Βαρέθηκα τους ανθρώπους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Βαρέθηκα τους ανθρώπους

Βαρέθηκα αυτή την διπροσωπία που βλέπω στους περισσότερους όταν σ συμβαίνει κάτι καλό σταματάνε ν στέλνουν δεν σχολιάζουν δεν δείχνουν κ τόσο την χαρά τους μετα έχουμε κ τ αγόρια π μέχρι στιγμής δεν έχω βρει της προκοπής κανέναν γενικά βαρέθηκα πολλές συμπεριφορές κ βαριέμαι να τ γράφω όλα έχω υπάρξει άτυχη ας πούμε σε θέμα φιλίας σχέσεων ειμ ολομόναχη ένα χρόνο δεν έχω βγεί με κανέναν δεν ξέρω έχω προσπαθήσει περισσότερο από ότι άλλους σε σημείο μόνο εγώ ν στέλνω γεια τ κανείς σε άτομα που θεωρούσα δικά μου αλλά άτυχη όπως ειπα Κ αποφάσισα κ ν μην ξαναστείλω σε αυτά τ άτομα κ ν μην ξανασσχοληθω με την πάρτυ κανενός

Banned
    Μαλον εισαι νεα κοπελα, και η οργη οπου και ξεχηλιζει στα νιατα σε κανει να εχεις νευριασει με καποιους γυρο σου οπου σου φερθηκαν αδικα και λαθος.Αυτο δεν πρεπει να σε αποθαρηνει απο το να συνεχιζεις να γνωριζεις νεους φιλους και παρεες.
    Να ξερεις οτι πωτες δεν υπαρχει μοναδικοτητα στα θετικα συναισθηματα, θελω να πω οτι αυτο που νιωθεις εσυ! αυτο που ψαχνεις εσυ! αυτο που μπορεις να προσφερεις εσυ σε αλλους ανθρωπους γυρο σου υπαρχουν και αντιστοιχα πολλοι αλλοι σαν εσενα με την ιδια ακριβως σκεψη! και λογικη αισθηματων! Οταν λοιπον τους βρεις τα αισθηματα σς θα γινουν συναισθηματα , και η χαρα θα ξανα ερθει στην ζωη σου! Αρα μην στεναχωριεσαι! κανε υπομονη .

Banned
    Οι άνθρωποι όταν η ζωή τους είναι γεμάτη ξεχνάνε τους άλλους, αναγκάστηκα εμείς πρέπει να τους προσεγγισουμε

Banned
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Οι άνθρωποι όταν η ζωή τους είναι γεμάτη ξεχνάνε τους άλλους, αναγκάστηκα εμείς πρέπει να τους προσεγγισουμε
    δεν βλεπω κατι κακο στο να προσεγγιζουμε εμεις τους αλλους! ,εαν νιωθω αναγκη να βρω παρεα, θα παρω τηλεφωνο καποιον φιλο μου, εαν τυχη να μην μπορει εκεινη τη μερα, θα του πω αλλη μερα, θα τον ξανα παρω τηλεφωνο , διοτις μπορει να ειναι οπως λς, απασχολημενος , να παιρναει καλα κι να ξεχαστει! δεν ειναι κατις το κακο για εμενα.
    Προσωπικα νομιζω - δεν αναφερομαι στην θεματοθετρια προς αποφυγη παρεξηγησης - ,νομιζω λοιπον οτι μενουμε μονοι μας λογο κακης περιφανιας! , λογο δηλιας να παρουμε καποιον, ειτε λογο ντροπης! να νομιζουμε οτι θα τον ενοχλησουμε η να νομιζουμε οτι θα "πεσουμε" αμηλα εαν ζητησουμε απο φιλους να ασχοληθουν μαζι μας.
    Εχω βρεθει στην αντιθετη πλευρα, και δεν ενισα καθολου καταφρονιση για αυτον που με αναζητουσαι! απεναντιας το ειδα ως τιμη μου και μαλιστα προσπαθουσα να ειμαι οσο πιο φιλικος και σωστος απεναντι του!Ενας φιλος εχει αναγκη απο κατις, ειναι το πιο φυσιολογηκο να του σταθεις η ναα σου σταθει!
    Βεβαια υπαρχουν ανθρωποι που αλλαζουν, αυτο ειναι μεσα στην ζωη! οι ανθρωποι ευκολα ξεχναν τα οσα τους εχουμε προσφερει ,επισης οταν ενας ανθρωπος αλλαζει κοινωνικο περιβαλον στα νεανικα του χρονια συνηθως αλλαζει αρκετα.Προσωπικο παραδηγμα εχω καποιος φιλους ,και πιο πολυ εναν απο αυτους οπου πριν αρκετα χρονια η οικονομικη τους κατασταση - παντα ηταν ευκαταστατη, ειχαν λεφτα δλδ- αλλα καπωτες ξεφυγαν αρκετα, εγιναν πλουσιοι, μετακομισαν σε Κηφησια, σε ενα ακριβο σπιτι, στην αρχη ολα ηταν καλα, πηγαιναμε σπιτι του στην πισινα στο σαλονι του για μπανια, αλλα με τα χρονια αρχισε να μας βλεπει περιεργα, εκανε και νεες παρεες, και η μανα του του εβαλε σκεψεις του στυλ πλεον δεν πρεπει να κανεις παρεα με αυτους! ,μπορει να σε απαγαγουν !!!!!, μπορει να σε κανουν παρεα μονο για τα λεφτ σου κι τετοια!, επειδη εφερνα μαζι μου και κατι κοπελες, να κανουμε μπανιο στην πισινα του, η μανα του το προχωρησε τοσο που δεν ηταν να ξανα παμε!, του ελεγε οτι οι κοπελες που φερνω ειναι πορνες στο μυαλο και οτι εχουν σκοπο να του την πεσουν για να κανουν καλη ζωη! για να μην δουλευουν και να ειναι ολη μερα εδω! Κριμας, διοτις ηταν καλος φιλος καπωτες.

Meditation
    Guest
    Εάν είσαι άνθρωπος που προτιμά τις ποιοτικές σχέσεις, που ξέρεις να δίνεις και έχεις υψηλά ιδανικά και απαιτήσεις από τους αλλους θα δυσκολευτείς για να μείνεις ικανοποιημένη. Γέμισε τη καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα. Να είσαι δραστήρια και να γίνεις περισσότερη κοινωνική ,να μιλάς με ανθρώπους που εκ πρώτης όψεως μπορεί να νομίζεις ότι δεν σου ταιριάζουν. Ποτε δεν ξέρεις. Καλούς φίλους όλοι έχουμε λίγους και καλούς. Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί. Να έχεις υψηλότερες απαιτήσεις από εσένα για να βελτιωσεις τη ζωή σου και όχι από τους αλλους. Μπορεί να βλέπεις τους απέξω να έχουν γκόμενους και φίλους αλλά οι σχέσεις τους ισως δεν είναι ούτε τόσο ουσιαστικές ούτε τόσο ιδανικές όσο νομίζεις.

Και τέλος αυτοπεποίθηση. Να προσεγγίζεις ανθρώπους πουλώντας ακριβά τον εαυτό σου και πλασάροντας τον με τον καλύτερο τρόπο. Μην παρακαλάς για τη παρέα τους. Μην τα δίνεις όλα απο την αρχή και αφήνεις τους αλλους να σε εκμεταλλεύονται. Και όσους δεν σου κάνουν απομάκρυνε τους.

Senior Member
    Καλή παρέα θα βρεις όταν ο άλλος δε νοιωθει ότι πιέζεται από εσένα, εσυ από αυτόν, δεν λέτε ψέματα και υπεκφυγές και γουστάρετε όταν είσαστε μαζί.