Τι ονειρο ειδα αποψε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

Τι ονειρο ειδα αποψε

Ελειπε ενα τετοιο θρεντ.

Ειδα οτι μια γατα ηταν στο μπαλκονι. Της ανοιξα και μπηκε μεσα. Ηταν ταλαιπωρημενη. Δεν ειχαμε τιποτα στο σπιτι να την ταισω. Δοκιμασα να της δωσω τυρι και το εφαγε. Μετα την κοιταζα και δεν ημουν σιγουρος αν ηταν γατα ή σκυλος. Τη ρωτησα. Ημασταν στη βεραντα. Μετα εγινε σκυλος και πηγαμε μεσα. Ο αδερφος μου του φορεσε σαμαρακι για να τον βγαλω βολτα. Καθοταν ησυχο. Ρωτησα τη μανα μου τι εγινε ο αλλος σκυλος που ειχαμε. Μου ειπε οτι τον πηγε καπου και τον παρατησε. Το ιδιο θα κανετε και μ' αυτο της ειπα.

george1520
    Guest
    Ακόμη και τα όνειρα σου Ορέστη εχουν τους ίδιους ανθρώπους..
    Θα στο μεταφράσω εγώ που ήμουν ένα φεγγάρι.. Πως λέμε αυτούς που εξηγούν τα όνειρα.. Από αυτούς (πλακα κάνω).

Όσο αφορά το κομμάτι με τον σκύλο και την γάτα. Επηρεάστηκες από αυτά που είπαμε στο άλλο θέμα, για τα ζώα που πεθαίνουν κτλ. Ε και στο όνειρο σου έκανε εμφάνιση η συμπεριφορά της μαμάς σου (όπως εσύ την περιγράφεις) . Ότι θέλει το κακό σου κτλ. Γιαυτό και εξαφάνισε τον σκύλο.
    Το συμπέρασμα σε όλο αυτό; Κομμένες οι μπογατσες.. Δημιουργούν άσχημα όνειρα.

Senior Member
    Εδω μπορειτε να γραφετε τα ονειρα που ειδατε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εδω μπορειτε να γραφετε τα ονειρα που ειδατε.
    Στον ύπνο ή στο ξύπνιο μας;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Aποκτησα λεει ενα δαχτυλιδι οπως αυτο του αρχοντα των δαχτυλιδιων το οποιο εδινε ενεργεια σε ενα σπαθι και με αυτα μπορουσα να κυβερνησω τον κοσμο. Αλλα εγω ειχα πιο ταπεινες φιλοδοξιες. Μετα καθομουν σε κατι σκαλοπατια και μια κοντη κοπελα που εκανε τζογκιν περνωντας μου φωναξε "οποιος γυριζει εχει μηχανη". Νομιζω τη χαιρετησα.

george1520
    Guest
    Aποκτησα λεει ενα δαχτυλιδι οπως αυτο του αρχοντα των δαχτυλιδιων το οποιο εδινε ενεργεια σε ενα σπαθι και με αυτα μπορουσα να κυβερνησω τον κοσμο. Αλλα εγω ειχα πιο ταπεινες φιλοδοξιες. Μετα καθομουν σε κατι σκαλοπατια και μια κοντη κοπελα που εκανε τζογκιν περνωντας μου φωναξε "οποιος γυριζει εχει μηχανη". Νομιζω τη χαιρετησα.
    Ενδιαφέρον.. Το βράδυ υπάρχει περίπτωση να δεις και το τολμη και γοητεία.. Απλά μη το δεις όλο.. Δεν θα ξυπνάς μετά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ενδιαφέρον.. Το βράδυ υπάρχει περίπτωση να δεις και το τολμη και γοητεία.. Απλά μη το δεις όλο.. Δεν θα ξυπνάς μετά..
    Δεν ειναι απαραιτητο να σχολιαζεις ολα τα ποστ.

george1520
    Guest
    Δεν ειναι απαραιτητο να σχολιαζεις ολα τα ποστ.
    Σε πειράζω φίλε Ορέστη.. Αλλά έχεις δικιο. Ήταν κακό αστείο.. Καλή συνέχεια στην μέρα σου.

Senior Member
    Επισης.
    .
    .
    .

Senior Member
    Παιδιά θραύση! Είδα όνειρο (θραύση που το θυμάμαι)
    Ήταν λέει ένα μικρό κοριτσάκι(μόλις περπατούσε) στη βεράντα μου και μου χτύπαγε το τζάμι. Της λέω φύγε δεν σε θέλω. Και μόλις γύρισα την πλάτη στο τζάμι τη βρήκα πάλι μπροστά μου στο σαλόνι. Την πήρα από το χέρι και την έβγαλα έξω και εν τω μεταξύ να χτυπιέται γιατί δεν ήθελε να φύγει και μου έλεγε "όσο και να με διώχνεις εγώ θα ξανάρθω". Ξύπνησα με την αίσθηση ότι της φερθηκα άσχημα....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πολύ ωραίο όνειρο!
    Οι Αρχαίοι μιλούν για "τον Λαό των ονείρων", ότι είναι αυτόβουλες υπάρξεις.

Φαίνεται ότι μία σε επισκέφθηκε

https://www.oanagnostis.gr/%CF%84%CE...-%CF%84%CE%BF/
    Last edited by homebod; 05-01-2020 at 03:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Παιδιά θραύση! Είδα όνειρο (θραύση που το θυμάμαι)
    Ήταν λέει ένα μικρό κοριτσάκι(μόλις περπατούσε) στη βεράντα μου και μου χτύπαγε το τζάμι. Της λέω φύγε δεν σε θέλω. Και μόλις γύρισα την πλάτη στο τζάμι τη βρήκα πάλι μπροστά μου στο σαλόνι. Την πήρα από το χέρι και την έβγαλα έξω και εν τω μεταξύ να χτυπιέται γιατί δεν ήθελε να φύγει και μου έλεγε "όσο και να με διώχνεις εγώ θα ξανάρθω". Ξύπνησα με την αίσθηση ότι της φερθηκα άσχημα....
    Μηπως ερχεται καποιο ζωακι στο μπαλκονι σου;

Senior Member
    Μηπως ερχεται καποιο ζωακι στο μπαλκονι σου;
    Όχι. Είμαι πολύ πάνω.

Senior Member
    Ειδα οτι μαχονταν αναρχικοι με εθνικιστες στο δρομο και οπως περναγα με χτυπησαν με ματσουκια στο κεφαλι. Ποναγα στο σημειο που με χτυπησαν. Επισης τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα οτι ειμαι νεος και εχω μαλλια και τα κουρευω ποτε κοντα, ποτε πιο μακρια, και ειμαι πανεμορφος!

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ειδα οτι μαχονταν αναρχικοι με εθνικιστες στο δρομο και οπως περναγα με χτυπησαν με ματσουκια στο κεφαλι. Ποναγα στο σημειο που με χτυπησαν. Επισης τελευταια βλεπω συνεχεια ονειρα οτι ειμαι νεος και εχω μαλλια και τα κουρευω ποτε κοντα, ποτε πιο μακρια, και ειμαι πανεμορφος!
    Ποιοι σε βάρεσαν όμως Ορέστη; οι αναρχικοί η οι εθνικιστές;;

Page 1 of 3 123 LastLast