οικογενεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Εγω οχι σου δινω ορισμο των ψυχολογικων εισαι φυσιολογικοσ απλα εχεισ παρει αψηφιστα το πωσ να μιλασ και πωσ να στεκεσαι ετσι ειμαι κι εγω οπωσ φαινεται η βαση μασ ειναι φυσιολογικη στην κορφη εγινε μπερδεμα και τα παιρνουμε ελαφρα αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σου λεω τι ειναι τα ψυχολογικα εισαι φυσιολογικοσ με αυτο το ελατωματακι μην κολλασ στην λεξη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

hlias1988
    Guest
    εγω να σου πω το κολημα μου. εχω παθος με την αστρολογια. ανακουφιζομαι και αισιοδοξω οταν τα διαβαζω. οτι κατι καλο μπορει να ερθει.
    αλλα ξερω κατα βαθος οτι ειναι φρουδιες ελπιδες.......

Senior Member
    Όταν είχα κατάθλιψη με στεναχωρουσε το γεγονός ότι οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με καταλάβουν. Πλέον κατάλαβα πως αν δεν περάσεις από αυτόν τον δρόμο δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον οπότε Ηλία να μην σε στεναχωρεί που δεν μπορούν να σε νιώσουν γιατί δεν ξέρουν. Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είσαι εσύ. Μην περιμένεις κανένα άλλον. Ακόμη και ο λόγος που διαβάζεις αστρολογία είναι η ανάγκη σου να γίνει κάτι να αλλάξει η ζωή σου. Για την ζωή μας μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και αυτό γίνεται όταν κάνουμε βήματα μπροστά. Αν δεν σου αρέσει η ζωή σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που λειτουργείς κάνε κάτι.

hlias1988
    Guest
    εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. σε ευχαριστω!

hlias1988
    Guest
    θελει και λιγο ιδιλλιο η ζωη δεν περναει ετσι ξερα. με το να κανεις πραγματα μηχανικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    θελει και λιγο ιδιλλιο η ζωη δεν περναει ετσι ξερα. με το να κανεις πραγματα μηχανικα...
    Ξέρω πως είναι. Ίσως είναι καιρός να βάλεις και την ψυχοθεραπεία στην ζωη σου

hlias1988
    Guest
    ρε φιλε δεκτο! μακαρι να γινοταν. αλλα εδω που ειμαι και οπως ειμαι οικονομικα προς το παρων δεν ενδυκνητε. ο ψυχιατρος ειναι μονο για να γραφει φαρμακα. μαλακιες.

Senior Member
    Έχεις συζητήσει μαζι τους ποτε αυτα που σε προβληματιζουν;; αλλα να μιλήσετε σοβαρα ειτς ολοι μαζι ειτε με καποιον απο ολοθς που εμπιστευεσαι κ νιωθεις πιο κοντα..
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Έχεις συζητήσει μαζι τους ποτε αυτα που σε προβληματιζουν;; αλλα να μιλήσετε σοβαρα ειτς ολοι μαζι ειτε με καποιον απο ολοθς που εμπιστευεσαι κ νιωθεις πιο κοντα..
    προσπαθω με την μανα μου να ερθω κοντα και με στηριζει. ολοι οι αλλοι συγγενεις στον κοσμο τους.......

Banned
    προσπαθω με την μανα μου να ερθω κοντα και με στηριζει. ολοι οι αλλοι συγγενεις στον κοσμο τους.......
    Δυστυχώς όταν έχεις ένα θεμα ψυχολογικής φυσης δύσκολο να καταλάβουν οι δικοί σου πως νιώθεις...

Ίσως να αντιδρούν έτσι επειδή δεν ξέρουν πως να σε βοηθήσουν....

Το να έχουν επίγνωση ότι δεν νιώθεις καλά και να μη σε αγχωνουν είναι παρολαυτα θετικό σημάδι ότι ενδιαφέρονται για σένα ........

Εξάλλου δεν είσαι μικρός πια...να θες τη μαμά και τον μπαμπά.....καθένας τα ξεπερνάει μόνος του.....

Βρες τον τρόπο να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου......οι γονείς δεν μπορούν να τα κάνουν όλα σε αυτή τη ζωή

Senior Member
    Το ότι έχεις την μητερα σου κοντά είναι πολύ καλό, άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό. Δυστυχώς Ηλία αν δεν περάσεις κατάθλιψη ή κάτι σχετικο δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον, όσο και να θες.. Άρα μην βλέπεις αρνητικά την στάση τους, απλά δεν ξέρουν.

ntinti
    Guest
    εχεις τον καλυτερο συμμαχο-στηριγμα σε ολη αυτη την διαδρομη σου...
    ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στην γη που οτι και να εχεις κανει θα ειναι εκει να σε ακουσει χωρις να σε κρινει και το κυριοτερο η συμβουλη της και τα λογια της ειναι βαλσαμο στην καρδια μας!

hlias1988
    Guest
    σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
    ισχυουν ολα οσα ειπατε!

Senior Member
    Όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο θα πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Νόμος ζωής, όπως φαίνεται

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast