music - Page 707
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 707 of 1270 FirstFirst ... 2076076576977057067077087097177578071207 ... LastLast
Results 10,591 to 10,605 of 19043

Thread: music

Senior Member
    Ωραία είναι η μουσική αλλά εγώ έχω φρικάρει τώρα και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο για να συηνέλθω.

Junior Member
    γιατί έτσι φίλε;

Senior Member
    Δύο ακόμα (αγαπημένα μου) chillwave κομμάτια

και ένα "swag/witchhouse" (βαρύ είδος με πολλά μπάσα σαν το "dubstep" αλλά πιο μελωδικό/σκοτεινό)

Once underground always underground :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Ωραία είναι η μουσική αλλά εγώ έχω φρικάρει τώρα και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο για να συηνέλθω.

Δεν έπρεπε να είχα βάλει ποτέ metallica.

Σοβαρά τι έπαθες?

Senior Member
    Γιατί νιώθω πολύ βαρύς με τόσο εγκλεισμό. Φαίνεται κανένας και καμία δεν έχει χρόνο για μένα και αν δεν πάρω εγώ κάνα γνωστό είναι σπάνιες οι φορές που θα με θυμιθεί κάποιος. Όλα μας φαίνονται τόσο λίγα, είμαστε όλοι τόσο ανικανοποίητοι το έχετε καταλάβει;

Senior Member
    Γιατί νιώθω πολύ βαρύς με τόσο εγκλεισμό. Φαίνεται κανένας και καμία δεν έχει χρόνο για μένα και αν δεν πάρω εγώ κάνα γνωστό είναι σπάνιες οι φορές που θα με θυμιθεί κάποιος. Όλα μας φαίνονται τόσο λίγα, είμαστε όλοι τόσο ανικανοποίητοι το έχετε καταλάβει;

Δεν ξέρω, έκανες και εσύ καμία κίνηση να δικτυωθείς? Μήπως αν πήγαινες κανα γυμναστήριο η κανα μάθημα ξένης γλώσσας η κανα χορό η οτιδήποτε? Βοηθάνε αυτά στο να γνωρίσουμε κόσμο.

Με όλη την συμπάθεια που σου έχω vince, καμιά φορά τα λες λίγο μπερδεμένα και αλλάζεις απότομα από το ένα θέμα στο άλλο. Από ότι καταλαβαίνω μαζί αλλάζει και η διάθεση σου απότομα. Ίσως αυτό να τους απομακρύνει τους άλλους και να γίνεται λίγη "άβολη" η κατάσταση. Δεν ξέρω κιόλας καν την φάση που είσαι τώρα, ούτε θέλω να σε ψυχολογίσω, απλά σου λέω καμιά φορά ότι αυτό κάνεις και ίσως να παίρνεται στραβά. Γι αυτό σου λένε κάποιοι (μαζί με αυτούς και εγώ :P) ότι ίσως να βοηθούσαν κάποια φάρμακα. Αλλά αφού σε χαλάνε τόσο τι να κάνουμε. Τέσπα, κάνε καμιά κίνηση και εσύ να δικτυωθείς κάπου.

Senior Member
    Δεν πιάνουν αυτά. Δεν ξέρω τι να πω, νιώθω πλέον σαν ξένος στην Ελλάδα γιατί δεν μιλάω με πολύ κόσμο, έχω ένα μαγαζί που έχει βγάλει αράχνες, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω και πολλές κινήσεις, αισθηματικά δεν βλέπω καμία αλλά έχω επιθυμία σεξουαλική σαν αμαρτωλός δηλαδή και κρατάει λίγο, φίλους έχω μερικούς αλλά έχουν ζωές εκείνοι ενώ εγώ έμεινα πίσω όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ και καιρό που προσπαθώ να την αλλάξω την ζωή μου και έχω κάνει προσπάθειες δεν τα έχω καταφέρει έως τώρα. Κι όμως έχω κάνει προσπάθειες. Αυές τις μέρες τα έχω παρατήσει και μπαίνω εδώ όπως τους παλιούς καλούς καιρούς με τη διαφορά ότι έχουν καταλαγιάσει τα παρανοικά ξεσπάσματα.

Senior Member

Senior Member
    Ναι ρε φίλε, είναι πολλοί. Εσύ στις έρευνες σου τι προσωπικά συμπεράσματα έχεις βγάλει ως τώρα; Κάποια περίεργη ιστορία να διαβάσουμε;

Senior Member
    Δεν πιάνουν αυτά. Δεν ξέρω τι να πω, νιώθω πλέον σαν ξένος στην Ελλάδα γιατί δεν μιλάω με πολύ κόσμο, έχω ένα μαγαζί που έχει βγάλει αράχνες, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω και πολλές κινήσεις, αισθηματικά δεν βλέπω καμία αλλά έχω επιθυμία σεξουαλική σαν αμαρτωλός δηλαδή και κρατάει λίγο, φίλους έχω μερικούς αλλά έχουν ζωές εκείνοι ενώ εγώ έμεινα πίσω όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ και καιρό που προσπαθώ να την αλλάξω την ζωή μου και έχω κάνει προσπάθειες δεν τα έχω καταφέρει έως τώρα. Κι όμως έχω κάνει προσπάθειες. Αυές τις μέρες τα έχω παρατήσει και μπαίνω εδώ όπως τους παλιούς καλούς καιρούς με τη διαφορά ότι έχουν καταλαγιάσει τα παρανοικά ξεσπάσματα.

Τι προσπάθειες έχεις κάνει? Γιατί λες ότι δεν πιάνουν αυτά? Πολλοί έτσι λένε όταν το σκέφτονται από πριν αλλά όταν αρχίζουν και ασχολούνται με κάτι τους αρέσει. Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές. Δηλαδή πολλές φορές "τρώγωντας" έρχεται η όρεξη, ισχύει αυτό.

Senior Member
    Έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά τώρα διανύουμε περίοδο μιζέριας, εχουμε ξεμείνει από ιδέες, πάντα μας φταίνε οι άλλοι, εγώ το δηλώνω για όλα φταίω εγώ, για τη μιζέρια μου, για το κακό που θα κάνω στον κόσμο και πολλά άλλα, παρόλα αυτά έχω προσπαθήσει και επαγγελματικά με κάποια λίγα έστω καλά αποτελέσματα καθώς και ερωτικά αλλά τότε δεν μπορούσα να τα καταφέρω διοτί με τα φάρμακα δεν μπορούσα να εκσπερματώσω και ήμουν υποτονικός γενικά ενώ τώρα έίναι όλα φυσιολογικά στην εξπερμάτωση αλλά η μιζέρια υπάρχει αφού νίώθω σαν να περιμένω κάτι που δεν θα έρθει ποτέ, μια ζωή δηλαδή πιο φυσιολογική σε σχέση με τους συνομίλικους μου

Senior Member
    Έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά τώρα διανύουμε περίοδο μιζέριας, εχουμε ξεμείνει από ιδέες, πάντα μας φταίνε οι άλλοι, εγώ το δηλώνω για όλα φταίω εγώ, για τη μιζέρια μου, για το κακό που θα κάνω στον κόσμο και πολλά άλλα, παρόλα αυτά έχω προσπαθήσει και επαγγελματικά με κάποια μικρά αποτελέσματα και ερωτικά αλλά τότε δεν μπορούσα διοτί με τα φάρμακα δεν μπορούσα να εκσπερματώσωφ ενώ τώρα έίναι όλα φυσιολογικά αλλά η μιζέρια υπάρχει αφού νίώθω σαν να περιμένω κάτι που δεν θα έρθει ποτέ, μια ζωή δηλαδή πιο φυσιολογική σε σχέση με τους συνομίλικους μου

Γιατί δεν μιλάς με κάποιο γιατρό γι αυτά? Φοβάσαι μην σου δώσει αντιψυχωτικά?

Senior Member
    Μιλάω, με βλέπει συχνά γιατρός, έχουμε και μια κάπως πιο φιλική επικοινωνία πλέον αλλά δεν μου αρκεί αυτό, θέλω να κάνω πολλά πράγματα ακόμα και δεν ξέρω πως εδώ στην ανομαδική χώρα μας.

Senior Member

Senior Member