Ψάχνοντας σχέση (άντρας εδώ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Εγώ βασικά δεν κατάλαβα από που θες να τη βρεις τη σχέση....μεσα από συναναστροφή με παρεες και έξω....μας ζητας γνώμη για το πώς θα κινηθείς...ή σε ενδιαφερει και το φόρουμ; για τι υπάρχουν διαφορετικές απαντήσεις για το καθένα..

Για τη σχέση που θα γνωρίσεις μέσω φίλων είναι καλό να βγαίνεις και να ξεκινήσεις κάποιο χόμπυ όπως συζητήσαμε σε άλλο θέμα που έχεις ανεβάσει.

Για το φόρουμ χρειάζεται να συμπληρώσεις τα 50 σχόλια για να μπορέσεις να λαβεις και να στείλεις προσωπικά μνμ στο ινμποξ
    Όχι δεν ψάχνω σχέση από φόρουμ ή fb κτλ. Τουλάχιστον δεν το επιδιώκω. Απλά για να γράψω τις σκέψεις μου και να συζητήσω μπήκα.

Αυτό με το χόμπυ είναι καλή ιδέα. Γιατί κάπως μπορείς να σπάσεις και τον μικρόκοσμο της δουλειάς που όλοι είμαστε από το ίδιο αντικείμενο και κλεινόμαστε στην κοσμάρα μας. Σκέφτομαι είτε κάτι σε εθελοντισμό πλέον (πχ εθελοντής στον ερυθρό σταυρό) ή να κάνω πυγμαχία αντί για κροσφιτ (αν και δε θα ήθελα η σχέση μου να κάνει πυγμαχία θα ήθελα κάτι πιο χαλαρό :P)

Banned
    Εγώ θα σου πρότεινα αν θες να κάνεις γνωριμία για σχέση να δοκιμάσεις κάτι άλλο εκτός από πυγμαχία και κροσφιτ γιατί είναι και τα δύο πιο ανδροκρατουμενα χόμπυ. Ότι θες εσύ βέβαια. Η πόλη σου ευνοεί τη συμμετοχή σου σε διάφορες δραστηριότητες;;; υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων; και ατόμων να γνωρίσεις ή ζεις σε περιορισμένη περιοχή
    Quote Originally Posted by Kynodontas View Post
    Όχι δεν ψάχνω σχέση από φόρουμ ή fb κτλ. Τουλάχιστον δεν το επιδιώκω. Απλά για να γράψω τις σκέψεις μου και να συζητήσω μπήκα.

Αυτό με το χόμπυ είναι καλή ιδέα. Γιατί κάπως μπορείς να σπάσεις και τον μικρόκοσμο της δουλειάς που όλοι είμαστε από το ίδιο αντικείμενο και κλεινόμαστε στην κοσμάρα μας. Σκέφτομαι είτε κάτι σε εθελοντισμό πλέον (πχ εθελοντής στον ερυθρό σταυρό) ή να κάνω πυγμαχία αντί για κροσφιτ (αν και δε θα ήθελα η σχέση μου να κάνει πυγμαχία θα ήθελα κάτι πιο χαλαρό :P)

Εγώ θα σου πρότεινα αν θες να κάνεις γνωριμία για σχέση να δοκιμάσεις κάτι άλλο εκτός από πυγμαχία και κροσφιτ γιατί είναι και τα δύο πιο ανδροκρατουμενα χόμπυ. Ότι θες εσύ βέβαια. Η πόλη σου ευνοεί τη συμμετοχή σου σε διάφορες δραστηριότητες;;; υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων; και ατόμων να γνωρίσεις ή ζεις σε περιορισμένη περιοχή
    Αθήνα μένω και μάλιστα στο κέντρο οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα

Senior Member
    Δεν καταλαβεσ που μπηκεσ μαλλον μαριλεν μονο εσυ πληρεισ τα κριτηρια του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Αθήνα μένω και μάλιστα στο κέντρο οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα
    Αθήνα έχει ομάδες οργανωμένες που πηγαίνουν εκδρομές μονοήμερες πολυημερες. Σχετικά οικονομικές. Θα βρεις κάποιες στο φειςμπουκ...... αξίζει γιατί κάνουν ώραια πράγματα είχε τύχει να πάω παλιότερα μαζί με φίλη μου ....γνωριζεις κόσμο εκεί και μπορείς να δεις και άλλα μέρη της Ελλάδας. Δεν ξέρω βέβαια με τον κορονοιο τι γίνεται τώρα , γιατί είναι περιορισμένα τα πράγματα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν καταλαβεσ που μπηκεσ μαλλον μαριλεν μονο εσυ πληρεισ τα κριτηρια του
    Χαχα ελις είσαι πολύ καλή ψυχή και χιουμορακι.

Πέρα από τη πλάκα πάντως, με θεωρείς καλό χαρτί ε; από όσα έχω γράψει μέχρι τώρα.....; ......σε ευχαριστώ

Senior Member
    Εισαι η πιο φυσιολογικη ακομα κι οταν νευριαζεισ κρατασ το μετρο παει να πει οτι κανεισ για τον οδοντογιατρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Είχα σχέση περίπου 6 χρόνια. Χωρίσαμε (εγώ ξεκίνησα το χωρισμό) γιατί με ζήλευε πάρα πολύ (δηλαδή έβγαινα για καφέ και αν δεν της το λεγα στράβωνε χωρίς λόγο. Γενικά με κούραζε πολύ γιατί της φταίγαν μονίμως τα πάντα και έπρεπε εγώ να της φτιάχνω τη διάθεση. Σε όλα τα άλλα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και το σημαντικότερο υπήρχε αγάπη.
    Τώρα που είμαι πάλι σε φάση να θέλω σχέση, έχω τρομάξει με αυτά που βλέπω. Νιώθω ότι όλες θέλουν γκόμενο με αμάξι και λεφτά για διακοπές και για κάποιο λόγο όλοι και όλες έχουν λεφτά για πέταμα. Όλες θέλουν κάτι ζόρικους, αγέλαστους τύπους οι οποίοι το μυαλό τους το έχουν συνέχεια στο σεξ και ταυτόχρονα ακούω γυναίκες να γκρινιάζουν ότι όλοι θέλουν το σεξ.
    Εγώ βασικά πάντα ήθελα μια γλυκία κοπέλα για να περνάμε όμορφα μαζί, γλυκές κουβέντες, φιλιά αγκαλιές ιστορίες.. και σεξ βέβαια. Αλλά ποτέ δεν είχα μπλαζέ υφάκι ούτε το έπαιζα ιστορία (αν έχει σημασία το επάγγελμα, οδοντίατρος σπούδασα και κάνω διδακτορικό τώρα). Αντίστοιχα, θα ήθελα μια γυναίκα που να ψάχνει κάτι παρόμοιο, ζητάω πολλά;
    Η τοποθετησή σου μου φαινεται λίγο επιφανειακή. Είσαι σίγουρος ότι θες να μπεις στην διαδικασία της σχέσης; Μου φαίνεται οτι απλά θες να περνάς λιγο χρονο με μια κοπελα οποια και να είναι αυτή...

Quote Originally Posted by Kadia View Post
    Η τοποθετησή σου μου φαινεται λίγο επιφανειακή. Είσαι σίγουρος ότι θες να μπεις στην διαδικασία της σχέσης; Μου φαίνεται οτι απλά θες να περνάς λιγο χρονο με μια κοπελα οποια και να είναι αυτή...
    Ίσως δεν φάνηκε αυτό που ήθελα να πω. Εννοώ ότι θέλω κάποια για να δημιουργήσουμε μια σχέση, να μην είναι βγαίνουμε σε μπαράκι και περνάμε καλά ο πυρήνας της σχέσης, αλλά να υπάρχει συναίσθημα, να δημιουργηθεί αγπαή, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον ουσιαστικά και να ανοιχτούμε.

Senior Member
    Θα ήθελα πολύ να κάνω νέες παρέες είμαι 28 και νιώθω λίγη μοναξιά (σχέση έχω).
    Σκεφτόμουν να κάνω κάποιο ομαδικό άθλημα μπας και βρω κάποια παρέα. Ή κάτι τέλος πάντων ομαδικό ακόμα και αν δεν είναι άθλημα δεν ξέρω. Έχετε να προτείνετε κάτι; Εγώ τώρα κάνω crossfit το οποίο ενώ θεωρητικά είμαστε 10 άτομα δεν υπάρχει καμία επαφή. Κανά γεια λες εκεί και καμία κουβέντα (και πολύ λέω). Οι μόνοι που μιλάνε μεταξύ τους είναι όσοι γνωριζόντουσαν. Και επειδή έχει πολλούς αστυνομικούς στην ουσία αυτοί μιλάνε μεταξύ τους για τη δουλειά και εγώ δεν μπορώ να "χωθώ". Και είναι και λογικό εφόσον ψιλοεχουν μια παρέα "να μην ασχολούνται με άλλους". Βέβαια άμα είσαι γυναίκα ενδιαφέρονται κομματάκι περισσότερο, αλλά δεν είμαι τι να κάνουμε.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η σχεση σου δεν εχει παρεες να στις γνωρισει;
    Έχει μια κολλητή που οκ καλές σχέσεις έχουμε απλά δεν κολλάμε. Γενικά μεμονωμένες φίλες έχει αλλά δεν έχει κάτι άλλο. Εγώ έχω παρέες να βγω αμα θέλω, αλλά αυτό που μου λείπει είναι ένας κολλητός να το πω; Μια όμορφη παρέα όπως στους singles? κάπως να νιωθω ότι αυτοί είναι οι κολλητοί μου ξέρω γω
    μας τρολαρει αλυπητα ο κυνοδοντας κι εσεις μασατε...
    δεν ειπε οτι εχει σχεση επειδη δεν εκφραστηκε καλα, του καναμε και διευκρινιστικες ερωτησεις, οπου μπορουσε να το ξεκαθαρισει και το συνεχισε.
    αν ο κυνοδ. λεει αληθειες, εγω ειμαι αστροναυτης...
    οχι μονο λεει ψεματα, αλλα τα ξεχναει αμεσως...

Senior Member
    δηλαδη κυνοδοντα, τελειωσες απαιτητικες σπουδες με χιλιαδες κοσμο, ισως δουλευεις με δεκαδες κοσμο, συνεχιζεις διδακτορικο με εκατονταδες κοσμο, εισαι γιατρος (και οχι ασθενης) και ηρθες σε ενα ειδικο φορουμ που δεν ειναι γνωριμιων, που εχει μαλιστα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο σοβαρα ψυχικα ασθενων, για να βαλεις αγγελια οτι ψαχνεις γυναικα για κατι ουσιαστικο.
    yeah right...

Banned
    δεν ειπε οτι εχει σχεση επειδη δεν εκφραστηκε καλα, του καναμε και διευκρινιστικες ερωτησεις, οπου μπορουσε να το ξεκαθαρισει και το συνεχισε.
    δεν νομίζω ότι μάσησε κάνεις........ αυτό ρώτησα και εγώ γιατί μου έκανε εντύπωση που έλεγε ότι έχει σχέση και μετά ότι δεν έχει σχέση. Δεν διάβασα τα διευκρινιστικά αλλα μου έκανε εντύπωση και του το είπα. Γράφει αντιφατικά πράγματα σε κάθε θέμα που ανεβάζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν τέτοια άτομα στο φόρουμ. Περάστε τον χρόνο σας δημιουργικά και αφήστε τα τρολ σε σάιτ κτλ. Μειώνουν το πνευματικό και νοητικό σας επίπεδο.
    Last edited by Deleted-13072020a; 06-07-2020 at 11:09.

Senior Member
    δεν νομίζω ότι μάσησε κάνεις........ αυτό ρώτησα και εγώ γιατί μου έκανε εντύπωση που έλεγε ότι έχει σχέση και μετά ότι δεν έχει σχέση. Δεν διάβασα τα διευκρινιστικά αλλα μου έκανε εντύπωση και του το είπα. Γράφει αντιφατικά πράγματα σε κάθε θέμα που ανεβάζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν τέτοια άτομα στο φόρουμ. Περάστε τον χρόνο σας δημιουργικά και αφήστε τα τρολ σε σάιτ κτλ. Μειώνουν το πνευματικό και νοητικό σας επίπεδο.
    εγω σας ειδα να μασουλατε, παντως ;) ασχετως που του το σχολιασες οτι ειχε αναφερει μια σχεση.
    εχουν σημασια και τα διευκρινιστικα, γιατι αλλο ειναι να πει "σχεση εχω" και να εχει ξεχασει οτι εχει χωρισει, να το πει απο κεκτημενη ταχυτητα, η οτιδηποτε (παλι κουφο, αλλα λεμε τωρα) κι αλλο ειναι να εχουμε κανει ολοκληρη συζητηση να μιλαει για την κοπελα και τις φιλιες της και να μην το λεει πουθενα οτι τελικα δεν εχουν σχεση...
    τρολ στην καλυτερη περιπτωση, ασθενης στην χειροτερη (για εκεινον, χειροτερη).

ntinti
    Guest
    Δεν μασαμε μαθαμε πλεον .....
    Ειδικα εκει που ειχαμε πλεον αναλυτικη εικονα για το πως αγκαλιαζεται ή κοιματε με την κοπελα του που ξαφνικα εγινε πρωην .....

Banned
    εγω σας ειδα να μασουλατε, παντως ;) ασχετως που του το σχολιασες οτι ειχε αναφερει μια σχεση.
    εχουν σημασια και τα διευκρινιστικα, γιατι αλλο ειναι να πει "σχεση εχω" και να εχει ξεχασει οτι εχει χωρισει, να το πει απο κεκτημενη ταχυτητα, η οτιδηποτε (παλι κουφο, αλλα λεμε τωρα) κι αλλο ειναι να εχουμε κανει ολοκληρη συζητηση να μιλαει για την κοπελα και τις φιλιες της και να μην το λεει πουθενα οτι τελικα δεν εχουν σχεση...
    τρολ στην καλυτερη περιπτωση, ασθενης στην χειροτερη (για εκεινον, χειροτερη).
    Εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τι ακριβώς έγραφε για τη σχέση του. Το μόνο που είδα ήταν οτι είχε κοτσαρει πάνω πάνω στο θέμα του ότι έχει σχέση. Και αυτό μπήκα να το δω επειδή μου φάνηκε γελοίο ένα άτομο που υποτίθεται ότι βιώνει θάνατο να γράφει θέμα ότι κοιμήθηκαν με τα σλιπακια με έναν φίλο του το βράδυ. Εκεί του το δίνω γιατί ήταν τόσο γελοίο το θέμα που μπορεί να γελασε και ο κάθε πικραμένος.

Ελπίζω για τη δική του ψυχική υγεία να είναι καλά. Αλλά για να γράφει βλακείες και να τη βρίσκει αν κάποιοι τα χαφτουν έχει και αυτός τη βλακεία του σίγουρα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast