Trittico - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51

Thread: Trittico

Junior Member
    nonetheless, for the past few days, the performance has once more declined. mostly in sleep, so we raised it to 225, and now everything is good once again.
    candy clicker

Senior Member
    Quote Originally Posted by susancrouch View Post
    nonetheless, for the past few days, the performance has once more declined. mostly in sleep, so we raised it to 225, and now everything is good once again.
    candy clicker
    so cool!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα. Μου πρότεινε η ψυχιατρος το trittico. Είναι η 2η μέρα που το παίρνω. Χθες δεν μου έκανε τίποτα δυστυχώς. Σήμερα μου είπε να πάρω 150. Χθες πήρα 75

Kαλημέρα. Χθες τελικά κοιμήθηκα καλά. Ελπιζω πολύ σε αυτο το χάπι, γιατί εχω χρόνιο πρόβλημα με τον ύπνο. Ανησύχησα λίγο για την κοινωνική μου ζωή......πως θα πηγαίνει, γιατί η ψυχίατρος μου ειπε πως πρεπει να το παρω τεσσερις ώρες πριν, και δεν ειμαστε σίγουροι ακόμη πότε θα δρα, πρέπει να το δουμε. Μιλήσαμε ωστόσο τηλεφωνικά σημερα και με καθησύχασε. Έχετε κάτι να μοιραστείτε απο την εμπειρία σας σχετικά με αυτό ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Kαλημέρα. Χθες τελικά κοιμήθηκα καλά. Ελπιζω πολύ σε αυτο το χάπι, γιατί εχω χρόνιο πρόβλημα με τον ύπνο. Ανησύχησα λίγο για την κοινωνική μου ζωή......πως θα πηγαίνει, γιατί η ψυχίατρος μου ειπε πως πρεπει να το παρω τεσσερις ώρες πριν, και δεν ειμαστε σίγουροι ακόμη πότε θα δρα, πρέπει να το δουμε. Μιλήσαμε ωστόσο τηλεφωνικά σημερα και με καθησύχασε. Έχετε κάτι να μοιραστείτε απο την εμπειρία σας σχετικά με αυτό ?
    Γειά σου...Είχα δοκιμάσει το Τρίττικο πριν κάποια χρόνια αλλά το σταμάτησα μετά από μια εβδομάδα γιατί μου επιδείνωσε την ορθοστατική υπόταση που ήδη είχα.
    Σηκωνόμουν το πρωί από το κρεββάτι και έσβηνε ο κόσμος,μου ερχόταν να σωριαστω κάτω.
    Αν δεν έχεις αυτό το πρόβλημα,δώστου 2-3 εβδομάδες να δεις πως θα πάει.
    Το Τρίττικο θέλει λιγότερο διάστημα απο τα άλλα αντικαταθλιπτικά για να δράσει
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Είναι απ τα καλα φάρμακα για τον ύπνο, ακου την ψυχιατρο ξερει καλύτερα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234