι είσαι ανοικτή προς τον κόσμο....

Αρνείσαι να παραδεχτείς ...Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός....

Senior Member
    Mα το ειπα οτι θα προσπαθησω να κανω παρεες στο νεο περιβαλλον που θα βρεθω
    Αλλα εστω οτι κατι στραβωσει και δεν με θελουν για παρεα ή αργησω πολυ να κανω φιλους (δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη), δεν πρεπει να εχω κι αλλες εναλλακτικες΄;
    Επισης με το παιδι που λεω, ακομα κι αν γινει κατι, θα γινει εξαιρετικα αργα.

Ειπα οτι θα εχω παραλληλα τις γνωριμιες απο το ιντερνετ καλου κακου, αλλα θα προσπαθησω και για φιλους, δεν ειπα πουθενα "α, δεν ξανακανω παρεες, σας γραφω, λετε βλακειες, εγω ΜΟΝΟ απο ιντερνετ θα γνωριζομαι"

Και γιατι να μην βρω ποτε απο ιντερνετ; αλλοι ανθρωποι πως βρηκαν σχεση ετσι;
    Δηλαδη σε αυτη τη φαση, μεχρι να παει χειμωνας και να κανω παρεες, δεν θα κανω καμια προσπαθεια; χειροτερα θα νιωθω με τον εαυτο μου αν μεινω απραγη

Και γιατι ειπωθηκε οτι δεν σεβομαι τους ανθρωπους; τι εκανα; (δεν ρωταω σε καμια περιπτωση επιθετικα, απλως για να μου εξηγησετε και να καταλαβω. ξερω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, ομως δεν λεω τιποτα απο τα παραπανω με κακο τροπο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έρχεται ένας άνθρωπος που πρωτογνωρίζεις, όχι ραντεβού, γενικότερα, δεν σε ξέρει καθόλου και σου λέει "Είμαι ο Χάρης και είμαι gay" "Με λένε Ρούλα και είμαι καλά τώρα, τα είχα με έναν τοξικό που με έσπαγε στο ξύλο για 3 χρόνια" "Είμαι η Λιάνα, εκεί που δουλεύω θέλω να φτάσω ψηλά αλλά όλο μου βάζουν εμπόδια οι καρακάξες οι συνάδελφοι" "Είμαι ο Τάκης, έχω περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, δεν ανοιγόμουν σε κόσμο, δεν έχω φίλους ούτε έχω κάνει σχέση, ψάχνω για κάτι σοβαρό" " Είμαι η Ελένη, τα έχω 7 χρόνια με τον μαλάκα τον Γιάννη, όλο λέει ότι θα αφήσει τη γυναίκα του κι ακόμα τίποτα και είμαι σε απόγνωση" .

Τι θα σκεφτείς; Ότι αυτός ο άνθρωπος φέρεται φυσιολογικά, μόλις σε γνώρισε και ανταλλάξατε ένα γειά να σου βγάζει στο εντελώς άσχετο τα εσώψυχά του ή ένα κόλλημα που έχει ή κάτι που τον απασχολεί, χωρίς να σε ξέρει, χωρίς να έχετε κάποια σύνδεση, χωρίς να γνωρίζει πως σκέφτεσαι ή αν σε νοιάζει ή αν συμπάσχεις με αυτά που λέει; Ότι έχει κάτι το απροσάρμοστο πάνω του δεν θα σκεφτείς; Κι εσύ έτσι απροσάρμοστα και αλλοπρόσαλλα φέρεσαι συνεχώς. Δεν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ανταλλαγή δηλώσεων ή απαιτήσεων που έχει ο ένας από τον άλλο από τη μία στιγμή στην άλλη. Χτίζονται σταδιακά σε βάθος χρόνου μέσα απο συζητήσεις, κοινωνικές επαφές, τριβή. Εσύ δεν το δέχεσαι αυτό με τιποτα. Έχεις στο μυαλό σου ένα μπερδεμένο φύλλο οδηγιών που νομίζεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις. Δεν είναι έτσι και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το καταλάβεις.
    φυσικα και δεν το κανω αυτο με το καλημερα σας
    απο μονη μου δεν λεω τιποτα, αυτοι με ρωτανε

Banned
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Αλλα εστω οτι κατι στραβωσει και δεν με θελουν για παρεα ή αργησω πολυ να κανω φιλους (δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη), δεν πρεπει να εχω κι αλλες εναλλακτικες΄;

Ειπα οτι θα εχω παραλληλα τις γνωριμιες απο το ιντερνετ καλου κακου, αλλα θα προσπαθησω και για φιλους, δεν ειπα πουθενα "α, δεν ξανακανω παρεες, σας γραφω, λετε βλακειες, εγω ΜΟΝΟ απο ιντερνετ θα γνωριζομαι"

Δηλαδη σε αυτη τη φαση, μεχρι να παει χειμωνας και να κανω παρεες, δεν θα κανω καμια προσπαθεια; χειροτερα θα νιωθω με τον εαυτο μου αν μεινω απραγη

Και γιατι ειπωθηκε οτι δεν σεβομαι τους ανθρωπους; τι εκανα; (δεν ρωταω σε καμια περιπτωση επιθετικα, απλως για να μου εξηγησετε και να καταλαβω. ξερω οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, ομως δεν λεω τιποτα απο τα παραπανω με κακο τροπο)
    Δεν σου λέω να κάνεις φίλους και να είσαι κοινωνικό ον για να βρεις γκόμενο.....αλλα για να έχεις τριβη με τον κόσμο να αλλάξεις τη ποιότητα της ζωή σου....να πιστέψεις στον εαυτό σου...να αποκτήσεις φιλίες να αναβαθμίσεις τη ζωή σου και στο τέλος μέσα από εκεί να έχεις και καλύτερες επιλογές στα γκομενικα

Αλλά εσύ βλεπεις τη σύναψη φιλικών και κοινωνικών σχέσεων με το κόσμο ....μόνο ως το μέσον για να βρεις κανα κακομοίρη να τον κάνεις γκόμενο....και μετά θα λυθούν όλα τα προβλήματα στη ζωή σου

Φυσικά και είναι δύσκολο να κάνεις φίλους που να εμπιστεύεσαι....παρεες είναι πιο εύκολο ....αλλα δεν πρόκειται να κάνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο γτ δεν το κάνεις με τη ψυχή σου το κάνεις για να πετύχεις μόνο το ερωτικο....

Senior Member
    Οσο πιο πολλες επιλογες εχεις, τοσο δυσκολοτερα θα κανεις σχεση.

Senior Member

Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς για να ενσωματωθεί κάπου. Είτε είναι φιλικά, είτε είναι ερωτικα. Αν πιστεύεις ότι θα αργήσει να γίνει κάτι με τον συγκεκριμένο και εσύ δεν έχεις την υπομονή τότε καλύτερα να μην τον βάλεις σε αυτό το τρυπακι.
    Last edited by george1520; 29-06-2020 at 16:26.

Banned

Αστο κουκλιτσα μου εκπέμπεις σε άλλο γαλαξία.

Κάτσε και φύτεψε γλαστρακια και άσε τα κοινωνικά στην ησυχία τους

Α στο καλό με συγχυσες είπα να σε πάρω με το καλό Αλλά δεν

Senior Member
    Μα οι ίδιοι με ρωτούσαν "τι ψάχνεις;"
    και έλεγα " σίγουρα όχι ξεπετες, αλλα γνωρίσω έναν άνθρωπο που θα υπάρχει ενδιαφέρον και βλέπουμε πως θα βγει" και μου έλεγαν " κι εγώ αυτό"
    Κι αν έλεγα για τους προηγούμενους που γνώρισα μου έλεγαν τι μαλακές που είναι κι ότι αυτοί δεν είναι έτσι.

Κοίτα, προτιμω κάποια ακόμα αποτυχία, παρά να νιώθω ότι δεν προσπάθησα.
    Και ξέρω άτομα που έκαναν σχέση έτσι, ακόμα και από τιντερ. Γιατί να μην προσπαθήσω κι εγώ, μέχρι να κοινωνικοποιηθώ που θα πάρει χρόνο;

Ίσως να μην χρησιμοποιήσω τιντερ, αλλά ινσταγκραμ ή φβ. Να ανεβάζω πιο πολλές φωτό, να σχολιάζω σε σελίδες και έτσι. Μου έχουν στειλει πολλοι, βλέποντας σχόλιο μου.

Όταν λες δεν θα μπορώ να κάνω σχέση , εννοείς επειδή δεν έχω ξανακάνει ως τώρα;
    Ή μιλάς για ανθρώπινες σχέσεις γενικά; Ότι δηλαδή δεν μπορώ να κάνω σχέση επειδή δεν έχω φίλες;
    ΕΝΝΟΩ, οτι εσυ γνωριζοντας εναν ανδρα, δεν τον πλησιαζεις ανθρωπινα, παρα μονο προσανατολιζεσαι αν θα κανετε σχεση.
    δεν σχετιζεσαι μαζι του.
    εχεις ενα παρε-δωσε με βαση το αν του αρεσεις, αν σε θελει για ξεπετα . δεν ενδιαφερεσαι να δεθειτε, να εξοικειωθειτε, να βρειτε τα κοινα σας, να τον πλησιασεις συναισθηματικα και ψυχικα.

οταν σε ρωτουν ξεκαθαρα "τι ψαχνεις", πολυ καλα θα κανεις και θα απαντας οτι ψαχνεις μια ανθρωπινη σχεση που να ταιριαζεις και να περνας καλα και ο,τι προκυψει και παντως οχι, ξεπετες.
    εκει ομως που αρχιζεις να τους μιλας για την πικρα σου με τους προηγουμενους, το χανεις.. ΔΕΝ θα μιλας για αλλους ανδρες, παρα μονο γιατι το τι κανετε με τον συγκεκριμενο, τι θελεις σαν ανθρωπος. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

Senior Member
    Κι αν την πρώτη, δευτερη φορά που γνωρίζεις κάποιον σε ρωτήσει κάτι χωρίς να ξέρεις γιατί σε ρωτάει ή τι θέλει να πει με αυτό ή τι καπνό φουμάρει σαν άτομο ο ίδιος, αρχίζεις και του λες την ιστορία της ζωής σου; Αν σου πει "έκάνες κάτι ερωτικά;" πρέπει εσύ να αρχίσεις όλη αυτή την υπερανάλυση που έχεις γράψει ξανά και ξανά;;;

Senior Member
    Κι αν την πρώτη, δευτερη φορά που γνωρίζεις κάποιον σε ρωτήσει κάτι χωρίς να ξέρεις γιατί σε ρωτάει ή τι θέλει να πει με αυτό ή τι καπνό φουμάρει σαν άτομο ο ίδιος, αρχίζεις και του λες την ιστορία της ζωής σου; Αν σου πει "έκάνες κάτι ερωτικά;" πρέπει εσύ να αρχίσεις όλη αυτή την υπερανάλυση που έχεις γράψει ξανά και ξανά;;;
    Δηλαδή, αν μου κάνει αυτή την ερώτηση, πώς πρέπει να απαντήσω για να μην ξενερώσει μαζί μου; τι θα έλεγες στη θέση μου;

Senior Member
    Μα το θέμα δεν είναι το πως θα απαντήσεις για να μη ξενερώσει. Είναι το πως θα απαντήσεις για να αισθάνεσαι εσύ άνετα στα πλαίσια της όποιας γνωριμίας έχετε με αυτόν ως τότε. Εγώ αν δεν τον ξέρω τον άλλον καλά, συνήθως απαντάω περιπαικτικά κάτι τύπου "μη θες να τα μαθαίνεις κι όλα" ή κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΕΝΝΟΩ, οτι εσυ γνωριζοντας εναν ανδρα, δεν τον πλησιαζεις ανθρωπινα, παρα μονο προσανατολιζεσαι αν θα κανετε σχεση.
    δεν σχετιζεσαι μαζι του.
    εχεις ενα παρε-δωσε με βαση το αν του αρεσεις, αν σε θελει για ξεπετα . δεν ενδιαφερεσαι να δεθειτε, να εξοικειωθειτε, να βρειτε τα κοινα σας, να τον πλησιασεις συναισθηματικα και ψυχικα.

οταν σε ρωτουν ξεκαθαρα "τι ψαχνεις", πολυ καλα θα κανεις και θα απαντας οτι ψαχνεις μια ανθρωπινη σχεση που να ταιριαζεις και να περνας καλα και ο,τι προκυψει και παντως οχι, ξεπετες.
    εκει ομως που αρχιζεις να τους μιλας για την πικρα σου με τους προηγουμενους, το χανεις.. ΔΕΝ θα μιλας για αλλους ανδρες, παρα μονο γιατι το τι κανετε με τον συγκεκριμενο, τι θελεις σαν ανθρωπος. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

Ναι, καταλαβα τι θες να πεις. Απλώς, δεν υπάρχουν πολλοι ανθρωποι που θελουν να σε γνωρισουν ως προσωπικοτητα. Συνηθως αυτοι πανε την κουβεντα στις σχεσεις, οχι εγω.
    Θα δοκιμασω αυτο που λες με το παιδι που βγαινω τωρα, ειναι πιο ευκολο να συζητησω κατι μαζι του, εφοσον εχουμε κάποια κοινα και δεν θα ξαναπω τιποτα για αλλους.

Και γενικά δεν θα ξαναμιλησω για αλλους.
    Αν με ρωτησει,καποιος, ομως ; τι λεω;
    καπως πρεπει να εξηγησω το οτι δεν εχω κανει σχεση ως τωρα.

Senior Member
    Μα το θέμα δεν είναι το πως θα απαντήσεις για να μη ξενερώσει. Είναι το πως θα απαντήσεις για να αισθάνεσαι εσύ άνετα στα πλαίσια της όποιας γνωριμίας έχετε με αυτόν ως τότε. Εγώ αν δεν τον ξέρω τον άλλον καλά, συνήθως απαντάω περιπαικτικά κάτι τύπου "μη θες να τα μαθαίνεις κι όλα" ή κάτι τέτοιο.
    Είναι μεγαλο διλημμα.
    Απο τη μια θελω να πω εξαρχης πως δεν εχω κανει σχεση και δεν εχω ολοκληρωσει, για να δω αν ενδιαφερεται πραγματικα να συνεχισει μαζι μου και να μην χανω κι εγω τον χρονο μου.
    Απο την αλλη σκεφτομαι να το κρυψω, να απανταω δηλαδη, οπως ειπες, και να το αποκαλυψω οταν θα εχει ηδη ψηθει καπως. Αλλα ετσι ρισκαρω και να τον απογοητευσω και να απογοητευτω

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast