Sos - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Είναι λάθος ότι δεν το έκοψα νωρίτερα πριν κολλήσω ολοκληρωτικά

Senior Member
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ.....Απλα παρτο απόφαση
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Είναι λάθος ότι δεν το έκοψα νωρίτερα πριν κολλήσω ολοκληρωτικά
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Ναι όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης έπρεπε να είχα φύγει, πρωτίστως για να μην πληγωνομαι αλλο

Senior Member
    Εμείς θα είμαστε εδω να σου σταθούμε σε οτι αποφασισεις σκεψου το απλα καλα ....Σκεψου που μπορεί να σε οδηγήσει αυτη γ κατάσταση και τι προοπτικές εχετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    ελις αγαπημενε....σκοπεύω να γράψω βιβλίο με αφορμή το ποστ και θα λέγεται ο πρίγκιπας και ο αρχοντοκοπανος....
    Ενδιαφέρεσαι μήπως να το εκδοσεις;;;;;

χαχαχα μ αρέσει πάντως που τα σχόλια μου αφήνουν αίσθηση...
    να το βγαλεις " ο πριγκηπας στο πρασινο αλογο"...

Senior Member
    Αυτός από ότι κατάλαβα καθόταν έξω από τα σχολεια και ψαρεύε γκόμενές.. Θα πάω κι εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Αα θα το εκδώσω εγώ, και θα το στείλω και στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας
    ξερει τι κανει ο τυπος. απευθυνεται σε μικρες αλλα ενηλικες. τπτ δεν μπορεις να του κανεις.
    το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να γλυτωσεις τον εαυτο σου απο παραπανω φθορα και να φυγεις.

Banned
    ................

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμείς θα είμαστε εδω να σου σταθούμε σε οτι αποφασισεις σκεψου το απλα καλα ....Σκεψου που μπορεί να σε οδηγήσει αυτη γ κατάσταση και τι προοπτικές εχετε
    Εγώ πάντως κατα την ταπεινή μου άποψη όπως έλεγα και προηγουμένως θα κοίταζα να προσπαθήσω να σταθεροποίησω λίγο τη συμπεριφορά μου αν ήμουν στη θέση σου και γενικά να είμαι σταθερή στις απόψεις μου. Και να κοντρολαρω την παρόρμηση μου γενικότερα. Δεν γίνεται από τη μια να τους παίρνει ολους ο διαολος στα ξαφνικά χωρις λόγο..... και από την άλλη να είμαι καλή και συμπονετικη. Αυτό ειναι σοβαρό....να το κοιτάξεις. Φάσκεις και αντιφασκεις συνεχώς και ρίχνεις τα βέλη σου σε άτομα που δεν σου έκαναν τίποτα και που έχουν τα δικά τους προβλήματα, πέρα από σένα που έχεις τα δικά σου.

Senior Member
    Γιατί ασχολείσαι μαζι μου; ρώτησα πουθενα την άποψη σου και δε το ξέρω;Ο τρόπος μου έτσι ειναι.Γινομαι σκληρη και προσπαθω να ταρακουνησω τον αλλον δε σημαίνει οτι δεν εχω όρεξη ομως να του συμπαρασταθώ και να του πω την γνώμη μου...Αν δεν σε πειραζει μη μου ξαναγράψεις :) Δεν στηριζεις αυτά που λες ούτε παραδείγματα φέρνεις από αυτα που εχω ήδη πει για να τα στηρίξεις οποτε μιλας απλα για να μιλήσεις.Ας μη χαλασουμε παραπανω το θέμα.Οταν θελησω τη συμβολη σας θα τη ζητήσω μόνη μου.
    Εγώ πάντως κατα την ταπεινή μου άποψη όπως έλεγα και προηγουμένως θα κοίταζα να προσπαθήσω να σταθεροποίησω λίγο τη συμπεριφορά μου αν ήμουν στη θέση σου και γενικά να είμαι σταθερή στις απόψεις μου. Και να κοντρολαρω την παρόρμηση μου γενικότερα. Δεν γίνεται από τη μια να τους παίρνει ολους ο διαολος στα ξαφνικά χωρις λόγο..... και από την άλλη να είμαι καλή και συμπονετικη. Αυτό ειναι σοβαρό....να το κοιτάξεις. Φάσκεις και αντιφασκεις συνεχώς και ρίχνεις τα βέλη σου σε άτομα που δεν σου έκαναν τίποτα και που έχουν τα δικά τους προβλήματα, πέρα από σένα που έχεις τα δικά σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να το βγαλεις " ο πριγκηπας στο πρασινο αλογο"...
    Χαχαχα ο πρίγκιπας με το πράσινο άλογο που έγινε αρχοντοκοπανος και η 7 μικρες παρθενες

Σαν τη Χιονάτη με τους 7 νάνους

Banned
    Γιατί ασχολείσαι μαζι μου; ρώτησα πουθενα την άποψη σου και δε το ξέρω;Ο τρόπος μου έτσι ειναι.Γινομαι σκληρη και προσπαθω να ταρακουνησω τον αλλον δε σημαίνει οτι δεν εχω όρεξη ομως να του συμπαρασταθώ και να του πω την γνώμη μου...Αν δεν σε πειραζει μη μου ξαναγράψεις :) Δεν στηριζεις αυτά που λες ούτε παραδείγματα φέρνεις από αυτα που εχω ήδη πει για να τα στηρίξεις οποτε μιλας απλα για να μιλήσεις.Ας μη χαλασουμε παραπανω το θέμα.Οταν θελησω τη συμβολη σας θα τη ζητήσω μόνη μου.
    Εγώ σου είπα παραπανω ότι δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου.... και ότι όποτε χρειαστείς να έχεις μια άλλη γνώμη ότι ειμαι στη διάθεση σου .....καθώς δεν έχω όρεξη να καυγαδιζω αλλα να γράφω απόψεις. .

Όμως ακόμα και τώρα με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις αυτά που έγραψα για σένα .....ότι είσαι επιθετική γενικά και ειδικότερα με άτομα που δεν σε πείραξαν και ότι δεν άκους κανέναν .....

Φυσικά και μπορώ να μην δώσω σημασία ξανά σε σένα εάν δεν το επιθυμείς. Εφοσον δεν είσαι ανοικτή να ακούσεις και μια άλλη γνώμη αντικείμενικη που μπορεί να σε κάνει καλύτερη, τότε αγνοησε τις συμβουλές μου.

ntinti
    Guest
    Έχει απόλυτο δίκιο η MariLen ....
    Να σου φέρω εγώ ένα πρόσφατο παράδειγμα γιατί φοβάμαι ότι έχεις και άλλο θεματάκι?

Η πολύ σκληρή και άδικη επίθεση σου στο Αντώνη απο το πουθενα τι ήταν ?
    Ταρακουνημα και αυτό ????

Τότε δεν μίλησα σε εσένα και ευτυχώς δηλαδή αλλά τώρα έρχεσαι και κανείς τι?

Δες σε παρακαλω πολυ Αυτό που σου είπε για την συμπεριφορά σου και άκουσε μια φορα και κάποιον δεν θα χάσεις ...

Καλή συνέχεια και από εμένα δεν θα χαλάσω άλλο το θέμα ...

Banned
    Συγνωμη και κάτι τελευταίο γιατί δεν σου απάντησα σε αυτο που ρώτησες

Ασχολούμαι μαζί σου σε αυτό το θέμα γιατί καλό είναι να ακούγεται και η φωνή της λογικής καμία φορά.....και όχι η παρορμηση μας να προσβάλλουμε κόσμο χωρίς να μας έχει φταίξει σε κάτι και χωρίς να έχουμε κάποια αιτία βασισμένη σε επιχειρήματα. Μονό και μόνο να βρίσουμε για να εκτονωθούμε παρασυροντας έτσι άτομα που δεν φταίνε. Αν είσαι εδώ για να νιώθεις καλύτερα σε αυτό το φόρουμ ...και σε βοηθάει χαίρομαι για αυτό. Αλλα αν είναι να γράψεις την άποψη σου για κάτι ....φρόντισε πρώτα να είσαι σε διάθεση να το κάνεις και να έχεις λύσει τα θέματα σου γιατί πληγώνεις άτομα που δεν σου έφταιξαν.δεν ταρακούνας κάποιον με τον αποκαλείς ντροπή....χωρίς να έχεις μιλήσει πρώτα μαζί του και να δεις ποιος είναι ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνεσαι

Το ίδιο θα ελεγα σε οποιονδήποτε ειχε παρόμοια στάση.

Senior Member
    Αιτιολογησα ότι και αν ειπα.Αν δεν συμφωνείς ειναι αλλο και δε με αφορα.Απο τη στιγμή που εις γνώσην της γινονται φταιει εκεινη και μονο.Αυτος φταιει μόνο στη σχεση του με την κοπέλα του που την εχει κανει ταρανδο αλλα ως προς την κοπελα που άνοιξε το θέμα ειχε άψογη συμπεριφορα γιατί ήταν ειλικρινής.Ηθελε και εκατσε.Περα από αυτό εγω με τη κοπελα μιλαω μια χαρα και καταλαβε ακριβώς γιατί ημουν τοσο αυστηρη στα λόγια εσυ γιατί θιγεσαι;
    Συγνωμη και κάτι τελευταίο γιατί δεν σου απάντησα σε αυτο που ρώτησες

Ασχολούμαι μαζί σου σε αυτό το θέμα γιατί καλό είναι να ακούγεται και η φωνή της λογικής καμία φορά.....και όχι η παρορμηση μας να προσβάλλουμε κόσμο χωρίς να μας έχει φταίξει σε κάτι και χωρίς να έχουμε κάποια αιτία βασισμένη σε επιχειρήματα. Μονό και μόνο να βρίσουμε για να εκτονωθούμε

Το ίδιο θα έκανα σε οποιονδήποτε ειχε παρόμοια στάση

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast