Sos - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 32 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 469

Thread: Sos

Banned
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    To σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Απλά ίσως το καθυστερήσω λίγο για να είμαι σίγουρη ότι θα έχω αποστασιοποιηθει κάπως και δε θα με τουμπαρει. Ήδη όμως έχω απομακρυνθεί. Δε μιλάμε καθημερινά όπως μιλούσαμε τους τελευταίους οχτώ μήνες και αυτό γιατί εγώ του απαντάω λιγότερο και δεν του δίνω τόσες λαβές. Αρνήθηκα και κάμποσες φορες να βρεθούμε για να σκέφτομαι ψύχραιμα
    Για μένα δεν αξίζει να του χαρίσεις χρόνο να τον δεις από κοντά.στειλτου ένα μνμ με αυτά που θες να του πεις και τελείωσε το.
    Αλλα εσύ αποφάσισε ότι σου φαίνεται πιο εύκολο και καλύτερο

Banned
    Δεν είναι γυναίκα του, και μάλιστα θα σας κάνω και μια αποκάλυψη. Είναι πιο μικρή από εμένα....
    Αααα μάλιστα!

Τώρα επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα στην αρχή, ότι ο τύπος έχει κόμπλεξ με τις γυναίκες,τις φοβάται και στρέφεται σε εσένα που είσαι μικρότερη (τώρα μαθαίνουμε και σε άλλες μικρουλες) επειδή νιώθει ασφάλεια να έχει εκείνος το πάνω χέρι και να τις χειρίζεται όπως θέλει. Με τις γυναίκες της ηλικίας του δεν μπορεί να παίξει γιατί τις φοβάται ότι θα του τη φέρουν και επιπλέον δεν θα μπορούσε καμια να το φάει το παραμύθι και να τον ανεχτεί.

Βρίσκει και τα κάνει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν είναι γυναίκα του, και μάλιστα θα σας κάνω και μια αποκάλυψη. Είναι πιο μικρή από εμένα....
    Μάλιστα.
    Κόβω τον ...... μου ότι μπλέκει μόνο με μικρές και όλα αυτά τα κάνει μόνο σε μικρές γιατί εκεί τον παίρνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μάλιστα.
    Κόβω τον ...... μου ότι μπλέκει μόνο με μικρές και όλα αυτά τα κάνει μόνο σε μικρές γιατί εκεί τον παίρνει.
    Έχει η αξιοπρέπεια ηλικία και φύλο; έχει η αυτοπεποίθηση ηλικία και φυλο;

Τι κάνεις εσυυυ; Ζεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχει η αξιοπρέπεια ηλικία και φύλο; έχει η αυτοπεποίθηση ηλικία και φυλο;

Τι κάνεις εσυυυ; Ζεις;
    Kαι βασιλεύω

Senior Member
    Οι αδερφές του δεν τη συμπαθούν, αυτός επηρεάζεται από τις αδερφές του πολύ αλλά την κρατάει επειδή δε βλέπονται καθημερινά και βολεύεται να κάνει και όλα τα άλλα. Αυτή του είπε να πάει να μείνει εκεί και εκείνος δέχτηκε για να μην υποψιαστεί κάτι. Έμαθα ότι είναι προσωρινό γιατί οι γονείς της έχουν αντίρρηση σε αυτή τη σχέση και δεν την αφήνουν. Εκείνη ούτε είκοσι δεν είναι οπότε δε φέρνει μεγάλη αντίρρηση στους δικούς της

Senior Member
    Οι αδερφές του δεν τη συμπαθούν, αυτός επηρεάζεται από τις αδερφές του πολύ αλλά την κρατάει επειδή δε βλέπονται καθημερινά και βολεύεται να κάνει και όλα τα άλλα. Αυτή του είπε να πάει να μείνει εκεί και εκείνος δέχτηκε για να μην υποψιαστεί κάτι. Έμαθα ότι είναι προσωρινό γιατί οι γονείς της έχουν αντίρρηση σε αυτή τη σχέση και δεν την αφήνουν. Εκείνη ούτε είκοσι δεν είναι οπότε δε φέρνει μεγάλη αντίρρηση στους δικούς της
    Αυτό μήπως σε έβαλες σε σκέψεις; Τόσα άτομα δεν θέλουν αυτή την σχέση άρα υπάρχει μια ελπίδα ότι θα είστε μαζί;

Senior Member
    Όχι δε με έβαλε σε σκέψεις. Αντίθετα ξενέρωσα όταν έμαθα ότι είναι τόσο μικρή. Άσχετο που εμένα οι αδερφές του με συμπαθούν. Δε μου εδωσε ελπίδες αυτό ποτέ

Senior Member
    Τότε αυτά γιατί τα αναφερεις; σε νοιαζουν; αφού θα χωρίσεις!

Σε συμπαθούν οι αδελφές του; Γνωρίζει στους συγγενείς του και τις γκόμενές του (συγνώμη για την λέξη αλλά δεν μου ήρθε άλλη);

Senior Member
    Όχι έτυχε με μένα κάποια στιγμή

Senior Member
    Δε χρησιμοποιώ καθόλου τους αντρες σαν αντικείμενα και πριν πετάξεις την κοτσανα σου κοίτα αυτό που γράφεις να ισχυει
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Άκουσε με κοπελιά.....

Καταρχάς ούτε σε ξέρω ούτε μου έχεις κάνει κάτι..... για αυτό η γνώμη μου θα είναι αντικειμενικη και αμερόληπτη.

Σε έχουμε δει κατά καιρούς να σχολιάζεις το αντρικό φύλο με πολύ άσχημο τρόπο, να προσπαθείς να το παίζεις οτι βλέπεις τους άντρες σαν αντικείμενα. Και γενικότερα μας έχεις περιγράψει ότι στον ερωτικό τομέα πας και βγάζεις τα πολλς απωθημένα σου από άντρες που σε πλήγωσαν .....σε άντρες που δεν σου έκαναν τίποτα. Ετσι, για να εκτονωθεις.τουλαχιστον εγώ αυτό έχω εισπράξει από γραφόμενα σου. Εσύ δηλαδή που πας και καταστρέφεις τους άντρες και τους δημιουργείς να έχουν προβλήματα με τις γυναίκες....και να έχουν άσχημη γνώμη για το φύλο μας είσαι η σωστή και υπεράνω να κρίνεις το λάθος μιας κοπέλας 10 χρονιάς μικρότερης απο σένα επειδή μπήκε εν αγνοία της σε ένα ζευγάρι;

Ποιος γκόμενος σε κερατωσε και θεωρείς ότι σε μια απιστία φταίει παντα μια γυναικα;;; μιλησε μας για αυτό ....

Δεν σε κατηγορώ για αυτή τη στάση σου ίσως να έχεις πολλά απωθημένα και θυμό ίσως να έχεις και πολύ χαμηλή αυτοπεποιθηση απο σχέσεις σου που να μην ήταν πολύ ωραίες και προσπαθείς να χειριστείς τους άντρες με το τρόπο σε χειρίστηκαν αυτοί. Ότι και να είναι..... παραθέτω απλως τη γνώμη μου ....γιατι το θεώρησα πολύ άκομψο όλο αυτό που έγινε αν και το ότι της ζήτησες συγνωμη είναι πιο τιμητικό αλλα και πάλι δεν αναιρεί αυτό που βγάζεις ότι είσαι στιε ερωτικές σου σχέσεις για να σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς και να κρίνεις έτσι αλόγιστα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    ωραια πραγματα... κι απο ποτε την εχει; απο το δημοτικο;

Senior Member
    Ηταν 17 και κάτι, τώρα είναι 19 και κάτι

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ωραια πραγματα... κι απο ποτε την εχει; απο το δημοτικο;
    Από το νηπιαγωγείο πες καλύτερα

Senior Member
    Χαχαχα παιδιά εγώ όταν την είδα έπαιρνα όρκο ότι είναι 26

Page 15 of 32 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast