Sos - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 469

Thread: Sos

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για εμενα υπαρχει. θελω να ακουστει οτι εχει γινει πολυ ενοχλητικος αυτος ο λογος μισογυνισμου στο φορουμ, οχι μονο ο δικος του και του νικου-δυου. και πραγματικα i couldt care less που του μιλησε για την αγνοια του οσον αφορα στις γυναικες, ακριβως λογω του μισογυνισμου του. αν το ελεγε σε καποιον αλλον που δεν εκφραζει το κοινωνικο του μισος, απλα την προσωπικη του αποψη, φυσικα θα με ενοχλουσε να τον λεει απειρο (ή απειρη).
    Καλά κάνεις και τοποθετησε

Senior Member
    Εγώ πολύ πρόσφατα μπήκα στο φόρουμ αλλά απ ό τι κατάλαβα ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκφράζει μία ρητορική μίσους επειδή ο ίδιος πληγώθηκε. Απλά είναι μια άστοχη γενίκευση και από αυτή έβγαλε και συμπεράσματα για εμένα τα οποία δεν ισχύουν. Η κριτική που του ασκήθηκε δεν έχει να κανει με την απειρία αλλά με το ότι λόγω προσωπικών βιωμάτων βάζει στο ίδιο σακούλι όλες τις γυναίκες. Όπως λέει και η παροιμία, απ τον γιο μου τον Νικόλα σιχάθηκα και τον Άγιο Νικόλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτον τον αρχοντοκοπανο πρεπει να τον ξερω κυκλοφορει με βλαχομοντελα μοντελα δηλαδη αλλα στο χαρακτηρα βλαχακια υπαρχει το ειδοσ αυτο δεν ειναι κατι πρωτογνορο
    δεν ειναι απο θεσσαλονικη κουμπαρε... αν και σαν "ειδος", σιγουρα τον ξερουμε ολοι.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτον τον αρχοντοκοπανο πρεπει να τον ξερω κυκλοφορει με βλαχομοντελα μοντελα δηλαδη αλλα στο χαρακτηρα βλαχακια υπαρχει το ειδοσ αυτο δεν ειναι κατι πρωτογνορο
    Σ' αγαπώ απλα χαχαχαχ

Σου μείνε η φράση μου ο αρχοντοκοπανος... έτσι θα λέμε σε όποιο θέμα μας γράφουν για βλακες "ουσττττ από τον αρχοντοκοπανοοοοο......" να δεις για ποτέ θα φάμε αναφορά και μπλοκ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Εγώ πολύ πρόσφατα μπήκα στο φόρουμ αλλά απ ό τι κατάλαβα ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκφράζει μία ρητορική μίσους επειδή ο ίδιος πληγώθηκε. Απλά είναι μια άστοχη γενίκευση και από αυτή έβγαλε και συμπεράσματα για εμένα τα οποία δεν ισχύουν. Η κριτική που του ασκήθηκε δεν έχει να κανει με την απειρία αλλά με το ότι λόγω προσωπικών βιωμάτων βάζει στο ίδιο σακούλι όλες τις γυναίκες. Όπως λέει και η παροιμία, απ τον γιο μου τον Νικόλα σιχάθηκα και τον Άγιο Νικόλα
    το ιδιο πιστευω κι εγω. αλλα το κουφο ειναι οτι απο μια και μονο τετοια εμπειρια ( απ οσα εχει πει), εχει βγαλει ολα αυτα τα συμπερασματα ουτε απο πολλες, ουτε απο δυο. κι αυτο, το κανει ακομα πιο εκνευριστικο... ισως γι αυτο και του μιλησαν για τις πολλες εμπειριες του κι οχι γιατι δεν εχει δικαιωμα να μιλαει ως απειρος.

Senior Member
    Ωραία παροιμία χαχαχαχαχα.
    Ο Ορέστης είναι καλός άνθρωπος απλά το τελευταίο διάστημα βγάζει θυμό απέναντι στις γυναίκες και μάλλον ο τρόπος που τα λέει κάνει κι όλους εμάς να του μιλάμε έτσι. Αλλά είναι καλός. Ίσως κάποια στιγμή ξεκολλήσει το μυαλό του και δει τις γυναίκες από μια άλλη οπτική.

Banned
    Αυτό το θείο κορμί μας έφαγε...
    Η αληθεια είναι ότι το ενδεχόμενο της εξαφάνισης δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα αρχίζω να το επεξεργαζομαι
    Αμανννν......το κορμί του είδες και έπεσες;;;;;;; όταν τα λεωωω εγωωωω.....

Το μυαλό του το κλουβιο δεν το είδες;;;;;;;

Ώστε λοιπόν ένας Άδωνις... που κερατωνει τη σχέση του ...και έχει καβατζα αλλες 10 στη γωνία και θεωρεί οτι είναι και έξυπνος και γοης αλλα στη πραγματικότητα είναι βλάκας και ρηχός...
    (Και αποτυχημένος σαλιαρης μπατσος)

Μάλιστα.......

Μ αρέσει που μας τα δίνεις τα στοιχεία ένα ένα κάθε φορά

Προσωπικά θα του ριχνα ενα ghosting όλο δικό του.....το πολύ πολύ να τον κερναγα και καμία σοδιτσα .....να του πέσει ελαφρύ το σοκ της προσγείωσης όταν θα δει ότι το παιχνιδάκι αποχωρησε έτσι αθόρυβα και ότι δεν είναι ο Θεός....

Senior Member
    Ναι έχει τέλειο σώμα και πολύ ωραίο πρόσωπο, από εμφάνιση είναι πολύ καλός, δεν περνάει απαρατήρητος. Αλλα εντάξει αυτό ήταν μόνο στην αρχή, μετά πάνω στην κουβέντα έβλεπα οτι έχουμε πολλές κοινές απόψεις και αν βγαίναμε έξω είχαμε πράγματα να πούμε. Στη δουλειά του απ όσο ξέρω είναι καλός

Senior Member
    Τι να πω το εύχομαι γιατί είναι κρίμα
    Αα δεν την ήξερες την παροιμία;

Senior Member
    O τσοπάνος τώρα πώς μας προέκυψε;

Senior Member
    Ολα παγιδεσ για ολουσ ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καμιά εξελιξη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Φυσικά και έχει σχέση, διότι τον πρώτο καιρό έγραφες ότι μιλούσατε σαν φίλοι, μετά λες ότι χάρηκες που πηγατε για περπάτημα και παγωτό αλλά μάλλον φάνηκες δειλός που δεν έκανες κίνηση, μετά δεν σου μιλούσε όπως το περίμενες και απομακρυνθήκατε και μετά άρχισες να γράφεις ότι το πρόβλημα ήταν που δεν έκανες κίνηση κι αυτή απομακρύνθηκε ενώ αν έκανες θα το εκτιμούσε και κάτι θα γινόταν και μετά έφτασες στο συμπέρασμα ότι όλες θέλουν κίνηση στο πρώτο ραντεβού αλλα για κάποιο λόγο ταυτόχρονα κανένας δεν τις παίρνει στα σοβαρά. Κι όλα αυτά κάθε φορά και προοδευτικά με μεγαλύτερες σάλτσες και άκυρα συμπεράσματα στο μυαλό σου που βδομάδα τη βδομάδα και απο θέμα σε θέμα τα γενικεύεις και λες τα δικά σου. Στο έχω ξαναγράψει, παλιότερα είχες μία αρνητικότητα, αλλά ήσουν δεκτικός στην συζήτηση και δεν ήσουν δογματικός και κάθετος.

Ποιες είναι οι στερεοτυπικές απόψεις που λέμε εμείς και γιατί δεν είναι στερεοτυπικές οι δικές σου; Τι ακριβώς λες στην κοπέλα στην συγκεκριμενη περίπτωση με τον συγκεκριμένο άντρα;
    Εχω αναλυσει τα παντα βασει δεδομενων. Ειμαι ανθρωπος που ψαχνει τη λεπτομερεια. Το οτι εμπλουτιζω την αποψη μου ή και οτι την αλλαζω τελειως οφειλεται στο οτι δεν ειμαι δογματικος, ουτε προκατελλειμενος. Πολυ θα ηθελα να με πεισετε οτι εχω αδικο γιατι θα αντιμετωπιζα και την δικη μου ζωη με μεγαλυτερη αισιοδοξια, αλλα δυστυχως απεκτησα τον κυνισμο του ανθρωπου που ανεβηκε σε μια κορυφη και αντικρυσε την αληθεια.

Senior Member
    Δεν απέκτησες κυνισμό και δεν είσαι στην κορυφή. Είσαι στον πάτο και ότι δεν φτάνεις τα κάνεις κρεμαστάρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι οχι σονια;
    του οφειλει ειλικρινεια και συνεπεια;
    δεν ειδες τι δουλεμα τρωει;
    Έχει να κάνει με το τι οφείλεις στον εαυτό σου, όχι στον άλλον. Και με αυτό που λέγαμε περί μεριδίου ευθύνης. Μου ακούγεται φυγόπονο να κάνω σαν να μη συνέβη κάτι επειδή κι εγώ μπορεί κάπου να έκανα λάθος και να χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις λάθος. Έτσι το βλέπω. Οφείλω να μιλήσω και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα πρώτα από όλα για να τα ακούσω εγώ, για να με πείσω ότι οι αποφάσεις μου είναι οριστικές και να συνειδητοποιήσω και να επεξεργαστώ ώριμα το τι συνέβη. Να κλείσω αυτό το κεφάλαιο τακτοποιημένα χωρίς εκκρεμότητες. Και να δείξω κι ότι είμαι εντάξει με την απόφασή μου κι είναι οριστική. Πρώτα από όλα σε εμένα, όχι σε αυτόν. Κι ας αισθάνομαι άσχημα ή μου φαίνεται δύσκολο εκείνη τη στιγμή. Η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν και δυσκολίες, αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Με το να παίζεις κρυφτό ή να υπεκφεύγεις, ούτε ωριμάζεις, ούτε ατσαλώνεσαι σαν χαρακτήρας ούτε τίποτα. Άποψή μου.

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast