Τους μισώ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75
    Senior Member
    Εμενα η δικια μου μητερα ειναι υπερπροστατευτικη. Και οποτε βλεπει πως κατι εχω , στεναχωριεται πιο πολυ, και με κανει ακομα πιο κουρελι αυτη η ολη κατασταση.

Αντι να προσπαθω εγω να γινω καλα, πρεπει να σταθω και για την μητερα μου. Δεν καταλαβαινει πως θελω τον χωρο μου και τον χρονο μου.

Senior Member
    Originally posted by mariap
    Εμενα η δικια μου μητερα ειναι υπερπροστατευτικη. Και οποτε βλεπει πως κατι εχω , στεναχωριεται πιο πολυ, και με κανει ακομα πιο κουρελι αυτη η ολη κατασταση.

Αντι να προσπαθω εγω να γινω καλα, πρεπει να σταθω και για την μητερα μου. Δεν καταλαβαινει πως θελω τον χωρο μου και τον χρονο μου.
    α ναι αυτο που το πας

δεξου με οπως ειμαι κ.γονιε

και σταματα να αγωνιας με καθε μου συναισθημα

οντως το κανει χειροτερο

σκετο μπλεξιμο!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Εμενα η δικη μου ειναι αδιαφορη.Απλα εαν και οταν εχω καποιο προβλημα και της το λεω θυμωνει γιατι της δημιουργω προβληματα..

Senior Member
    Originally posted by zinovia
    Εμενα η δικη μου ειναι αδιαφορη.Απλα εαν και οταν εχω καποιο προβλημα και της το λεω θυμωνει γιατι της δημιουργω προβληματα..
    εμενα ο αδελφος μου με θεωρει αδιαφορη για το προβλημα του

αλλα εγω νοιαζομαι αλλα δεν το δειχνω γιατι ειναι χειριστικος και μου τρωει τη ζωη θελει να ασχολουμαστε ολο μαζι του

σιγα σιγα θα τον παντρευτω και χωρις να το καταλαβω

επειδη οποτε ασχολουμαι συνδεομαι πολυ συναισθηματικα και μου παιρνει πολυ να το ξεπερασω

το μονο που του εχω πει ειναι οτι αν θελει να με παιρνει τηλ. να συζηταμε ειναι ενταξει

ομως δεν παιρνει

αυτα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    researcher πάντως κατάλαβα πως είναι πολύ σημαντική για σένα η σχέση με τον αδερφό σου....
    Μακάρι να βρίσκατε τρόπο για μια καλή επικοινωνία.......

Δεν ξέρω να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο μήπως,παρά να νιάζεσαι και να μην το δείχνεις......τι να πω???εσύ ξέρεις καλύτερα.

Senior Member
    η σχεση μου με τον αδελφο μου ειναι οντως σημαντικη
    για μενα

αλλα αυτη την περιοδο η σχεση μου με τον εαυτο μου και με τον ανθρωπο μου τυχαινει να ειναι ακομα πιο σημαντικη οποτε αχολουμαι με αυτες τις δυο κυριως

γιατι αλλιως θα παλαβωσω

κυριως ασχολουμαι με το πως θα με γνωρισω και να με αποδεχθω

κι ισως σιγα σιγα ετσι να ελθει η αποδοχη και για πολλα αλλα προσωπα και πραγματα

σε ευχαριστω Αρση

Senior Member

Μαρια ειναι συνηθισμενο ολο αυτο. Ομως σε μια τετοια προσπάθεια ειναι καλο να προσπαθήσεις να επικεντρωθεις σε εσενα. Οι αλλοι μπορει να αντιδρασουν με διαφορους τροπους. Εσενα ομως γιατι σε αφορα τοσο πολυ πώς φαινεσαι στη μητέρα σου...Ναι, την αγαπας κ δεν θελεις να τη βλεπεις να στεναχωριεται για σενα. Ειναι ομως μονο αυτο? Ή ειναι κ αλλα συναισθηματα στη μεση? πώς θελεις να σε βλεπει? πώς θελεις να νομιζει πώς εισαι?

Καποιες φορες χρειαζεται μονοι μας να παρουμε τον χρονο κ τον χωρο που θεωρουμε πώς μας αντιστοιχει απο το να περιμενουμε να μας τα αποδωσουν. Το τελευταιο μπορει να μην γινει κ ποτε. Στην προσπαθεια αυτη μπορει να ρθουμε σε ρηξη με αγαπημενα ατομα. Τοτε ειναι που πρεπει να αναμετρηθουμε με τις αναγκες μας. Ποιες ειναι οι ισχυροτερες...Η εικονα που εχουν οι αλλοι για μας? ή η αποδεσμευση μας απο δεσμα χρονια?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ προσπαθώ να με αποδεχτώ και είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση......
    Καλή συνέχεiα καλή μου researcher:)

Επί ευκαιρίας τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου,
    ωραία:)

Senior Member
    Σοφια γιατι θελω να ξεσπασω, να κλαψω, να φωναξω και δεν μπορω... τα καταπιεζω ολα αυτα για να εχω ενα χαμογελο για να μη την στεναχωρω.

Οταν θελω να κλαψω φευγω απο το σπιτι και παω αλλου. Θελω οταν ειμαι λυπημενη να μπορω να το εξωτερικευω και δεν μπορω.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ προσπαθώ να με αποδεχτώ και είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση......
    Καλή συνέχεiα καλή μου researcher:)

Επί ευκαιρίας τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου,
    ωραία:)
    τωρα την εβαλα...ειναι καινουρια η υπογραφη μου..ευχαριστω :)

Senior Member
    Σοφια γιατι θελω να ξεσπασω, να κλαψω, να φωναξω και δεν μπορω... τα καταπιεζω ολα αυτα για να εχω ενα χαμογελο για να μη την στεναχωρω.

Οταν θελω να κλαψω φευγω απο το σπιτι και παω αλλου. Θελω οταν ειμαι λυπημενη να μπορω να το εξωτερικευω και δεν μπορω.
    Ωστοσο το καταλαβαινεις πώς εχεις δικαιωμα να εισαι στεναχωρημενη? Οτι δεν ειναι κακο? Οτι σιγουρα κατι δεν πάει καλα, για να εισαι ετσι?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Ωστοσο το καταλαβαινεις πώς εχεις δικαιωμα να εισαι στεναχωρημενη? Οτι δεν ειναι κακο? Οτι σιγουρα κατι δεν πάει καλα, για να εισαι ετσι?
    ποσο δικιο ειχες Σοφια

ωστοσο που να βρει τη δυναμη κανεις να ειναι αυθεντικος

οταν καποιοι αορατοι κανονες δεν το επιτρεπουν?

Senior Member
    Σοφια το καταλαβαινω, κανω οτι μπορω... αλλα πολλες φορες σπαω και δεν τα καταφερνω.

Θελω να τα καταφερω μονη μου και να μη φοραω μια μασκα της χαρουμενης για ολους τους αλλους.

Εκει που παω να ορθοπηδησω , κατι συμβαινει και παλι με φερνει στην αρχη, και πρεπει παλι απο την αρχη να προσπαθησω.

Senior Member

ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα mariap. πνιγω τα συναισθηματα μου ...

Senior Member
    Ξεχαστε την αυθεντικοτητα...αυθεντικοτ� �τα μονο οταν ειστε μονοι σας,αλλιως ειναι συμβιβασμος.
    Το ποσο ανεκτος θα ειναι αυτος ο συμβιβασμος εξαρταται.

Συζητουσαμε παει καιρος με κατι φιλους για το θεμα της ανεξαρτησιας και ελεγε ο ενας:

Εγω μενω με τη μανα μου αλλα δεν με πειραζει...ενταξει δεν μπορω να βγαλω και το σωβρακο και να κυκλοφορω με το τσου...νι εξω.
    Και του απανταει ο αλλος χαριτολογωντας δεν ξερεις τι χανεις lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345