Καβγάς με τη μητέρα μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 125 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Μα ακριβώς αυτό κάνουν! Έχουν ως κύριο θέμα το σεξ.
    Λογικό δεν είναι να με ενοχλεί όταν ο άλλος το πάει στο σεξουαλικό από το πρώτο ραντεβού;

Με το παιδί που λέω συνεχίζω να μιλάω. Δεν έχει πετάξει κάποια καφριλα ακόμα, αλλά λέει αρκετά συχνά ότι είναι σοβαρός και αυτό με προβληματίζει. Εγώ στην πράξη θέλω να το δω αν θα είναι. Λέω να βγω μαζί του από βδομάδα.
    Ήδη έχω ξενερώσει , γιατί δεν μου αρέσουν κάποιες απόψεις του, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η δουλειά του, έχει παρει λέει και κάποια κιλά , αλλά σκέφτομαι που θα ξαναβρώ σοβαρό άτομο; Οπότε λέω να βγω και να δω αν θα καταλήξει κάπου. Ίσως να είναι και η ευκαιρία μου, τουλάχιστον να κάνω την πρώτη σχέση και να πάρω τον αέρα και μετά να είμαι πιο άνετη με τους επόμενους.
    Με τον άλλο που λέω ότι βγαίνουμε ξανά , που είναι μάλλον παρθένος , νομίζω πάει λίγο καλύτερα. Του στέλνω πιο συχνά και απαντάει , την τελευταία φορά εκείνος πρότεινε να βγούμε και μου κάνει και κάποια κοπλιμεντα που δεν έκανε παλιότερα. Αλλά ξεκάθαρη κίνηση δεν πρόκειται να κάνει και το ξερω. Και μετά λέει ότι εγώ δεν έχω θάρρος και ότι πρέπει να το ξεπεράσω και να κάνω κινησεις, κι όχι να περιμένουμε εμείς οι γυναίκες τους άντρες.

Φυσικά δεν ξέρει τίποτα ο ένας για τον άλλο.
    Εσείς τι με συμβουλέυεται;
    Ψυχολόγο θα πάω από βδομάδα πάλι και θα δούμε
    οπως ειπε και ο γιωργος, σε ενοχλει που η συζητηση στρεφεταισ το σεξουαλικο, αλλα εσυ εισαι αυτη που προκαλεις με φωτος και προκαταρκτικα, αλλα θελεις να σκεφτει ο αλλος οτι εσυ θελεις μονο να προκαλεις, αλλα οχι και να φτασεις στο σεξ.
    περα απο αυτο ομως, αν υποθεσουμε οτι εσυ δεν προκαλεις, οτι ο αλλος δεν βιαζεται και μιλαει σαν ανθρωπος, για ποιο πραγμα θα μιλατε αν οχι για σχεσεις η και για σεξ;;
    μας εχεις πει παμπολλες φορες οτι με οσους γνωριζεις δεν εχετε κοινα ενδιαφεροντα. επομενως για τι θα συζητατε;;; και αντε πες, οτι ξεπερνατε το σταδιο της αρχικης γνωριμιας με καποιον τροπο, χωρις αυτος να γινει πιεστικος και ολα καλα. ο σκοπος ο δικος σου ειναι να κανεις την πολυποθητη "σχεση". πως θα κανετε σχεση αν δενε χετε τι να πειτε; παντομιμα θα παιζετε;;
    πρωτα πρεπει να βρεις αυτον που θα εχετε πραγματα να πειτε, και εμτα να σκεφτεις αν μπορειτε να κανετε σχεση η οτιδηποτε αλλο...

επισης, σωστα λες οτι μονος του αυτος αυτοχαρακτηριζεται ως "σοβαρος", αλλα εσυ θελεις να το διαπιστωσεις στην πραξη.
    ερωτη προς αυτον : τι εννοει οταν λεει "σοβαρος"; ξερουμε; εννοει πχ οτι δεν παει στα κλαμπ και στα ξενυχτια αλλα το βραδυ τρωει γιαουρτι στις 9 και πεφτει για υπνο, εννοει οτι δεν ειναι πεφτουλας; εννοει οτι εχει σκοπο τον γαμο και ψαχνει για νυφη; εννοει οτι ειναι παρθενος και δεν θα κανει ετσι κι αλλιως κινηση και θα πρεπει να του την πεσεις εσυ, οπως κι ο αλλος;; εννοει οτι δεν εχει χιουμορ και δεν του αρεσουν και τα αστειακια; τι διαολο εννοει οταν πλασαρεται σαν "σοβαρος";; γιατι , μεταξυ μας, ειναι πολυ γελοία δηλωση...
    κι απο την αλλη, εσυ ενω λες οτι στην πραξη μονο φαινεται η "σοβαροτητα" (ο,τι κι αν σημαινει αυτο), μας λες οτι ισως δεν θα ξαναχεις την ευκαιρια να γνωρισεις εναν "σοβαρο". αφου δεν ξερουμε τι σκατα ειναι, γιατι τον χαρακτηριζεις κι εσυ σοβαρο;;;
    αλλα κι αν υποθεσουμε οτι σωστα τον χαρακτηριζεις, τι εννοεις εσυ οταν τον λες σοβαρο; οτι δεν θα θελει σεξ; απ την πρωτη μερα;

και τελος, αφου τον ανθρωπο δεν τον βλεπεις ουτε ως επιθυμητο, ουτε ως υποψηφιο συντροφο, παρα μονο ως σκαλοπατι για να πας σε καποιον επομενο που θα σου αρεσει, τι σε νοιαζει να ειναι "σοβαρος";;; εσυ εισαι σοβαρη, που μας λες οτι τον θες για να πας σε καποιον αλλον; δεν εισαι, στο λεω εγω.
    στην πραγματικοτητα, εμ αυτα που θες να κανεις, οι πιο ταιριαστοι σου ανδρες ειναι αυτοι που σου ζητανε σεξ με το καλημερα. γιατι κι εσυ οπως κι εκεινοι εντελως ευκαιριακα και χρηστικα το βλεπεις το θεμα. ουτε αισθηματα εχεις , ουτε ενδιαφερον ουσιαστικο για κανεναν περα απο τον εαυτο σου.

γι αυτο μιας και θελεις συμβουλες, εγω σε συμβουλευω να κανεις σεξ με καποιον απο αυτους που το θελουν με το καλημερα, αρκει να ειναι ωραιο παιδι και τρυφερο, οχι κανενας αγριος, και μετα γνωρισε και καποιον που ισως ενδιαφερεται για σχεσεις, αν προκυψει. κι αν δεν προκυψει αμεσα, συνεχισε το σεξ με διαφορους..

Senior Member
    Λεμον παντως το χειροτερο που μπορεις ν κνεις ειναι ν καθεσ κ ν γραφεις εδω κ να σπαταλας ωρες, βγες εξω διασκεδασε μ γνωστους σογια κ.λ.π κ θ ερθουν κ οι γνωριμιες

Senior Member
    Xfactor έχω ήδη αρχίσει να βγαίνω παραπάνω.

Και προσπαθώ να πιάνω κουβέντα στις δουλειές μου όσο μπορώ. Μια από τη δουλειά μου είπε να βγούμε κιόλας με τις φίλες της επειδή μένουμε κοντά.
    Το παλεύω όσο μπορώ να επικοινωνώ και χαίρομαι που έχω αρχίσει κάπως να ανοίγομαι.

Remedy σοβαρός λέω με την έννοια πως ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα περιστασιακά πραγματα, τα έχει βαρεθεί και θέλει κάτι σοβαρό.
    Μιλάμε μια εβδομάδα και δεν το έχει πάει στο σεξουαλικό, και πιστεύει λέει ότι δεν είναι ωραίο να γίνεται πολύ νωρίς το σεξ.

Βέβαια κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί κι άλλοι τα έλεγαν αυτά και μετά το πρώτο φιλί περίμεναν ότι θα τους καθίσω και δεν σκέφτονταν τίποτα άλλο πέρα από το σεξ.

Ίσως να έχεις δίκιο που λες οτι θα τον χρησιμοποιήσω, όμως που ξέρω ότι δεν με χρησιμοποιει και ο ίδιος; Χωρισε πριν δύο μήνες, εγώ που ξέρω ότι δεν ψάχνει παρηγοριά για να ξεχαστεί;

Δεν με ενδιαφέρει να βρω κάποιον μόνο για σεξ, γιατί πολύ απλά αν με ενδιέφερε θα το είχα κάνει ως τώρα. Οι ευκαιρίες για απλό σεξ ήταν πάρα πολλές.

Εγώ αλλα πράγματα ζητάω.

Και μιας αναφέραμε το σεξ, θέλω να πω κάτι που αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό.
    Είδα κάπου μια φωτογραφία με δύο που φιλιούνται και ένιωσα αποστροφή. Έχω φιληθεί και φασωθει με δέκα ως τώρα, τους μισούς δεν τους ήθελα καν , οι άλλοι μου άρεσαν απλώς εμφανισιακά. Αλλά κανέναν δεν ήθελα πραγματικά και δεν αισθανομουν τίποτα για να θέλω να το συνεχίσω.
    Στο τελευταίο ραντεβού που σας είχα πει με τον τύπο που επέμενε πάρα πολύ να του κάνω κάτι, κάπου ένιωσα αηδία. Τρία χρόνια τώρα ο,τι ερωτικό έχω κάνει δεν μπορώ να το συνδυάσω με αυτό το μαγικό που παρουσιάζουν όλοι.
    Φαντάζομαι θα είναι έτσι μόνο με κάποιον που θες πραγματικά. Με αυτούς που μου άρεσαν δηλαδή ήθελα να φιληθω και να κάνω πράγματα, με αυτούς που έκανα περίμενα να περάσει η ώρα να παω σπίτι μου

Senior Member
    Πηγαινε να δεισ τι κανουν οι φιλεσ τησ γτ μασ ζαλισεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    "Ίσως να έχεις δίκιο που λες οτι θα τον χρησιμοποιήσω, όμως που ξέρω ότι δεν με χρησιμοποιει και ο ίδιος; Χωρισε πριν δύο μήνες, εγώ που ξέρω ότι δεν ψάχνει παρηγοριά για να ξεχαστεί;"

Ποτε δεν μπορεις να ξερεις. Οπως δεν ξερει ουτε εκεινος. Αν θες να εισαι σοβαρη, συμπεριφερεσαι σοβαρα. Το να χρησιμοποιεις καποιον για να εισαι ανετη στο μελλον, δεν ειναι ο ορισμος της σοβαροτητας. Σχεση κανουμε οταν νιωθουμε πραγματα για καποιον. Οχι για να τον χρησιμοποιησουμε. Ακομη κι αν ο ιδιος σε χρησιμοποιει δεν ειναι λογος για να μπεις σ αυτη τη διαδικασια. Ειναι λογος για να τρεξεις μακρια. Αυτο θα εκανες αν αγαπουσες τον εαυτο σου.

Αν εσυ η ιδια δεν εισαι σοβαρη, πως το απαιτεις απο τους αλλους; Ολες σου οι πραξεις και συμπεριφορες δειχνουν ανωριμοτητα. Και σοβαρος να ειναι καποιος, δεν θα σε παρει στα σοβαρα.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789