Results 31 to 45 of 118
Thread: Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας.
-
08-07-2020, 12:36 #31
- 08-07-2020, 12:39 #32
Μα δεν του ζητάει να κουραστεί περαιτέρω, απλά να χαλαρώνουν μαζί κάνοντας κάποια πράγματα. Δεν μπορεί να της αφιερώσει ούτε μισή ώρα την εβδομάδα;
08-07-2020, 12:44 #33
Πάντα βρίσκουμε λίγο χρόνο για τους δικούς μας ανθρώπους. Εκτός κι αν γεννηθήκαμε μόνο για να δουλεύουμε και να αφήνουμε τους ανθρώπους απλά να τριγυρνανε δίπλα μας.
Κάνε μια συζήτηση μαζί του. Μην το πεις σαν παράπονο, απλά εξήγησε του πως νιώθεις. Χάθηκε μέσα στην ρουτίνα του. Ακουσε τι έχει να σου πει κι αυτός. Κάποτε βγάζουμε τα συμπεράσματα μας χωρίς πρώτα να δώσουμε την ευκαιρία στον άλλον να μας πει την δική του πλευρά.
08-07-2020, 12:46 #34
Ή κάνε εσύ την αρχή επί του πρακτέου, ετοίμασε του ένα ωραίο δείπνο όταν γυρίσει από τη δουλειά, κάνε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο να περάσετε τη βραδιά σας αφήνοντας τα παιδιά στη γιαγιά. Κάν του γενικά κάποια έκπληξη για να του δείξεις εσύ πώς θες να περνάτε χρόνο μαζί
08-07-2020, 12:48 #35
Για πες μας λιγο και τι δουλειες κανει ο ανθρωπος. Μηπως κανει χειρωνακτικες εργασιες; Γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο σορρι αλλα έχει δικαιωμα αυτός ο ανθρωπος με το που θα μπει στο σπιτι οχι να δει τηλεοραση αλλα να παει να ξεραθει στο κρεβατι χωρις να πει ουτε γεια...
08-07-2020, 12:48 #36
μα εχει, 3 ωρες την ημερα περιπου. μαζι με το φαγητο... ολο το κλειδι ειναι το πως εχεισ το μυαλο της η ιδια τον κοινο χρονο, και πως τον εχει αυτος.
δηλαδη, στις 3 ωρες, θα φαει, θα ξεκουραστει και θα πανε ρομαντικο βραδυνο μπανιο στην θαλασσα ενω θα εχουν βρει ηδη ποιος θα κρατησει 3 παιδια; ποσες φορες θα το κανουν αυτο;
08-07-2020, 12:50 #37
Μια Κυριακή.... Ένα σκ γενικά, δεν του ζητάει και τόσα πολλά. Δε χρειάζεται να γίνεται σε τακτική βάση. Βέβαια εγώ δεν είμαι ούτε 22,δεν ξέρω από γάμους και παιδιά αλλά προσπαθώ σαν εξωτερικός παρατηρητής να βρω μια λύση
08-07-2020, 12:53 #38ntintiGuestΟντως δεν ειναι ο κανονας αλλα το εχω πει τον ανθρωπο δεν το κανει η ηλικια αλλα τα βιωματα του!
Αλλα το να φτασουμε σε σημειο να κατηγορουμε τον ανθρωπο μας επειδη δουλειε αυτο πια τι να πω...
Ας ειχε κανεναν παρόλο που οι υποχρεωσεις τρεχουν να καθεται ολη μερα σπιτι και να ειναι στον κοσμο του και θα ελεγα εγω μετα τι ορεξη θα ειχε για αγαπες και ρομαντζαδες...
ολα με μετρο εστω μια ωρα την μερα ανετα την αφιερωνεις αν θες, εστω και χιλια κομματια να εισαι αρκει ειπαμε ΝΑ ΘΕΣ.....
Καθηστε βαλτε τα κατω και συζητηστε και αφειστε κατα μερους τα αποθημενα σας για χαρη αυτης τις οικογενειας που δημιουργησατε......
και αν παλι δεν, μπορειται ,υπαρχει λυση και λεγετε ψυχολογος -συμβουλος γαμου ο οποιος θα ακουση και τις δυο πλευρες και σιγουρα θα σας δωσει τις απαντησεις που ψαχνεται...
08-07-2020, 12:54 #39
Όταν όμως κάνεις 3 παιδιά, δεν τα κάνεις για να τα παρατάς στη γυναίκα σου. Διότι η κοπέλα λέει ότι αυτός τρώει, χαζολογάει στην τηλεόραση και κοιμάται. Δεν μίλησε η κοπέλα μόνο για ροματζάδες, μίλησε και για κοινό χρόνο σαν οικογένεια με τα παιδιά. Δεν ξέρω τι ηλικία έχουν, αλλά να καθίσουν όλοι μαζί να παίξουν ένα επιτραπέζιο μια στο τόσο ή να τα πάνε μια βόλτα στο πάρκο μια Κυριακή αν την έχει κενή, δεν είναι κάτι το παράλογο. Κι όταν τα παιδιά κοιμούνται, αντί να βλέπει τηλεόραση, μπορεί να καθίσει στο μπαλκόνι με τη γυναίκα του χαλαρά μισή ώρα να ανταλλάξει δυο κουβέντες.
Σίγουρα και πολλά από αυτά που ονειρεύεται η κοπελιά δεν είναι πολύ ρεαλιστικά στην παρούσα φάση, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Καταλαβαίνω τον άνθρωπο που είναι τάραμα, καταλαβαίνω και την γυναίκα που θέλει λίγο προσοχή και κατανόηση και ποιοτικό χρόνο.
08-07-2020, 12:56 #40
Ταυτίζομαι απόλυτα
08-07-2020, 13:39 #41
παιδια, οι ανθρωποι δεν εχουν κατι να πουνε μεταξυ τους.
δεν ειναι οτι δεν βρισκονται ποτέ.
αναλογιστηκατε οτι παντρευτηκε εναν ανδρα, κοριτσι στα 22 της που 12 χρονια μετα που ειναι 35, μπορει να μην την καλυπτει;;;;;
και τι να γινει τωρα μετα απο 3 παιδια; ας τα μεγαλωσουν κι ας χωρισουν, αν δεν τα βρισκουν..
08-07-2020, 13:44 #42
Θεωρείς δηλαδή ότι ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει (να χωρίσει) αφού πρώτα μεγαλώσει τα παιδιά του; Θεωρείς ότι παιδιά που μεγαλώνουν με δύο γονείς στον κόσμο τους αλλά "μαζί", είναι πιο ευτυχισμενα από τα παιδιά των γονιών που επέλεξαν να χωρίσουν πριν τα μεγαλωσουν; Ο γάμος τι είναι; θηλιά; Να είσαι γονιό τι είναι; Καταδίκη;
08-07-2020, 13:49 #43
οχι, δεν το θεωρω ετσι.
αλλα εκνευριζομαι ρε γιωργο, οταν κανουν αμεσως παιδια πριν δοκιμασουν την σχεση τους, κι εκνευριζομαι ακομα περισσοτερο, οταν εχουν προβληματα κι αντι να τα λυσουν κανουν κι αλλα παιδια. η κοπελα ειχε προβλημα και στα 2 παιδια, κι αντι να βρει λυσεις εκανε τριτο.. ε τι φταινε κι αυτα τα παιδια που η μαμα παντρευτηκε με απωθημενα, που εκανε και τριτο ενω ηδη δεν περνουσε καλα;
ας το βαλει προτεραιοτητα τωρα το τριτο και οχι την καλοπεραση της.
08-07-2020, 13:53 #44
Απωθημένο; Εγώ δεν βλέπω κανένα απωθημένο. Η ανθρώπινη επαφή είναι ανάγκη, δεν είναι απωθημένο. Δηλαδή αν εγώ έζησα την ζωή μου μόλις παντρευτώ θα έχω την γυναίκα μου σπίτι να κάνει το φωτιστικό;
Όσο για τα προβλήματα που λες ότι υπήρχαν και έκαναν και τρίτο παιδί, ναι συμφωνώ ότι ήταν λάθος .. Αλλά και πάλι καλύτερα δύο γονείς χωρια πάρα δύο γονείς που ζουν στον δικό τους κόσμο.
*στο θέμα αυτό είμαι της άποψης να μιλήσεις μαζί του.
08-07-2020, 13:59 #45
το θεμα δεν ειναι οτι κανει το φωτιστικο, αλλα οτι τον βρισκει βαρετο σαυτα που λεει.... αν θελει εναν αλλον ανδρα, θα πρεπει να τον βρει. αυτος ετσι ειναι, και πιθανα ετσι ηταν απ την αρχη.
ε συμφωνεις οτι ηταν λαθος, αλλα δεν το επωμιζεται. θα κανει και το 4ο και μετα θα μας πει οτι ο ανδρας της δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της.
αυτο με τα διαζυγια, δεν ισχυει απαραιτητα. το εχουν πει επιστημονες, οτι οταν το κλιμα ειναι καλο, τα παιδια ειναι καλυτερα με τους δυο γονεις, παρα με διαζυγιο. οταν επικρατουν εντασεις, οχι.