Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by zwi_kouvaria View Post
    Εχει βρει νομίζω εκείνος ενα μοτίβο που τον καλύπτει αρκετά και το επαναλαμβάνει. Και χαίρεται οταν επαναλαμβανεται γιατί του εξασφαλιζει σιγουριά και ασφαλεια. Οκ... Δεν θα ηταν καλύτερα να εξελιχθεί και λιγο στον τομέα των σχέσεων; Αφου και τα παιδιά για να τα κανει να χαρούν τους βαζει ταινίες στην τηλεόραση ή τους δινει κινητο. Για μενα αυτό είναι σημάδι πως δεν γνωρίζει πως να εμβαθύνει τις σχέσεις του. Η πιο εύκολη λύση είναι να επενδύσω την ενέργεια μου σε αλλους ανθρώπους για να καλυψω το κενό μου. Μα δεν είναι καλύτερα να την επενδύσω στην προσπάθειά μου να αλλάξει καπως λογική; Αν αυτός ο άνθρωπος εκανε λίγη ψυχοθεραπεια τι θα μαθαιναμε αραγε για εκεινον; Τι παρελθόν και βιώματα κρύβει ώστε δεν μπορεί να επενδύσει σωστα στις σχεσεις του; μεγάλο κεφάλαιο.....
    Εισαι σιγουρη οτι δεν μπορει να επενδυσει σωστα στις σχεσεις του; μηπωςεισαι εσυ αυτη που δεν εκτιμαει την προσφορα του; μηπως δλδ δεν φτανει μεχρι εσενα η προσφορα του και χανεται στην διαδρομη; κι επειδη τελικα οταν τον ρωτησες σου ειπε οτι ειναι ευτυχισμενος με την ζωη του, αλλα εσυ ολοφανερα ΔΕΝ εισαι, χωρις να εισαι απαραιτητα και δυστυχισμενη, ΜΗΠΩΣ την ψυχοθεραπεια πρεπει να την κανεις εσυ κι οχι εκεινος; εκεινος αν αισθανεται ευτυχης τι να θεραπευσει; το οτι δεν σε καλυπτει εσενα; αυτο, εσυ πρεπει να το θεραπεύσεις ..

Senior Member
    Εχεις φτασει 7 σελιδες και ακομα δεν εχεις πει τι δουλειες κανει ο ανδρας σου. Εσύ μπορει να εχεις καποια θελω και ειναι η δικη σου πλευρά, την δικη του πλευρά ομως δεν τη ξερουμε. Δεν γνωριζουμε για παραδειγμα αν κανει χειρωνακτικες εργασίες πιυ τον σκοωνουν αν κανει πνευματικες εργασιες που τον σκοτωνουν παρα μονο οτι σε εχει φαει η ρουτινα και η αδιαφορια του. Εσυ αν εκανες τις ιδιες ακριβως δουλειες που κανει εκεινος πιστευεις πως θα ειχες τη ορεξη και την διαθεση που λες οτι δεν δειχνει;

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αν το επιθυμης στο εύχομαι !τότε είμαι 1000 τα εκατό σίγουρη όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που τώρα σας φαίνονται να το πω απλά "τελείως κουλα"
    Ναι φυσικά και θα ήθελα. Οικογένεια οχι ακόμα όμως .....δεν νιώθω έτοιμη μου αρέσουν τα παιδιά αλλα θέλω χρόνια ακόμα για να κατασταλλαξω και να είμαι έτοιμη να αναλάβω τις ευθύνες. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή μπορεί να τα βλέπεις μακρινά και να είναι πιο κοντά πεθαίνεις.

Banned
    Εγώ αυτό που καταλαβαίνω ειναι ότι η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Και ότι παίζονται πολλά πράγματα. Καλύτερα να πάτε σε έναν σύμβουλο να σας κατευθύνει. Εδώ άλλοι θα πουν χωριστε και άλλοι μείνετε μαζί. Εσύ όμως νομίζω δεν ξέρεις τι θες. Μου φαίνεσαι μπερδεμένη. Δεν ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις....δεν ξέρεις αν τον θες ή αν δεν τον θες. Δεν ξέρεις αν αυτός φταίει ή εσύ.

ntinti
    Guest
    Μπράβο... Οι έρωτες και οι ενθουσιασμοι φευγουν... Τι μενει τότε;;; Οι υποχρεώσεις;; Μα αυτές δεν ενώνουν ενα ζευγάρι... Το χωρίζουν! Τοτε τι μένει; Η ρουτίνα;; Ουτε αυτή ενώνει το ζευγαρι. Με ποιον τρόπο κρατας κάποιον κοντά σου οταν ολα τα καλά έχουν φύγει και εχεις μείνει με τα αρνητικά;;;
    Να δώσω εγω μια απάντηση... Με τον χαρακτήρα σου. Με την προσωπικότητα του. Με την παρουσία σου. Με το δωσιμο σου. Ποιες ενέργειές σου πιστεύεις ότι κρατάνε τον σύντροφό σου; Αυτες τις συζητήσεις πλεον δεν τις κανω μαζι του.Ξερω οτι τον στενοχωρουν γιατί δεν ξέρει τι πρέπει να κανει. Απαιτεί προσπάθεια απο τη μεριά του για κάτι που του είναι ξενο. Δεν το γνωριζει. Ισως λιγο αλλά οχι πολυ.
    Ωραία τώρα σε καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα !!!

Έχει μεγάλη σημασία για τον άντρα να του δείχνεις ότι είσαι εκεί και τον στηριζεις σε όλα του τα προβλήματα όπως επίσης και για την γυναίκα έτσι?

Είναι το ίδιο όμορφο μια μέρα όταν γυρνάει από την δουλειά να καθησεις μαζί του για φαγητό και να μιλήσετε για την μέρα του ,αν έγινε κάτι ,αν πήγαν όλα καλα και διάφορα τέτοια ,οπότε και εσύ θα περάσεις χρόνο μαζί του και εκείνος θα νοιώσει καλά.
    Ας τα παιδιά να γκρεμίσουν το σπίτι εκείνη την ώρα δεν πειράζει μετα όλα θα γίνουν....
    Ξέρεις νομίζω τι του αρέσει και τι όχι πια ..Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό ,τι του αρέσει να κάνει έστω και αυτές τις λίγες ώρες που είναι στο σπίτι .....
    Άδραξε αυτές τις ευκαιρίες για συζήτηση και Επικοινωνία Και μετα όλα τ άλλα θα έρθουν .....
    Και πολλά άλλα ,μικρά καθημερινα βεβαια,αλλά αν τα σκεφτείς και τα προχωρήσεις παρακάτω σε βγάζουν από πολλά...
    Δεν νομίζω ένας άνθρωπος που μας περιέγραψε να μην θέλει να μιλήσει και να συζητήσει με την γυναίκα του ....

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Ναι φυσικά και θα ήθελα. Οικογένεια οχι ακόμα όμως .....δεν νιώθω έτοιμη μου αρέσουν τα παιδιά αλλα θέλω χρόνια ακόμα για να κατασταλλαξω και να είμαι έτοιμη να αναλάβω τις ευθύνες. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή μπορεί να τα βλέπεις μακρινά και να είναι πιο κοντά πεθαίνεις.
    Μέσα από την καρδιά μου τότε !!!!
    Να σου πω κάτι ποτέ μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη παρόλο τα θέλω της αν θα είναι σωστή μάνα ,σύζυγος κτλ....
    Όποια το πει για εμένα είναι λάθος....
    Μόνο όταν το ζεις πραγματικά καταλαβαίνεις αν είσαι ...το θέλω όμως να το ζήσω είναι η κινητήριος δύναμη ...αν αυτό πετύχει παίζουν πολλά άλλα ...
    Όσα χρόνια και να περάσουν όσα παιδιά και να κάνουμε πάντα θα είμαστε έτοιμη για να μαθαίνουμε ...
    Μακάρι όταν παντρευομασταν ή όταν γινόμασταν γονείς να μας έδιναν και οδηγίες χρήσεως επιτυχημένης λειτουργίας...

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω ειναι ότι η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Και ότι παίζονται πολλά πράγματα. Καλύτερα να πάτε σε έναν σύμβουλο να σας κατευθύνει. Εδώ άλλοι θα πουν χωριστε και άλλοι μείνετε μαζί. Εσύ όμως νομίζω δεν ξέρεις τι θες. Μου φαίνεσαι μπερδεμένη. Δεν ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις....δεν ξέρεις αν τον θες ή αν δεν τον θες. Δεν ξέρεις αν αυτός φταίει ή εσύ.
    Ναι... Ισως έχεις δίκιο.. Ας το κλείσουμε το θέμα εδώ καλύτερα. Μπορεί το πρόβλημα να είναι άλλο κι εγω να εθελοτυφλω ή να το παρουσιάζω αλλιως. Σίγουρα με βοηθησε η συζήτηση να ψαχτω περισσότερο. Να δω ποιο μπορεί να είναι το πραγματικό αιτιο. Σίγουρα το διαζύγιο δεν είναι στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως τις επιλογές μας πρέπει να τις στηρίζουμε και να δίνουμε την ευκαιρία στον άλλο να δει κι εκείνος το πρόβλημα και να συμμετέχει στη λυση του.

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μέσα από την καρδιά μου τότε !!!!
    Να σου πω κάτι ποτέ μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη παρόλο τα θέλω της αν θα είναι σωστή μάνα ,σύζυγος κτλ....
    Όποια το πει για εμένα είναι λάθος....
    Μόνο όταν το ζεις πραγματικά καταλαβαίνεις αν είσαι ...το θέλω όμως να το ζήσω είναι η κινητήριος δύναμη ...αν αυτό πετύχει παίζουν πολλά άλλα ...
    Όσα χρόνια και να περάσουν όσα παιδιά και να κάνουμε πάντα θα είμαστε έτοιμη για να μαθαίνουμε ...
    Μακάρι όταν παντρευομασταν ή όταν γινόμασταν γονείς να μας έδιναν και οδηγίες χρήσεως επιτυχημένης λειτουργίας...
    Σε ευχαριστώ πολύ ντιντι να είσαι καλά και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο!

Τι να κάνουμε λάθη γίνονται !οδηγίες χρήσης δεν υπάρχουν.!
    ..

Απλα να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος και ότι θες να τρέχεις πίσω από τα πιτσιρίκια. Και φυσικά να έχεις κάνει και μια καλή επιλογή συντρόφου. Είναι το άλφα και το ωμέγα πιστεύω. Ένας καλός σύντροφος μπορεί να σου βγάλει τα καλά σου στοιχεία ένας κακός μπορεί να σου κάνει τη ζωή μαρτυριο. Ας αφήσουμε τα πράγματα να δουλέψουν μόνα τους οπότε είναι και ότι έρθει.....

[QUOTE=ntinti;1120983]Ωραία τώρα σε καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα !!!

Έχει μεγάλη σημασία για τον άντρα να του δείχνεις ότι είσαι εκεί και τον στηριζεις σε όλα του τα προβλήματα όπως επίσης και για την γυναίκα έτσι?

Είναι το ίδιο όμορφο μια μέρα όταν γυρνάει από την δουλειά να καθησεις μαζί του για φαγητό και να μιλήσετε για την μέρα του ,αν έγινε κάτι ,αν πήγαν όλα καλα και διάφορα τέτοια ,οπότε και εσύ θα περάσεις χρόνο μαζί του και εκείνος θα νοιώσει καλά.
    Ας τα παιδιά να γκρεμίσουν το σπίτι εκείνη την ώρα δεν πειράζει μετα όλα θα γίνουν....
    Ξέρεις νομίζω τι του αρέσει και τι όχι πια ..Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό ,τι του αρέσει να κάνει έστω και αυτές τις λίγες ώρες που είναι στο σπίτι .....
    Άδραξε αυτές τις ευκαιρίες για συζήτηση και Επικοινωνία Και μετα όλα τ άλλα θα έρθουν .....
    Και πολλά άλλα ,μικρά καθημερινα βεβαια,αλλά αν τα σκεφτείς και τα προχωρήσεις παρακάτω σε βγάζουν από πολλά...
    Δεν νομίζω ένας άνθρωπος που μας περιέγραψε να μην θέλει να μιλήσει και να συζητήσει με την γυναίκα του ....[/QUOTE/] Θέλει!και προσπαθεί για λίγο. Μετά τον απορροφά τόσο πολύ η δουλειά.. Πρέπει να τα υπενθυμίζω συχνα..

Banned
    Ναι... Ισως έχεις δίκιο.. Ας το κλείσουμε το θέμα εδώ καλύτερα. Μπορεί το πρόβλημα να είναι άλλο κι εγω να εθελοτυφλω ή να το παρουσιάζω αλλιως. Σίγουρα με βοηθησε η συζήτηση να ψαχτω περισσότερο. Να δω ποιο μπορεί να είναι το πραγματικό αιτιο. Σίγουρα το διαζύγιο δεν είναι στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως τις επιλογές μας πρέπει να τις στηρίζουμε και να δίνουμε την ευκαιρία στον άλλο να δει κι εκείνος το πρόβλημα και να συμμετέχει στη λυση του.
    Να ξέρεις πάντως πως αν θες να μείνεις και να δουλέψεις τη σχέση σου πρέπει και ο άντρας σου να σε ακολουθήσει. Και να είστε και οι δύο μαζί σε αυτή τη προσπάθεια. Εμπρος λοιπόν, αρχίστε να κουβεντιάζετε πιο σοβαρά το θέμα που σας απασχολεί και αποφασίστε να κάνετε το βήμα να πάτε σε κάποιον ειδικό και να δείτε τι φταίει.

Για μένα μην το αφήσεις πάλι στην άκρη, μην σπρώξεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Δεν θα βοηθήσει. Εδώ ήσουν και πριν τρία χρόνια προβληματισμένη και εδώ θα είσαι πάλι αν δεν βγάλετε μαζί μια άκρη.

Ότι και αν αποφασίσετε καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

ntinti
    Guest
    Σε ευχαριστώ πολύ ντιντι να είσαι καλά και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο!

Τι να κάνουμε λάθη γίνονται !οδηγίες χρήσης δεν υπάρχουν.!
    ..

Απλα να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος και ότι θες να τρέχεις πίσω από τα πιτσιρίκια. Και φυσικά να έχεις κάνει και μια καλή επιλογή συντρόφου. Είναι το άλφα και το ωμέγα πιστεύω. Ένας καλός σύντροφος μπορεί να σου βγάλει τα καλά σου στοιχεία ένας κακός μπορεί να σου κάνει τη ζωή μαρτυριο. Ας αφήσουμε τα πράγματα να δουλέψουν μόνα τους οπότε είναι και ότι έρθει.....
    Αυτο! καλος συντροφος και καλος πατερας μαζι !!!

Και με πολυ υπομονη και επιμονη θα ελεγα εγω, γιατι ειμαστε και εμεις αν μας πιασουν τα ορμονικα-ψυχολογικα στις εγκυμοσυνες μας και στις λοχειες μας ,αστα να πανε!!!! (ετσι και λιγο να ελαφρυνει η ατμοσφαιρα)

Να ξέρεις πάντως πως αν θες να μείνεις και να δουλέψεις τη σχέση σου πρέπει και ο άντρας σου να σε ακολουθήσει. Και να είστε και οι δύο μαζί σε αυτή τη προσπάθεια. Εμπρος λοιπόν, αρχίστε να κουβεντιάζετε πιο σοβαρά το θέμα που σας απασχολεί και αποφασίστε να κάνετε το βήμα να πάτε σε κάποιον ειδικό και να δείτε τι φταίει.

Για μένα μην το αφήσεις πάλι στην άκρη, μην σπρώξεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Δεν θα βοηθήσει. Εδώ ήσουν και πριν τρία χρόνια προβληματισμένη και εδώ θα είσαι πάλι αν δεν βγάλετε μαζί μια άκρη.

Ότι και αν αποφασίσετε καλή συνέχεια και καλή δύναμη!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και για τη στήριξη και για τις συμβουλές.. Ειλικρινά ολους! Ολη μέρα το σκεφτόμουν και κατάλαβα κατα ενα μέρος ότι το πρόβλημα ξεκινάει απο εμενα. Νιώθω τόσο εγκλωβισμένη με τα παιδια και ειδικά το μικρότερο που ψάχνω απεγνωσμένα απο κάπου να πιαστώ και να γίνει το θαυμα. Έτσι ο αντρας μου οσο και να προσπαθήσει, μαγικό ραβδάκι δεν έχει, κι ετσι νιώθω απογοητευμένη ότι δεν κανει οσα πρεπει. Του προσαπτω μετα ενα σωρό μικρες καμπουριτσες που ειναι αδικο. Σίγουρα καποιες καμπουριτσες ειναι αληθινες και σίγουρα η σχέση μας θέλει ποτισμα και ενδιαφέρον γιατί μεσα σε αυτό τον χαμο εχουμε χασει ο ενας τον αλλο και θέλει προσπάθεια για να διατηρηθεί. Πρέπει να υπενθυμίζουμε συνέχεια ο ενας στον άλλο πως έστω και μισή ωρα την ημέρα κάνοντας κάτι ποιοτικό και όμορφο ειναι μια ένεση αγάπης!!

ntinti
    Guest
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και για τη στήριξη και για τις συμβουλές.. Ειλικρινά ολους! Ολη μέρα το σκεφτόμουν και κατάλαβα κατα ενα μέρος ότι το πρόβλημα ξεκινάει απο εμενα. Νιώθω τόσο εγκλωβισμένη με τα παιδια και ειδικά το μικρότερο που ψάχνω απεγνωσμένα απο κάπου να πιαστώ και να γίνει το θαυμα. Έτσι ο αντρας μου οσο και να προσπαθήσει, μαγικό ραβδάκι δεν έχει, κι ετσι νιώθω απογοητευμένη ότι δεν κανει οσα πρεπει. Του προσαπτω μετα ενα σωρό μικρες καμπουριτσες που ειναι αδικο. Σίγουρα καποιες καμπουριτσες ειναι αληθινες και σίγουρα η σχέση μας θέλει ποτισμα και ενδιαφέρον γιατί μεσα σε αυτό τον χαμο εχουμε χασει ο ενας τον αλλο και θέλει προσπάθεια για να διατηρηθεί. Πρέπει να υπενθυμίζουμε συνέχεια ο ενας στον άλλο πως έστω και μισή ωρα την ημέρα κάνοντας κάτι ποιοτικό και όμορφο ειναι μια ένεση αγάπης!!
    Μπραβο σου βρε κοριτσι μου πραγματικα χαιρομαι που διαβαζω αυτο το μηνυμα !

Ειναι αυτο ακριβως που νοιωθουμε ολες μας σχεδον την περιοδο που μεσα στον γαμο μας πρεπει να ειμαστε μητερες 24ωρες το 24ωρο γιατι τα μικρα ειναι αμεσα εξαρτημενα απο εμας ....
    Ενα περισσοτερο εσυ που το περνας για 3η φορα !!!!!
    Θελει πολυ κουραγιο και δυναμη να βρειτε ισοροποιες αυτη την περιοδο ...ειναι απολυτο φυσιολογικο και εσυ να θελεις να νοιωσεις γυναικα εκτος απο μανα!
    Και ακομα ποιο δυσκολο να βρεις τις ισοροποιειες και τους χρονους να μοιρασεις τον ευατο σου σε ολους αυτους του ρολους ,συζηγος ,μητερα και φυσικα νεα γυναικα !!!
    Μην ξεχνας οτι θηλάζεις κιολας ετσι?Ακομα οι ορμονες σου και τα ψυχολογικα σου κανουν παρτυ!

Ευχομαι να πανε ολα καλα και μολις αρχισουν τα παιδια να εχουν τις δικες τους δραστηριοτητες ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια και εσυ να κοινωνικοποιηθεις πολυ περισσοτερο ,θα γνωρισεις πολυ κοσμο και πολλες μανουλες που θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα και νοιωθεις πιο ομορφα

Και να μιλας κοριτσι μου και αν καμια φορα δειχνει οτι δεν σε ακουει εσυ να μιλας, με ηρεμια παντα, γιατι να ξερεις καποιοι ειναι σαν τα μικρα παιδια .....δειχνουν οτι οταν εσυ τα μιλας δεν σε ακουνε αλλα μετα μεσα απο τις ενεργειες τους και τις πραξεις του φαινονται πω αυτα που τους ελεγες εχουν καταγραφει στο μυαλουδακι τους!!!

Καλη συνεχεια και καλη δυναμη!

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678