Results 31 to 45 of 84
Thread: Φοβάμαι να πάω διακοπές
-
02-07-2020, 15:08 #31
Ειλικρινά και ένας άνθρωπος που κατάλαβε.. Μου φτάνει... Ειλικρινά. Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο άσχημα που έγραψα. Λέω κάπου τα μέσα μου να ξεσπάσω.. Αυτό μόνο. Ευχαριστώ τόσο πολύ που κατάλαβες δίχως να βγάλεις επίθεση άνευ λόγου και αιτίας. Προφανώς άλλο πρόβλημα υπάρχει και ξεσπάει λάθος εδώ. Κρίμα
- 02-07-2020, 15:27 #32
Κ εγω ειμαι της σκληρης αγαπης τη πρωτη φορα στους δικους ανθρωπους π εχω οικειοτητα αυτο κανω για μα τουε δωσω μια ωθηση αν δε πιασει παμε με το μαλακο, το θεμα εδω στο φορουμ είναι οτι μπορει καποιος μεσα στη μαυριλα τ να νιωσει ασχημα οτι δν τον καταλαβαινει κανενας κ να κλείστει χειρότερα κ να μην ξαναγραψει, δε θα τα λέει ουτε στους δικους τ γτ δε θελςι να τους βαραίνει κ να τους στεναχωρεί αλλα δε θα τα λεει ουτε εδω κ για αυτο νομιζω ειναι το φορουμ.. Απαλα παιδια δε γνωριζομαστε προσωπικά αυτο ειναι ολο.. Να μιλαμε παιδια με την πρώτη ευκαιρια να μιλαμε αυτο ειναι η αρχη για ολα
02-07-2020, 15:29 #33
ΖΜΕ πως τα πας;
02-07-2020, 15:34 #34
02-07-2020, 15:48 #35
Με τις διακοπες το ξανασυζητησατε; αυτο παντως ειναι ενα βασικο θεμα π αντιμερωπιζουμε πολλοι εδω μεσα δν ειναι ακριβως μονο ο φοβος μν παθουμε τπτ γτ κ να παθουμε καπου θα βρεθεί βοηθεια φοβόμαστε να ξεβολευτουμε η Καθημερινοτητα μας μπορει να μας πνίγει αλλα μας δινει κ ασφαλεια, τρελό αλλα πραγματικο, εγω πιστευω αν πας θα τα καταφέρεις μια χαρα κ θα σ δωσει δυναμη
02-07-2020, 15:56 #36
Έτσι όπως τα λες είναι. Ενώ με πνίγει αυτό που ζω, νιώθω ασφάλεια στο σπίτι μου. Θέλω πάντα να γυρίζω πίσω. Αυτό το θυμάμαι από παλιά,οχι σε τέτοια ένταση πάντως όπως μου συμβαίνει τώρα. Τώρα για τις διακοπές όχι δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Θέλει να πάμε αυτό δεν αλλάζει. Έχουμε να πάμε κάπου πάνω από 3 χρόνια. Η μεγάλη μας κόρη έφευγε με τη γιαγιά το καλοκαίρι από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά. Νομίζω πως πρέπει να το κάνουμε το βήμα. Πιο πολύ για τα παιδιά όσο και αν δεν θέλω
02-07-2020, 16:08 #37
Να το κανεις κ εγω παρ ολο π δν μ αρεσει οπως κ εσυ να ξεβολευομαι φετος θα ηθελα να φυγω εχω τρια χρονια να δω θαλασσα κ δε θυμαμαι απο ποτε να παω διακοπές...να χαρεις τη θαλασσα τα παιδια σ τον άντρα σ κ ολο αυτο θα σας "δεσει" Κ αν νιωσεις οτι κατι δε παει καλα εδω είμαστε ολοι..
02-07-2020, 16:12 #38
02-07-2020, 16:16 #39
Απο τη στιγμη π εχεις σωματικό θεμα οπως ειναι οι αρρυθμιες αν τα χαπια βοηθανε καλώς,οτι μας κανει λειτουργικούς στη καθημερινοτητα..
02-07-2020, 18:07 #40
Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να πας διακοπές..Σήμερα πήγα κι εγώ κι έκλεισα εισιτήρια κτλ για διακοπές με την οικογένειά μου..ενώ με αγχωνει αφάνταστα όλο αυτό..Το έκανα γιατι νιώθω ότι οι αναμνήσεις των παιδιών μου είναι πιο σημαντικές από τις δικές μου φοβίες..Σχετικά με το xanax ..επειδή κι εγώ ήμουν στην ίδια φάση κ το απέφευγα , τελικά έκανα περισσότερο κακό στον εαυτό μου με το να είμαι συνεχώς αγχωμενη και καταθλιπτική.. Οπότε το απενοχοποιησα και το παίρνω με μέτρο και επιλεκτικά.
02-07-2020, 19:40 #41
03-07-2020, 00:21 #42
Eχω αγωγή αντικαταθλιπτικών.Καλό θα ήταν να σε καθοδηγεί ένας γιατρός.Το xanax δρα σαν πυροσβεστήρας σε εμένα.Με βοηθάει να είμαι πιο ήρεμη και χωρίς υπερένταση κάποιες φορές που το χρειάζομαι.Παίρνω το 0,5 και το κόβω στη μέση. Επίσης ενας καρδιολόγος μου είχε δώσει ένα inderal κάποια στιγμή,για να μην ανεβάζω παλμούς.
03-07-2020, 06:09 #43
Καλημερα παιδια κ απο μενα.... Απο οτι βλεπω ξανα εμεις κ εμεις... Αλλοι με. Γλυκα αλλοι με φοβο αλλοι πιο σκληροι αλλοι πιο ορθολογιστες.... Φυσικα κ εγω εχω περίοδους έξαρσης με τις αρρυθμιες κ φοβαμαι να βγω οχι απο το σπιτι... Απτο κρεβατι να σηκωθω φοβαμαι.... Φυσικα κ εγω εχω κουρασεο τους δικους μου φυσικα κ εγω εχω τρεξει σε εφημεριες μς κρισεις πανικου οταν οι αρρυθμιες χτυπουσαν Κοκκινο... Φυσικά κ εγω εχω παει ευαγγελισμο για μελετη
Οποτε ειμαι παθουσα κ νιωθω 100% την ολη φαση
Σηκω φυγε διακοπες κορίτσι.... 1 μερα θα εισαι μεστη μαυριλα απτο αγχος... 2η τα ιδια... 3η βαλε τον αντρα σου να σου χαιδεψει τα μαλλια... Παιξε με τα παιδια... Πιες μια μπυρα ενα κρασι παραπανω κανε ερωτα... Μεσα σε ολη τη διαρκεια σιγουρα καποια στιγμη θα ξεφύγεις κ θα περασεις ομορφα.... Εχε μαζι σου αγχολυτικο... Ετσι για μαξιλαρακι... Αν χρειαστει παρτο... Κ. Γω νομιζα οτι παιρνοντας καμια φορα θα θεωρηθω τρελη.... Εεε οχι... Το εβγαλα απτο μυαλο μου... Δεν ισχυει...σηκω κ φυγε... Απλα... Κ ας νιωθεις οπως νιωθεις... Αν ειναι να τελειωσει η ζωη σου στις διακοπες... Τι πιο μυθιστορηματικο σενάριο.... Νικησε το φοβο της και έφυγε παλεύοντας τον....
Στα λεω ετσι ωμα και τραγελαφικα... Γιατι ετσι ειναι.... Το σπιτι δε θα σε σωσει...κ εγω εται νιωθω... Το κρεβάτι μου κ το δωματιο μου σαν το πιο χρυσό χαπι του κοσμου... Φυγε απλα. Παρτο αλλιώς κ. Ισως μια μερα απο αυτες ππυ θα πας να σε αφησει... Κ αν. Δε σε αφησει... Η αρρυθμια... Οταν ερθει χαμογελα.... Ετσι με το. Ζορι.... Πες παμε παρακατω....στα λεω για να τα ακουω....κ.ομως καθε φορα που λειτουργω ετσι...παω παρακάτω.... Καλο καλοκαιρι σε ολους μας ευχομαι
03-07-2020, 07:54 #44
Καλημερες κ απο μενα,σε διαφορες κακες στιγμες της ζωης μου ,εχω ανεβασει μεχρι και 160 παλμους.Το λοπρεσορ βοηθαει παρα πολυ,εμενα με πιανει σε 20-30 λεπτα το πολυ.Τωρα ειμαι σε μια κακη φαση της ζωης μου,με αρρωστους γονεις και παρα πολλα ανοικτα μετωπα,στη χειροτερη περιπτωση φτανω μεχρι 115 παλμους.Να πας διακοπες...τα μπανια θα σου κανουν πολυ καλο,οπως και η αλλαγη περιβαλλοντος.Εφοσον εχεις κανει καταλυση δεν υπαρχει κινδυνος.Απλα να εχεις μαζι σου τα λοπρεσορ,θα σε βοηθησουνε παρα πολυ εαν το εχεις αναγκη.Εγω εχω να παω διακοπες 12 χρονια.Μακαρι να μπορουσα.Ευχομαι τα καλυτερα.
03-07-2020, 12:25 #45
Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι είναι το σωστό. Το ξέρω. Παιδιά δεν είπα ότι φοβάμαι να πάρω χάπι. Παίρνω όταν χρειαστεί αλλά ζορίζομαι να μην παίρνω. Απλά δεν έχω αγωγή. Παίρνω μόνο ζαναξ όταν φτάσω στο αμήν. Δεν ξέρω αν κάνω καλα η αν πρέπει να ακολουθήσω κανονική αγωγή. Σήμερα το πρωί ήμουν πάλι με πανικό και πήρα..Ο άντρας μου στεναχωριεται όταν το παίρνω γιαυτό δεν του τα λέω όλα. Νιώθω πως τον κουράζω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους ειλικρινα