Βοήθεια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53

Thread: Βοήθεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Χαχαχχαχα δν πειραζει η γιαγιά μου ελεγε ειναι ωραίο να μεγαλωνεις!!! Σε ευχαριστώ κ πάλι για τα λόγια σου με εκανες να ηρεμησω κ να σκεφτώ λογικα!!!να είσαι καλά!!
    Επισης. Αν θελεις κανε με add στο fb εχω κ σελιδα με καλλυντικα <3 https://www.facebook.com/TopKalluntika2020

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ariel96 View Post
    Δεν ειναι κατι ρε παιδια, μην φοβηζετε την γυναικα τζαμπα. Με εχουν τσιμπησει ποσα παλιο τσιμπουρια προς θεου. Αν ηταν θα σ ελεγε κ ο κτηνιατρος, εφοσον εξαφανιζονται δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο. Αφρουλα μου εσυ πραξε αυτο που νομιζεις εφοσον εχεις κ τον αντρα σ που ειναι παθολογος. Μην την αγχονετε ρε παιδια κριμα ειναι εχει κ μικρα παιδια κ οσα λεμε εδω μεσα σε δημιουργουν ψυχολογικο. Γλυκια μ ηρεμισε κ βγες απο το παλιο ιντερνετ μονο κακο μας κανει.

Κανείς δεν την φοβιζει,της ανεφερα ποιο ειναι το διεθνές πρωτοκολο σε τετοιες περιπτωσεις, κανεις δεν ειπε οτι κόλλησε κάτι οπωσδηποτε. Ωστοσο το οτι δεν κολλησες εσύ,δεν σημαίνει ότι δεν κόλλησε και εκείνη.
    Ο κτηνιατρος δεν ήξερε καν αν μπαινουν στο σπιτι και οτι τα μικρότερα ειδη είναι τα πιο επικινδυνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ελα φτιαξε μας κι αλλο την διαθεση ...ακου εκει κυρια χαχα!
    Χαχαχχαχα ναι κυρία κ μάλιστα μια πιτσιρικια 19 χρονων μου λεει στη δικη σας ηλικία καλύτερα ειναι να έχετε πιο κοντά μαλλιά.. κοντεψα να την πνίξω.. χαχχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Κανείς δεν την φοβιζει,της ανεφερα ποιο ειναι το διεθνές πρωτοκολο σε τετοιες περιπτωσεις, κανεις δεν ειπε οτι κόλλησε κάτι οπωσδηποτε. Ωστοσο το οτι δεν κολλησες εσύ,δεν σημαίνει ότι δεν κόλλησε και εκείνη.
    Ο κτηνιατρος δεν ήξερε καν αν μπαινουν στο σπιτι και οτι τα μικρότερα ειδη είναι τα πιο επικινδυνα.
    Αντώνη σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..ο κτηνιατρος δν ειπε οτι δν μπαίνουν σπιτι ειπε οτι απο τη στιγμη που δν εχω ζώο ειναι δυσκολο να έχουν μείνει σπιτι κ αφου 2 μερες δν εχουμε βρει κάτι άλλο καινούργιο..εξαλου κ εσυ λες οτι δν ειναι σίγουρο ότι κολλησες κ ο γιατρος σου κανει ισάξιες κ εμφανίσεις το χαρακτηριστικό εξάνθημα ενω μεις δν εχουμε κατι τουλάχιστον ακομα..μίλησα κ με παιδιατρο κ μου είπε αφου δν εχουμε εντονα εξάνθημα δν δινουμε κατι κ να μν ανησυχω κ αν κάτι αλλάξει να μιλησουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Καλυτερα δειξτο στον κτηνίατρο.Οτι και να σου πούμε εμεις εικασίες θα ειναι
    Πηγα το πρωι..μου είπε είναι μωρό τσιμπουρι κ να ψεκασω το κηπο κ να κοψω τα λουλούδια κ να μν ανησυχω δν παθαινουμε κατι ειδικα εδω που μένω ειναξ σχεδόν απίθανο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Χαχαχχαχα ναι κυρία κ μάλιστα μια πιτσιρικια 19 χρονων μου λεει στη δικη σας ηλικία καλύτερα ειναι να έχετε πιο κοντά μαλλιά.. κοντεψα να την πνίξω.. χαχχαχα
    Στην καλύτερη ηλικια ειμαι ,όταν θα φτάσειςθα καταλάβει τον λόγο πες της

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Στην καλύτερη ηλικια ειμαι ,όταν θα φτάσειςθα καταλάβει τον λόγο πες της
    Χαχχαχαχ σωστα!!

Antonis8
    Guest
    Αφρουλα όλες τις φορες που με δάγκωσε τσιμπουρι ,χωρίς να εμφανισω συμπτώματα,τρεις γιατροί (δυο παθολογοι και ένας καρδιολογος) μου είπαν να ακολουθησω αγωγή για δέκα μέρες με αντιβιωση. Αν φτασεις να βγαλεις εξάνθημα τρεχα γυρευε.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234