solian - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: solian

Senior Member
    Originally posted by εσωτερική_σήψη
    δεν ξέρω αν πιστεύω σε μια επιστροφή παντως σιγουρα ένα μικρο κομμάτι του εαυτού μου ελπίζει σ΄αυτήν.γι\'αυτό δεν έχω παρατήσει τις θεραπείες αν και πολλές φορές το σκέφτομαι
    Κι εγω ειχα σκεφτει καποιες φορες να σταματησω την θεραπεια μου. Ειχα παρατηρησει μαλιστα οτι αυτο συνεβαινε οταν εθιγα με τον εναν ή τον άλλο τροπο ενα θεμα που με ζοριζε ενω δεν το περιμενα (εννοω στην διαρκεια της ψυχοθεραπειας)....Αντιθετα, τις φορες που τα πραγματα ήταν πιο ήπια δεν σκεφτηκα την φυγη.

Κι εγω πιστεύω πώς ενα κομματι του εαυτου σου πιστεύει, αλλιως δεν θα μπαινες στον κοπο να κανεις κατι....Αυτο το κομματι μπορει να μεγαλωσει:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    να προσέχεις τον εαυτό σου...για ποιο λόγο; για να είμαι μια ζωή εξάρτηση;
    Γεια σου εσωτερική σήψη,τι εννοείς?
    γεια σου κ σένα αρσι!
    όποιος με γνωρίζει αληθινά δε μου έχει εμπιστοσύνη ότι μπορώ να προσέξω τον εαυτό μου εξ αιτίας δύο παλιών απόπειρων που με στοιχειώνουν.ακόμη κ η ψυχολόγος κ ο γιατρός μου αυρτό μου λένε συνέχεια και εγώ έχω απελπιστεί.για ποιο λόγω θέλουν όλοι να ζήσω εφ όσον με κουράζει κ είναι επώδυνο; για να ζω μια ζωή εξαρτώμενη από τα φάρμακα κ τους άλλους γιατί μόνη μου δεν μπορώ κ ούτε έχω κίνητρα για να ζήσω.είμαι βάρος στους άλλους το νιώθω και θεωρώ πολύ εγωιστικό να μου λένε να ζήσω γ ι αυτους...

Senior Member
    να προσέχεις τον εαυτό σου...για ποιο λόγο; για να είμαι μια ζωή εξάρτηση;
    Γεια σου εσωτερική σήψη,τι εννοείς?
    γεια σου κ σένα αρσι!
    όποιος με γνωρίζει αληθινά δε μου έχει εμπιστοσύνη ότι μπορώ να προσέξω τον εαυτό μου εξ αιτίας δύο παλιών απόπειρων που με στοιχειώνουν.ακόμη κ η ψυχολόγος κ ο γιατρός μου αυρτό μου λένε συνέχεια και εγώ έχω απελπιστεί.για ποιο λόγω θέλουν όλοι να ζήσω εφ όσον με κουράζει κ είναι επώδυνο; για να ζω μια ζωή εξαρτώμενη από τα φάρμακα κ τους άλλους γιατί μόνη μου δεν μπορώ κ ούτε έχω κίνητρα για να ζήσω.είμαι βάρος στους άλλους το νιώθω και θεωρώ πολύ εγωιστικό να μου λένε να ζήσω γ ι αυτους...
    Eίναι εγωιστικό όντος.Αλλά δείχνει πόσο σ\'αγαπάνε.

Να ζήσεις για σένα εσωτερική σήψη.Μπορείς να ζήσεις για σένα παρέα με τους άλλους.Όλοι εξαρτώμαστε πολύ ή λίγο απ\'τους άλλους.Κανείς μας δε μπορεί μόνος.

Κοίτα βαθιά μέσα σου κ δες το νόημα της ζωής.Είναι η μοναδική φορά που βρισκόμαστε εδώ.Όπως κ να περνάμε μιάζει με ταξίδι γεμάτο γοητεία.Ακόμα κ αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μοναδική πρώτη κ τελευταία κ χθες δε φανταζόσουν ότι θα συνέβαινε.Ο πόνος,η θλίψη,η σήψη είναι κ αυτά στο ταξίδι.Είναι ένας σταθμός.Μέχρι να ρθει το επόμενο τρένο.Το ένα διαδέχεται το άλλο σε ένα μαγικό ταξίδι που δε μπορεί να προβλεφτεί με τίποτα.Κ η ροή του χρόνου είναι συγχρόνως στιγμιαία κ παντοτινή.Συνεχόμενη,συμπα γής αλλά κ αποκομμένη....

Όσα βλέπουμε,όσα ακούμε,όσα μυρίζουμε...δε θα ξαναυπάρχουν ποτέ.

Είναι η μοναδική μας ευκαιρία.

Senior Member
    Πόσο καιρό κάνεις θεραπεία?

Senior Member
    3 μήνες. κ όλο περίμενε περισσότερα ο γιατρός μου.και όλοι.κ ισως κ εγώ!

Senior Member
    Εσωτερική σήψη,πέρασα κατάθλιψη.2 χρόνια φάρμακα κ 4 ψυχοθεραπεία.Είναι πολύ νωρίς.
    Υπομονή.Θα περάσει.Έχω ζήσει στο χάος συνεχόμενα για πολύ καιρό.Στο τίποτα.Σε όλα αυτά που λες.

Senior Member
    Εσωτερική σήψη,πέρασα κατάθλιψη.2 χρόνια φάρμακα κ 4 ψυχοθεραπεία.Είναι πολύ νωρίς.
    Υπομονή.Θα περάσει.Έχω ζήσει στο χάος συνεχόμενα για πολύ καιρό.Στο τίποτα.Σε όλα αυτά που λες.
    τώρα κατάφερες και βγήκες;ναι όντως είναι νωρίς αλλά όπως κ εσύ ξέρεις είναι πολύ δύσκολο!κ φοβάμαι πολύ μια υποτροπή τώρα στις γιορτές.δεν μ\'αρεσαν ποτέ ειδικά τα χριστούγεννα...

Senior Member
    σηψη, διαβασα τί γραφεις. Οπως λεει κ η Arsi ειναι πολυ νωρις ακομα! Το να φτασεις σ αυτο το σημειο δεν ειναι τυχαιο. Σιγουρα υπάρχουν πραγματα που σε πληγωσαν, που σε εφεραν στο σημειο που βρισκεσαι. Το πώς κ γιατι θα τα βρεις μονη σου, οπως κ τον τροπο να ανακαμψεις. Θελουν ομως χρονο αυτα: η φροντιδα, η εξεταση των οσων περασες, η δυναμη να τα δεις κ να τα αισθανθεις συνειδητα....Τον δικο σου χρονο.

Για μενα, το πρωτο δυσκολο βημα ηταν να παραδεχτω οτι δεν ειμαι καλα. Το δευτερο οτι κατι δραστικο πρεπει να κανω...Μετα, ηρθαν ολα οχι πιο ευκολα, αλλα λειτουργησαν ολα καλυτερα κ μεσα μου κ στη ζωη μου.

Ευχομαι να οδηγηθεις οσο συντομοτερα γινεται σε μια πιο υποφερτη κατασταση. Απο τη στιγμη που παιρνεις βοηθεια με οποιον τροπο καπως θα δουλεψει, θα δεις...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    τώρα κατάφερες και βγήκες;ναι όντως είναι νωρίς αλλά όπως κ εσύ ξέρεις είναι πολύ δύσκολο!κ φοβάμαι πολύ μια υποτροπή τώρα στις γιορτές.δεν μ\'αρεσαν ποτέ ειδικά τα χριστούγεννα...
    Aπ\'αυτό το \'πράγμα\' βγήκα.Την κόλαση,το κενό,τις τάσεις αυτοκτονίας,την αρνητικότητα,το ψέμα.Να μην ξέρω που να σταθώ κ η λογική παράλογη.....Αυτό το \'πράγμα\' που λέγεται κατάθλιψη.

Όταν το περνούσα δεν πίστευα ότι υπήρχε ούτε 1% να βγω από κει.

Υπομονή.Θεραπεύεται.

Κ υποτροπή να υπάρξει θα είναι για λίγο κ αντιμετωπίζεται,να σκέφτεσαι τη θεραπεία σου κ ότι ΘΑ ΒΓΕΙΣ.

κ μη βιάζεσαι...

Senior Member
    Μακαρι!ευχαριστώ παιδιά για τη στήριξη!!

Senior Member
    Μακαρι!ευχαριστώ παιδιά για τη στήριξη!!
    Μακάρι να μπορούσα να σου γράψω όσα θέλω να πω.Να έβλεπες τι πέρασα κ πως ήμουν κ πως είμαι τώρα.

ΒΓΑΙΝΕΙΣ.

κουράγιο,δύναμη,υπομονή:)

Senior Member
    σήψη, περιμενουμε νεα σου...:)

Υ.Γ. ειναι αληθεια, αν ψαξεις θα δεις κι αλλα μελη που σημειωσαν αξιοσημειωτη προοδο. το αρνητικο που βρισκω ειναι οτι πολλα απο τα μελη αυτα, δεν επιστρέφουν για να δωσουν αυτην την τοσο πολυτιμη πληροφορια. Ομως μπορω να σου πω με σιγουρια, οτι η προοδος δεν ειναι κατι που θα το αισθανθεις μονο, αλλα κ που θα το δεις στην καθημερινοτητα σου κ το ποσο πιο λειτουργικη γινεσαι.

Member
    κοιταξε να δεις εγω τα ειχα διακοψει ενα διαστημα αλλα επειδη εφτασα στο σημειο να ακουω φωνες τα ξαναρχισα εντατικα και τωρα πλεον ουτε εγω θελω να τα κοψω γιατι μετα αρχιζουν τα προβληματα στρες ενταση κακος υπνος πρεπει να καταλαβεις οτι αυτα που σου δινουν σου βελτιωνουν τη ζωη και σε αποτρεπουν να κανεις βλακειες

Page 3 of 3 FirstFirst 123