music - Page 1079
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1079 of 1270 FirstFirst ... 795799791029106910771078107910801081108911291179 ... LastLast
Results 16,171 to 16,185 of 19043

Thread: music

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαμμια 15αρια φορες ! αλλα εχω δει πολυ περισσοτερες τιο τανγκο που χορευει , και την ομιλια του στο τελος της ταινιας στο πανεπιστημιο , ρεσιταλ ερμηνειας ως τυφλος . Για μενα ειναι ο καλυτερος ηθποιος , δευτερος ο Ντε Νιρο . Ο Μαρλον Μπραντο ειναι σε δικη του κατηγορια .
    Ναι, όντως είναι πολύ καλός ηθοποιός κι η ερμηνεία του ως τυφλός αληθοφανέστατη! Με εντυπωσίασε πραγματικά! Καλά, το τανγκό το έχω δει κι εγώ αρκετές φορές γιατί μου αρέσει πολύ και η συγκεκριμένη μουσική αλλά και ο χορός των δυο πρωταγωνιστών...κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μ' αρέσει πολύ, τον Μάρλον Μπράντο δεν θυμάμαι αν τον έχω δει σε καμιά ταινία...Επίσης μ' αρέσει πολύ κι ο Τζακ Νίκολσον, ιδιαίτερα στην ταινία "Ζήτημα τιμής", αυτή την έχεις δει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ...Επίσης μ' αρέσει πολύ κι ο Τζακ Νίκολσον, ιδιαίτερα στην ταινία "Ζήτημα τιμής", αυτή την έχεις δει;

Kι εμενα μαρεσει ο Νικολσον , την ταινια αυτη δεν την εχω δει , αλλα εχω δει πολλες φορες ' η τιμη των Πριτζι ' . Ο Μαρλον Μπραντο ειναι παλαιοτερος ηθοποιος , Νονος 1 , Αποκαλυψη τωρα , Δον Χουαν ντε Μαρκο , Ανταρσια του Μπαουντι κ.α. Επισης μαρεσει πολυ ο Ν. Κειτζ. , ιδιως στο ' Αφηνοντας το Λας Βεγκας ' .

Senior Member
    Kι εμενα μαρεσει ο Νικολσον , την ταινια αυτη δεν την εχω δει , αλλα εχω δει πολλες φορες ' η τιμη των Πριτζι ' . Ο Μαρλον Μπραντο ειναι παλαιοτερος ηθοποιος , Νονος 1 , Αποκαλυψη τωρα , Δον Χουαν ντε Μαρκο , Ανταρσια του Μπαουντι κ.α. Επισης μαρεσει πολυ ο Ν. Κειτζ. , ιδιως στο ' Αφηνοντας το Λας Βεγκας ' .
    Να την δεις, είναι πολύ ωραία ταινία κι η ερμηνεία του πολύ καλή...ναι, τον ξέρω τον Μάρλον Μπράντο απλά δεν έτυχε να δω ταινία του εκτός από το Δον Χουάν Ντε Μάρκο αλλά έχει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καλά το ρόλο του...όμως μιας και μιλάμε γι' αυτή την ταινία και είμαστε στο music θα βάλω ένα κομμάτι απ' αυτήν που μου αρέσει πολύ:

Ελπίζω να σ' αρέσει...το "Αφήνοντας το Λας Βέγκας" είναι αυτή η ταινία που ο Κέητζ είναι αλκοολικός;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned

Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]

Ελπίζω να σ' αρέσει...το "Αφήνοντας το Λας Βέγκας" είναι αυτή η ταινία που ο Κέητζ είναι αλκοολικός;

ΟΚ , θα την δω με την πρωτη ευκαιρια . Το βιντεο εχει καταπληκτικο κομματι , αλλα δεν ειναι μερος της ταινιας . Το ' αφηνοντας το Λας Βεγκας ' οντως ειναι αυτο που ο Κεητζ κανει τον αλκοολικο , αλλα το κανει τοσο ωραια , και ειναι φιλοσοφημενο εργο , που σουρχεται να γινεις κι εσυ αλκοολικος , αλλα τοχω κανει ηδη αυτο το stunt ( οχι σε τετοιο βαθμο ) !!!!!

Senior Member
    ΟΚ , θα την δω με την πρωτη ευκαιρια . Το βιντεο εχει καταπληκτικο κομματι , αλλα δεν ειναι μερος της ταινιας . Το ' αφηνοντας το Λας Βεγκας ' οντως ειναι αυτο που ο Κεητζ κανει τον αλκοολικο , αλλα το κανει τοσο ωραια , και ειναι φιλοσοφημενο εργο , που σουρχεται να γινεις κι εσυ αλκοολικος , αλλα τοχω κανει ηδη αυτο το stunt ( οχι σε τετοιο βαθμο ) !!!!!
    Εννοούσα τις εικόνες από την ταινία που δείχνει στην οθόνη πίσω από τους ηθοποιούς αν την προσέξεις...
    Ναι, όντως και το "Αφήνοντας στο Λας Βέγκας" είναι πολύ ωραία ταινία αν και σκληρή, την έχω δει...

Senior Member

Ο ουρανός φεύγει βαρύς
    πάνω από τη ζωή μου
    μα η θύμηση σου έμεινε
    να δένει την ψυχή μου...
    Ο ουρανός φεύγει βαρύς,
    τα όνειρα μου παίρνει
    και μες την τόση μου φωτιά
    κι άλλη φωτιά μου φέρνει...

Senior Member

Μη γυρίζεις πια,
    μη χαραμίζεις μια ματιά
    θα πάει χαμένη η ματιά που θα ξοδέψεις...
    Μη γυρίζεις πια
    γιατί είναι μια λαβωματιά
    που δε μπορείς όσο κι αν θες να τη γιατρέψεις...

Μη γυρίζεις πια,
    φύγε και πάλι μακριά
    όπως τη μέρα που με πούλησες στον πόνο...
    Φύγε μακριά,
    δεν θέλω εγώ παρηγοριά
    έκανα λάθος κι ως το τέλος το πληρώνω...

Senior Member

Μα χαλάλι μικρό μου, χαλάλι
    τόσο σπάταλος είναι ο πόνος
    δε με νοιάζει που χάνεται ο χρόνος
    κι η καρδιά μου μυαλό δε θα βάλει...

Θα μου δώσουν αυτό που γυρεύω,
    ένα ψίθυρο στη μοναξιά...

I'm so jaded...

Have a nice day!

Senior Member

Banned

Banned