Results 31 to 45 of 125
Thread: Καβγάς με τη μητέρα μου
-
16-07-2020, 09:44 #31
Και τι θα κερδίσεις μειώνοντας έναν άλλο άνθρωπο που στην ουσία δεν σου έκανε και κάτι; Αν αυτά που σου λέει δεν σου αρέσουν απλά πας παρακάτω χωρίς πολλά πολλά.
Λες ότι μακριά από τους δικούς σου εισαι άλλος άνθρωπος, ότι ειχες βάλει προσωπικούς στόχους και μετά από τον καβγά με την μητέρα σου πάλι πήγες στο μηδέν. Ενώ τα αναφέρεις όλα αυτά στην συνέχεια λες ότι συζητησες μαζί της πάλι τα ερωτικά σου.
- 16-07-2020, 09:50 #32
Με ρωτάει.
Αν δεν ρωτούσε εγώ δεν θα έλεγα τίποτα.
Θα κερδίσω στο ότι βγήκα εγώ από πάνω και δεν τα άκουσα πάλι σαν το θύμα, επειδή δεν θέλω να κάθομαι στον ένα και στον άλλο με το καλημέρα σας.
Τι λόγος του πέφτει; Και γιατί πήγε να με μειώσει; Μου είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό και ότι το έχω μεγσλοππιησει και δεν είναι φοβερό να κάνω κάτι από νωρίς , πριν καν καταλάβω τι έχω με έναν άνθρωπο!
16-07-2020, 09:59 #33
Σε νοιάζει η γνώμη κάποιου αγνώστου; Γιατί; Η γνώμη του είναι ή μάλλον ο τρόπος του είναι για να σε καταφέρει.. Απλά τον αγνοας και πας παρακάτω.
Θεωρω ότι ψάχνεις σχέση σε λάθος μέρος και γιαυτό απογοητευεσαι συνέχεια. Δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, δεν τον προστατεύεις. Μπαίνεις σε ένα site που οι περισσότεροι το μόνο που θέλουν είναι το σεξ, απογοητευεσαι και μετά τα συζητάς με την μητέρα σου και γίνεσαι χειρότερα. Αυτό είναι το μοτιβο σου.
16-07-2020, 10:14 #34
Εσυ θεσ να βρεισ τον εαυτο σου ο εαυτοσ σου ειναι η μανα σου που βλεπει μια αληθεια σου του γκομενου που βλεπει την εμφανιση του αντρα σου που βλεπει λεφτα κι εμφανιση η συνισταμενη αυτων των παραγοντων ειναι ο εαυτοσ σου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-07-2020, 10:25 #35
Η ίδια έχεις πει ότι σε ρίχνει να επιστρέφεις στο πατρικό. Γιατί λοιπόν να μένεις εκεί για λίγες μέρες με την πρώτη ευκαιρία; 25 χρονών κοπέλα είσαι, θα μπορούσες να έχεις παρέες κι ένα σωρό ενδιαφέροντα, αλλά έχεις "καταντήσει" να έχεις "αυτιστικές" συμπεριφορές. Βάζψ εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθώ πάλι όπως γίνεται συχνά εδώ μέσα.
Έχεις μπει σε έναν φαύλο κύκλο. Δεν έχεις κοινωνικοποιηθεί, άρα βασικά μόνο με τους γονείς σου συζητάς και αυτό σε ρίχνει περισσότερο και ανακυκλώνεις τα ίδια αρνητικά συναισθήματα και τις ίδιες διαστρεβλωμένες σκέψεις που σε εμποδίζουν να κοινωνικοποιηθείς. Και το ρίχνεις μόνο στο θέμα σχέσεων και μόνο μέσα από "καμμένες" γνωριμίες στο ίντερνετ. Κάνε προσπάθειες έστω και με το ζόρι να φιάξεις έναν κύκλο. Προσπάθησε να μην κρίνεις τα άτομα με τα οποία κάνεις παρέα πριν τα γνωρίσεις καλά. Μην μπαίνεις από την αρχή σε προσωπικές συζητήσεις. Βρες άλλα κοινά θέματα συζήτησης, λες ότι πας γυμναστήριο, διαβάζεις βιβλία, κάτι θα έχεις να συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Δώσε στους ανθρώπους μία ευκαιρία. Μια χαρά μπορείς να κάνεις παρέα με άτομα σε σχέση, αλλά αντίθετα με ότι νομίζεις, δεν είναι όλοι οι 25ρηδες σε σχέσεις. Βρες μέσα από τη δουλειά ή μέσα από κάποιο άλλο χόμπυ άτομα να συναναστραφείς. Πήγαινε μία μονοήμερη κάπου, κάνε κάτι. Συνέχισε με τον ψυχολόγο. Ξεκόλλα όμως από το ίντερνετ και τους γονείς! Αν δεν το κάνεις, σε 50 χρόνια ακόμα τα ίδια θα έρχεσαι να μας λες!
16-07-2020, 10:31 #36
Όχι, δεν θα τον αγνοήσω προτού του πω κι εγώ αυτά που σκέφτομαι.
Δεν θα με βγάζουν πάντα οι άλλοι αφύσικη επειδή θέλουν να πηδήξουν γρήγορα. Και προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν με άλλο τρόπο πέρα από την πλύση εγκεφάλου.
Ας νιώσει και κάποιος άλλος μαλάκας, όχι μόνο εγώ . Τελείωσε.
Σε αυτό έχει δίκιο η μάνα μου, είπε και κάτι σωστό
16-07-2020, 10:36 #37
Κοπέλα μου, εγώ ενδιαφέροντα έχω. Οι άλλοι συνομήλικοι , από όσους μιλούσα στη σχολή , δεν έχουν τίποτα άλλο πέρα από το αραγμα με σειρές ή τις σχέσεις. Στο γυμναστήριο που πάω, για παράδειγμα, πολύ σπάνια βλέπω κοπέλες τις ηλικίας μου. Αγόρια βλέπω λίγο περισσότερα, αλλά συνομήλικες μια στις τόσες... Οι περισσότεροι 25ρηδες ασχολούνται με το νετφλιξ, τους youtubers , τα ριάλιτι και τις σχέσεις. Όντως δεν έχουν όλοι σχέσεις στα 25, αλλά από όσους ξέρω έχουν μακροχρόνιες κιόλας.
Είπα θα ξεκινήσω μεταπτυχιακό, πιθανότατα θα συνεχίσω και τη δουλειά, αν γίνεται και θα κάνω μια νέα αρχή.
16-07-2020, 10:43 #38
Σε βγάζουν αφύσικη; Σεξ θέλουν και για να το πάρουν στα λένε αυτά. Ενώ βλέπεις τι σου χαλάει την διάθεση, προτιμάς να μένεις στασιμη και να δίνεις "μαθήματα" που στην ουσία δεν θα σου προσφέρουν κάτι, γιατί γιαυτον είσαι μια άγνωστη που το μόνο που θέλει είναι τα την ρίξει.
Θεωρω πως ότι και να σου πούμε εμείς δεν δίνεις σημασία και συνεχίζεις το μοτιβο σου.
16-07-2020, 10:59 #39
Δεν είναι ο σκοπός μου να του δώσω μάθημα.
Απλά να αισθανθεί κι αυτός αφύσικος όπως αισθανομουν εγώ όταν έλεγαν αυτές τις βλακείες οι όμοιοι του. Αφού είχα φτάσει σε σημείο να φοβάμαι ότι δεν θα με θέλει κανείς για σχέση αν δεν κάνω αμέσως σεξ
Δεν συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο, περιμένω το νέο περιβάλλον να αρπαξω τις ευκαιρίες για φιλίες και σχέση.
Προς το παρόν θα συνεχίσω από σοσιαλ αλλά για την πλάκα μου, χωρίς να παίρνω στα σοβαρά τις βλακείες που λένε κι άμα βρεθεί κανένας νορμάλ, έχει καλώς
Από την αδράνεια ίσως κάτι παραπάνω κερδίσω.
Θα βγαίνω και με το παιδί που έλεγα, έστω και φιλικά, αλλά θα κανω παιχνίδι αν το φέρνει η ευκαιρία για να δοκιμάσω τη γοητεία μου
16-07-2020, 11:02 #40
Δηλαδή κανένας συνομήλικος δεν βγαίνει για καφέ ή για ποτό; Βλέπει απλά σειρές και δεν συζητάει με τους γύρω του; Μιλάει αποκλειστικά για σειρές, για ριάλιτι και για σχέσεις και για τίποτε άλλο; Για την επικαιρότητα, κάτι που του συνέβη πρόσφατα, για ένα πιο γενικόλογο θέμα; Με πόσους μιλούσες στη σχολή; Με πόσους έχεις μιλήσει πρόσφατα; Δεν είναι όλοι όπως τα λες, κάτι κάνεις λάθος. Κι αν δεν σου κάνουν οι συνομήλικοι, βρες κάποιους σε άλλη ηλικία. Δεν είμαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αλλά γνωρίζω ανθρώπους από όλες τις ηλικίες που μπορούμε να ανταλλάξουμε 5 κουβέντες, να μιλήσουμε για κάτι, να πάμε για μία έξοδο ή κάποια δραστηριότητα. Δεν μπορεί να είσαι εσύ η τέλεια και όλοι οι γύρω σου σκάρτοι. Συνεχίζεις να αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα.
16-07-2020, 11:18 #41
Γιατί να το κάνεις αυτό? Επιλογή σου είναι να βρίσκεσαι σε ένα τσατ που ξέρεις ότι οι περισσότεροι το μόνο που θέλουν είναι σεξ. Από την στιγμή που το γνωρίζεις γιατί σε ενοχλουν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν; Γιατί να πάρεις "εκδίκηση" για όλους όσους συναντησες; Νομίζεις ότι έτσι θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι ή θα αλλάξει η ψυχολογία σου; άσε που κάποιους τους προκαλούσες εσύ γιατί ήθελες να τους ανάψεις και να νιώσεις ωραία και μετά έλεγες ότι θέλουν μόνο σεξ. Τα δικά σου λάθη και τις δικές σου επιλογές δεν θες να τα δεις και αν δεν το κάνεις δεν θα αλλάξει και η ζωή σου.
Θες να κάνεις σχέση απλά και μόνο για να δείξεις στην μητέρα σου ότι μπορείς, να κλείσεις τα στόματα όλων αυτών που πιστεύεις ότι έλεγαν - λένε κακά λόγια για σένα επειδή δεν έχεις σχέση και για να ανεβασεις η αυτοπεποίθηση σου. Για κανένα άλλο λόγο.Last edited by george1520; 16-07-2020 at 11:36.
16-07-2020, 11:33 #42MeditationGuestΠροσπάθησε να σου δημιουργήσει ενοχές και σου άσκησε κριτική για να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να πάρει αυτό που θέλει. Γίνεται πιο συχνά από όσο νομίζεις, και από τους ίδιους άντρες που μπορεί να το κατακρίνουν αυτό και να σου λένε "υποστήριξε την επιλογή σου και μην ακούς κανέναν''. Πολύ απλά, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και σε κρίνει, δεν μασάς, του ρίχνεις άκυρο και από εκεί πάνε και οι άλλοι. Και φυσικά δεν κάθεσαι να σκάσεις.
16-07-2020, 11:37 #43MeditationGuestΜα τις παίρνεις σοβαρά τις βλακείες που λένε όλοι αυτοί με τους οποίους μιλάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθείς να βρεις τον κατάλληλο άντρα εκεί πέρα αλλά δεν τα καταφέρνεις και επιπλέον απογοητεύεσαι κιόλας. Δεν σε βλέπω να τα παίρνεις στη πλάκα. Άρα γιατί να το συνεχίσεις; θες πολύ δουλειά με κάποιον ειδικό για να οργανώσεις τη ζωή σου καλύτερα και να πιστέψεις στον εαυτό σου!
16-07-2020, 14:48 #44
Δεν είχα συναναστραφεί με πολλούς, αλλά όλοι συζητούσαν μόνο για σειρές που εγώ δεν βλέπω ( δεν ήξερα ότι πρέπει να βλέπω got για να συμμετέχω σε μια συζήτηση!) , παιχνίδια , γκομενικα και ταινίες. Δεν θυμάμαι κανέναν να διαβάζει βιβλία ή να κάνει κάποιο σπορ.
Ίσα ίσα που άμα πεις σε κάποιους ότι πας γυμναστήριο απορούν τι σου αρέσει και κάνουν ηλίθια αστεία ( ναι,κι εγώ γυμνάζω τη μασέλα μου, έχω έναν κοιλιακό και τα γνωστά)
Και στη δουλειά συζητάνε κυρίως για δουλειά ή για σοβαρές σχέσεις που έχουν ( σε στάδιο συγκατοίκησης οι δύο κοπέλες) ή για επικαιρότητα. Σίγουρα πιο νορμάλ από τους συμφοιτητές, αλλά είναι και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Για τις πρώην συμμαθήτριες ας μην σχολιάσω καλύτερα. Πιο αδιαφορες πεθαίνεις.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν έχει τύχει.
Δεν περιμένω να βρω κανέναν με ενδιαφεροντα για παρέα πλέον , θα κάνω υποχωρήσεις προκειμένου να έχω άτομα να βγαινω και να κάνω γνωριμίες .
16-07-2020, 14:57 #45
Ξέρω και άτομο από το κοντινό μου περιβάλλον που έχει κάνει σχέσεις από το τιντερ. Δεν μπορεί να είναι το 100% ηλίθιοι, θα υπάρχουν , έστω και ελάχιστοι, νορμάλ. Με το να μην κάνω τίποτα αγχώνομαι πως μένω στο ίδιο σημείο και αισθάνομαι τύψεις.
Δηλαδή άμα δεν θέλω να κάνω σεξ, δεν μπορώ να φιλήσω τον άλλο ή να κάνουμε κάτι λιγότερο από σεξ; Άπαξ και γίνει το παραμικρό, πρέπει να του καθίσω γιατι αλλιώς θα θεωρηθω "αναφτρα";
Τι θα πάθει στο κάτω κάτω αν συγκρατηθεί; Θα καταστραφεί το σύμπαν;
Όποιος θέλει γρήγορη εκτόνωση υπάρχουν κι άλλες λύσεις, ας μην γίνεται βάρος σε όσους ψάχνουν κάτι ουσιαστικό.
Θέλω να κάνω σχέση με κάποιον που να μου αρέσει! Τότε θα ήθελα εκατό τοις εκατό και πιστεύω θα ήθελα και σεξ τότε.
Τώρα επειδή αυτό δεν ξέρω πότε θα συμβεί , προσπαθώ να κάνω έστω μια απλή σχέση με κάποιον που θα μου φέρεται καλά και δεν θα μου είναι απωθητικος και ναι, το άγχος για την ηλικία μου είναι μεγάλος παράγοντας.