Προβλημα στο μεγαλωμα των γυναικων - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    χμ.....
    πιστευω καταλαβαινεις οτι στο σεξ νικα αυτος που το εχει μικροτερη αναγκη. και αυτες ειναι οι γυναικες. για αυτο παντα περνουν οτι θελουν μεσω του σεξ, για αυτο αυτες αποφασιζουν ποτε θα γινει σεξ και οχι ο αντρας. για αυτο υπαρχουν πορνες και οχι πορνοι.
    γιατι ο μεσος αντρας ως τα 25-30 εχει συνεχως στυση δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδια για αυτον τον λογο, ξυπνα με στυση το πρωι για σχολειο η την δουλεια και οταν δει γυναικειο σωμα η απλα το φανταστει του ξανασηκωνεται.
    το μονο και πολυ σημαντικο οπλο του αντρα στις σχεσεις του με τις γυναικες ειναι η δεσμευση.
    οσο για το σωμα του, τι να σου πω, εαν ηταν ετσι θα εβλεπες γυναικες να κοιταζουν τους ωραιους στον δρομο αλλα δεν συμβαινει ποτε αυτο.
    ενας αντρας με το σωμα του δεν μπορει να κερδισει σχεδον τιποτα μια γυναικα τα παντα για αυτην και τους απογονους της.
    εδω να κανω την διευκρινηση οτι μια γυναικα μπορει να ειναι επιθυμητη η οχι απο καθαρη τυχη, γιατι ετσι γεννηθηκε ας πουμε ομορφη και οχι ασχημη, ενας αντρας για να ειναι επιθυμητος πρεπει να κοπιασει πολυ με διαφορους τροπους.
    Θα σου πω κάτι που είπε ένας πολύ γνωστός ψυχίατρος και το βρίσκω σωστό.Οι Αντρες δεν έχουν μάθει ακόμα να αγαπάνε τις γυναίκες.Νομίζω ότι το μισο των προβλημάτων των σχεσεων βρίσκεται σε αυτό,και το άλλο μισό κατά την δίκη μου γνωμη.Ότι οι γυναίκες από την πλευρά μας,δεν έχουμε μάθει να κατανοουμε έναν άνδρα.Το πρώτο έχει να κάνει με το συναίσθημα,το άλλο με το μυαλό.
    Πιστευω ότι αυτό είναι αδύνατον να αλλάξει ποτέ,γιατί είναι σαν να πρέπει ο ένας να πάρει την θέση του άλλου!Συμπερασματικα..η γυναίκα θα είναι πάντα συναισθηματική από την φυση της,και ο άνδρας ο ποιο λογικός,ορθολογιστής από την φυση του.1+1=2..Είτε το δέχονται και οι δυο πλευρές,η ο καθένας ακολουθεί τον δικό του μοναχικό δρόμο με τις διάφορες αποκλίσεις όπως πχ ομοφυλοφιλια,αγαμια,μοναχι σμός!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λες βλακείες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ως συνήθως... Μια χαρά απαιτήσεις έχουν κι οι άντρες απ' τις γυναίκες και δεν τις ταΐζει κανείς αφού δουλεύουν...

Αυτό που δεν θα καταφέρεις εσύ ποτέ σου είναι να βρεις γυναίκα λόγω του παλιοχαρακτήρα σου...
    Κάτσε να κλάψεις τώρα πάλι με την ανεπάρκεια σου, εγώ σε βαρέθηκα...
    Μην του την λες τόσο άσχημα..έτσι γίνονται χειρότεροι,παρά καλύτεροι.Το εγώ του άνδρα είναι πολύ ισχυρό!

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Καθομαι χτες Καπνικαρεα,. Ερχεται διπλα μου παρεα αγορια κοριτσια 15 χρονων. Αρχιζει η μια. "Με ρωτησε ο ταδε αν θα εκανα κατι μαζι του αλλα δε θελει σχεση. Εκανα κατι με τον χ. Μου εστειλε ο πρωην γιατι χωρισαμε. Ηταν θαυμα που κρατησα σχεση εξι μηνες. Συνηθως κρατανε μεχρι δυο. Βγηκα με τον ψ, βγηκα με τον ζ, ειχα βγει με τον ν...". Ενας κυκεωνας απο πεη η ζωη τους. Ετσι τις μεγαλωνουν σημερα οι μαναδες και αμα ψελλισει τιποτα ο πατερας του λενε σκασε εσυ!

Εγω στην ιδια ηλικια πηγαινα μεχρι το σχολειο να παιξω μπαλα και εστελνε ο πατερας μου τον αδερφο μου να με παρακολουθησει και να ερθει να μου πει "τζα" στη μεση του παιχνιδιου για να ξερω οτι παρακολουθουμαι. Μου ελεγε οτι βαζει και ντετεκτιβ.
    Εσένα γιατί σε παρακολουθούσαν;Φοβουντου� �αν να μην σε τυλίξει καμία και χάσεις την παρθενια σου;

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Elis εχεις προσεξει οτι ολοι οι μαυροι εχουν γκομενα ελληνιδα; Γιατι συμβαινει αυτο πιστευεις; Τις γοητευουν με την προσωπικοτητα τους;
    Αυτό που το έχεις δει;Σε κάποια μεγαλούπολη;

Banned
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Πιστεύεις στην αγάπη?
    Και ναι και όχι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Και ναι και όχι!
    Αν θες απαντάς βέβαιαα γτ ναι και γτ οχι

Banned
    Αν θες απαντάς βέβαιαα γτ ναι και γτ οχι
    Γιατι σιγοντάρει μέσα μου το συναίσθημα με την λογική.

Senior Member
    Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται?

Banned
    Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται?
    Στα 33 είμαι.

Senior Member
    34 είμαι εγώ

Senior Member
    Στα 33 είμαι.
    Διαβάζω κάποια από τα παλιά post σου και τώρα κατάλαβα ότι είσαι κοπέλα και ότι έχεις περάσει δύσκολα οικογενειακές καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια

Banned
    Διαβάζω κάποια από τα παλιά post σου και τώρα κατάλαβα ότι είσαι κοπέλα και ότι έχεις περάσει δύσκολα οικογενειακές καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια
    Ναι έχω κάποια θέματα,όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Senior Member
    Ναι έχω κάποια θέματα,όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.
    Να ξέρεις πάντως κι εγώ έχασα την δουλειά μ γτ έβγαλα προβλήματα υγείας....

Banned
    Να ξέρεις πάντως κι εγώ έχασα την δουλειά μ γτ έβγαλα προβλήματα υγείας....
    Δύσκολη κατασταση!

Senior Member
    Εύκολη η δύσκολη ευτυχώς η δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα μακάρι να λύσω τα θέματα υγεία που έχω και μετά ας γίνει ότι είναι να γινει

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast