Results 106 to 120 of 312
Thread: Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως?
-
27-06-2020, 23:32 #106
- 27-06-2020, 23:44 #107
27-06-2020, 23:56 #108
27-06-2020, 23:59 #109
28-06-2020, 00:02 #110
Είναι 25 και δεν έχει κάνει ποτέ σχέσεις και σεξ....και νιώθει στερημένη σε αυτό το κομμάτι.....ολοι έχουν ανάγκη τη συντροφικότητα και τον έρωτα.....αλλα κάποιοι από εμάς περισσότερο....
Ανυπομονεί γτ δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικο με το αλλο φύλο ενώ κάποιες παντρεύονται στα 25πχ.......
28-06-2020, 07:52 #111
Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως?
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται ότι ο λεγάμενος σε κοροϊδεύει. Βγαίνετε, τα λέτε, ήδη μιλήσατε και για ευαίσθητα θέματα, στην ουσία σε βλέπει να προσπαθείς να τον πλησιάσεις και να χτυπιέσαι και δεν κάνει κίνηση με τη δικαιολογία ότι δεν κάνει ποτέ πρώτος κίνηση. Νομίζω ότι βγαίνει μαζί σου μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθεί και μακάρι να κάνω λάθος. Όταν ένας άντρας γουστάρει πραγματικά, όλα προχωρούν πολύ φυσιολογικά, ξέρεις. Θα έλεγα στις επόμενες εξόδους σας να είσαι πιο σοβαρή και συγκροτημένη, να περιοριστείς σε φιλική συζήτηση και φέρσιμο. Ενδιαφέρσου για την καθημερινότητά του, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε αγγίγματα ούτε τίποτα, που θέλει την κοπέλα έτοιμη στο πιάτο αυτός. Κι αν σου ξαναπεί ότι δεν κάνει ποτέ πρώτος κίνηση, πες του πως κι εσύ είσαι της ίδιας φιλοσοφίας. Του έδειξες εκατό πρώτες κινήσεις κι αυτός τίποτα, οπότε άστον εκεί μόνο του με τον εγωισμό του.
Συμφωνώ με όσες παρατηρήσεις σου έκαναν οι άλλοι, αλλά δεν έχεις άδικο μόνο εσύ. Κάποιο πρόβλημα έχει και αυτός.
28-06-2020, 09:57 #112
Μια φορά πριν δύο χρόνια τον είχα χαιδεψει.
Αφού δεν είδα να παίρνει μπρος έκανα κάτι με άλλον , το έμαθε και τσατιστηκε. Είχαμε από απομακρυνθεί για ενάμιση χρόνο και μετά άρχισε να λέει ψέματα για δήθεν γκόμενες και όταν αποκαλύφθηκε και έγινε ρεζίλι , εξαφανίστηκε για κάποιους μήνες.
Τώρα ξεκινήσαμε να μιλάμε πάλι μέσα στην καραντίνα.
Δεν έχω κάνει κάποια κίνηση πέραν του οτι του μίλησα για τα παράπονα που έχω από τους άντρες.
Θεωρείτε ότι δεν μπορω να αρέσω σε κάποιον;
Αν σας έλεγα δηλαδή ότι του αρεσω, δεν θα με πιστεύατε;
Επίσης, αν προσπαθήσω πάλι μέσω σοσιαλ, αλλά να φαίνομαι σοβαρή και να λέω τι θέλω, έχω ελπίδες;
28-06-2020, 10:10 #113
Όλα όσα κάνεις όσο αφορά την σχέση έχουν να κάνουν με το σεξ (ή κάτι σχετικό).. Για να μάθεις αν σε θέλει κάποιος απλά χαϊδεύεις εκεί και αν δει ότι του κάνει κούκου τότε μια χαρά, αν όχι πας στον επόμενο. Το θέμα είναι ότι μετά παραπονιέσαι ότι ζητάνε σεξ οι άντρες αλλά εσύ θες κάτι σοβαρό..
28-06-2020, 10:18 #114
28-06-2020, 10:19 #115
φυσικα και θα σε πιστευαμε.
γιατι να μας πεις ψεματα;
το θεμα ειναι, οτι θα ηταν παραξενο να ενδιαφερθει ερωτικα ενας ανδρας που τον κανεις "φιλεναδα" σου, διοτι οταν τους μιλας για τα παραπονα σου απο αλλους ανδρες, γκρινιαζεις, δειχνεις ποσο απογοητευμενη εισαι, τον κανεις φιλεναδα σου, λεμον. δεν τον κανεις υποψηφιο.
το πολυ πολυ να σε λυπηθει και να σε παρηγορει δλδ, οχι να σε ερωτευθει.
ειναιε ντελως ντεκαβλέ να του λες τα παραπονα σου απο τους ανδρες.
οσο συνεχιζεις τετοιες τακτικες, δεν εισαι ερωτευσιμη.
το να αρεσεις σαν γυναικα, ειναι κατι αντικειμενινκο.
εφοσον μας λες οτι εισαι μια ομορφη κοπελα, φυσικα και θα τους αρεσεις 'αντικειμενικα".
για να εισαιε ρωτυεσιμη ομως, θελει γοητεια.
κι αυτα που κανεις στους υποψηφιουςμε τις γκρινιες, μονο γοητευτικα δεν ειναι.
ειναι για λυπηση...
αυτα μπορεις να τα λες μονο σε φιλες σου, ΟΧΙ σε υποψηφιους, επειδη δενε χεις κατι αλλο να πεις.
ουτε μπορεις να τους ρωτας γιατι δεν σε ερωτευονται....
28-06-2020, 10:20 #116
28-06-2020, 10:23 #117
28-06-2020, 10:32 #118
Νομίζω ότι αυτό το θέμα θα φτάσει πολλές σελίδες πάλι και πάλι δεν θα καταλάβεις. Πρέπει να το πάρεις απόφαση να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό, να είσαι διατεθειμένη όμως ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις να αλλάξεις πολύ τον τρόπο σκέψης σου και θα είναι μία μακρόχρονη διαδικασία.
Το γράφω για μία ακόμα φορά.
Αυτό που δεν θες να καταλάβεις με τίποτα είναι ότι για να αρέσεις στον άλλο δεν αρκεί να έχεις κορμάρα. Ακόμα και μόνο για σεξ να σε θέλει, αν δει ότι είσαι παγοκολώνα ή φέρεσαι αλλοπρόσαλλα θα ξενερώσει. Πόσο μάλλον για σχέση, όταν δεν ξέρεις να μιλήσεις και να φερθείς σαν άνθρωπος. Γνωρίζεις κάποιον και αρχίζεις και του απαριθμείς τις αποτυχημένες προσπάθειες με άλλους και με τον τρόπο σου θάβεις τους άντρες σαν μαλάκες που δεν σε εκτιμούν και επικεντρώνεσαι στο να λες τι σοβαρή που είσαι και τι σοβαρός που είναι αυτός και τι θα ήθελες από μία σχέση και ξέρω κι εγώ τι. Πράγμα που είναι κουραστικό όταν το συζητάς όλη την ώρα, είναι σαν να διαπραγματεύεσαι τις σχέσεις αντί να προσπαθήσεις να αφήσεις να συμβούν. Είναι έτσι κι αλλιώς ξενερωτικό για τον άλλο. Συν του ότι το γυρνάς πάλι σε σπασμωδικές ενέργειες με φωτογραφίες και αγγίγματα που παραπέμπουν σε σεξ και δίνουν το εντελώς αντίθετο μήνυμα από αυτά που λες. Τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου και μπερδεύεις με τη συμπεριφορά σου και τον άλλο που έχεις απέναντί σου.
Αυτό που δεν κάνεις και θα έπρεπε να είναι το πρώτο που θα κάνεις, είναι να αφήσεις μία ανθρώπινη σχέση να εξελιχθεί αυθόρμητα. Το αν είναι σοβαρός ή είσαι σοβαρή θα φανεί, δεν χρειάζεται να το λες με δηλώσεις. Το αν έχετε κοινά κι υπάρχει χημεία πάλι θα φανεί στην πορεία. Εσύ με αυτά που γράφεις εδώ, μας δίνεις την εντύπωση ότι γνωρίζεις κάποιον και απλά πετάς βατραχάκια. Όλα περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις και από το τι ωραίο σώμα έχεις και υπερτερείς από τον υπόλοιπο κόσμο που είναι όλες μέτριες κι όλοι μαλάκες. Δεν έχεις γράψει ποτέ ούτε μία γραμμή ότι γνώρισα τον τάδε και μου άρεσε που διάλεξε το τάδε μέρος γιατί παίζει την μουσική που αρέσει και σε εμένα ή διαβάζει τον τάδε συγγραφέα και μιλήσαμε για το τάδε θέμα κι είχε ενδιαφέρον ή με κάλεσε να πάμε για πεζοπορία εκεί και μου άρεσε σαν εμπειρία. Δηλαδή την σχέση με κάποιον σοβαρό πως την φαντάζεσαι ακριβώς, ότι θα καθόσαστε χεράκι χεράκι και θα κοιτάτε τον τοίχο και δεν θα έχετε τίποτα να πείτε ή να κάνετε; Σαν άνθρωπος εσύ δεν έχεις ενδιαφέροντα, προτιμήσεις, χόμπι, δικές σου σκέψεις; Το ότι ήσουν παχουλή και αδυνάτισες είναι το μοναδικό επίτευγμα της ζωής σου και μόνο αυτό έχεις να αναδείξεις σαν άνθρωπος; Κατά τα άλλα κενό, μηδέν, τίποτα;
28-06-2020, 10:41 #119
Εγώ εχω ενδιαφέροντα
Αυτοί δεν είχαν τίποτα κοινό με εμένα. Όλη μέρα νετφλιξ και αραγμα στον ελεύθερο χρόνο τους.
Εμένα δεν μου αρέσει να είναι τεμπέλης ο άλλος.
Δεν έχω γράψει ποτέ μου άρεσε ο τάδε και ενθουσιάστηκα με τον τάδε γιατί δεν έχει συμβεί.
Δεν λέω μόνο για το κράξιμο στους άλλος αντρες, φυσικά και συζητάω και άλλα θεματα ,αλλά αυτοί ειχαν το νου τους μόνο στο φάσωμα οπότε δεν συζητήσαμε πολύ. Εκείνοι είναι που δεν έχουν ενδιαφέροντα.
Εγώ ξέρω να πλησιάσω με αγγίγματα, φωτό και τέτοια γιατί μόνο αυτό ξέρω, το παραδέχομαι.
Δεν είχα κάνει κάποια σχέση στο σχολείο ή γενικά σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει πιο αυθόρμητα και πιο "αγνα" οπότε δεν ξέρω πως γίνεται σταδιακά κι αυθόρμητα μια σχέση. Έχετε δίκιο σε αυτό και σας το εξηγώ.
Έχω καταφέρει κι άλλα στη ζωή μου πέρα από το σώμα.
Σπούδασα, δουλεύω , προσέχω τον εαυτό μου, διαβάζω βιβλία, σκοπεύω να συνεχίσω κι τις σπουδές μου.
Όταν άλλες δεν κάνουν ούτε τα μισά από εμένα και κάθονται όλη μέρα
28-06-2020, 10:51 #120
Οι "εκείνοι" που λες, είναι αυτοί που γνώρισες μέσω σεξοεφαρμογής. Γενικά σαν άνθρωποι μπορεί να έχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φυσικά και είχαν το φάσωμα στο μυαλό τους, δεν σε γνώρισαν με σκοπό να αναλύσετε την επίδραση του μεταστρουκτουαλισμού στην ιστοριογραφία της τέχνης, με σκοπό να σε πηδήξουν σε γνώρισαν.
Οι υπόλοιποι που τυχόν γνώρισες στον κύκλο σου, δεν ξέρουμε τι είχαν στο μυαλό τους. Ως ένα βαθμό η εξέλιξη της γνωριμίας εξαρτάται και από εσένα. Δηλαδή ακόμα κι αν αρχικά σκέφτηκαν να μία ωραία κοπέλα να πηδήξουμε, αν εσύ δεν αρχίσεις αγγίγματα, φωτό με μαγιό κτλ και απλά δείξεις ότι θες να τον γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον, μπορεί να είχες μία ευκαιρία να τους κινήσεις το ενδιαφέρον σαν άτομο και για κάτι πιο σοβαρό. Όσοι δεν ψήνονταν για κάτι πιο σοβαρό ή ξενέρωναν, θα απομακρύνονταν. Αν κάποιος ενδιαφερόταν για κάτι παραπάνω θα έμενε.
Αν κάποιοι που γνωρίζεις λιώνουν στον καναπέ όλη μέρα κι εσύ ξενερώνεις με αυτόν τον τύπο άνδρα και δεν έχετε κοινά, απλά την κάνεις. Δεν το παλεύεις με τον κάθε άκυρο που δεν σου ταιριάζει. Επιμένεις με κάποιον όταν υπάρχει ήδη μία βάση.