Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι δυστυχισμενη γιωργο, ουτε σκοτωνονται στο σπιτι, ουτε κακοποιουν τα παιδια τους. ανικανοποιητη ειναι.
    Δεν είναι καλά.. Και τα παιδιά το βλέπουν. Όλα τα βλέπουν.. Όλα τα νιωθουν. Και αν θέλει να φύγει από τον γάμο της γιατί να μην το κάνει; ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε την επιλογή του κάθε ανθρώπου;Και γιατί μια λάθος επιλογή πρέπει να μας ορίζει την ζωή μας αιώνια; Αν θέλει να προσπαθήσει με αυτό τον άνθρωπο ας το κάνει.. Αν βρίσκει τοίχο να χωρίσει. Και όχι για να βρει άλλο άνθρωπο αλλά τουλάχιστον δεν θα περιμένει κάτι από αυτόν. Επειδή δηλαδή κάποιοι μένουν στον γάμο τους και πνιγονται εκεί και λένε "εγώ έμεινα για τα παιδιά μου", θα έρθω εγώ εδώ και θα την συμβουλεψω να κάνει το ίδιο; Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ. Κανείς δεν μένει σε ένα γάμο μόνο για τα παιδιά του.. Γονιός δεν σταματάς να είσαι όταν χωρίσεις.. Αν εσείς θέλετε να είστε καταπιεσμενοι τότε να το κάνετε, αλλα μην συμβουλεύετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο με την δικαιολογία ότι "έχει παιδιά". Μιλήστε με τα παιδιά και ίσως μάθετε πως είναι ο δικός τους κόσμος.

εχεις απωθημενα επειδη εκανες παιδια μικρη. αυτο σου συμβαινει.
    την ανεμελη ζωη, δεν μπορεις να την ζησεις τωρα, γιατι οι υποχρεωσεις σου δεν προκειται να αλλαξουν ουτε κι αν χωρισεις. ισα ισα που θα πολλαπλασιαστουν.
    ο ανδρας σου ειναι ενας ανθρωπος, δεν ειναι δεκα. αντι να τα ψαχνεις ολα απο εκεινον, ψαξτα στην προσωπικη σου εξελιξη. σε διαβασματα, σε ΦΙΛΟΥΣ πουδ ενε χεις και δεν φταιει εκεινος γι αυτο!! βρες ανθρωπους να μιλατε για οτι θελεις. γιατι δεν βρισκεις; επειδη τον εχεις χρησει κηδεμονα σου...
    θελεις παιδια; ο μητσος
    θελεις ψυχαναλυση; ο μητσος
    θελεις λεφτα; ο μητσος
    θελεις κουλτουρα;;;; ο μητσος!!!!
    ενα κορμι ειναι ο μητσος, δεν ειναι το τσιρκο μεντρανο. αν θελεις να ψαχτεις, μελετα, ΚΑΝΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, κανε ανθρωπινες σχεσεις, βρες και καμια γυναικα φιλη, δεν χρειαζεται να ειναι ανδρας αυτος που θα κανετε τις φιλοσοφικες συζητησεις.
    ο μητσος μετα απο 2 δουλειες και 3 παιδια απ τα 25, , δεν εχει κουραγιο ουτε να αναπνευσει..

ntinti
    Guest
    Και κάτι τελευταίο το να λες σε μια γυναίκα ή ένα άντρα να χωρίσει και να διαλύσει το σπίτι του χωρίς να του ζεις πραγματικά και να ακούς και τις δυο πλευρές είναι ότι χειρότερο και ανεύθυνο τελείως...

Να βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν αποφασίζουμε να πούμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε ιδέα τι είναι γιατί έτυχε να κρίνουμε βάση την δική μας ζωή......

Εδώ μιλάμε για σπίτια και οικογένειες .......ούτε βία υπάρχει ούτε τίποτα τι λέμε τώρα ....

Banned
    Quote Originally Posted by zwi_kouvaria View Post
    Διάβασα τις γνωμες σας μολις βρηκα λίγο χρονο. Σε κάποιες βρήκα τον εαυτό μου και επεσαν μεσα στην ιδεολογία, κάποιες άλλες απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα και την αληθεια. Είμαστε μαζί απο τα 20 μου κι εκεινος 25 του. Ημουν φοιτήτρια, εμενα μαζι με τους γονεις μου, εκεινος επισης με τους γονείς του δουλευε και ταυτόχρονα ανακαλυπτε καινουργιες σπουδες για το νυν του επαγγελμα του. Όλες οι φιλες μου βρισκονταν σε αλλες πολεις κι ετσι δεσαμε. Κολλησα πανω του. Περνουσα καταθλιψη εκείνη την εποχη και μαζι του ξεπέρασα το πρόβλημα. Μου στάθηκε σαν καινούργιο αγόρι όπως θα μου στεκοταν ο καλυτερος φιλος. Μαζι σε ψυχολογους,να με ακουει με τις ωρες κτλ κτλ. Σιγα σιγά έδειχνα το αληθινό μου πρόσωπο κι εκείνος το δικό του. Εγω τρελοκοριτσο να θελω κλαμπ, διασκέδαση, ταξίδια κι εκεινος σαν μπαμπάς να με απομακρύνει απο ολα αυτα τα "κακα"!! (αστειεύομαι αλλά η ιδέα να παω μόνη μου πχ ταξίδι δεν του άρεσε καθόλου, να παω να βρω τις φίλες μου ας πούμε στα μέρη που σπουδαζαν). Τα ταξίδια τα βαριόταν, τα θεωρούσε μπελά, άσχετα αν στην πορεία δεχτηκε να οργανωνουμε ταξιδια μια φορα ανα δυο ή ανα ενα χρονο ειτε μονοι είτε με τα παιδια. Έτσι λοιπόν, μονοι μας ειμασταν τα πάντα. Δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με τους φιλους του ουτε εγώ ειχα κατι καλό σε φιλία, κοντινό, να το στηρίξω. Ειχε τα στραβά του, είχα τα στραβα μου, ομως χτισαμε τη ζωη μας. Και ετσι όπως τη χτισαμε έρχομαι αντιμέτωπη χρόνια τώρα με το μεγάλο πρόβλημα, που ενω ειναι μπροστά μου δεν μπορώ να το δω καθαρα. Φταίει που δεν είμαστε και οι δυο ιδιαίτερα κοινωνικοί (εγώ θέλω παρεες και οτι συνεπάγεται αυτό, απλως δεν χτισαμε κατι μαζι μας τοσα χρονια, ενα φιλικό ζευγάρι να συμβαδιζουμε, ημασταν και σε αλλη φαση πολυ νωρίτερα απο ότι οι υπόλοιποι γνωστοί, νέοι γονεις απο νωρίς) φταίει που περιμένω πλεον στη νεα φαση της σχεσης μας, γιατί ο έρωτας και το σεξ εχουν παραμεριστει λιγο λογω έλλειψης χρόνου και χωρου, να με γεμίζει με αλλο τρόπο η σχεση μας; Την θελω πιο ουσιώδη; Να με ταξιδεύει με τα λογια, να περνάμε χρόνο συζητώντας ακομη και κατω απο το φεγγαρι, ναι γιατί οχι; Θελω ουσία λοιπόν απο τη σχέση μας; Θέλω κατι αλλο; Το θέμα ομως ειναι οτι ςγω προχωρησα μεσα στη σχεση. Κατι θέλω, που εκεινος δεν το εχει αισθανθεί καν ακομη. Αυτό εννοω "προχωρήσω". Είμαι σε μια φάση που προφανώς κατι δεν με γεμιζει και δεν ξέρω αν εκεινος θα μπορεί να με γεμίσει, γιατί πολύ απλα για εκεινον ειναι μια απαίτηση. Δεν το εχει αισθανθεί, αρα δεν μπορεί να το καταλαβει. Ειναι μόνο δικό μου. Κι ομως εχει σημασία, ακομη και μεσα στη βιοπαλη, γιατί θες καθε μερα αυτό που ζεις να εχει νοημα για σενα. Εκεινος νιώθει ευτυχισμενος. Μου το εχει πει το ξέρω. Εγω ομως οχι. Νιώθω να χάνομαι σε βούρκο ρουτινας χωρις μια σπιθα για εξαψη. Οχι τρομερή εξαψη αλλά ναι κατι. Κατα καιρους αυτό το συναίσθημα ανέβαινε στο λαιμό και με επνιγε και του το ελεγα, να ασχοληθεί και λίγο μαζι μου, να μιλήσουμε την ωρα του καφε το πρωί. Να μην κοιταμε τα κινητα. Να μιλήσουμε αγκαλια και να δινουμε γευση στις στιγμες μας τι βραδακι και οχι να χωνεται στα σπορια του και στην τηλεόραση. Η αγάπη θέλει δυο. Θελει προσπάθεια απο δυο. Αν αρχίσει να κανει κουπί μονο ο ενας τοτε βούλιαξε η βαρκα.
    Καταλήγουμε στο ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Τον βλέπεις ξενέρωτο για τα γούστα σου .....τοτε γιατί κάνατε τρία παιδιά μαζί; περίμενες ότι θα αλλάξει; άμα ήταν νέος μονοχνωτος και μουχλας φαντάσου μετά από τόσα χρόνια και με ευθύνες κιόλας πως θα ήταν. Δεν σε καλύπτει και είναι δικαίωμα σου. Εσύ μπορεί να θες να ζήσετε ανέμελα και καλά κάνεις αυτός δεν έχει όρεξη να δει τα πράγματα από τη πλευρά σου. Σου λείπει η περιπέτεια....ρουτινιασες. Για μένα τραβήξτε χωριστούς δρόμους και μην ακούς κανένα που σε κακολογει. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι για τα ιδια πράγματα ούτε επιθυμούμε την ίδια ζωή.

Banned
    Αγαπητή μου ντιντι... Επειδή σε ειδα ευαισθητοποιημενη ιδιαίτερα στο θέμα των παιδιων να σε καθησυχασω ως προς αυτον τον τομεα. Τα παιδιά μεγαλωνουν άριστα. Είμαι δίπλα τους όποτε με χρειαστουν. Θηλαζω το μικρότερο μου εδω και 3μιση χρονια. Κανουμε δραστηριοτητες μαζι, μπάνιο στη θαλασσα, συζητήσεις που αφορούν ολα αυτα τα σαχλα πρότυπα στο youtube και γενικότερα. Δεν τα αφηνω να παίζουν ιδιαίτερα PlayStation γιατί δεν συμφωνώ στην ιδεολογία του και δεν τους δίνω καθόλου κινητο.Ενταξει;;;
    Απο κει και περα η μαμα και ο μπαμπας εχουνδικα τους θέματα που τους αφορούν και πρέπει να τα λύσουν! Ελπιζω απο δω και πέρα η συζήτηση μας να εστιάσει στο ζευγαρι.
    Δεν είναι καλό να θηλαζεις τόσο μεγάλα τα παιδιά. Φαντάζομαι πως έχεις σκεφτεί ότι πρέπει να το σταματήσεις πλέον. Ο θηλασμός σε μεγάλες ηλικίες όταν τα παιδιά πλέον καταλαβαίνουν και αρχίζουν να θυμούνται προκαλεί σύγχυση σχετικά με το είδος της σχέσης που έχουν με τους γονείς. Άσε που κρύβουν δικά σου συναισθηματικά κενά τα οποία προσπαθήσεις να τα γεμίσεις δημιουργώντας στα παιδιά προσκολληση με σένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν είναι καλά.. Και τα παιδιά το βλέπουν. Όλα τα βλέπουν.. Όλα τα νιωθουν. Και αν θέλει να φύγει από τον γάμο της γιατί να μην το κάνει; ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε την επιλογή του κάθε ανθρώπου;Και γιατί μια λάθος επιλογή πρέπει να μας ορίζει την ζωή μας αιώνια; Αν θέλει να προσπαθήσει με αυτό τον άνθρωπο ας το κάνει.. Αν βρίσκει τοίχο να χωρίσει. Και όχι για να βρει άλλο άνθρωπο αλλά τουλάχιστον δεν θα περιμένει κάτι από αυτόν. Επειδή δηλαδή κάποιοι μένουν στον γάμο τους και πνιγονται εκεί και λένε "εγώ έμεινα για τα παιδιά μου", θα έρθω εγώ εδώ και θα την συμβουλεψω να κάνει το ίδιο; Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ. Κανείς δεν μένει σε ένα γάμο μόνο για τα παιδιά του.. Γονιός δεν σταματάς να είσαι όταν χωρίσεις.. Αν εσείς θέλετε να είστε καταπιεσμενοι τότε να το κάνετε, αλλα μην συμβουλεύετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο με την δικαιολογία ότι "έχει παιδιά". Μιλήστε με τα παιδιά και ίσως μάθετε πως είναι ο δικός τους κόσμος.
    Δεν καταλαβες τιποτε απ οσα ειπα.
    Εγω δεν ειπα να μεινει για τα παιδια. Ειπα να μεινει ΕΠΕΙΔΗ ηταν συνειδητη επιλογη η τωρινη της ζωη ενω ηξερε τα δεδομενα. Κι επειδη το προβλημα δεν ειναι ο ανδρας της αλλα οι ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ και λογω κλεισουρας. Κι αυτα δεν λυνονται με διαζυγιο γιατι τα κουβαλαει μαζι της. Λυνονται με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΌΜΕΝΟΥΣ, δεν της ειπα να παρι να βρει αλλον και να εχει τον ανδρα της καβαντζα. Της ειπα να κανει ανθρωπινες σχεσεις και φιλιες και να μην τα περιμενει ολα απο τον ανδρα της. Αυτα δεν λυνονται με διαζυγιο κι ολα τα ασχετα που λες.

Senior Member
    Το γεγονός ότι υπάρχουν τρία παιδιά θα πρέπει να σε κάνει να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και εν θερμώ. Έπρεπε να δεις στο παρελθόν σε πόσα πράγματα ταιριάζετε και αν ταιριάζετε, δεν αρκούσε απλά το γεγονός ότι σου στάθηκε πολύ. Επίσης έπρεπε να κρατήσεις τους φίλους σου, ακόμα κι αν έμεναν μακριά, και έπρεπε να επιμείνεις να πηγαίνεις να τους βλέπεις, γιατί οι καλοί φίλοι μένουν.
    Εν πάση περιπτώσει, φτάσατε σε αυτό το σημειο. Είπα και παραπάνω ότι εγώ δεν είμαι ούτε 22 ακόμα και δεν ξέρω πολλά από γάμους και παιδιά. Ωστόσο το ένστικτο μου μου λέει ότι πρέπει να το παλέψεις λίγο ακόμα. Εκείνος στις δουλειές που κάνει δε γνωρίζει κόσμο; Να γνωρίσει κάποιον πχ που είναι παντρεμένος και να βγείτε ζευγάρια. Αν όχι, ενθάρρυνε τον να είναι πιο κοινωνικος. Επίσης καθησυχυασε τον, ότι δε θες να γίνεται αυτό κάθε μέρα, αλλά μια ώρα την εβδομάδα πχ, να πάτε μια βόλτα, ή απλά να καθίσετε στο μπαλκόνι να μιλήσετε. Δείξε του ότι ναι μεν θες να περνάτε χρόνο οι δυο σας, όχι όμως συνέχεια και εις βάρος της ξεκούρασης του. Ταυτόχρονα ασχοληθείτε μαζί με τα παιδιά, και βρες και εσύ μόνη σου κάποια φίλη ή ένα καινούριο χόμπι, ώστε να γεμίσεις τα κενά σου και μόνη σου

Senior Member
    Δεν καταλαβες τιποτε απ οσα ειπα.
    Εγω δεν ειπα να μεινει για τα παιδια. Ειπα να μεινει ΕΠΕΙΔΗ ηταν συνειδητη επιλογη η τωρινη της ζωη ενω ηξερε τα δεδομενα. Κι επειδη το προβλημα δεν ειναι ο ανδρας της αλλα οι ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ και λογω κλεισουρας. Κι αυτα δεν λυνονται με διαζυγιο γιατι τα κουβαλαει μαζι της. Λυνονται με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΌΜΕΝΟΥΣ, δεν της ειπα να παρι να βρει αλλον και να εχει τον ανδρα της καβαντζα. Της ειπα να κανει ανθρωπινες σχεσεις και φιλιες και να μην τα περιμενει ολα απο τον ανδρα της. Αυτα δεν λυνονται με διαζυγιο κι ολα τα ασχετα που λες.
    Πως λύνονται;

Εσύ πριν δεν έλεγες "τον βαριέσαι", εσύ πριν δεν έλεγες "δεν μπορείς να τον αλλάξεις"?

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Το γεγονός ότι υπάρχουν τρία παιδιά θα πρέπει να σε κάνει να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και εν θερμώ. Έπρεπε να δεις στο παρελθόν σε πόσα πράγματα ταιριάζετε και αν ταιριάζετε, δεν αρκούσε απλά το γεγονός ότι σου στάθηκε πολύ. Επίσης έπρεπε να κρατήσεις τους φίλους σου, ακόμα κι αν έμεναν μακριά, και έπρεπε να επιμείνεις να πηγαίνεις να τους βλέπεις, γιατί οι καλοί φίλοι μένουν.
    Εν πάση περιπτώσει, φτάσατε σε αυτό το σημειο. Είπα και παραπάνω ότι εγώ δεν είμαι ούτε 22 ακόμα και δεν ξέρω πολλά από γάμους και παιδιά. Ωστόσο το ένστικτο μου μου λέει ότι πρέπει να το παλέψεις λίγο ακόμα. Εκείνος στις δουλειές που κάνει δε γνωρίζει κόσμο; Να γνωρίσει κάποιον πχ που είναι παντρεμένος και να βγείτε ζευγάρια. Αν όχι, ενθάρρυνε τον να είναι πιο κοινωνικος. Επίσης καθησυχυασε τον, ότι δε θες να γίνεται αυτό κάθε μέρα, αλλά μια ώρα την εβδομάδα πχ, να πάτε μια βόλτα, ή απλά να καθίσετε στο μπαλκόνι να μιλήσετε. Δείξε του ότι ναι μεν θες να περνάτε χρόνο οι δυο σας, όχι όμως συνέχεια και εις βάρος της ξεκούρασης του. Ταυτόχρονα ασχοληθείτε μαζί με τα παιδιά, και βρες και εσύ μόνη σου κάποια φίλη ή ένα καινούριο χόμπι, ώστε να γεμίσεις τα κενά σου και μόνη σου
    Για ακόμα μια φορα δεν έκανα λάθος κορίτσι μου για εσένα !
    Όταν λέω ότι δεν παίζει ρόλο ή ηλικία αλλά τα βιώματα και σε τι οικογενειακό περιβάλλον έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος Αυτό εννοώ !!!!!

Αισθάνομαι ασχημα να διαβαζω να λετε για μενα ότι ειμαι "ανικανοποιητη" και το "ποιον" μου σαν μητέρα. Θα ζητούσα ευγενικά να προσεχετε πως μου απευθύνετε το λόγο, γιατί ωραία η ανωνυμία, αλλά το γεγονός ότι κρυβόμαστε πίσω της δεν πρέπει να μας κάνει αγενείς ούτε αυθεντιες. Το απαραδεκτο γεγονός οτι δεν είμαι η ευτυχισμενη γυναίκα όπως θα έπρεπε να ειμαι με εναν άνθρωπο που δουλεύει για να μη μας λείψει τίποτα, επειδή δεν με ξυλοφορτωνει ή επειδή δεν μπεκροπινει, δε σημαίνει ότι δεν έχει μερίδιο συμμετοχής στο κομματι γαμος. Γάμος δεν σημαίνει φέρνω λεφτα εγω, εσυ κρατας παιδιά, ο κυκλος της ευτυχιας. Γάμος σημαινει αγαπώ. Σημαίνει νοιαζομαι και σου το δειχνω. Σημαίνει οραματιζομαστε και πλάθουμε. Σημαίνει μοιράζομαι και βοηθω. Σημαίνει ακολουθούμε το ίδιο μονοπατι και συμφωνούμε. Σημαινει αλλαζω και το αναγνωριζω. Σημαίνει αλλαζεις και το αναγνωρίζω. Σημαίνει σου δίνω χώρο να εκφραστεις και να υπάρξεις με το ξεχωριστό σου χαρακτήρα που πλάθεται μεσα στα χρονια. Δεν ειμαι ιδια. Ξερω οτι άλλαξα. Αλλαζω και το βλεπω. Και βλέπω ότι αλλαξα και ονειρευομαι κι αλλα.

Banned
    Αισθάνομαι ασχημα να διαβαζω να λετε για μενα ότι ειμαι "ανικανοποιητη" και το "ποιον" μου σαν μητέρα. Θα ζητούσα ευγενικά να προσεχετε πως μου απευθύνετε το λόγο, γιατί ωραία η ανωνυμία, αλλά το γεγονός ότι κρυβόμαστε πίσω της δεν πρέπει να μας κάνει αγενείς ούτε αυθεντιες. Το απαραδεκτο γεγονός οτι δεν είμαι η ευτυχισμενη γυναίκα όπως θα έπρεπε να ειμαι με εναν άνθρωπο που δουλεύει για να μη μας λείψει τίποτα, επειδή δεν με ξυλοφορτωνει ή επειδή δεν μπεκροπινει, δε σημαίνει ότι δεν έχει μερίδιο συμμετοχής στο κομματι γαμος. Γάμος δεν σημαίνει φέρνω λεφτα εγω, εσυ κρατας παιδιά, ο κυκλος της ευτυχιας. Γάμος σημαινει αγαπώ. Σημαίνει νοιαζομαι και σου το δειχνω. Σημαίνει οραματιζομαστε και πλάθουμε. Σημαίνει μοιράζομαι και βοηθω. Σημαίνει ακολουθούμε το ίδιο μονοπατι και συμφωνούμε. Σημαινει αλλαζω και το αναγνωριζω. Σημαίνει αλλαζεις και το αναγνωρίζω. Σημαίνει σου δίνω χώρο να εκφραστεις και να υπάρξεις με το ξεχωριστό σου χαρακτήρα που πλάθεται μεσα στα χρονια. Δεν ειμαι ιδια. Ξερω οτι άλλαξα. Αλλαζω και το βλεπω. Και βλέπω ότι αλλαξα και ονειρευομαι κι αλλα.
    Μπορεί όντως να έχεις αλλάξει και να μην καλύπτεστε πλέον ο έναν από τον αλλον σαν ζευγάρι.

Πρόσεξα όμως πως έγραψες ότι νιώθεις ερωτευμένη μαζί του ; ότι λιώνεις....οτι κάνεις σαν σκυλάκι; σωστά διάβασα ;

Senior Member
    Ωωω ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα εσύ που έκανες παιδί τόσο μικρή και ανταποκριθηκες άψογα χωρίς να κάνεις ποτέ πίσω στη συνέχεια, μπορείς να τη συμβουλεύσεις καλύτερα απ όλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως λύνονται;

Εσύ πριν δεν έλεγες "τον βαριέσαι", εσύ πριν δεν έλεγες "δεν μπορείς να τον αλλάξεις"?
    Ε αν δεν διαβαζεις τι γραφω, γιατι να τα ξαναγραψω;
    Ναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ. μπορει να μορφωθει. Μπορει να μην τα ζηταει ολα απο εκεινον αλλα να βρει φιλες και ενδιαφεροντα. Ανθρωπινες σχεσεις για φιλοσοφικες συζητησεις. Να μην κρεμεται πανω του για ολα.

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Και κάτι τελευταίο το να λες σε μια γυναίκα ή ένα άντρα να χωρίσει και να διαλύσει το σπίτι του χωρίς να του ζεις πραγματικά και να ακούς και τις δυο πλευρές είναι ότι χειρότερο και ανεύθυνο τελείως...

Να βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν αποφασίζουμε να πούμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε ιδέα τι είναι γιατί έτυχε να κρίνουμε βάση την δική μας ζωή......

Εδώ μιλάμε για σπίτια και οικογένειες .......ούτε βία υπάρχει ούτε τίποτα τι λέμε τώρα ....
    Και τι πάει να πει δλδ ...οτι μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που σκυλοβαριεμαι που δεν με εμπνέει πια....που η σεξουαλική μας ζωή είναι χάλια μόνο και μόνο επειδή δεν με βαράει κιολας; για να φύγω; ......δεν Νμζ ότι είναι έτσι τα πράγματα

Senior Member
    Ε αν δεν διαβαζεις τι γραφω, γιατι να τα ξαναγραψω;
    Ναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ. μπορει να μορφωθει. Μπορει να μην τα ζηταει ολα απο εκεινον αλλα να βρει φιλες και ενδιαφεροντα. Ανθρωπινες σχεσεις για φιλοσοφικες συζητησεις. Να μην κρεμεται πανω του.
    Σχολιάζω επειδή διαβάζω τι γράφεις.. Και δεν ζητάει αυτο.. Τεσπα..

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast