Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 312
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Βασικά δεν θελω να ανοιξει η πλατη μου, απλα να γεμισει λιγο
    Με τις ελξεις δεν ανοιγει η πλατη ή ειναι μυθος;
    το ιδιο θα ηθελα και στο στηθος, να μην "ανοιξει"

στην κωπηλατικη το ριχνω συνηθως, ειτε σε μηχανηματα ειτε με βαρακια
    κανω και δικεφαλους, και γενικα ολο το σωμα, δεν παραλειπω κατι
    Με τη κολυμβηση ανοιγει η πλατη με τις ελξεις χτιζεις τους μυες της πλατης των ωμων και των χεριων, ακομα και των δακτυλων. Δοκιμασε οταν θα πας να πιαστεις απο ενα μονοζυγο και να μεινεις κρεμασμενη και ακινητη για οσο μπορεις μεχρι μισο λεπτο και θα καταλαβεις.

Banned
    Εγώ έκανα αερόβια παλιότερά αρκετο....όταν το συνδύασα και με βάρη είδα διαφορα

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Εγώ έκανα αερόβια παλιότερά αρκετο....όταν το συνδύασα και με βάρη είδα διαφορα
    Και τωρα; τα σταματησες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Με τη κολυμβηση ανοιγει η πλατη με τις ελξεις χτιζεις τους μυες της πλατης των ωμων και των χεριων, ακομα και των δακτυλων. Δοκιμασε οταν θα πας να πιαστεις απο ενα μονοζυγο και να μεινεις κρεμασμενη και ακινητη για οσο μπορεις μεχρι μισο λεπτο και θα καταλαβεις.

ανοίγει και η πλάτη με τις ελξεις

Banned
    Και τωρα; τα σταματησες;
    Τωρα με το κορονοιο και τη καραντίνα μήνες....και δεν θα πάω...να δω πως θα είναι τα πράγματα από σεπτεμβρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ανοίγει και η πλάτη με τις ελξεις
    Αναλογα το πως θα πιαστει τι λαβη θα χρησιμοποιησει

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Τωρα με το κορονοιο και τη καραντίνα μήνες....και δεν θα πάω...να δω πως θα είναι τα πράγματα από σεπτεμβρη
    Ε τον Οκτωβριο θα έχουμε μια απο τα ίδια με τον ιο οποτε παλι δεν θα πας

Senior Member
    ανοικτή εννοείται για πλατη

Senior Member
    δουλεια 5/10
    φιλος 7/10
    γυμναστηριο 10/10

αλλα δεν κανω μονο αυτα, βγαινω και με αλλους ραντεβου. θα αρχισω απο αποψε κιολας ή αυριο να μιλησω με κανεναν να βγω
    αλλα θα ειμαι ξεκαθαρη στο οτι δεν θελω ξεπετα
    το προβλημα βεβαια ειναι πως τελευταια το ξεκαθαριζα, συμφωνουσαν και μετα εκαναν τις ιδιες μαλακιες με τους υπολοιπους
    παλι τα ιδια....
    το λες και μονη σου, οτι τους λες οτι δεν θελεις ξεπετα, σου λενε "ναι, ναι, ναι" και την επομενη στιγμη κανουν τα ιδια η σε ψηνουν για σεξτιγκ, ουττε καν σεξτιγκ, γιατι εσυ κανεις μονο το χανουμακι, ενω την βρισκει μονο ο αλλος. εσυ, τιποτε...

ΔΕΝ θα κανεις προγραμματικες δηλωσεις παιδακι μου! ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα κανεις. ξερεις τι ειναι αυτο;
    με την σταση σου θα τους δειξεις οτι δεν θελεις ξεπετα, οχι με τα λογια. εκτος αν σε ρωτησει ξεκαθαρα, που δεν προκειται κανεις να το κανει αυτο. να σε ρωτησει αν σου αρεσουν οι ξεπετες...

επισης, οι αποτυχιες θα σε οδηγησουν σε μεγαλυτερη θλιψη, γιατι θα υπαρξουν κι αλλες αποτυχιες εφοσον παλι στο τιντερ θα απευθυνθεις

ναι, απο το ιντερνετ γενικοτερα (οχι τιντερ ομως), μπορει να προκυψει καλη γνωριμια, αλλα σηκωνει ο ταλαιπωρημενος οργανισμος σου αλλες αποτυχιες μεχρι να πετυχεις την καλη γνωριμιας και δευτερον, ΜΠΟΡΕΙΣ να σχετιστεις ; πως θα κανεις την καλη γνωριμια εφοσον δεν κανεις σχεσεις, παρα μονο πας με φορα να "ζητας" σχεση, απο εναν ανθρωπο που δεν εχεις καμια σχεση μαζι του;

Senior Member
    Δεν ειμαι σε φαση απραξιας, δουλευω

Ουτε περιμενω να ερθει ο ιπποτης, το κηνυγαω.
    ειτε με αυτο το γνωστο ειτε μεσω σοσιαλ που θα ξαναπροσπαθησω
    στη χειροτερη ξανανοιγω και τιντερ και απλα θα ειμαι σοβαρη

δεν ειναι οτι καθομαι και δεν προσπαθω. γνωριζω ατομα, παρολο που απογοητευομαι και ειναι χασιμο χρονου οι περισσοτερες περιπτωσεις
    Τι εννοείς με την λέξη "σοβαρή";;; [emoji848]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλι τα ιδια....
    το λες και μονη σου, οτι τους λες οτι δεν θελεις ξεπετα, σου λενε "ναι, ναι, ναι" και την επομενη στιγμη κανουν τα ιδια η σε ψηνουν για σεξτιγκ, ουττε καν σεξτιγκ, γιατι εσυ κανεις μονο το χανουμακι, ενω την βρισκει μονο ο αλλος. εσυ, τιποτε...

ΔΕΝ θα κανεις προγραμματικες δηλωσεις παιδακι μου! ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα κανεις. ξερεις τι ειναι αυτο;
    με την σταση σου θα τους δειξεις οτι δεν θελεις ξεπετα, οχι με τα λογια. εκτος αν σε ρωτησει ξεκαθαρα, που δεν προκειται κανεις να το κανει αυτο. να σε ρωτησει αν σου αρεσουν οι ξεπετες...

επισης, οι αποτυχιες θα σε οδηγησουν σε μεγαλυτερη θλιψη, γιατι θα υπαρξουν κι αλλες αποτυχιες εφοσον παλι στο τιντερ θα απευθυνθεις

ναι, απο το ιντερνετ γενικοτερα (οχι τιντερ ομως), μπορει να προκυψει καλη γνωριμια, αλλα σηκωνει ο ταλαιπωρημενος οργανισμος σου αλλες αποτυχιες μεχρι να πετυχεις την καλη γνωριμιας και δευτερον, ΜΠΟΡΕΙΣ να σχετιστεις ; πως θα κανεις την καλη γνωριμια εφοσον δεν κανεις σχεσεις, παρα μονο πας με φορα να "ζητας" σχεση, απο εναν ανθρωπο που δεν εχεις καμια σχεση μαζι του;
    Μα οι ίδιοι με ρωτούσαν "τι ψάχνεις;"
    και έλεγα " σίγουρα όχι ξεπετες, αλλα γνωρίσω έναν άνθρωπο που θα υπάρχει ενδιαφέρον και βλέπουμε πως θα βγει" και μου έλεγαν " κι εγώ αυτό"
    Κι αν έλεγα για τους προηγούμενους που γνώρισα μου έλεγαν τι μαλακές που είναι κι ότι αυτοί δεν είναι έτσι.

Κοίτα, προτιμω κάποια ακόμα αποτυχία, παρά να νιώθω ότι δεν προσπάθησα.
    Και ξέρω άτομα που έκαναν σχέση έτσι, ακόμα και από τιντερ. Γιατί να μην προσπαθήσω κι εγώ, μέχρι να κοινωνικοποιηθώ που θα πάρει χρόνο;

Ίσως να μην χρησιμοποιήσω τιντερ, αλλά ινσταγκραμ ή φβ. Να ανεβάζω πιο πολλές φωτό, να σχολιάζω σε σελίδες και έτσι. Μου έχουν στειλει πολλοι, βλέποντας σχόλιο μου.

Όταν λες δεν θα μπορώ να κάνω σχέση , εννοείς επειδή δεν έχω ξανακάνει ως τώρα;
    Ή μιλάς για ανθρώπινες σχέσεις γενικά; Ότι δηλαδή δεν μπορώ να κάνω σχέση επειδή δεν έχω φίλες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι εννοείς με την λέξη "σοβαρή";;; [emoji848]
    Εννοω ότι θα μιλάω σοβαρά , θα ξεκαθαρίζω ότι σιχαίνομαι τις ξεπετες και δεν θα κάνω κίνηση στο πρώτο ραντεβού. Έτσι θα δούμε ποιος είναι πραγματικά σοβαρός και ποιος θέλει να πηδήξει

Senior Member
    Εννοω ότι θα μιλάω σοβαρά , θα ξεκαθαρίζω ότι σιχαίνομαι τις ξεπετες και δεν θα κάνω κίνηση στο πρώτο ραντεβού. Έτσι θα δούμε ποιος είναι πραγματικά σοβαρός και ποιος θέλει να πηδήξει
    Ποια κίνηση; την γνωστή; Αν του κάνει κούκου σημαινει τρέχουμε, αν όχι κάνουμε κι άλλες;

Senior Member
    Με ποια λαβή ανοίγει; Να ξέρω να μην τη χρησιμοποιώ.
    Ξενέρωσα άπειρα που έκλεισαν τα γυμναστήρια, ελπίζω να μην ξαναγίνει!
    Δεν σταμάτησα, έκανα στο σπίτι γυμναστική αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ποια κίνηση; την γνωστή; Αν του κάνει κούκου σημαινει τρέχουμε, αν όχι κάνουμε κι άλλες;
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θα κάνω σεξτινγκ ( βασικά θα τον μπλοκάρω αν ζητήσει κάτι τέτοιο) και δεν θα φιληθω στο πρώτο ραντεβού.
    Αν ενδιαφέρεται, θα θέλει να ξαναβγούμε. Αν όχι, καταλάβαμε ότι θέλει να πηδήξει και τον μπλοκάρουμε

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast