Sos - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Τελικα λυθηκε το θεμα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οριστικά όχι απλά έχω πάρει κάποια απόφαση και προσπαθώ να δω πότε θ το ληξω και με ποιον τρόπο. Αμφιταλαντευομαι ανάμεσα στο ξεκάθαρο και στην απλή εξαφανιση. Μου άρεσε και η άποψη της Σονιας σχετικά με το τι οφείλω στον εαυτό μου

Senior Member
    Αντε αποφασισε κ πεσ μασ εχουμε αγωνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έχει να κάνει με το τι οφείλεις στον εαυτό σου, όχι στον άλλον. Και με αυτό που λέγαμε περί μεριδίου ευθύνης. Μου ακούγεται φυγόπονο να κάνω σαν να μη συνέβη κάτι επειδή κι εγώ μπορεί κάπου να έκανα λάθος και να χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις λάθος. Έτσι το βλέπω. Οφείλω να μιλήσω και να ξεκαθαρίσω τα πράγματα πρώτα από όλα για να τα ακούσω εγώ, για να με πείσω ότι οι αποφάσεις μου είναι οριστικές και να συνειδητοποιήσω και να επεξεργαστώ ώριμα το τι συνέβη. Να κλείσω αυτό το κεφάλαιο τακτοποιημένα χωρίς εκκρεμότητες. Και να δείξω κι ότι είμαι εντάξει με την απόφασή μου κι είναι οριστική. Πρώτα από όλα σε εμένα, όχι σε αυτόν. Κι ας αισθάνομαι άσχημα ή μου φαίνεται δύσκολο εκείνη τη στιγμή. Η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν και δυσκολίες, αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Με το να παίζεις κρυφτό ή να υπεκφεύγεις, ούτε ωριμάζεις, ούτε ατσαλώνεσαι σαν χαρακτήρας ούτε τίποτα. Άποψή μου.
    σεβαστη η αποψη σου.
    εγω θεωρω οτι ο,τι οφειλεις στον εαυτο σου, το λες και το τηρεις απεναντι στον ε αυτο σου.
    οταν εχεις ασχοληθει με καποιον που παιζει με τους ανθρωπους κατα πως τον βολευει, δεν εχεις καμια υποχρεωση να τον συμπεριλαβεις στο τι θα πεις στον εαυτο σου και στις αποφασεις σου.
    ο μονος λογος που ειναι καλυτερο το ξεκαθαρισμα, ειναι για να αποτελει μια δεσμευση για σενα, αν νοιωθεις αδυναμος.
    αν δηλαδη φοβασαι οτι η εξαφανιση σου, σου δινει κι ενα περιθωριο να επανεμφανιστεις αν μετανοιωσεις, καλυτερα να μιλησεις, ωστε να μην εχεις το περιθωριο να κανεις πισω.
    δεν νομιζω οτι της ειναι πιο ευκολη η εξαφανιση την δεδομενη στιγμη. ισα-ισα το πιο ευκολο ειναι η συζητηση, γιατι η καψουρα της την σπρωχνει στο να τον συναντησει, εστω κι αν ειναι για ενα ξεκαθαρισμα.
    η εξαφανιση θα της ειναι πιο οδυνηρη, γιατι ακομα και τωρα, στο βαθος εχει μαι μικρη ελπιδα οτι θα μπορουσαν αν ηθελε εκεινος, τα πραγματα να γινουν καλα για εκεινην..

ntinti
    Guest
    Κοριτσακι μου για εμενα το πιο σωστο ειναι να ξεκαθαρισεις την θεση σου απεναντι του .

Δεν ειναι ωραιο να εξαφανιζομαστε απο τις ζωες των ανθρωπων οπως και αν μας φερθηκαν ......Ισως με αυτο τον τροπο αφεινουμε στον αλλον εστω μια μικρη ελπιδα οτι μπορει να γυρισεις....
    Οπως και αν μας εχει συμπεριφερθει, οφειλουμε εμεις πρωτα στον ευατο μας για να νοιωθουμε καλα, να του πουμε τον λογο που θελουμε να διακοψουμε μια σχεση οποια ηταν αυτη ..
    Ετσι και εμεις δεν θα ταλαντευομαστε στο αν θα γυρισουμε ή οχι καποια στιγμη αφου ολα θα ειναι μετεωρα με την εξαφανισει μας ,αλλα και ο αλλος σταματαει να ελπιζει και το παίρνει αποφασει και παει παρακατω....

Αν τωρα εσυ πιστευεις οτι δεν αντεχεις για μια τελευταια συζητηση τοτε προτιμοτερο οπως και στο ειπα ειναι απο το τηλεφωνο ...αρκε οταν θα του μιλησεις να εισαι ξεκαθαρη και αποφασιστικη και να του ζητησεις μονο να σε ακουσει......

Εγω τουλαχιστον το να εξαφανιζεται καποιος που εχω μοιραστει εστω και λιγο κατι μαζι του δεν το θεωρω σωστο και δεν θα το εκανα ποτε ..
    ειναι σαν να ακυρωνω τον ιδιο μου τον ευατο ....καλος ή κακος καποιες επιλογες μας δεν εχουν τα επιθυμητα αποτελεσματα ,αυτο δεν συμμαινει οτι εξαφανιζομαστε ..
    ειμαστε εκει ξεκαθαριζουμε την θεση μας και ειμαστε ετοιμοι να επομιστουμε τις συνέπειες ...
    Τις εξαφανισεις ας τις αφειουμε γι αυτους που ντρεπονται για τις πραξεις τους ......

Ξερω οτι πολλοι δεν θα συμφωνησουν αλλα δεν με απασχολει καθολου ...το εχω πει πολλες φορες ο καθενας πρατει οπως νομιζει σωστα ωστε να μπορει μετα να τα εχει πρωτα καλα με τον ευατο του και μετα με ολους τους αλλους....
    Με ανθρωπους που εχεις μοιραστει την ψυχη σου και πολυ περισσοτερο το κορμι σου συζητας και ξεκαθαριζεις ...

οτιδηποτε χρειαστεις εδω ειμαι καλο μου!

Senior Member
    To ξέρω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά ο καθένας σας έχει δυνατά επιχειρήματα και δεν ξέρω τι να αποφασίσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    To ξέρω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά ο καθένας σας έχει δυνατά επιχειρήματα και δεν ξέρω τι να αποφασίσω
    το βασικο που πρεπει να αποφασισεις ειναι το αν θα απομακρυνθεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετακλητα.
    ο τροπος ας ειναι οποιος σου καθεται καλυτερα εσενα, για να απομακρυνθεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετακλητα, και οχι για να αφησεις ανοιχτες πορτες και παραθυρα..

Senior Member
    Αυτό σίγουρα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post

Το ζητουμενο ειναι να φανεις εσυ δυνατη αυτη την φορα !

Οποια και να ειναι η αποφαση σου να κοιταξεις να μη προσβαλεις τον ευατο σου......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οφείλεις πάντως να τον απομυθοποιήσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Βασιλικο γυπα τον φωναζει εμενα η παρεα μου εχει ερθει απο ενα χωριο τα πουλησε ολα κι ειπε να τα φαει τσομπανοσ ειναι αμα ασχολειστε με τον τσομπανο καταλαβα τι μυαλα κουβαλατε κι εσεισ
    Πες τα ρε ελις!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Senior Member
    Μιλάμε για άλλο άτομο, καμία σχέση

Senior Member
    Κανεισ 2-3 δουλειεσ η μια ειναι τσομπανοσ η αλλη ειναι για την πολη απο οταν ηταν στρατιωτησ τον εκτιμησαν και τον βαζουν να κανει διαφορα δουλευε απο 10 χρονων ειναι ο μονοσ 40 χρονων δηλαδη νεοσ με 30 χρονια εμπειρια δηλαδη παλιοσ

Senior Member
    Εχει βρει ολοκληρωμενο συστημα διαχειρισησ ελιων κλαδεμα ραντισμα μαζεμα στα 20 μετα φοιτητησ κατι πατεντεσ στα ηλεκτρονικα για να γινονται οι δουλειεσ ασ πουμε πωσ κλεβει μια ηλεκτρονικη ζυγαρια τα εδωσε στο πανεπιστημιο κ συνεχισαν οι συμφοιτητεσ του στα αυτοκινητα επισησ κατι σχεδια για πορτεσ αυτα πανω κατω 30 χρονια εμπειριασ ηταν κατι σαν παιδι θαυμα

Senior Member

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast