Καβγάς με τη μητέρα μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Εγώ έχω καταλάβει το μέλος...
    Εσύ δεν έχεις καταλάβει τη σκοπιά μου.

Ξέρω πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ αποκλειστικά οι ειδικοί ....που δεν τη βοηθάνε.... αλλά η ΙΔΙΑ που δεν δέχεται κουβέντα και δεν συνεργάζεται ούτε δουλεύει τις ασκήσεις που της προτείνουν. Για προσπάθησε να της το πεις αυτό; θα σε ακούσει ; θα το δεχτεί ; εδώ δεν δεχόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι αλλιώς. και ότι το έχουμε πάρει στράβα...

Άρα τι άλλο μπορείς να της πεις για να τη βοηθήσεις...της είπες αυτο και εκεινο και το αλλο..της είπες ότι εκείνη έχει κολλήσει στη σχεση....της είπαμε να βλεπει τον ψυχολογο πιο συχνα..της ειπαμε οτι θελει δουλεια και χρόνο και εκεινη παλι παραπονιέται. Δηλαδή αν θα της τα πεις ΑΚΟΜΑ μια φορα ...τι νομιζεις ότι θα αλλάξει;

το μόνο που δεν της είπαμε είναι να πάει σε ψυχίατρο.....

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΙΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......αλλα ΑΝ υπάρχει έστω και ΜΙΑ πιθανότητα να κουμπώσει καλύτερα με τον ψυχίατρο...ας το δοκιμάσει...δεν χάνει κάτι.
    Μπορείς να πεις κάτι με 50 τρόπους και να το καταλάβει ο άλλος στο 50 και οι άλλοι 49 τρόποι να μην τον άγγιξαν καν..

Πως κατάλαβες το μέλος όμως τόσο νωρις; Εκτός κι αν είσαι παλιό μέλος τότε ναι τον κατάλαβες. Που είσαι, αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ήδη προσπαθω να κάνω πέρα τους φόβους μου και να ανοιχτώ σε γνωριμιες, για την ώρα μέσω ίντερνετ, από σάιτ σχετικά με χόμπι που ασχολούμαι
    Βλέπω σε διάφορα απόρρητα στο φβ που γράφουν κάποιοι ότι ζητάνε παρέα γτ νιώθουν μόνοι και απαντάω
    Από χθες αυτό το τελευταίο
    Τουλάχιστον αν αποκτήσω φίλους ίσως αισθανθώ καλύτερα, α και υπάρχει το ρίσκο να νιώσω και χειρότερα αν με χλευάσουν
    Επειδή εσύ το βλέπεις ως κάτι αρνητικο και προσωπική αποτυχία το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση δεν πάει να πει ότι το βλέπουν κι άλλοι.. Άρα δεν θα γελάσει κανένας μαζί σου. Εγώ είμαι λίγα χρόνια μεγαλύτερος σου και τέτοιες συζητήσεις δεν κάνουμε (δεν κάναμε) και ούτε λέμε τα σχόλια που ειπες πιο πάνω ότι άκουγες. Κάνω παρέα και με γυναίκες (να σε προλάβω πριν πεις "εσύ είσαι άντρας και δεν συζητάτε τέτοια").

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορείς να πεις κάτι με 50 τρόπους και να το καταλάβει ο άλλος στο 50 και οι άλλοι 49 τρόποι να μην τον άγγιξαν καν..

Πως κατάλαβες το μέλος όμως τόσο νωρις; Εκτός κι αν είσαι παλιό μέλος τότε ναι τον κατάλαβες. Που είσαι, αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος παλιό μέλος για να καταλάβει. Αρκεί να παρακολουθήσει τη συνομιλία και να έχει μια στοιχειώδη αντίληψη.

Άμα νομίζεις ότι παίρνει από λόγια και ψάχνεις τον πεντηκοστό τρόπο που θα πιάσει, θα ήθελα πολύ να το δω αυτό.

Ξαναλέω ότι δεν νιώθεις . Δεν εκφράζεις καμία ανάγκη για επικοινωνία για φιλία για παρέα για φλερτ για έρωτα , μόνο για αναγνώριση. Είσαι αποφασισμένη να εκμεταλλευτείς συναισθήματα άλλων για να μη σε λένε και να μη νιώθεις προβληματική και το περίεργο είναι που το δηλώνεις συνειδητά και με τέτοια άνεση . Και στο λέμε και το προσπερνάς , ούτε το κρίνεις με το μυαλό σου ότι δεν το αξίζει αυτός που βγαίνεις , ούτε σου προκαλούνται ενοχές , που δεν είναι το ζητούμενο αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Θα έπρεπε να αναρωτιέσαι και λίγο τι έχεις να δώσεις σε ένα άνθρωπο .Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι και στο λέμε και πάλι δεν σε νοιάζει.

Senior Member
    Αυτα που λεει ο απο πανω δηλαδη ποτε δεν αφεθηκεσ στουσ αντρεσ κι ενω εισαι γαματη ωσ ανεξαρτητη γτ ποτε δε λερωθηκεσ ερχεσαι τωρα κ μασ κραζεισ οτι δε σε αναγνωριζουμε εισαι ενα καινουριο αυτοκινητο απο καλη μαρκα που δεν το οδηγησε κανεισ ενα αυτοκινητο αν δεν κανει χιλιομετρα που ξερουμε αν ειναι καλο γι αυτο λεμε ο ανθρωποσ μετραει στα παντα εγω καταλαβα ακριβωσ πωσ εισαι αλλα δεν μπορω να στο πω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Θα σου πω ενα παραδειγμα εγω ειμαι πιλοτοσ στην οδηγηση μολισ γενηθηκε ο ανιψιοσ μου σταματησα να οδηγαω χεστηκα πανω μου μεχρι να γινει 20 χρονων πρεπει να ειμαστε ολοι υγιεισ για να μεγαλωσει σωστα

Senior Member
    Quote Originally Posted by led View Post
    Ξαναλέω ότι δεν νιώθεις . Δεν εκφράζεις καμία ανάγκη για επικοινωνία για φιλία για παρέα για φλερτ για έρωτα , μόνο για αναγνώριση. Είσαι αποφασισμένη να εκμεταλλευτείς συναισθήματα άλλων για να μη σε λένε και να μη νιώθεις προβληματική και το περίεργο είναι που το δηλώνεις συνειδητά και με τέτοια άνεση . Και στο λέμε και το προσπερνάς , ούτε το κρίνεις με το μυαλό σου ότι δεν το αξίζει αυτός που βγαίνεις , ούτε σου προκαλούνται ενοχές , που δεν είναι το ζητούμενο αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Θα έπρεπε να αναρωτιέσαι και λίγο τι έχεις να δώσεις σε ένα άνθρωπο .Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι και στο λέμε και πάλι δεν σε νοιάζει.
    Φυσικά και θέλω έναν άνθρωπο που να μου φέρεται ωραία και να μου αρέσει και εμένα.

Από προχθές τώρα μιλάω με ένα παιδί, αρκετά ωραίο και μου έκανε εντύπωση που δεν το πήγε αμέσως στο σεξουαλικό αλλά ήθελε να μιλήσουμε. Δεν ενθουσιάστηκα όμως γιατί όλοι καλοί φαίνονται στην αρχή.
    Αυτός το πήγε στο άλλο άκρο, κάποια στιγμή μου πετάει ότι θέλει σοβαρή σχέση και όχι περισταστασιακα, γιατί θέλει να κάνει οικογένεια! Φρικαρα λίγο, αλλά δεν του το είπα.
    Συνεχισαμε να μιλάμε και αφού του είπα τι έχω σιχαθει στους άντρες συμφώνησε μαζί μου και είπε ότι αυτός δεν πιέζει για σεξ και αυτό είναι η κατάληξη μιας σχέσης και αν γίνεται πολύ νωρίς δεν είναι καλό το σεξ.
    Τέλος πάντων όλα ωραία και καλα όμως άρχισε να στέλνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να ζητάει βιντεοκλήσεις και του εξηγώ ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμα. Ζήτησε να βγούμε επιτόπου την πρώτη μέρα που μιλούσαμε αλλά είπα όχι. Λέει καταλαβαίνει όμως συνεχίζει τα ίδια και μετά άρχισε να κλαιγεται για μια πρώην του ότι τον έγραφε και πήγε να την βρει στη δουλειά της να την ρωτήσει τον λογο.
    Μετά αν δεν απαντάω αμέσως πετάει μπηχτες οτι τον θεωρώ πιεστικο και τον βαρεμαι αλλά συνέχιζε να στέλνει.

Τι να κάνω; Έχω ήδη ξενερώσει τη ζωή μου, αλλά μήπως είναι εντάξει κι εγώ κάνω λάθος;
    Φοβάμαι μην βγω και μετά μου γίνει κολλητσιδα , αν δεν μου αρέσει .

Senior Member
    Αυτό που είπατε για ψυχίατρο, το φοβάμαι λίγο και ντρέπομαι...

Meditation
    Guest
    Με αυτά που λες δείχνεις σαν να μη ξέρεις τι θες από τη ζωή σου. Αναμενόμενο. Τόσο καιρό σκέφτεσαι ότι οι άντρες όλοι θέλουν ΜΟΝΟ σεξ: και τώρα που βρέθηκε κάποιος που ΙΣΩΣ να ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω ξενέρωσες. Εάν είναι αδιάφοροι είναι ανώριμοι και αν ενδιαφέρονται κολλιτσίδα; Δεν πάει έτσι. Και τι σημαινει κολλιτσίδα; Σχέση δεν θες να κάνεις; με κάποιον που θα ενδιαφέρεται και δεν θα σε βλέπει μόνο ως σεξουαλικό αντικείμενο; Χαλάρωσε μη σκέφτεσαι τίποτα, μη βγάζεις συμπεράσματα και ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ...δώσε ευκαιριες στη κατάσταση και να είσαι ανοικτή

Άντε μπράβο......
    Last edited by Meditation; 20-07-2020 at 14:09.

Senior Member
    Μα συνεχίζω να μιλάω, δεν είπα ότι σταμάτησα.
    Δίνω ευκαιρίες, ακόμα και όταν ξενερώνω.

Επίσης σπαζομαι που λέει ότι μιλάω με άλλους. Ενώ σε αυτόν δείχνω 100% σοβαρή όπως με έχετε συμβουλευσει.
    Και μου στέλνει κάτι, δεν απαντάω αμέσως και ξαναστελνει.
    Είχε πει κιόλας ότι θα διεγραψε το τιντερ αλλά εγώ τον είδα χθες κανονικά .
    Τέλος πάντων, ας το συνεχίσω να δούμε. Ίσως καταλήξει κάπου, τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες από ότι με τους άλλους.

Όταν λες παραπάνω από ψυχίατρο;

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Μα συνεχίζω να μιλάω, δεν είπα ότι σταμάτησα.
    Δίνω ευκαιρίες, ακόμα και όταν ξενερώνω.

Επίσης σπαζομαι που λέει ότι μιλάω με άλλους. Ενώ σε αυτόν δείχνω 100% σοβαρή όπως με έχετε συμβουλευσει.
    Και μου στέλνει κάτι, δεν απαντάω αμέσως και ξαναστελνει.
    Είχε πει κιόλας ότι θα διεγραψε το τιντερ αλλά εγώ τον είδα χθες κανονικά .
    Τέλος πάντων, ας το συνεχίσω να δούμε. Ίσως καταλήξει κάπου, τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες από ότι με τους άλλους.

Όταν λες παραπάνω από ψυχίατρο;
    Δίνεις ευκαιρίες ακόμα και αν έχεις ξενερώσει; μα πόσο καλόσυνη πια......

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....! ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ... ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. Μέσα σου είναι σαν να τον έχεις απορρίψει ήδη. Χωρίς καν να του μιλήσεις.

Τόσο εύκολα εσύ ξενερώνεις με τους ανθρώπους; Ότι κάνουν σε χαλάει...;

Senior Member
    Με χάλασε που είπε ότι έκλεισε το τιντερ και δεν το έκλεισε
    Επίσης που του εξηγώ δεν μπορώ να μιλήσω τώρα γιατί κάνω κάτι και άρχισε να λέει " έχω γίνει πιεστικός;" και το είπε ίσαμε εκατό φορές.
    Και αυτό που με ξενερώνει σε έναν άντρα άπειρα είναι όταν δείχνει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν ξέρω, μου φαίνεται απωθητικό αρκετά.
    Μου αρέσουν οι χαμηλότερων τονων άντρες

Meditation
    Guest
    Και εμένα με ενοχλούνε τα κουνούπια που πετάνε το καλοκαίρι και με ενοχλεί και τον χειμώνα που κάνει κρύο. Τα κουνούπια και ο χειμώνας φταίνε ή εγώ που με ενοχλούνε τα ΠΑΝΤΑ;

Α,μάλιστα. Σε ενοχλεί που έχει αυτοπεποίθηση. Πολύ σοβαρό αυτό.
    Εάν δεν είχε αυτοπεποίθηση θα σε χάλαγε που θα ήταν ντροπαλός και θα τον έλεγες δειλό και άτολμο.

Ένα είναι το συμπέρασμα. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ.
    Και ένα ακόμα. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ!

Μπορεί να χτυπιέσαι που δεν έχεις κάνει ακόμα καμία σχέση όμως το πρόβλημα δεν είναι όυτε η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ούτε οι ΓΟΝΕΙΣ, ούτε οι ΑΝΤΡΕΣ ούτε τιποτα. Δεν έκανες και δεν μπορείς να κάνεις σχέση γιατί δεν είσαι έτοιμη.

Δεν έχεις ωριμάσει!!! όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά ούτε ΚΑΝ συναισθηματικά ακόμα.. για να δεχτείς έναν σύντροφο στη ζωή σου και να τον αγαπήσεις ΕΤΣΙ οπως είναι! Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγόνος οτι ΣΕ ΟΛΟΥΣ κάτι θα βρεις για να ξενερώσεις.....!

Με τους αδιάφορους δεν θα κάνεις κάτι γιατί θα νιώθεις ότι δεν σε θέλουν και αντίθετα αυτούς που νοιάζονται θα τους σνομπάρεις γιατί έχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση και θα τους υποτιμάς που ασχολούνται μαζι σου.

ΔΕΝ θες άνθρωπο δίπλα σου το καταλαβαίνεις; θες μονο να κανεις σχέση για την κοινωνία.

ntinti
    Guest
    Πραγματικα περιμενω ποτε θα ερθει η μερα που θα μπεις εδω μεσα και θα γραψεις ΜΙΑ καλη κουβεντα για ενα καινουργιο ανθρωπο που μπηκε στην ζωη σου γιατι ως γνωστων ολοι οι προηγουμενοι ειχαν θεματα .....

Τοτε θα μπορεσω να πω, πως ολες αυτες οι σελιδες ,ολα αυτα τα λογια καποιον εδω , δεν πηγαν χαμενα ....

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast