music - Page 1078
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1078 of 1270 FirstFirst ... 785789781028106810761077107810791080108811281178 ... LastLast
Results 16,156 to 16,170 of 19043

Thread: music

Banned

Banned

Banned

Banned
    χαχαχαχαχαχαχα....

https://www.youtube.com/watch?v=9rkuoCy4Zd4

Senior Member

Mια καταπληκτικη ταινια για οσους δεν ................................νταουνιαζ ονται !

Senior Member

Τα Σεβη μου ..................αφιερωμενο !

Macgyver το requiem for a dream το εχω δει παρα πολλες φορες! ειναι μια απ'της αγαπημενες μου ταινιες.Το πρωτοειδα οταν ειμουν 15 χρονων και με ειχε τρομαξει πως μπορει να καταντησει ενας ανθρωπος που εχει μπλεξει με τα ναρκωτικα! Και ακομα με τρομαζει.Αν θες να δεις κατι παρομοιο δες το trainspotting.

Senior Member

Though it's hurting me,
    now it's history...
    I've played all my cards
    and that's what you've done too
    nothing more to say,
    no more ace to play...
    I was in your arms,
    thinking I belong there
    I figured it made sense
    building me a fence...
    Building me a home,
    thinking I'd be strong there
    but I was a fool,
    playing by the rules...
    But tell me does she kiss
    like I used to kiss you?
    Does it feel the same
    When she calls your name?
    Somewhere deep inside
    you must know I miss you
    but what can I say?
    Rules must be obeyed...
    The game is on again
    a lover or a friend,
    a big thing or a small
    the winner takes it all...
    I don't wanna talk
    if it makes you feel sad
    and I understand
    you've come to shake my hand...
    I apologize
    If it makes you feel bad
    seeing me so tense,
    no self-confidence...
    But you see,
    the winner takes it all...
    The winner takes it all,
    the loser has to fall...

Αυτό το τραγούδι με κάνει ν' αναρωτιέμαι πως συνεχίζεις τη ζωή σου όταν είσαι ο χαμένος...για μένα τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Macgyver το requiem for a dream το εχω δει παρα πολλες φορες! ειναι μια απ'της αγαπημενες μου ταινιες.Το πρωτοειδα οταν ειμουν 15 χρονων και με ειχε τρομαξει πως μπορει να καταντησει ενας ανθρωπος που εχει μπλεξει με τα ναρκωτικα! Και ακομα με τρομαζει.Αν θες να δεις κατι παρομοιο δες το trainspotting.

Bullet , ενταξει , ειναι καπως σοκαριστικο για 15 ετων το ρεκβιεμ , αλλα ειναι καταπληκτικη ταινια , τοχω δει καμμια 20αρια φορες . Το trainspotting πρεπει να τοχω δει , χμμμ , 80 φορες τουλαχστον , ειναι απο τις ταινιες που λατρευω !! οπως και το fight club , αλλες 50-70 φορες . Εχω την μανια να βλεπω τις ιδιες ταινιες συνεχεια , περιεργο , ε ? δεν εχω ακουσει αλλον να το κανει , πλην εσου .
    Τον Νονο 1-2-3 , απο 100 φορες σιγουρα .
    Ταινιες του Αλ Πατσινο , παλι συνεχως , ιδιως το scarface και το Karlito's way .
    Παντως περιεργο που ξερεις το trainspotting , γιατι πρωτοκυκλοφορησε το 1994 .

Banned
    Last edited by αλεξανδρος_77; 02-08-2015 at 11:13.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Bullet , ενταξει , ειναι καπως σοκαριστικο για 15 ετων το ρεκβιεμ , αλλα ειναι καταπληκτικη ταινια , τοχω δει καμμια 20αρια φορες . Το trainspotting πρεπει να τοχω δει , χμμμ , 80 φορες τουλαχστον , ειναι απο τις ταινιες που λατρευω !! οπως και το fight club , αλλες 50-70 φορες . Εχω την μανια να βλεπω τις ιδιες ταινιες συνεχεια , περιεργο , ε ? δεν εχω ακουσει αλλον να το κανει , πλην εσου .
    Ταινιες του Αλ Πατσινο , παλι συνεχως , ιδιως το scarface και το Karlito's way .
    Εψαχνα λιστες με της καλυτερες ταινιες και μεσα ηταν ολες αυτες που ανεφερες και το trainspotting! και μετα της κατεβαζα και της εβλεπα ετσι εμαθα το trainspotting.Το fight club και το seven ειναι απ'της αγαπημενες μου ταινιες.

Elis αφιερωμενο σε σενα και στην μανουλα μου που ειναι σαλονικια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαγκάιβερ το "Άρωμα γυναίκας" με τον Αλ Πατσίνο το έχεις δει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μαγκάιβερ το "Άρωμα γυναίκας" με τον Αλ Πατσίνο το έχεις δει;

Kαμμια 15αρια φορες ! αλλα εχω δει πολυ περισσοτερες τιο τανγκο που χορευει , και την ομιλια του στο τελος της ταινιας στο πανεπιστημιο , ρεσιταλ ερμηνειας ως τυφλος . Για μενα ειναι ο καλυτερος ηθποιος , δευτερος ο Ντε Νιρο . Ο Μαρλον Μπραντο ειναι σε δικη του κατηγορια .