Ερωτήσεις ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Ερωτήσεις ...

1. Έμαθα πως η μητέρα έχει καρκίνο και απο τότε έχω χάσει τον υπνο μου τι μπορω να κάνω ;

2. Ο αδελφος μου είναι 13 ετων πως να του πω οτι σε λιγο πηθανον να μην έχει την μητέρα του ;

Senior Member
    Άσσε, πρέπει να αποδεχτείς την κατάσταση, να φανείς δυνατός/η και να σταθείς δίπλα στην μητέρα σου. Εγώ εχασα την μητερα μου από καρκίνο μέσα σε 2 μήνες. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η κατάσταση. Επίσης το ότι η μητέρα σου πασχει από αυτήν την ασθένεια δεν σημαίνει ότι θα πεθανει, εξαρτάται από την μορφή και το στάδιο της ασθένειας.Μπορέι να ζήσει ακόμα 10-15 χρόνια ή ακόμα και να θεραπευτεί εντελώς. Μην το βάζεις κάτω, κάνε κουράγιο και όλα θα πάνε καλά.

Senior Member
    Η αδερφή μου είχε όγκο στον πνεύμονα, έκανε εγχείρηση, έγινε καλά κι εξακολουθεί να με \"ταλαιπωρεί\" όπως πάντα. Ποτέ δεν ξες. Αν θες να βοηθήσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι εσύ καλά, ώστε να μπορείς να βοηθήσεις, όσο χρειαστεί. Τα δύσκολα είναι δουλειά των γιατρών, δεν είναι στο χέρι σου. Οπότε με το να στεναχωριέσαι δεν βγαίνει τίποτα καλό ή ωφέλιμο.

Junior Member
    Ευχαριστώ για της απαντήσεις.