Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Banned
    Θεματοθετρια απάντησε μου ....νιώθεις ερωτευμένη με τον άντρα σου; τον βλέπεις και λιώνεις; πως θα περιέγραψες τα συναισθήματα σου

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by zwi_kouvaria View Post
    Αισθάνομαι ασχημα να διαβαζω να λετε για μενα ότι ειμαι "ανικανοποιητη" και το "ποιον" μου σαν μητέρα. Θα ζητούσα ευγενικά να προσεχετε πως μου απευθύνετε το λόγο, γιατί ωραία η ανωνυμία, αλλά το γεγονός ότι κρυβόμαστε πίσω της δεν πρέπει να μας κάνει αγενείς ούτε αυθεντιες. Το απαραδεκτο γεγονός οτι δεν είμαι η ευτυχισμενη γυναίκα όπως θα έπρεπε να ειμαι με εναν άνθρωπο που δουλεύει για να μη μας λείψει τίποτα, επειδή δεν με ξυλοφορτωνει ή επειδή δεν μπεκροπινει, δε σημαίνει ότι δεν έχει μερίδιο συμμετοχής στο κομματι γαμος. Γάμος δεν σημαίνει φέρνω λεφτα εγω, εσυ κρατας παιδιά, ο κυκλος της ευτυχιας. Γάμος σημαινει αγαπώ. Σημαίνει νοιαζομαι και σου το δειχνω. Σημαίνει οραματιζομαστε και πλάθουμε. Σημαίνει μοιράζομαι και βοηθω. Σημαίνει ακολουθούμε το ίδιο μονοπατι και συμφωνούμε. Σημαινει αλλαζω και το αναγνωριζω. Σημαίνει αλλαζεις και το αναγνωρίζω. Σημαίνει σου δίνω χώρο να εκφραστεις και να υπάρξεις με το ξεχωριστό σου χαρακτήρα που πλάθεται μεσα στα χρονια. Δεν ειμαι ιδια. Ξερω οτι άλλαξα. Αλλαζω και το βλεπω. Και βλέπω ότι αλλαξα και ονειρευομαι κι αλλα.
    Δεν είναι πρόθεση μας ούτε να σε κρινουμε ούτε τίποτα...
    Το ότι λέμε τις σκέψεις μας σύμφωνα ο καθένας με τα δικά του βιώματα και σίγουρα σκέψεις που κάποιες είναι αντίθετες με τα θέλω σου δεν σημσινει ότι είσαι κακή μανα προς Θεού...
    Το τι γονείς είμαστε θα το πούνε μόνο τα παιδιά μας και φυσικά το τι είμαστε το εισπράττουμε καθημερινά μέσα από τις αγκάλες και την αγάπη που δεχόμαστε από αυτά...
    Αν κάποιο δεν τα έζησαν στην ζωή τους είναι υπεύθυνοι οι δικοί τους γονείς για το δημιούργημα τους.....

Δεν ξέρω αν σε πείραξαν τα λόγια μου γιατί παρεξηγειται ο γραπτος λογος εγώ προσωπικά σου ζητάω εδώ και τώρα συγνώμη δεν ήταν η πρόθεση μου...
    Απλά όταν έκθετης μια κατάσταση δημόσια να είσαι προετοιμασμένη για όλα και τα καλά και τα αρνητικά ...

Άκουσε τα ,φιλτραρισε τα και κρατά ότι νομίζεις εσύ για το δικό σου καλό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σχολιάζω επειδή διαβάζω τι γράφεις.. Και δεν ζητάει αυτο.. Τεσπα..
    Δεν ζηταει αυτο γιατι δεν αναγνωρίζει το μεριδιο ευθυνης της σε αυτο που μας περιγραφει. Εχει κρεμαστει απο πανω του σε ολα τα θεματα και κατηγορει εκεινον για το βαλτωμα της.
    Ας κανει κι εκεινη κατι για τις ελλειψεις που νοιωθει.

Banned
    Εγώ δεν νομίζω ότι η λύση είναι να αφιερωθεί στο διάβασμα, σε ταξίδια μόνη της και σε φίλους. Το σκέφτηκα από την αποψή να έχει και αυτή τη ζωή της καλό είναι. Αλλά σε παλιότερο θέμα της γράφει ότι αυτό που της λείπει είναι το πάθος.....ερωτικο πάθος...........και ότι έχει φύγει ο έρωτας και από την πλευρά του και από την δική της. Και αυτό το γράφει εδώ και 3 χρόνια.

Το κενό αυτό δεν μπορεί να γεμίσει ούτε με φίλους ούτε με διαβάσματα......εφυγε ο έρωτας

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Ωωω ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα εσύ που έκανες παιδί τόσο μικρή και ανταποκριθηκες άψογα χωρίς να κάνεις ποτέ πίσω στη συνέχεια, μπορείς να τη συμβουλεύσεις καλύτερα απ όλους
    Όχι κορίτσι μου εγώ δεν θα συμβούλευσε κανέναν αν θα χωρίσει ή όχι ....
    Μιλάμε για οικογένεια αυτό δεν θα το έκανα ούτε σε δικό μου άνθρωπο....
    Θα πω την γνώμη μέχρι εκεί όμως δεν θα προσπαθήσω να επί βάλω την άποψη μου .
    Εγώ είμαι μια χαρά και καθόλου καταπιεσμένη μέσα στο γάμο μου ....Και Ναι έκανα πολλές φορές πίσω όταν τα παιδιά ήταν μικρά γιατί καταλαβαίνω πολύ καλύτερα εδώ από όλους εσάς τι ζει η θεματοθετρια γι αυτό το μόνο που θα της πω είναι να κάνει υπομονή και να μιλάει ....Να μιλάει συνέχεια ...έκανα και εγώ ένα λάθος μια περίοδο της ζωής μου να μην μιλάω και ήταν δύσκολα...
    Όταν όμως πήρα απόφαση και μιλήσαμε όλα λύθηκαν και τώρα πλέον που μεγάλωσαν και τα παιδιά μας λέω τι μαλακιες καθόμουν και σκεφτόμουν....

Το να μένεις σε ένα γάμο δεν είναι εγωιστικό ...ας μάθουμε επιτέλους τι σημασία των λέξεων....
    Εγωιστικό είναι να κοιτάμε μόνο το εγώ μας ,το θέλω μας αγνοώντας τις συνέπειές που θα έχει στους γύρω μας οι πράξεις μας....

Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Μπορεί όντως να έχεις αλλάξει και να μην καλύπτεστε πλέον ο έναν από τον αλλον σαν ζευγάρι.

Πρόσεξα όμως πως έγραψες ότι νιώθεις ερωτευμένη μαζί του ; ότι λιώνεις....οτι κάνεις σαν σκυλάκι; σωστά διάβασα ;
    Χαιρόμαι να τον βλέπω να έρχεται στο σπιτι μας. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζι. Ξερω όμως ότι ο χρόνος μας ειναι λιγος. Κι αυτός ο λίγος θέλω να ειναι ποιοτικος. Μπορεί ολα οσα ειπα γενικα να αποπροσανατολιζουν την συζήτηση.Ομως δεν μου ειναι αδιαφορος. Τον βρίσκω ελκυστικό εξωτερικα τουλαχιστον ακομη. Σαν χαρακτήρας με εχει διχασει. Έχει ιδεολογία που στηρίζεται στην ηθική. Μπορεις να τον εμπιστευτεις με κλειστα ματια. Ομως ο γαμος ή η σχεση μας θέλει φροντίδα... Θελει ενδιαφέρον! Θέλει να προσπαθείς να διατηρησεις τη φλογα αναμμενη. Εκεινος τα εχει δωσει ολα στη δουλειά.. Είναι ένα φαντασμα που μπαίνει στο σπίτι για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Ξέρει πολύ καλά πως θα έκανα τα παντα για να μην χρειαζοταν να δουλεψει και 2η δουλειά. Το ξέρει πολύ καλά! Ειναι μοναχικος ο γάμος οταν παλεύει ο καθενας μόνος του στο δικο του μετωπο. Κάλλιστα σε μια τέτοια σχέση θα μπορούσε ευκολα να εισχωρήσει τρίτο ατομο. Και μετά θα κατηγορουσαμε όλοι τον άπιστο. Θα μπορούσε να είναι εκεινος.. Ή εγώ!Γιατί πολύ απλα απομακρυνθηκαμε και εχουμε ξεχάσει τι μας ενωνει και τι μας κραταει μαζι. Ουτε εκεινος δειχνει να εξιταρεται απο αυτό που ζουμε. Του αρκει ομως που δουλεύει και πληρώνει λογαριασμους και δεν χρωστάμε. Οκ.. Ναι πράγματι ευτυχώς. Ειναι όμως αυτό αρκετό;; Το πιστεύετε ολοι εσείς αυτό;; Γι αυτό παντρευτηκατε; Για να λετε ισα ισα πως επιβιωνετε;; Αυτό φανταζοσασταν οταν πηγαινατε ντυμένοι γαμπροι και νυφες;;; ή ενα μαγικό ταξιδι ζωης με τον αγαπημένο σας; Γιατι εγω δεν χαίρομαι ετσι. Δε θελω λουσα. Θελω ουσια. Ό

Senior Member
    Εγώ δεν νομίζω ότι η λύση είναι να αφιερωθεί στο διάβασμα, σε ταξίδια μόνη της και σε φίλους. Το σκέφτηκα από την αποψή να έχει και αυτή τη ζωή της καλό είναι. Αλλά σε παλιότερο θέμα της γράφει ότι αυτό που της λείπει είναι το πάθος.....ερωτικο πάθος...........και ότι έχει φύγει ο έρωτας και από την πλευρά του και από την δική της. Και αυτό το γράφει εδώ και 3 χρόνια.

Το κενό αυτό δεν μπορεί να γεμίσει ούτε με φίλους ούτε με διαβάσματα......εφυγε ο έρωτας
    Εγω δεν ειπα να αφιερωθει. Και δεν μιλησα για ταξιδια χωρις τον ανδρα της. Ειπα να κανει ΚΑΙ αυτο εφοσον εχει φιλοσοφικες ανησυχιες που δεν καλυπτονται απο τις κουβεντες με τον ανδρα της. Δεν εχει κανεναν αλλον διπλα της και ως επομενο, τα περιμενει ολα απο αυτον. Ο ερωτας σαφως και δεν καλυπτεται με γνωριμιες και μελετες αλλα δεν ειπε οτι της εχει φυγει ο ερωτας. Μαλλον φοβαται οτι του εχει φυγει του ανδρος της..η ιδια ειπε οτι τον περιμενει παντα με λαχταρα.

ntinti
    Guest
    Και τι πάει να πει δλδ ...οτι μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που σκυλοβαριεμαι που δεν με εμπνέει πια....που η σεξουαλική μας ζωή είναι χάλια μόνο και μόνο επειδή δεν με βαράει κιολας; για να φύγω; ......δεν Νμζ ότι είναι έτσι τα πράγματα
    Δεν είπαμε κάτι τέτοιο .....Η βία δεν χωράει διαπραγμάτευση σε μια σχέση ...
    Όλα τα άλλα λύνονται με διάλογο και με αμοιβαίες υποχωρήσεις ...
    Δεν μας ανάγκασε να παντρευτούμε κανένας ....ερωτευτικαμε τρελλα , αγαπηθηκαμε επίσης ,δεθήκαμε με τον ερχομό των παιδιών μας ....Αυτά τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα ...
    Ε τι στο καλό που πήγαν όλα αυτά ?
    Κάπου ίσως χάθηκαν μέσα στην ρουτίνα και στα προβλήματα ...
    Ε λοιπόν ας α φεισουμε τους εγωισμούς μας και να προσπαθήσουμε μέσα από τον διάλογο να τα ξαναβρούμε για χάρη όλων αυτών που ζήσαμε ...
    Γιατί οι έρωτες και οι ενθουσιασμοι φεύγουν τα άλλα όμως ποτέ...

Δεν νομίζω να είμαι υπερβολική ....

Banned
    Χαιρόμαι να τον βλέπω να έρχεται στο σπιτι μας. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζι. Ξερω όμως ότι ο χρόνος μας ειναι λιγος. Κι αυτός ο λίγος θέλω να ειναι ποιοτικος. Μπορεί ολα οσα ειπα γενικα να αποπροσανατολιζουν την συζήτηση.Ομως δεν μου ειναι αδιαφορος. Τον βρίσκω ελκυστικό εξωτερικα τουλαχιστον ακομη. Σαν χαρακτήρας με εχει διχασει. Έχει ιδεολογία που στηρίζεται στην ηθική. Μπορεις να τον εμπιστευτεις με κλειστα ματια. Ομως ο γαμος ή η σχεση μας θέλει φροντίδα... Θελει ενδιαφέρον! Θέλει να προσπαθείς να διατηρησεις τη φλογα αναμμενη. Εκεινος τα εχει δωσει ολα στη δουλειά.. Είναι ένα φαντασμα που μπαίνει στο σπίτι για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Ξέρει πολύ καλά πως θα έκανα τα παντα για να μην χρειαζοταν να δουλεψει και 2η δουλειά. Το ξέρει πολύ καλά! Ειναι μοναχικος ο γάμος οταν παλεύει ο καθενας μόνος του στο δικο του μετωπο. Κάλλιστα σε μια τέτοια σχέση θα μπορούσε ευκολα να εισχωρήσει τρίτο ατομο. Και μετά θα κατηγορουσαμε όλοι τον άπιστο. Θα μπορούσε να είναι εκεινος.. Ή εγώ!Γιατί πολύ απλα απομακρυνθηκαμε και εχουμε ξεχάσει τι μας ενωνει και τι μας κραταει μαζι. Ουτε εκεινος δειχνει να εξιταρεται απο αυτό που ζουμε. Του αρκει ομως που δουλεύει και πληρώνει λογαριασμους και δεν χρωστάμε. Οκ.. Ναι πράγματι ευτυχώς. Ειναι όμως αυτό αρκετό;; Το πιστεύετε ολοι εσείς αυτό;; Γι αυτό παντρευτηκατε; Για να λετε ισα ισα πως επιβιωνετε;; Αυτό φανταζοσασταν οταν πηγαινατε ντυμένοι γαμπροι και νυφες;;; ή ενα μαγικό ταξιδι ζωης με τον αγαπημένο σας; Γιατι εγω δεν χαίρομαι ετσι. Δε θελω λουσα. Θελω ουσια. Ό
    Κοίταξε εγώ δεν έχω παντρευτεί. Δεν έχω υπάρξει ούτε στη σχέση με το πολύ πάθος και τον έρωτα κτλ κτλ.......
    Βέβαια λογικά εγω ειμαι και καμία 15ετια μικρότερη σου...
    Αντικείμενικα ο άντρας σου δεν είναι του πεταματου σίγουρα. Λες ότι σε ελκυει εμφανισιακα οτι είναι ηθικός κτλ κτλ αντικειμενικά δεν νομίζω ότι μια γυναικα ζητάει κάτι άλλο. Άλλα προσπαθούμε να δούμε εσένα τι δεν σε καλύπτει. Σε ρώτησα αν νιώθεις ερωτευμένη και απάντησες ουσιαστικά "εχμμ δεν με χαλάει κιολας" ....

Λοιπόν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τώρα. ......

Για μένα να του ξαναπεις ότι θες προσοχή κτλ κτλ δεν θα κερδίσεις κάτι. Του το έχεις πει ήδη. Εφόσον δεν έχει ξυπνήσει και δεν θέλει να δουλέψει για τη σχέση σας σκέψου και το ενδεχόμενο καθένας να πάρει το δρόμο του. Εάν έλεγες ότι γενικά βαριέσαι τη ζωή σου θα σου έλεγα ό,τι σου είπε και η ρεμεντυ να βρεις δλδ ενδιαφέροντα. Όμως όταν γράφεις ότι δεν υπάρχει πάθος πλέον στη σχέση ....και πλέξιμο να αρχίσεις παλιά χαρούμενη δεν θα είσαι..

Να ξέρεις βέβαια ότι τα πράγματα έξω δεν θα είναι ιδανικά. Θα δυσκολευτείς πολύ μόνη με δύο παιδιά να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Είναι δύσκολο. Ίσως να πας σε κάποιον σύμβουλο γάμου . Εμείς εδώ δεν μπορούμε να σου πουμε τι θες να κάνεις

Εχει βρει νομίζω εκείνος ενα μοτίβο που τον καλύπτει αρκετά και το επαναλαμβάνει. Και χαίρεται οταν επαναλαμβανεται γιατί του εξασφαλιζει σιγουριά και ασφαλεια. Οκ... Δεν θα ηταν καλύτερα να εξελιχθεί και λιγο στον τομέα των σχέσεων; Αφου και τα παιδιά για να τα κανει να χαρούν τους βαζει ταινίες στην τηλεόραση ή τους δινει κινητο. Για μενα αυτό είναι σημάδι πως δεν γνωρίζει πως να εμβαθύνει τις σχέσεις του. Η πιο εύκολη λύση είναι να επενδύσω την ενέργεια μου σε αλλους ανθρώπους για να καλυψω το κενό μου. Μα δεν είναι καλύτερα να την επενδύσω στην προσπάθειά μου να αλλάξει καπως λογική; Αν αυτός ο άνθρωπος εκανε λίγη ψυχοθεραπεια τι θα μαθαιναμε αραγε για εκεινον; Τι παρελθόν και βιώματα κρύβει ώστε δεν μπορεί να επενδύσει σωστα στις σχεσεις του; μεγάλο κεφάλαιο.....

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Δεν μας ανάγκασε να παντρευτούμε κανένας ....ερωτευτικαμε τρελλα , αγαπηθηκαμε επίσης ,δεθήκαμε με τον ερχομό των παιδιών μας ....Αυτά τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα ...
    Ε λοιπόν ας α φεισουμε τους εγωισμούς μας και να προσπαθήσουμε μέσα από τον διάλογο να τα ξαναβρούμε για χάρη όλων αυτών που ζήσαμε ...

Δεν είμαι ειδική να σου απαντήσω ...οταν ύπαρξω ερωτευμένη και θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και έχει βαλτώσει η σχέση τοτε θα αναρωτηθώ και εγω. Προς το παρόν είμαι ετη φωτος μακριά

ntinti
    Guest
    Εχει βρει νομίζω εκείνος ενα μοτίβο που τον καλύπτει αρκετά και το επαναλαμβάνει. Και χαίρεται οταν επαναλαμβανεται γιατί του εξασφαλιζει σιγουριά και ασφαλεια. Οκ... Δεν θα ηταν καλύτερα να εξελιχθεί και λιγο στον τομέα των σχέσεων; Αφου και τα παιδιά για να τα κανει να χαρούν τους βαζει ταινίες στην τηλεόραση ή τους δινει κινητο. Για μενα αυτό είναι σημάδι πως δεν γνωρίζει πως να εμβαθύνει τις σχέσεις του. Η πιο εύκολη λύση είναι να επενδύσω την ενέργεια μου σε αλλους ανθρώπους για να καλυψω το κενό μου. Μα δεν είναι καλύτερα να την επενδύσω στην προσπάθειά μου να αλλάξει καπως λογική; Αν αυτός ο άνθρωπος εκανε λίγη ψυχοθεραπεια τι θα μαθαιναμε αραγε για εκεινον; Τι παρελθόν και βιώματα κρύβει ώστε δεν μπορεί να επενδύσει σωστα στις σχεσεις του; μεγάλο κεφάλαιο.....
    Γιατί δεν του κάνεις μια πρόταση να πάτε κάπου μαζί?
    Ο σύμβουλος γάμου παράλληλα με ψυχοθεραπεία είναι μια πολύ καλή λύση νομίζω να βγουν ίσως πράγματα που δεν γνωρίζεις γι αυτόν και σας βοηθήσουν !

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Εγω δεν ειπα να αφιερωθει. Και δεν μιλησα για ταξιδια χωρις τον ανδρα της. Ειπα να κανει ΚΑΙ αυτο εφοσον εχει φιλοσοφικες ανησυχιες που δεν καλυπτονται απο τις κουβεντες με τον ανδρα της. Δεν εχει κανεναν αλλον διπλα της και ως επομενο, τα περιμενει ολα απο αυτον. Ο ερωτας σαφως και δεν καλυπτεται με γνωριμιες και μελετες αλλα δεν ειπε οτι της εχει φυγει ο ερωτας. Μαλλον φοβαται οτι του εχει φυγει του ανδρος της..η ιδια ειπε οτι τον περιμενει παντα με λαχταρα.
    Δεν το κατάλαβα..τον θέλει δεν τον θέλει.....τη μια γράφει έτσι την άλλη άλλιως έχω μπερδευτεί

ntinti
    Guest
    Δεν είμαι ειδική να σου απαντήσω ...οταν ύπαρξω ερωτευμένη και θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια και έχει βαλτώσει η σχέση τους θα αναρωτηθώ και εγω. Προς το παρόν είμαι ετη φωτος μακριά
    Αν το επιθυμης στο εύχομαι !τότε είμαι 1000 τα εκατό σίγουρη όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που τώρα σας φαίνονται να το πω απλά "τελείως κουλα"

Quote Originally Posted by ntinti View Post

Μπράβο... Οι έρωτες και οι ενθουσιασμοι φευγουν... Τι μενει τότε;;; Οι υποχρεώσεις;; Μα αυτές δεν ενώνουν ενα ζευγάρι... Το χωρίζουν! Τοτε τι μένει; Η ρουτίνα;; Ουτε αυτή ενώνει το ζευγαρι. Με ποιον τρόπο κρατας κάποιον κοντά σου οταν ολα τα καλά έχουν φύγει και εχεις μείνει με τα αρνητικά;;;
    Να δώσω εγω μια απάντηση... Με τον χαρακτήρα σου. Με την προσωπικότητα του. Με την παρουσία σου. Με το δωσιμο σου. Ποιες ενέργειές σου πιστεύεις ότι κρατάνε τον σύντροφό σου; Αυτες τις συζητήσεις πλεον δεν τις κανω μαζι του.Ξερω οτι τον στενοχωρουν γιατί δεν ξέρει τι πρέπει να κανει. Απαιτεί προσπάθεια απο τη μεριά του για κάτι που του είναι ξενο. Δεν το γνωριζει. Ισως λιγο αλλά οχι πολυ.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast