τι προβλημα εχω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άλλο κρίση πανικού και άλλο φοβία.. Όλα αυτά που βιώνεις είναι φοβίες και όχι κρίσεις πανικού.

Ποιος ήταν ο στόχος σου αρχίζοντας ψυχοθεραπεία και πόσο χρόνο πίστευες ότι χρειάζεται για να τον πετύχεις και γιατί δεν έψαξες να βρεις κάποιον άλλον Αφού είδες ότι αυτός δεν σου ταιριάζει;
    κρισεις πανικου ηταν οντως για ενα διαστημα αλλα επειτα σταματησαν και αντικατασταθηκαν με τη νεα μορφη εκφρασης αγχους σε σωματικα συμπτωματα. Φοβιες δεν ξερω αν ειναι οντως, καθως εχω περασει τα τελευταια 10 χρονια χρησιμοποιωντας τα μεσα σε καθημερινη βαση, οποτε δεν καταλαβαινω πώς ξαφνικαν να αρχισει τοσο εντονα ολο αυτο.
    Ο στοχος μου ηταν ξεκαθαρος, να βρω ενα τροπο να σταματησουν αυτα τα σωματικα που ειχα καθως επεμβαιναν στην καθημερινοτητα μου και τις κοινωνικες συναναστροφες καθως μετα απο ενα σημειο δεν ηθελα να λειπω απο το σπιτι παρα μονο οταν επρεπε να εκτελω τις υποχρεωσεις μου (πανεπιστημιο, δουλεια) οποτε οι εξοδοι διασκεδασης σταματησαν.
    Ηθελα να ξεκινησω αλλον απλως ο συγκεκριμενος εκανε καλυτερη τιμη λογω του οτι ειμαι φοιτητης (πληρωνα μονος μου τις συνεδριες καπως δεν ηθελα να επιβαρυνω τους γονεις μου) και δεν εβρισκα καποιον αλλον που να εκανε καλη τιμη καθως το οικονομικο ζητημα ηταν εκεινο που με εμποδιζε τοσο καιρο να το ξεκινησω.

Senior Member
    Φοβίες είναι αυτά που περιγράφεις. Η κρίση πανικού έρχεται όταν είσαι μια χαρά και δεν μπορείς να βρεις την αιτία που νιώθεις έτσι.

Αφού έχεις αυτούς τους στόχους πόσο χρόνο έδωσες στον εαυτό σου και στην θεραπεία;; 10 συνεδρίες; μακάρι να ήταν τόσο εύκολα όλα και με δέκα συνεδρίες να βλέπαμε το θαύμα.

Junior Member
    Φοβίες είναι αυτά που περιγράφεις. Η κρίση πανικού έρχεται όταν είσαι μια χαρά και δεν μπορείς να βρεις την αιτία που νιώθεις έτσι.

Αφού έχεις αυτούς τους στόχους πόσο χρόνο έδωσες στον εαυτό σου και στην θεραπεία;; 10 συνεδρίες; μακάρι να ήταν τόσο εύκολα όλα και με δέκα συνεδρίες να βλέπαμε το θαύμα.
    Όσον αφορά την κρίση πανικού διαφωνώ, πιστεύω ότι γίνεται trigger από μέρη τα οποία έχεις ξαναπαθει στο παρελθόν, δεν επεκτάθηκα στο θέμα των κρίσεων πανικού καθώς αποτελεί παρελθόν ( ελπιζω ) για μένα. Όταν πήγαινα προς τον σταθμό του ηλεκτρικού π.χ. με έπιανε ένα σφίξιμο και χωρίς καν να το καταλάβω μόλις άρχιζε να κινείται όντως ξέσπασε κρίση πανικού.
    Η θεραπεία δυστυχώς έλειξε λόγω καραντίνας και μετά απλά δεν ασχολήθηκα. Προφανώς και δεν πίστευα ότι μέσα σε 10 συνεδρίες θα λυνόταν, μακάρι να ήταν έτσι. Ευελπιστώ να βρω κάποιον προσιτό σε τιμή για να μπορέσω να συνεχίσω την θεραπεία.

Senior Member
    Σχολίασα τα περιστατικά που είπες και είπα ότι είμαι φοβίες.. Σίγουρα θα έχεις πάθει και κρίσεις πανικού απλά τα παραδείγματα που έδωσες δεν έλεγαν αυτό.

Σκέφτεσαι να ξαναβάλεις την ψυχοθεραπεία στην ζωη σου;

Senior Member

Παιδιά σε νορμάλ τιμή σε μια ψυχολόγο 10 συνεδρίες είναι 320 ευρώ, την ημέρα εάν έχει κατά μέσω όρο 8 με 10 άτομα την ημερα βγάζει 240 με 320 η λογική τιμή την κατατάσσω στα 40 ευρώ την συνεδρία που είναι εδώ στην περιοχή μου άλλου θα παίρνουν και περισσότερα!! Άσχετο αυτό που γράφω αλλα είμαι στα τρελά μου και δεν την παλευω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Παιδιά σε νορμάλ τιμή σε μια ψυχολόγο 10 συνεδρίες είναι 320 ευρώ, την ημέρα εάν έχει κατά μέσω όρο 8 με 10 άτομα την ημερα βγάζει 240 με 320 η λογική τιμή την κατατάσσω στα 40 ευρώ την συνεδρία που είναι εδώ στην περιοχή μου άλλου θα παίρνουν και περισσότερα!! Άσχετο αυτό που γράφω αλλα είμαι στα τρελά μου και δεν την παλευω!!
    Ναι δυστυχώς ζητάνε πολλά. Εγώ δίνω 60 ευρώ την φορά.. Ξέρω όμως ότι υπάρχει και η επιλογή να πας σε ψυχολόγο δωρεάν..

Senior Member
    Ναι δυστυχώς ζητάνε πολλά. Εγώ δίνω 60 ευρώ την φορά.. Ξέρω όμως ότι υπάρχει και η επιλογή να πας σε ψυχολόγο δωρεάν..
    Σε μεγάλη πόλη είναι εύκολο να πας δωρεάν σε μικρή και ιδίως εάν μένεις σε χωριό και δουλεύουν άτομα από το νοσοκομείο που έχει δωρεάν ψυχολόγο δεν μπορείς να πας γιατί σε μια μέρα θα το μάθει όλο το χωριο. Εγώ πληρώνω 40 ευρώ την επίσκεψη αλλά είναι και ο ψυχίατρος κάποια στιγμή πρέπει να πάω και εκεί έχει περάσει καιρός!!

Senior Member
    Το δικό μου χωριό τέτοιες πολυτέλειες δεν έχει. Στην πόλη όμως υπάρχουν επιλογές.. Στο νοσοκομείο. Απλά δεν μπορείς να πηγαίνεις τόσο συχνά όσο σε ένα ιδιώτη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12