Results 61 to 75 of 75
Thread: Τους μισώ
-
02-08-2009, 17:13 #61
Εμενα η δικια μου μητερα ειναι υπερπροστατευτικη. Και οποτε βλεπει πως κατι εχω , στεναχωριεται πιο πολυ, και με κανει ακομα πιο κουρελι αυτη η ολη κατασταση.
Αντι να προσπαθω εγω να γινω καλα, πρεπει να σταθω και για την μητερα μου. Δεν καταλαβαινει πως θελω τον χωρο μου και τον χρονο μου.
- 02-08-2009, 17:16 #62
Originally posted by mariap
Εμενα η δικια μου μητερα ειναι υπερπροστατευτικη. Και οποτε βλεπει πως κατι εχω , στεναχωριεται πιο πολυ, και με κανει ακομα πιο κουρελι αυτη η ολη κατασταση.
Αντι να προσπαθω εγω να γινω καλα, πρεπει να σταθω και για την μητερα μου. Δεν καταλαβαινει πως θελω τον χωρο μου και τον χρονο μου.
δεξου με οπως ειμαι κ.γονιε
και σταματα να αγωνιας με καθε μου συναισθημα
οντως το κανει χειροτερο
σκετο μπλεξιμο!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:17 #63
Εμενα η δικη μου ειναι αδιαφορη.Απλα εαν και οταν εχω καποιο προβλημα και της το λεω θυμωνει γιατι της δημιουργω προβληματα..
02-08-2009, 17:23 #64
Originally posted by zinovia
Εμενα η δικη μου ειναι αδιαφορη.Απλα εαν και οταν εχω καποιο προβλημα και της το λεω θυμωνει γιατι της δημιουργω προβληματα..
αλλα εγω νοιαζομαι αλλα δεν το δειχνω γιατι ειναι χειριστικος και μου τρωει τη ζωη θελει να ασχολουμαστε ολο μαζι του
σιγα σιγα θα τον παντρευτω και χωρις να το καταλαβω
επειδη οποτε ασχολουμαι συνδεομαι πολυ συναισθηματικα και μου παιρνει πολυ να το ξεπερασω
το μονο που του εχω πει ειναι οτι αν θελει να με παιρνει τηλ. να συζηταμε ειναι ενταξει
ομως δεν παιρνει
αυταΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:35 #65
researcher πάντως κατάλαβα πως είναι πολύ σημαντική για σένα η σχέση με τον αδερφό σου....
Μακάρι να βρίσκατε τρόπο για μια καλή επικοινωνία.......
Δεν ξέρω να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο μήπως,παρά να νιάζεσαι και να μην το δείχνεις......τι να πω???εσύ ξέρεις καλύτερα.
02-08-2009, 17:39 #66
η σχεση μου με τον αδελφο μου ειναι οντως σημαντικη
για μενα
αλλα αυτη την περιοδο η σχεση μου με τον εαυτο μου και με τον ανθρωπο μου τυχαινει να ειναι ακομα πιο σημαντικη οποτε αχολουμαι με αυτες τις δυο κυριως
γιατι αλλιως θα παλαβωσω
κυριως ασχολουμαι με το πως θα με γνωρισω και να με αποδεχθω
κι ισως σιγα σιγα ετσι να ελθει η αποδοχη και για πολλα αλλα προσωπα και πραγματα
σε ευχαριστω ΑρσηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:42 #67
Καποιες φορες χρειαζεται μονοι μας να παρουμε τον χρονο κ τον χωρο που θεωρουμε πώς μας αντιστοιχει απο το να περιμενουμε να μας τα αποδωσουν. Το τελευταιο μπορει να μην γινει κ ποτε. Στην προσπαθεια αυτη μπορει να ρθουμε σε ρηξη με αγαπημενα ατομα. Τοτε ειναι που πρεπει να αναμετρηθουμε με τις αναγκες μας. Ποιες ειναι οι ισχυροτερες...Η εικονα που εχουν οι αλλοι για μας? ή η αποδεσμευση μας απο δεσμα χρονια?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-08-2009, 17:44 #68
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ προσπαθώ να με αποδεχτώ και είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση......
Καλή συνέχεiα καλή μου researcher:)
Επί ευκαιρίας τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου,
ωραία:)
02-08-2009, 17:44 #69
Σοφια γιατι θελω να ξεσπασω, να κλαψω, να φωναξω και δεν μπορω... τα καταπιεζω ολα αυτα για να εχω ενα χαμογελο για να μη την στεναχωρω.
Οταν θελω να κλαψω φευγω απο το σπιτι και παω αλλου. Θελω οταν ειμαι λυπημενη να μπορω να το εξωτερικευω και δεν μπορω.
02-08-2009, 17:45 #70
Originally posted by Arsi
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ προσπαθώ να με αποδεχτώ και είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση......
Καλή συνέχεiα καλή μου researcher:)
Επί ευκαιρίας τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου,
ωραία:)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:59 #71
Σοφια γιατι θελω να ξεσπασω, να κλαψω, να φωναξω και δεν μπορω... τα καταπιεζω ολα αυτα για να εχω ενα χαμογελο για να μη την στεναχωρω.
Οταν θελω να κλαψω φευγω απο το σπιτι και παω αλλου. Θελω οταν ειμαι λυπημενη να μπορω να το εξωτερικευω και δεν μπορω.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-08-2009, 18:01 #72
Originally posted by Sofia
Οταν θελω να κλαψω φευγω απο το σπιτι και παω αλλου. Θελω οταν ειμαι λυπημενη να μπορω να το εξωτερικευω και δεν μπορω.
ωστοσο που να βρει τη δυναμη κανεις να ειναι αυθεντικος
οταν καποιοι αορατοι κανονες δεν το επιτρεπουν?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 18:14 #73
Σοφια το καταλαβαινω, κανω οτι μπορω... αλλα πολλες φορες σπαω και δεν τα καταφερνω.
Θελω να τα καταφερω μονη μου και να μη φοραω μια μασκα της χαρουμενης για ολους τους αλλους.
Εκει που παω να ορθοπηδησω , κατι συμβαινει και παλι με φερνει στην αρχη, και πρεπει παλι απο την αρχη να προσπαθησω.
03-08-2009, 21:14 #74
ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα mariap. πνιγω τα συναισθηματα μου ...
03-08-2009, 21:47 #75
Ξεχαστε την αυθεντικοτητα...αυθεντικοτ� �τα μονο οταν ειστε μονοι σας,αλλιως ειναι συμβιβασμος.
Το ποσο ανεκτος θα ειναι αυτος ο συμβιβασμος εξαρταται.
Συζητουσαμε παει καιρος με κατι φιλους για το θεμα της ανεξαρτησιας και ελεγε ο ενας:
Εγω μενω με τη μανα μου αλλα δεν με πειραζει...ενταξει δεν μπορω να βγαλω και το σωβρακο και να κυκλοφορω με το τσου...νι εξω.
Και του απανταει ο αλλος χαριτολογωντας δεν ξερεις τι χανεις lol.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία