Πρόβλημα με τον γάμο μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Banned
    Είδατε όμως πώς την τουμπαρε να πάνε να μείνουν στους δικούς του. Από την άποψη ότι θα γεννήσει και πρέπει να είναι άνθρωποι κοντά της.

Για μένα είτε κάνεις θέμα τώρα είτε μετά από ένα χρόνο το ίδιο πράγμα θα είναι. Με τη διαφορά ότι θα προσέξεις την εγκυμοσύνη σου. Εφόσον είσαι χρόνια μαζί του και έχεις ζήσει ήδη κάποιους μήνες σε μια κατάσταση που δεν ανέχεσαι, και έχεις ήδη μπλέξει τη ζωή σου,τουλάχιστον κάνε λίγο καιρό υπομονή. Ο παρορμητισμος δεν θα βοηθήσει νομίζω σε κατι. Τα ίδια αποτελέσματα θα έχουν οι καυγάδες σας είτε γίνουν τώρα είτε σε ένα χρόνο που θα έχεις γεννήσει και θα έχεις ξεπεταξει λίγο το μωρό
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει τώρα η Λινα. Σε προηγούμενο θέμα άλλα έλεγε, ο άνθρωπος δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του εξαρχής. :

https://www.psychology.gr/forum/thre...80%CE%BB%CE%B1

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Είδατε όμως πώς την τουμπαρε να πάνε να μείνουν στους δικούς του. Από την άποψη ότι θα γεννήσει και πρέπει να είναι άνθρωποι κοντά της.

Για μένα είτε κάνεις θέμα τώρα είτε μετά από ένα χρόνο το ίδιο πράγμα θα είναι. Με τη διαφορά ότι θα προσέξεις την εγκυμοσύνη σου. Εφόσον είσαι χρόνια μαζί του και έχεις ζήσει ήδη κάποιους μήνες σε μια κατάσταση που δεν ανέχεσαι, και έχεις ήδη μπλέξει τη ζωή σου,τουλάχιστον κάνε λίγο καιρό υπομονή. Ο παρορμητισμος δεν θα βοηθήσει νομίζω σε κατι. Τα ίδια αποτελέσματα θα έχουν οι καυγάδες σας είτε γίνουν τώρα είτε σε ένα χρόνο που θα έχεις γεννήσει και θα έχεις ξεπεταξει λίγο το μωρό
    Ναι αυτό ισχύει το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει είτε τώρα είτε μετά την γέννηση του μωρού.Οποτε καλύτερα θα περιμένω να γεννήσω και να μιλήσουμε για να μην ρισκάρω την υγεία του μωρού.

Banned
    Quote Originally Posted by Lina94 View Post
    Ναι αυτό ισχύει το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει είτε τώρα είτε μετά την γέννηση του μωρού.Οποτε καλύτερα θα περιμένω να γεννήσω και να μιλήσουμε για να μην ρισκάρω την υγεία του μωρού.
    Όχι ότι και τοτε θα είναι ιδανικά τα πράγματα για συγκρούσεις και για εναν ενδεχόμενο χωρισμό. Ισα ισα μπορεί να ξαναδουλευεις τοτε και να έχεις και το παιδί μικρό και να τα βγάλεις δύσκολα. Τουλάχιστον όμως θα έχεις εξασφαλίσει ότι πέρασες έναν ήρεμο τοκετό. Αρκεί να βρεις το θάρρος και να τα πάρεις θέση,να υπερασπιστείς τη γνώμη σου και τη θέση σου. Αμα είσαι διστακτική και τον ρωτάς για τα πάντα χωρίς να παίρνεις πρωτοβουλία θα σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι

ntinti
    Guest
    Οταν με το καλο γεννησης και μετα πρεπει να δουλεψεις εχεις σκεφτει απο ποιον θα ζητησεις βοηθεια για το μωρο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Οταν με το καλο γεννησης και μετα πρεπει να δουλεψεις εχεις σκεφτει απο ποιον θα ζητησεις βοηθεια για το μωρο?
    Σίγουρα από την μαμά μου γιατί είναι και πιο νέα και η μαμά του δεν το έχει καθόλου με το νοικοκυριό και δεν είναι για να αναλάβει βρέφος σε καμία περίπτωση αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα της το άφηνα δεν την βασίζομαι

ntinti
    Guest
    Σίγουρα από την μαμά μου γιατί είναι και πιο νέα και η μαμά του δεν το έχει καθόλου με το νοικοκυριό και δεν είναι για να αναλάβει βρέφος σε καμία περίπτωση αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα της το άφηνα δεν την βασίζομαι
    Αν εχεις την μαμα μην φοβασαι τιποτα η καλυτερη λυση!
    Με την μαμα σου μπορεις να πεις και μια κουβεντα παραπανο ακομα και να τσακωθεις αλλα ποτε δεν μενει τιποτα μετα !

Οπότε οταν με το καλο μπειτε σε μια σειρα, βαλε προτεραιοτητα να ξεδιαλυνεις την ολη κατασταση και μην την αφεινεις αλλο να σε ταλαιπωρει....

Page 3 of 3 FirstFirst 123