Results 46 to 60 of 125
Thread: Καβγάς με τη μητέρα μου
-
16-07-2020, 15:04 #46
Τώρα όχι, αφού μου το είπατε και εσείς πώς λένε μαλακίες έχω επιπλέον σιγουριά και θα τους κάνω σκουπίδια .
Παλιά είχα βγει με έναν μαλάκα ( όχι από τιντερ) που είπε κάτι και με πείραξε και ξαναβγήκα μαζί του μόνο και μόνο για να τον αφήσω με το πουλί στο χέρι.
Ήταν τεράστια ικανοποίηση και αξίζει σε πολλούς να τους το κάνουν αυτό.
Ήδη το δουλεύω με ειδικό, αλλά και η ίδια μου το έχει ξεκαθαρίσει πως οι ανασφάλειες δεν φεύγουν από τη μια μέρα στην άλλη
- 16-07-2020, 15:21 #47MeditationGuest
Η φίλη σου που έκανε σχέση από το τίντερ μπορεί να είναι πιο γρήγορη και πιο ανοικτή σεξουαλικά από εσένα και απλώς της έτυχε. Οι γυναίκες θέλουν να γνωρίσουν τον άντρα για να κάνουν σεξ, οι άντρες μαθαίνουν τις γυναίκες μέσα από το σεξ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Εάν έβγαινες με κάποιον που σου αρέσει και σου έλεγε μετά από λίγο αν θες να το προχωρήσετε τι θα έκανες; Έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει η ψυχολόγος σου,οι ανασφάλειες θέλουν χρόνο για να φύγουν, εάν όμως αναρωτιέσαι συνεχώς για τα ίδια πράγματα με τον ίδιο άκαμπτο και απόλυτο τρόπο, μπορεί και να μην φύγουν ποτέ. Η ψυχολόγος εννοεί ότι εσύ θα αλλάξεις την νοοτροπία σου για να διώξεις τις ανασφάλειες, όχι να περιμένεις να αλλάξει ο κόσμος γύρω σου και οι συνθήκες ωστέ να μην νιώθεις ανασφαλής. Διάβασα και άλλα θεματά σου και είδα ότι επιμένεις - με μια εμμονή - θα έλεγα να γράφεις τα ίδια.
16-07-2020, 15:22 #48
Ποιος το λέει αυτό το οι γυναίκες θέλουν να γνωρίσουν τον άντρα, ενώ οι άντρες έτσι γιουβέτσι;
Κατά τον Δαίμονα Εαυτού
16-07-2020, 15:45 #49
Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει αν του αρέσω από την κουβέντα ή γενικά από αλλά πράγματα; Πρεπει σώνει και καλά να του καθίσω;
Αν μου άρεσε και μου έβγαζε εμπιστοσύνη, ίσως και να ήθελα να προχωρήσω. Αλλά ίσως και να μην ήμουν ακόμα έτοιμη. Αν δεν ήμουν έτοιμη, θα του έδειχνα πως γενικά τον θέλω, αλλά θα του εξηγούσα.
Με όσους βγήκα δεν ήθελα να προχωρήσω, αλλά ήταν τόσο νωρίς όταν το ζήτησαν , που δεν πρόλαβα καν να καταλάβω αν μου άρεσαν.
Δηλαδή κάποια που κάνει σεξ αμέσως είναι πιο πιθανό να βρει σχέση;
Δεν ήταν φίλη μου, για άντρα μιλάω
16-07-2020, 15:51 #50
Ποιος σου είπε ότι μέσα από το σεξ γνωρίζεις τον άλλον; Είναι ένα μέρος της γνωριμίας ναι αλλά εδώ μιλάμε για σένα που δεν έχεις ολοκληρώσει.
Θες να συνεχίσεις να ψάχνεις άντρα εκεί.. Συνέχισε αλλά να είσαι σε θέση να διαχειριστεις ότι προκύπτει από όλο αυτό. Άντρες που θέλουν μόνο σεξ και να προσπαθούν να το κερδίσουν με κάθε τρόπο. Πιστεύω πως εκεί ρίχνεις κι άλλο την αυτοπεποίθηση σου και είναι καιρός να κάνεις γνωριμίες στον πραγματικό κόσμο, πιο ουσιαστικές και να αφήσεις τον εικονικό στην άκρη. Άλλο να σου προκύψει μια γνωριμία (με ένα άγνωστο) και άλλο αυτή η μανία που έχεις.. Ώρες ώρες δίνεις το μήνυμα ότι θέλεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη της μητέρας σου και όχι την δική σου..
16-07-2020, 15:55 #51ntintiGuestΓιατί να μπεις στην διαδικασία να κανεις ένας άντρα σκουπίδι?
Τι θα κερδίσεις με όλο αυτό???
Συνεχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα με τον ευατο σου ,οταν μειώνεις τους γύρω σου είτε με τις πραξεις σου ειτε με τα λόγια σου....
Αυτές δεν είναι νορμάλ αντιδράσεις .....μην ασχολεισαι λιγο καιρο με το να ψαχνεις να βρεις αντρα ....
Όπως δεν θες εσύ να σου φέρονται άσχημα και να σε απορρίπτουν μην το κάνεις και εσυ.
Ποτέ δεν ξέρει τον ψυχισμό του άλλου και τι επιπτώσεις θα έχει όλο αυτό επάνω του...
16-07-2020, 15:56 #52
Αυτό το "μέσα από το σεξ γνωρίζεις τον άλλο" δεν το είπα εγώ
Είναι η καραμέλα που πιπιλανε όσοι θέλουν να πηδήξουν γρήγορα.
Δηλαδή εκεί ΜΟΝΟ σεξ ψάχνουν; Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός;
Τότε κι εγώ θα τους χρησιμοποιώ για να επιβεβαιωθώ και θα τους αφήνω συξυλους, αν πάνε να με χρησιμοποιήσουν αυτοί.
Βέβαια και δυο ραντεβού που βγήκα από γνωριμίες από κοντά τα ίδια χάλια ήταν. Ειδικά ο ένας δεν είχε την παραμικρή διάφορα από αυτούς στο τιντερ, έλεγε ακριβώς την ίδια κασέτα. Και από κοντά οσο μιλούσαμε πριν βγούμε έδειχνε μια χαρά παιδί.
Εγώ θέλω να γνωρίσω κάποιον να περνάμε καλά και να μην με κάνει να νιώθω άβολα, να με σέβεται. Αν νιώσω άνετα πιστεύω ότι θα θέλω να ολοκληρώσω κιόλας.
16-07-2020, 16:02 #53
Στα τσατ οι περισσότεροι αυτό θέλουν. Στην ζωή τους να είναι εντάξει και όταν θέλουν να βρουν μόνο σεξ να μπαίνουν σε αυτές τις ιστοσελίδες. Το σεξ δεν είναι κάτι κακό, οπότε μην τρομάζεις. Αν θες να γίνει σωστή διαδικασία, να γνωρίσεις και μετά να προχωρήσεις κάνε το με ανθρώπους που έχεις στην ζωή σου και όχι μέσα από το ίντερνετ. Στο ίντερνετ ο άλλος παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει και αντε να βγάλεις άκρη μετά. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να καταλάβεις τον άλλον και πάλι αυτό δεν είναι και σίγουρο. Ασχολήσου λίγο με τον πραγματικό κόσμο και μπορεί εκεί να βρεις αυτό που θες και ταυτόχρονα θα απασχολεις και το μυαλό σου με κάτι άλλο πέρα από την φράση "πρέπει να βρω γκόμενο".
16-07-2020, 16:06 #54
Προσπαθώ και έκτός Ίντερνετ με αυτό το παιδί που λέω. Κάνω ο,τι μπορώ.
Και όταν ξεκινήσω μεταπτυχιακό θα κάνω γνωριμίες και θα προσπαθήσω και από εκεί είτε με κάποιον αμεσα είτε γνωρίζοντας με τον καιρό από κοινές παρέες. Δεν είπα δεν θα προσπαθήσω και εκτός.
Αλλα αυτά θέλουν χρόνο
16-07-2020, 16:13 #55
Ναι θέλουν χρόνο. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις για να χτιστουν θέλουν χρόνο.. Αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι μια σχέση με ένα άνθρωπο που σου αρέσει και σε κάνει να νιωθεις όμορφα τότε θα δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται. Αν όμως θες απλά να κλείσεις το στόμα της μαμάς και των γύρω σου τότε ο χρόνος είναι άγχος και πρέπει να βρεις άμεσα σχέση και ας είναι όπως να ναι ο άλλος φτάνει να μην θέλει σεξ.. Ε;;
Με την ψυχοθεραπεία τι κάνεις? Πας;
16-07-2020, 16:23 #56MeditationGuestΜα δεν είναι μη φυσιολογικοί επείδη θέλουν σεξ. Και σχέση να κάνεις πάλι σεξ θα θέλει ο άνθρωπος. Άλλο αν εσύ δεν βιάζεσαι.
ΔΕΝ θα κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι! Εσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις ότι σου ταιριάζει.
ΔΕΝ χρειάζεται να προσπαθείς για να δημιουργήσεις σχέση. Έρχεται από μόνο του, όμως όχι με το να πρήζεις το κεφάλι σου συνεχώς.
Λες ότι θες σχέση όμως μπορεί να μην το δείχνεις. Πάω στοίχημα ότι αν σε φλέρταρα πχ. μπορεί να έλεγες ότι θες σχέση αλλά από κοντά να έδειχνες παγωμένη, απόμακρη σαν να μην θες, σαν να μην ψήνεσαι και τόσο. Για να δημιουργηθεί σχέση πρέπει να περνάς καλά με τον άλλο, να είσαι ευδιάθετη, παιχνιδιάρα να δείχνεις ότι σου αρέσει η συντροφιά του.Αυτό βγαίνει αυθόρμητα. Εάν εσύ πας ραντεβού με το σκεπτικό ότι δεν ψήνομαι και δεν μου αρέσει ο τύπος καθόλου άλλα δεν έχω άλλη επιλογή τότε και ο άλλος το καταλαβαίνει δεν είναι βλάκας. Δεν μπορείς να κάνεις σχέση με το να έχεις ξινίλα για τον άλλον και εκείνος να σε ορίσει σχέση του και άνθρωπο της ζωής του.
Πέραν του γεγονότος ότι δεν καταφέρνεις να γνωρίσεις τον άλλον γιατί αποζητούν σεξ, δεν σου αρέσει και κανένας πραγματικά. Το μόνο που θες είναι μια σχέση για να λες ότι έχεις χωρίς όμως να ψήνεσαι για τους άντρες γενικότερα.
Φύγε από το ίντερνετ και ψάξε στη κανονική ζωή.
Υ.γ δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι αν θέλει σεξ γρήγορα πάει να σε εκμεταλλευτεί; μπορεί και σχέση να έκανε κάποιος μαζί ου να σε εκμεταλλευόταν επειδή πχ μπορεί να μην ειχε άλλη εναλλακτική και να ήθελε να φιγουράρει ότι έχει μια σχέση χωρις να ενδιαφέρεται για σένα. Δηλαδή γιατί νομίζεις πως σε όλες τις περιπτώσεις που ο άλλος θέλει σχέση σημαίνει και ότι σε αποδέχεται πλήρως;
16-07-2020, 16:29 #57
Ε άλλο αν είχαμε σχέση και μου άρεσε έστω και λίγο. Εφόσον είχα όλα αυτά που θέλω, δηλαδη να μου φέρεται ωραία, να πηγαίνουμε βόλτες και να περνάμε καλά, θα έκανα σεξ ακόμα και πιο γρήγορα από ότι θα ήθελα.
Όσοι βγήκα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, ή για να το θεσω πιο σωστά ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ γιατί από το πρώτο ραντεβού άρχισαν να με πιέζουν για σεξ. Δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω.
Ισχύει και μια σχέση μπορεί να σε εκμεταλλευτεί και ότι κάποιος έχει σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον θέλει ο σύντροφός του.
Αλλά οπότε τα επισημαίνω αυτά λένε ότι ζηλεύω
Και όπως είπα προσπαθώ και στη ζωή και θα προσπαθήσω με όποιον γνωρισω στην πορεία για να δοκιμάσω το ποσό αρεστή είμαι.
16-07-2020, 16:42 #58MeditationGuestΔηλαδή είσαι διατεθειμένη να κάνεις σεξ μόνο εφόσον ο άλλος θα σου κάνει όλα τα χατήρια. Και αυτό γιατί; Ως επιβράβευση για να συνεχίσει να σου φέρεται καλά; Δεν είναι αυτός ο σωστός λόγος για να κάνεις κάτι με κάποιον. Σου αρέσει ο άλλος, τον θες, του αρέσεις και εσύ... κάνεις σεξ και είναι αμοιβαίο. Περιμένεις πολλά από άντρες που δεν τους ξέρεις. Περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν. Και απευθύνεσαι σε λάθος άντρες. Δεν είναι του στυλ σου οι γνωριμίες μέσα από το ίντερνετ. Επίσης ΜΟΝΟ αυτός που θα του αρέσεις ΠΑΡΑ( μα ΠΑΡΑ) πολύ, θα κάτσει να κάνει υπομονή μαζί σου και να τα φέρει όλα όπως θες. Να βλέπει τοίχο δλδ, και να επιμένει με τακτ και με ενδιαφέρον να πολιορκήσει το κάστρο χωρίς η νεράιδα να του δείχνει κανένα σημάδι ότι τον θέλει. Θα πρέπει να είναι πολύ καψούρης και να τύχει να αρέσει και σε σενα αυτός, αλλιώς θα τον περάσεις για βλάκα, που σε περιμένει. Λίγες οι πιθανότητες.
Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν γνωρίζονται μπορεί να μην ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον...λογικό δεν είναι άμα δεν σε ξέρουν; από κάπου πρέπει να αρχίσετε. Όπως εσύ δεν ψήνεσαι για τους περισσότερους, έτσι και αυτοί δεν ψήνονται για σένα και δεν θέλουν σχέση.
και μιλάω και για τις πραγματικές γνωριμίες όχι από το διαδίκτυο.
16-07-2020, 16:50 #59
16-07-2020, 16:52 #60
Επίσης, αν μου αρέσει κάποιος και το δείχνω, αλλά δεν θέλω ακόμα σεξ, θα με παρατησει κι ας βλέπει ότι γενικά έχω τη θέληση, απλώς δεν είμαι έτοιμη;