Καβγάς με τη μητέρα μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 125
    Εξακολουθώ να μη βλέπω καμία αντίληψη, καμία συναισθηματική νοημοσύνη , καμία αυτογνωσία και κανένα συναίσθημα εκτός από θυμό . Είσαι τελείως κυνική αλλά αυτοί που θέλουν μόνο να πηδήξουν δεν σου αρέσουν . Οι σχέσεις και οι φιλίες δεν είναι καταναγκαστικά έργα , τα θες και τα κάνεις . Εσύ δεν φαίνεται να θες τίποτα από τους άλλους , μόνο να τους χρησιμοποιήσεις . Κατάλαβε το επιτέλους και μετά θα είσαι μια χαρά , δεν σου λείπει κάτι άλλο !

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ε αν μου αρεσει θα του δωσω σημάδι.
    Δηλαδή δεν γίνεται να γνωριστούμε πρώτα σαν χαρακτήρες και μετά να έρθει το σεξ, αν θέλουμε και οι δύο ; Πρεπει από την αρχή να τους καθίσω χωρίς να καταλαβαίνω ακόμα αν μου αρέσουν ή όχι;
    Είναι η χιλιοστη φορά που ρωτάς και σου είπαμε ότι όλα γίνονται.....αν τύχει σε 2 μηνες ή σε 2 χρόνια από τωρα κανείς δεν ξέρει.

Επίσης, αν μου αρέσει κάποιος και το δείχνω, αλλά δεν θέλω ακόμα σεξ, θα με παρατησει κι ας βλέπει ότι γενικά έχω τη θέληση, απλώς δεν είμαι έτοιμη;
    Εάν δεν του αρέσεις και δεν είναι σε φάση για σχέση παρα μόνο για σεξ ναι θα σε παρατήσει...όπως παρατάς και εσύ όποιον θέλει σεξ ενώ εσύ θες σχέση, δίκαιο είναι εφόσον θέλετε διαφορετικά πράγματα.

Μιλα στη ψυχολογο σου, κάνε περισσότερα ραντεβού μαζί της...κάθε φορά που σε πιάνει πήγαινε να της λες αυτά που γράφεις εδώ. Δεν την βλέπεις τόσο συχνά όσο χρειάζεται. Δεν σου λέω να σταματήσεις να γράφεις εδώ άλλα αυτή είναι η πιο κατάλληλη να σε βοηθήσει...εδώ καθένας λέει τη γνώμη του που στη τελική δεν την ακούς κιόλας.Ζήτα από τη ψυχολόγο σου αν σου το επιτρέπει να κρατας σημειώσεις όσων σου λέει ή έστω να τα ηχογραφεις ώστε να εχεις χρόνο μετα να τα επεξεργάζεσαι κιόλας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by led View Post
    Εξακολουθώ να μη βλέπω καμία αντίληψη, καμία συναισθηματική νοημοσύνη , καμία αυτογνωσία και κανένα συναίσθημα εκτός από θυμό . Είσαι τελείως κυνική αλλά αυτοί που θέλουν μόνο να πηδήξουν δεν σου αρέσουν . Οι σχέσεις και οι φιλίες δεν είναι καταναγκαστικά έργα , τα θες και τα κάνεις . Εσύ δεν φαίνεται να θες τίποτα από τους άλλους , μόνο να τους χρησιμοποιήσεις . Κατάλαβε το επιτέλους και μετά θα είσαι μια χαρά , δεν σου λείπει κάτι άλλο !
    Α γειά σου!

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by led View Post
    Ακριβώς αυτό,καλύτερα δεν μπορούσες να τα πεις!

Δεύτερο θέμα με επιλεκτικές ίδιες απαντήσεις ....... κατάληξη πάλι ίδια ....

Senior Member
    Δεν είπα ότι δεν θέλω φίλους
    Θέλω , απλά θέλω να γνωρίσω άτομα που να ταιριάζουμε και να μην με χλευάσουν για το ότι δεν έχω σχέση

Αυτό που λέτε οτι με πιάνει είναι άγχος.
    Αυτό νιώθω

Senior Member
    Δεν είπα ότι δεν θέλω φίλους
    Θέλω , απλά θέλω να γνωρίσω άτομα που να ταιριάζουμε και να μην με χλευάσουν για το ότι δεν έχω σχέση

Αυτό που λέτε οτι με πιάνει είναι άγχος.
    Αυτό νιώθω
    Να σε χλευαζουν που δεν έχεις σχέση; Έχει ανθρώπους που το κάνουν αυτο; κι αν ναι είναι τόσοι πολλοί που πέφτεις συνεχώς πάνω τους;

Senior Member
    " Όσες ομορφες δεν έχουν σχέση, δεν έχουν μυαλό"
    " Τώρα είναι η ηλικία για σχέσεις, που βράζει το αίμα σας"
    " Βλέπω νέα παιδιά μπακουρια, δεν φλερτάρουν"
    " Δεν θα βρεις άντρα ποτέ"
    " Έλα ρε εκεί, θα είναι και αγόρια"
    " Θα δεις , θα σου βρω εγώ άντρα"

Αυτά είναι μόνο μερικά που μου έρχονται στο μυαλό

Senior Member
    Γιατί έχω την εντύπωση ότι η μοναδική συζήτηση που είχες με αυτά τα άτομα ήταν για σχέσεις, για άντρες και πόσο θες να κάνεις μια σχέση; γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι λογικό να ακούς και διάφορα

Senior Member
    Μα εγώ δεν το συζητούσα ποτέ.
    Ούτε καν έλεγα ότι θέλω σχέση.
    Εκείνες άνοιγαν αυτή τη συζήτηση και πετούσαν χολή

Senior Member
    Δηλαδή οι συμφοιτητές σου ή τα άτομα από τη δουλειά σου λέγανε " Όσες όμορφες δεν έχουν σχέση, δεν έχουν μυαλό"
    " Βλέπω νέα παιδιά μπακουρια, δεν φλερτάρουν" ή " Δεν θα βρεις άντρα ποτέ" ;
    Ή επαναλαμβάνεις αυτά που σου λέγανε 2-3 γνωστές παλιότερα και τα σόγια σου;
    Το να σου πουν
    " Έλα ρε εκεί, θα είναι και αγόρια" ή " Θα δεις , θα σου βρω εγώ άντρα" αποκλείει αυτομάτως αν θέσεις όρια και τους πεις "δεν θέλω να μου βρείτε άντρα και κόψτε αυτή τη μαλακία" ότι σου κάνουν κάποιοι/κάποιες για παρέα;

Έχεις καταλάβει ότι αφού σου έχει κολλήσει αυτό το θέμα οι άλλοι το καταλαβαίνουν ή ότι επειδή σε καίει, σταχυολογείς μόνο αυτά από τη συμπεριφορά των άλλων και την όποια σχέση σας;

Senior Member
    Στισ σχεσεισ μετρανε τα δευτερευοντα στοιχεια του χαρακτηρα η σχεση με το χρημα η σχεση με τουσ αντρεσ η σχεση με τη δουλεια κλπ πωσ εισαι δηλαδη σαν ανθρωποσ αυτα περιπου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δηλαδή οι συμφοιτητές σου ή τα άτομα από τη δουλειά σου λέγανε " Όσες όμορφες δεν έχουν σχέση, δεν έχουν μυαλό"
    " Βλέπω νέα παιδιά μπακουρια, δεν φλερτάρουν" ή " Δεν θα βρεις άντρα ποτέ" ;
    Ή επαναλαμβάνεις αυτά που σου λέγανε 2-3 γνωστές παλιότερα και τα σόγια σου;
    Το να σου πουν
    " Έλα ρε εκεί, θα είναι και αγόρια" ή " Θα δεις , θα σου βρω εγώ άντρα" αποκλείει αυτομάτως αν θέσεις όρια και τους πεις "δεν θέλω να μου βρείτε άντρα και κόψτε αυτή τη μαλακία" ότι σου κάνουν κάποιοι/κάποιες για παρέα;

Έχεις καταλάβει ότι αφού σου έχει κολλήσει αυτό το θέμα οι άλλοι το καταλαβαίνουν ή ότι επειδή σε καίει, σταχυολογείς μόνο αυτά από τη συμπεριφορά των άλλων και την όποια σχέση σας;
    Αυτά τα έλεγαν οι "φίλες" και οι συγγενείς.
    Συμφοιτητές και συνάδελφοι όχι.

Δεν τους ειπα ποτέ ότι θελω σχεση

Senior Member
    Πάλι ξυπνησα με κακή διαθεση και μελαγχολία.
    Με αυτούς που μιλούσα πήγαν χάλια τα πράγματα, αποδείχθηκαν ότι ήθελαν μόνο σεξ και ο ένας πήγε να με μειώσει κιόλας που δεν έχω κάνει σεξ και να με βγάλει προβληματική.
    Με το άλλο παιδί που βγαίνω , προσπαθω να τον πλησιάσω. Του στέλνω, μου απαντάει ωραία, με ψιλοφλερταρει από τα μηνύματα ( από κοντά όμως είναι πολύ κομπλαρισμενος) αλλά δεν μου ζήτησε να βγούμε οσο μιλήσαμε. Θα στειλω εγώ , αν κι είχα στείλει και την προηγούμενη φορά. Τι να κάνω...
    Θα ξεκινήσω να μιλάω και με άλλους.

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Θέλω σχέση, να νιώθω ομορφα και όχι αποτυχημένη . Να μην μπορεί κανείς από εδώ και πέρα να με λέει προβληματική.
    Προσπαθώ, ρίχνω τα μούτρα μου και μιλάω με άτομα που δεν μου αρέσουν και ιδιαίτερα ( υπό άλλες συνθήκες παίζει να μην απαντούσα καν)
    Πότε θα έρθει η σχέση;
    Κάνω υπομονή να ξεκινήσω μεταπτυχιακό και να κάνω νέες γνωριμίες, έτοιμη για ακόμα παραπάνω υποχωρήσεις σε θέματα που δεν θα ταιριάζουμε
    Τι άλλο να κάνω πια;

Ένας άτομο από το περιβάλλον μου οποτε θέλει σχέση μπαίνει τιντερ και βρίσκει ΣΧΕΣΗ, όχι ξεπετες.
    Εγώ γιατί όχι;
    Έγινα όπως θέλουν οι περισσότεροι άντρες, για να μην μπορεί να μου αρνηθεί εύκολα οποίος τον πλησιάσω, αφού οι άντρες δύσκολα λένε όχι σε σεξ.
    Αλλά δεν βρίσκω εύκολα άντρες που να μου αρέσουν πραγματικά κι αν βρω θα έχουν σχέση.

Δεν αντέχω άλλο αυτή τη στιγμή πάλι κλαίω, φοβάμαι ότι δεν θα κάνω σχέση ποτέ

Senior Member
    Χάνεις τόσα όμορφα πράγματα που έχει η ζωή για να πετύχεις ένα στόχο που δεν είναι καν δικό σου. Νομίζεις πως αν κάνεις σχέση θα ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος και θα είσαι ευτυχισμένη. Αλλά δεν θα γίνει. Όταν ένας άνθρωπος δεν αγαπάει τον εαυτό του, με όσους και να μιλήσει, με όσους και να κάνει σχέση θα νιώθει μόνος κι άδειος. Ακόμη και μεταπτυχιακό θες να κάνεις για αυτό ακριβώς τον λόγο. Όλη σου η ζωή, όλη η προσοχή είναι γύρω από αυτό το θέμα και είμαι σίγουρος πως τις περισσότερες μέρες δεν χαμογελάς. Δεν σε νοιάζει να περάσεις όμορφα, να γεμίσεις την ζωή σου με ανθρώπους της δικής σου επιλογής.. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάνεις σχέση για να κλείσεις τα στόματα καποιων. Θα έρθει η μέρα που θα κοιτάξεις πίσω και θα δεις πόσο χρόνο σπαταλησες για κάτι που έρχεται μόνο του ( ή δεν το ψάχνεις με μανία) και θα μετανιώσεις.

Meditation
    Guest
    Πάλι ξυπνησα με κακή διαθεση και μελαγχολία.
    Με αυτούς που μιλούσα πήγαν χάλια τα πράγματα, αποδείχθηκαν ότι ήθελαν μόνο σεξ και ο ένας πήγε να με μειώσει κιόλας που δεν έχω κάνει σεξ και να με βγάλει προβληματική.
    Με το άλλο παιδί που βγαίνω , προσπαθω να τον πλησιάσω. Του στέλνω, μου απαντάει ωραία, με ψιλοφλερταρει από τα μηνύματα ( από κοντά όμως είναι πολύ κομπλαρισμενος) αλλά δεν μου ζήτησε να βγούμε οσο μιλήσαμε. Θα στειλω εγώ , αν κι είχα στείλει και την προηγούμενη φορά. Τι να κάνω...
    Θα ξεκινήσω να μιλάω και με άλλους.

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Θέλω σχέση, να νιώθω ομορφα και όχι αποτυχημένη . Να μην μπορεί κανείς από εδώ και πέρα να με λέει προβληματική.
    Προσπαθώ, ρίχνω τα μούτρα μου και μιλάω με άτομα που δεν μου αρέσουν και ιδιαίτερα ( υπό άλλες συνθήκες παίζει να μην απαντούσα καν)
    Πότε θα έρθει η σχέση;

Τι άλλο να κάνω πια;

Ένας άτομο από το περιβάλλον μου οποτε θέλει σχέση μπαίνει τιντερ και βρίσκει ΣΧΕΣΗ, όχι ξεπετες.
    Εγώ γιατί όχι;
    Έγινα όπως θέλουν οι περισσότεροι άντρες, για να μην μπορεί να μου αρνηθεί εύκολα οποίος τον πλησιάσω, αφού οι άντρες δύσκολα λένε όχι σε σεξ.
    Αλλά δεν βρίσκω εύκολα άντρες που να μου αρέσουν πραγματικά κι αν βρω θα έχουν σχέση.

Δεν αντέχω άλλο αυτή τη στιγμή πάλι κλαίω, φοβάμαι ότι δεν θα κάνω σχέση ποτέ
    Εγώ νομίζω πως ήρθε η ώρα να πας σε έναν καλό ψυχίατρο που θα κάνει και ψυχοθεραπεία....να σε βοηθήσει. Ο ψυχολόγος δεν σου κάνει τίποτα....

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast