Sos - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Ναι ήταν ταρακούνημα.Εχω προσπαθησει απειρες φορές με το καλό να πω τη γνώμη μου στον Αντώνη και εκείνος ήταν ακρως επιθετικός.Οτι δίνεις παίρνεις.Επιθετικος εκεινος επιθετικός καο εγω.Αν δε συμφωνήσεις καπου με τον αντωνη γίνεσαι εχθρός του.οπως και να εχει ομως δ σας αφορά ούτε αυτο, μπήκε στη μέση η διαχείριση και μου έσβησε τα σχολια οποτε δε χρειάζεται να απολογήθω σε ενα άσχετο άτομο
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έχει απόλυτο δίκιο η MariLen ....
    Να σου φέρω εγώ ένα πρόσφατο παράδειγμα γιατί φοβάμαι ότι έχεις και άλλο θεματάκι?

Η πολύ σκληρή και άδικη επίθεση σου στο Αντώνη απο το πουθενα τι ήταν ?
    Ταρακουνημα και αυτό ????

Τότε δεν μίλησα σε εσένα και ευτυχώς δηλαδή αλλά τώρα έρχεσαι και κανείς τι?

Δες σε παρακαλω πολυ Αυτό που σου είπε για την συμπεριφορά σου και άκουσε μια φορα και κάποιον δεν θα χάσεις ...

Καλή συνέχεια και από εμένα δεν θα χαλάσω άλλο το θέμα ...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Χάχα Δεν είχε άλογο, μηχανή της ΔΙΑΣ είχε

Senior Member
    Και μπατσος οτι χειρότερο χαχαχα
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ναι ήταν ταρακούνημα.Εχω προσπαθησει απειρες φορές με το καλό να πω τη γνώμη μου στον Αντώνη και εκείνος ήταν ακρως επιθετικός.Οτι δίνεις παίρνεις.Επιθετικος εκεινος επιθετικός καο εγω.Αν δε συμφωνήσεις καπου με τον αντωνη γίνεσαι εχθρός του.οπως και να εχει ομως δ σας αφορά ούτε αυτο, μπήκε στη μέση η διαχείριση και μου έσβησε τα σχολια οποτε δε χρειάζεται να απολογήθω σε ενα άσχετο άτομο
    Καλή συνέχεια κοριτσι μου και το κυριοτερο καλή ηρεμία !!!!

Senior Member
    Καλη συνέχεια και σε σενα..
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλή συνέχεια κοριτσι μου και το κυριοτερο καλή ηρεμία !!!!

Banned
    Ιιιιιιιουουουουουουο

φιρι φιρι το πας να τ ακούσεις και εσύ τωρα ... .

Senior Member
    Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα προτιμούσα από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και πήγα σπίτι του και ήμουν επιφυλακτική και δεν κάναμε κάτι ολοκληρωμένο (φροντισα μάλιστα να τονίσω ότι ήμουν αδιάθετη), να μου πει ξέρεις κάτι εχω ξεκινήσει μια σχέση. Εκείνος έλεγε για μια σχέση που είχε παλιά πέντε χρόνια και μου έλεγε εγώ ξεκινάω κάτι και μπορεί να το παρατήσω, αν κολλήσω ασχολούμαι
    Δεν ήταν ξεκάθαρος μέχρι που εγώ κατάλαβα κάτι και άρχισα επίτηδες να τον παίρνω τηλέφωνα για να πιεστεί να πει την αλήθεια

Senior Member
    Φαινεσαι έξυπνη κοπελα και ειχες μια τακτική που απέδωσε.Μετα πως άφησες τον εαυτο σου πλάι του;
    Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα προτιμούσα από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και πήγα σπίτι του και ήμουν επιφυλακτική και δεν κάναμε κάτι ολοκληρωμένο (φροντισα μάλιστα να τονίσω ότι ήμουν αδιάθετη), να μου πει ξέρεις κάτι εχω ξεκινήσει μια σχέση. Εκείνος έλεγε για μια σχέση που είχε παλιά πέντε χρόνια και μου έλεγε εγώ ξεκινάω κάτι και μπορεί να το παρατήσω, αν κολλήσω ασχολούμαι
    Δεν ήταν ξεκάθαρος μέχρι που εγώ κατάλαβα κάτι και άρχισα επίτηδες να τον παίρνω τηλέφωνα για να πιεστεί να πει την αλήθεια

Senior Member
    Ούτε που κατάλαβα... Αν είδες τα γεγονότα εγώ όταν το ομολόγησε έφυγα και μάλιστα πήγα να αρχίσω κάτι καινούριο. Τον σκεφτόμουν μεν αλλά έλεγα θα το θάψω μέσα μου. Όταν όμως γύρισε εκείνος δεν μπόρεσα να κρατήσω άμυνες

Senior Member
    Γι αυτό και πρεπει να το ληξεις απο αποσταση και ολα μια χαρα
    Ούτε που κατάλαβα... Αν είδες τα γεγονότα εγώ όταν το ομολόγησε έφυγα και μάλιστα πήγα να αρχίσω κάτι καινούριο. Τον σκεφτόμουν μεν αλλά έλεγα θα το θάψω μέσα μου. Όταν όμως γύρισε εκείνος δεν μπόρεσα να κρατήσω άμυνες

Senior Member
    Χαχαχα άμα είναι να πρωταγωνιστήσω σε βιβλίο, να μην έχει ανακρίβειες

Senior Member
    Ναι ίσως έτσι είναι πιο αποτελεσματικό απλά πρέπει να το δουλέψω πολύ ώστε να μπορέσω να αρνηθώ και σε κάνα τρίμηνο που θα κάνει προσπαθεια να επικοινωνήσει. Γιατί τον ξέρω καλά και θα το στείλει το μήνυμα σε άκυρη στιγμή

Banned
    Χαχαχα άμα είναι να πρωταγωνιστήσω σε βιβλίο, να μην έχει ανακρίβειες
    Ε καλά και εσύ τώρα....
    βιβλίο δεν το λες, θα έχει το μέγεθος περίπου όσο μεγάλη και σημαντική ήταν η ιστορία σας.

Δηλαδή για κάνα διαφημιστικό φυλλάδιο το κόβω....μια σελίδα και πολυ του πέφτει

Senior Member
    Ας στειλει και;;;;εμενα συνέχεια στελνει ο αλλος που είχε γκομενα...Δεν μπηκα ποτε σε πειρασμό να απαντησω....Αλλα και μς τον τελευταίο που ειχα και ειμαι ακομα ερωτευμένη έστειλε 3 μηνύματα τον περασμένο μήνα και δε πηρε ποτέ απαντηση....Στο χερι σου είναι
    Ναι ίσως έτσι είναι πιο αποτελεσματικό απλά πρέπει να το δουλέψω πολύ ώστε να μπορέσω να αρνηθώ και σε κάνα τρίμηνο που θα κάνει προσπαθεια να επικοινωνήσει. Γιατί τον ξέρω καλά και θα το στείλει το μήνυμα σε άκυρη στιγμή

Senior Member
    Χαχαχαχα σωστο

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast