Δοντια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

Thread: Δοντια

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ❤

Senior Member
    Quote Originally Posted by HristinaP View Post
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ❤
    Nα εισαι καλα κοριτσι μ γλυκο καλη συνεχεια κ ολα θα πανε καλα. Θα περασει ειναι προσωρινο κ να σκεφτεσαι οτι κραταει μονο ενα μισαωρο της ημερας ολο αυτο. Μην σκεφτεσαι τιποτα γιατι το μυαλο μας παντα παει στο κακο ενω δεν προκειται να γινει τιποτα <3

Junior Member
    Ναι ισχύει....καλή συνέχεια και σε εσένα και ευχαριστω και παλιι❤

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ariel96 View Post
    Nα εισαι καλα. ολοι κανουμε λαθη κ γιαυτο τα διορθωνουμε μετα. Να κανεις κ μια πανοραμικη, ολα τελεια θα ειναι. Ευχομαι να περασουν ολα αυτα κ να τα εχεις ολα ως αναμνηση.
    Καλησπέρα. 6η μέρα αντιβιωσης και αντιφλεγμονώδη μαζί. Πήγα χθες στον οδοντίατρο και είπε ότι έχω ακόμα φλεγμονή. Θέλει καμία βδομάδα συνολικά λέει. Εγώ αύριο τελειώνω αντιβιωση και αντιφλεγμονώδη και θα πάω για εξαγωγή. Γενικά η ακτίνα καλή βγήκε. Αυτή η εξαγωγή, ένα σφράγισμα και καθαρισμό.
    Φοβάμαι όμως μην περάσει η βδομάδα και δεν φύγει η φλεγμονή και ίσως επεκταθεί αργότερα. Αν δεν φύγει για θα γίνει; Έχεις εμπειρία; Ίσως θέλει λίγο καιρό να δράσουν τα φάρμακα;

Junior Member
    Καλησπέρα ύστερα από δυο μήνες ταλαιπωρία με το τι έχω διότι πονουσα σε αυχενα και ένιωθα ένα σφιξιμο στους κροταφους μόνιμο και αφού πήγα σε ρευματολογους ορθοπεδικους νευρολόγους καρδιολογους και κάνοντας γενικές εξετάσεις με ξεσκονισα χωρις να υπάρχει τελικά κάτι σωματικα ήμουν καλύτερα και από μωρό αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο 2 κιόλας είπαν εσωτερικο αγχοσ που σφίγγω τα δόντια μου στον ύπνο το ίδιο είχε διαγνώσει κ η νευρολογος ξεκίνησα ladose μισο για κάποιες μέρες και μετά ένα για να χαλαρώσω είπαν και να πάω να με δει οδοντίατρος πήγα σε 4 έκανα πανοραμική δεν έχει κάτι χαλασμένο και οι τεσσερεις ειπαν έχω συνδρομο κροταφογναθικης άρθρωσης και να συνεχίσω τα ladose κανονικά και να βάλω μασέλακι νύχτας, το έφτιαξα και αυτό προχτές και ξεκίνησα αλλα ξυπνάω με πιο πολύ πονο στους κροταφους και στον αυχενα δυο μέρες ο οδοντίατρος μου είπε ότι έτσι είναι μέχρι να συνηθίσω και να μπει η γναθος σε σωστή θέση και να ηρεμήσουν οι μύες, έχει κανείς ανάλογη εμπειρία διότι να πω την αλήθεια δεν περίμενα να πονάω την επόμενη μέρα από τους ναρθηκες

Page 3 of 3 FirstFirst 123