Sos - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Οι αδερφές του δεν τη συμπαθούν, αυτός επηρεάζεται από τις αδερφές του πολύ αλλά την κρατάει επειδή δε βλέπονται καθημερινά και βολεύεται να κάνει και όλα τα άλλα. Αυτή του είπε να πάει να μείνει εκεί και εκείνος δέχτηκε για να μην υποψιαστεί κάτι. Έμαθα ότι είναι προσωρινό γιατί οι γονείς της έχουν αντίρρηση σε αυτή τη σχέση και δεν την αφήνουν. Εκείνη ούτε είκοσι δεν είναι οπότε δε φέρνει μεγάλη αντίρρηση στους δικούς της
    πως δεν φερνει αντιρρηση, αφου ειναι ΗΔΗ σπιτι του! τι τους ειπε; οτι παει για δοκιμαστικο;
    νομιζω οτι συνεχιζεις να παραμυθιαζεσαι...
    δεν την κραταει για να βολευεται. την κραταει γιατι ΑΥΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. αν ηταν για να βολευεται, μπορουσε να τα εχει μαζι σου που τρελαινεσαι γι αυτον κι οπωσδηποτε δεν θα αρνιοσουν να εχετε κατι πιο μονιμο και να την χωρισει...
    οταν του ειπε να παει να μεινει εκει, δεχτηκε επειδη ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. οποιος δεν θελει να δωσει υποψιες, δεν βαζει μπαστακα μεσα στο σπιτι του να μην μπορει να κουνηθει. κιε ιχε ενα σωρο δικαιολογιες να το κανει, οπως το οτι ειναι μικρη, το οτι δεν χρειαζεται να προκαλουν τους γονεις της και να μαλωνει κλπ...
    επισης, δεν χρειαζεται να ειναι μαζι της και να μην δινει υποψιες που βλεπει κι εσενα, μπορουσε να την χωρισιε και να ειναι μονο μαζι σου. αλλα ΕΚΕΙΝΗΝ ΘΕΛΕΙ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χαχαχα παιδιά εγώ όταν την είδα έπαιρνα όρκο ότι είναι 26
    Μεγαλοέδειχνε κιόλας?

Senior Member
    Πολύ.... Κατάμαυρο μαλλί βαμμένο, πολύ έντονο βάψιμο, έδειχνε πιο μεγάλη από εμένα

Senior Member
    Στείλε του μήνυμα κι πες του ότι ο Γιώργος από την Κύπρο λέει "υποκλίνομαι"..

Senior Member
    επειδη ειμαι σιγουρη οσο δεν παει, οτι αν τον δεις απο κοντα , οτι κι αν εχεις ετοιμασει να του πεις, οπωσδηποτε θα του κατσεις, οπωσδηποτε θα σε παει πισω, οπωσδηποτε θα πληγωθεις ακομα περισσοτερο απο το αν ειχες απομακρυνθει, εγω προτεινω να μην τον συναντησεις.
    αν εχεις εστω και 1 στο εκατομμυριο ελπιδες οτι μπορει να σε θελει, μπορεις να του ζητησεις να χωρισει. γιατι δεν το ζητας; εκεινος θα πει οχι, κι εσυ θα πεις οτι τριτοτεταρτη δεν καθεσαι και γεια.

Senior Member
    Κάποια στιγμή μου είχε δείξει συνομιλίες και με εκείνη και με τον πατέρα της ρωτώντας με τι να κάνει

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δε χρησιμοποιώ καθόλου τους αντρες σαν αντικείμενα και πριν πετάξεις την κοτσανα σου κοίτα αυτό που γράφεις να ισχυει
    Δεν χρειάζεται,διαβάζω χρόνια το φόρουμ και έχω καλή μνήμη. Η στάση σου είναι τις περισσότερες φορές εχθρική και απότομη χωρίς να υπάρχει λόγος.Σχεδον πάντα σε κάποιο θέμα που συμμετέχεις κατηγορεις τις γυναίκες για όλα τα δεινα που συμβαίνουν. Και ειδικότερα οταν πρόκειται για θέματα τέτοια περί απιστίας.Αυτό που έκανες και εδώ δηλαδή. Ενώ για τους άντρες υποννοεις με το ύφος που γράφεις ότι τους αξίζει να τους χειρίζεσαι καλα ως αντικείμενα εκτός από καποιους που για τους δικούς σου λόγους ήσουν οκει αλλά στην εκαναν αυτοί.
    Σταμάτω εδώ καθώς δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είμαι εδώ για να γραφω την γνώμη μου και ειμαι διατεθειμένη να τη γράψω και για σενα σε κάποιο θέμα σου, αν ποτέ τη χρειαστείς και είσαι ανοικτή να ακούσεις και μια άλλη γνώμη.
    Last edited by Deleted-13072020a; 01-07-2020 at 15:50.

Senior Member
    Ναι από τη στιγμή που ηξερε και πηγε εννοείται οτι φταίει εκεινη.Εκεινος ηταν ξεκαθαρος
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Δεν χρειάζεται,διαβάζω χρόνια το φόρουμ και έχω καλή μνήμη. Η στάση σου είναι τις περισσότερες φορές εχθρική και απότομη. Σχεδον πάντα σε κάποιο θέμα που συμμετέχεις κατηγορεις τις γυναίκες για όλα τα δεινα που συμβαίνουν. Και ειδικότερα οταν πρόκειται για θέματα τέτοια περί απιστίας.Αυτό που έκανες και εδώ δηλαδή. Ενώ για τους άντρες υποννοεις με το ύφος που γράφεις ότι τους χειρίζεσαι καλα εκτός από αυτούς που για τους δικούς σου λόγους ήσουν οκει.
    Σταμάτω εδώ καθώς δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είμαι εδώ για να γραφω την γνώμη μου και ειμαι διατεθειμένη να τη γράψγ και για σενα σε κάποιο θέμα σου, αν ποτέ τη χρειαστείς και είσαι ανοικτή να ακούσεις και μια άλλη γνώμη.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μεγαλοέδειχνε κιόλας?
    ναι, ηταν 18 κι εδειχνε 18 και 3 μηνες...

Senior Member
    Κάποια στιγμή μου είχε δείξει συνομιλίες και με εκείνη και με τον πατέρα της ρωτώντας με τι να κάνει
    δηλαδη, το να ειναι μαζι σου, ηταν εκτος συζητησης σας. το οτι θα ειναι μαζι της, το θεωρουσε δεδομενο. σε ρωτουσε τι να κανει με την σχεση του, λες και ησουν φιλαρακι του..

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οτι θα καθοσασταν να πληκτρολογειτε 200 σελιδεσ για τον αρχοντοκοπανο δεν το περιμενε κανεισ μπραβο dem 999
    ελις αγαπημενε....σκοπεύω να γράψω βιβλίο με αφορμή το ποστ και θα λέγεται ο πρίγκιπας και ο αρχοντοκοπανος....
    Ενδιαφέρεσαι μήπως να το εκδοσεις;;;;;

χαχαχα μ αρέσει πάντως που τα σχόλια μου αφήνουν αίσθηση...

Senior Member
    Αα θα το εκδώσω εγώ, και θα το στείλω και στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας

Senior Member
    Εσυ αφησε τον χθες.Ειναι μεγιστος τρόμπας και απλα εχει βολευτει εις βάρος σου....Μην τον συναντησεις καν ληξτο με μηνυμα
    Αα θα το εκδώσω εγώ, και θα το στείλω και στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας

Senior Member
    Ίσως έτσι δε θα επηρεαστω και ψυχικά

Senior Member
    Καταλαβαίνεις τουλάχιστον οτι ολο αυτο ειναι λαθος και δεν σε τιμάει;
    Ίσως έτσι δε θα επηρεαστω και ψυχικά

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast