Results 31 to 45 of 58
Thread: ΓΙΑ ΕΝΑ FACEBOOK....
-
13-04-2009, 14:17 #31
Αυτό, είναι δική μου εικασία.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 13-04-2009, 14:20 #32
Απορώ όμως που αναρωτιέσαι Κρινο,
ουσιαστικά δεν΄λέω κάτι διαφορετικό απο αυτό που κι εσύ υποστηρίζεις. Οταν κάτι δεν επιλύεται οριστικά και ολοκληρωτικά σε μια σχέση, τότε επανέρχεται.
Η εικασία μου, αφορά στο πόσο καθαρά και σε βάθος είδε κυρίως η φίλη μας την κατάσταση,
αλλά και στο οτι θα υπάρχουν ανάλογες συγκρούσεις και στάσεις στο μέλλον.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 14:23 #33
Εlen,
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι ευτυχισμένη
Είσαι στον σωστό δρόμο, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως δεν αρκεί να τα βρεις μόνο με τον ευατό σου αλλά και με τους γύρω σου σε δεύτερη φάση, κάτι που ούτως ή άλλως θα είναι πιο εύκολο.
Με αυτά που μας γράφεις, πρέπει να προσπαθήσετε να χτίσετε το θέμα της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας μεταξύ σας.
13-04-2009, 14:29 #34
Originally posted by weird
ουσιαστικά δεν΄λέω κάτι διαφορετικό απο αυτό που κι εσύ υποστηρίζεις. Οταν κάτι δεν επιλύεται οριστικά και ολοκληρωτικά σε μια σχέση, τότε επανέρχεται.
Η εικασία μου, αφορά στο πόσο καθαρά και σε βάθος είδε κυρίως η φίλη μας την κατάσταση,
αλλά και στο οτι θα υπάρχουν ανάλογες συγκρούσεις και στάσεις στο μέλλον.
δουλευουμε ομως διαφορετικα.
Δεν ακολουθω ουτε στατιστικες, ουτε δρομολογω καταστασεις.
Θεωρω τους ανθρωπους ελευθερα υποκειμενα που μπορουν να εχουν ποικιλες αντιδρασεις κατω απο διαφορετικες συνθηκες.
Γενικα ειμαι πιο επιφυλακτικος στο να βγαζω συμπερασματα με τοσα λιγα στοιχεια που διαβαζω.
13-04-2009, 14:38 #35
Originally posted by krino
αλλά και στο οτι θα υπάρχουν ανάλογες συγκρούσεις και στάσεις στο μέλλον.
δουλευουμε ομως διαφορετικα.
Δεν ακολουθω ουτε στατιστικες, ουτε δρομολογω καταστασεις.
Θεωρω τους ανθρωπους ελευθερα υποκειμενα που μπορουν να εχουν ποικιλες αντιδρασεις κατω απο διαφορετικες συνθηκες.
Γενικα ειμαι πιο επιφυλακτικος στο να βγαζω συμπερασματα με τοσα λιγα στοιχεια που διαβαζω.
Εκανα μια εικασία, οχι συγκερκριμένου, αλλά γενικού περιεχομένου, την οποία η φίλη μας μπορεί καλλιστα να διαψεύσει και να ξεκινήσει ενας διάλογος πάνω στο θέμα.
Απο τα όσα μας γράφει ( τον κατηγόρησα υπερβολικά) δεν νομίζω οτι λύθηκε σε βάθος το θέμα, κι είναι έτσι πολύ πιθανό, η σχέση να μπλεχτεί σε παρόμοια θέματα στο μέλλον.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 14:47 #36
εγω μεχρι οσα εχω διαβασει, η αποψη μου μπορει να παει μεχρι εκει που διαβασες και οχι κατι αλλο.
Εφοσον διαβασω καινουρια δεδομενα, μπορει να προσθεσω κατι ακομα, η να εχω αλλες αποψεις.
αληθεια οταν λες
γιατί σίγουρα, θα υπάρξει επόμενη.
προσεξε δεν πιθανολογεις αλλα εισαι σιγουρη για αυτο.
13-04-2009, 14:50 #37
Κρίνο ναι, το βρίσκω πολύ πιθανό έως σίγουρο, να ανακύψει κάτι παρόμοιο στο μέλλον και η ελεν να τα ρίξει όλα πάνω της.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 14:51 #38
Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος, αλλά σου λέω, είμαι σχεδόν ( και κακώς ξέχασα το σχεδόν προηγουμένα) σίγουρη.
Καλό μεσημέρι κρινάκι :))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 15:00 #39
χμμμ νομιζω σε αναγκασα να τροποποιησεις την σκεψη σου.....
επισης καλο μεσημερι.
13-04-2009, 18:58 #40
Με ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ να γίνω πιο συγκεκριμένη.
Μα, αυτό είναι για σένα το ζητούμενο?
Το αν με ανάγκασες ή όχι να τροποποιήσω τον τρόπο σκέψης μου?
Γιατί για μένα Κρίνο μου, άλλο είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι, να κάνω διάλογο με την Ελεν, με όποιον τρόπο κρίνω εγώ ως προσφορότερο, έστω και τσιγκλώντας της, λέγοντάς της κάτι όπως η φράση που πέταξα και με την μορφή που την πέταξα. Γιατί ίσως γι αυτήν το θέμα να είναι λήξαν. Ας αντιδράσει, ας με διαψεύσει ας μου πει οτι δεν επιθυμεί να το συζητήσει άλλο κτλ.
Πάνω στον όποιο διάλογο θα άνοιγε μεταξύ μας πάντως, θα την άκουγα πολύ προσεκτικά, και θα γινόμουν κι εγώ πολύ πιο συγκεκριμένη, όπως αναγκάστηκα τελικά απο εσένα, κι όχι απο τον αποδέκτη των ενεργειών μου να κάνω.
Την επόμενη φορά που θα διαφωνείς με τον τρόπο που υποστηρίζω κάποιο μέλος, με τον τρόπο δηλαδή που του απαντώ, αντί να χαλάς τον ειρμό και να δημιουργείς ένα διασπαστικό αποτέλεσμα που δεν είναι ωφέλιμο για κανέναν, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα ή άνοιξε ένα ξεχωριστό θρεντ, οπου θα θίγεις τις όποιες ενστάσεις και διαφωνίες σου σχετικά με τον τρόπο που απάντησα κάπου, με τον τρόπο σκέψης μου ή με το περιεχόμενο των όσων είπα.
Εν προκειμένω, με ενόχλησες. Μιλώ στην Ελεν, και με τα όσα λέω, απευθύνομαι σε αυτήν έχοντας έναν συγκεκτριμένο στόχο.
Πραγματικά θεωρώ οτι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που πρόκειται να απαντήσω σε ένα θρεντ, θέλοντας να πω οτι κρίνω εγώ οτι πρέπει να πω στο συγκεκριμένο μέλος που έχω απέναντι, να ανακύπτει η πιθανότητα να πετάγεσαι εσύ σαν ο πανταχού παρόν κριτής και να μου κριτικάρεις τον τρόπο σκέψης. ( και σε μένα και στο όποιο άλλο μέλος)
Αν θέλεις είναι δικαίωμά σου να το κάνεις και είμαι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση και κάθε ενδεχόμενο, αρκεί να μου στείλεις, προσωπικό μήνυμα, ή να ανοίξεις ένα ξεχωριστό θρεντ.
Αυτό είναι για μένα το νόημα,
να καταλάβουμε επιτέλους, οτι όλοι φέρουμε ευθύνη για την ποιοτική λειτουργία του φόρουμ, για το να μη δημιουργείται μπάχαλο.
Κι επιπλέον, για το να μπορεί ο καθένας να στηρίζει τον άλλο, με τον τρόπο που κρίνει ωφέλιμο, αδιάσπαστος απο παρεμβολές, σχολιασμούς και κριτικές, εν τω μέσω ενός θέματος.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 09:31 #41
Με ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ να γίνω πιο συγκεκριμένη.
εστω.
Μα, αυτό είναι για σένα το ζητούμενο?
Το αν με ανάγκασες ή όχι να τροποποιήσω τον τρόπο σκέψης μου?
οχι ακριβως αλλα θα μπορουσες να μην σε αναγκασω και να το σκεφτεις μονη σου.
Γιατί για μένα Κρίνο μου, άλλο είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι, να κάνω διάλογο με την Ελεν, με όποιον τρόπο κρίνω εγώ ως προσφορότερο, έστω και τσιγκλώντας της,
δεν μπορεις να κανεις διαλογο με καποιον επειδη εσυ το θες ειτε τσιγκλας ειτε σκουντας ειτε οτι.
λέγοντάς της κάτι όπως η φράση που πέταξα και με την μορφή που την πέταξα. Γιατί ίσως γι αυτήν το θέμα να είναι λήξαν. Ας αντιδράσει, ας με διαψεύσει ας μου πει οτι δεν επιθυμεί να το συζητήσει άλλο κτλ.
τελικα ουτε αυτα δεν εκανε, απλως αδιαφορησε και το θεωρω νορμαλ, ειναι κατι που συμβαινει - ασχετως αν δεν μας κανει.
Πάνω στον όποιο διάλογο θα άνοιγε μεταξύ μας πάντως, θα την άκουγα πολύ προσεκτικά, και θα γινόμουν κι εγώ πολύ πιο συγκεκριμένη, όπως αναγκάστηκα τελικά απο εσένα, κι όχι απο τον αποδέκτη των ενεργειών μου να κάνω.
δεν αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου, απλα δεν αρκουν μονο αυτες.
Την επόμενη φορά που θα διαφωνείς με τον τρόπο που υποστηρίζω κάποιο μέλος, με τον τρόπο δηλαδή που του απαντώ, αντί να χαλάς τον ειρμό και να δημιουργείς ένα διασπαστικό αποτέλεσμα που δεν είναι ωφέλιμο για κανέναν,
οποτε ευθυνομαι εγω για το οτι δεν συνεχιστηκε ο διαλογος?
στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα ή άνοιξε ένα ξεχωριστό θρεντ, οπου θα θίγεις τις όποιες ενστάσεις και διαφωνίες σου σχετικά με τον τρόπο που απάντησα κάπου, με τον τρόπο σκέψης μου ή με το περιεχόμενο των όσων είπα.
δεν απαντησα ασχετα με το θεμα για να ανοιξω καινουριο θρεντ.
Επιπλεον το να σχολιαζω με ψου μου του τα οσα πρεσβευουν χρηστες με u2u δεν ειναι της ηθικης μου.
Εν προκειμένω, με ενόχλησες. Μιλώ στην Ελεν, και με τα όσα λέω, απευθύνομαι σε αυτήν έχοντας έναν συγκεκτριμένο στόχο.
δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλησα, ωρες ωρες κανεις σε παιδι που δεν του πηραν το παιχνιδι που ηθελε....
Πραγματικά θεωρώ οτι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που πρόκειται να απαντήσω σε ένα θρεντ, θέλοντας να πω οτι κρίνω εγώ οτι πρέπει να πω στο συγκεκριμένο μέλος που έχω απέναντι, να ανακύπτει η πιθανότητα να πετάγεσαι εσύ σαν ο πανταχού παρόν κριτής και να μου κριτικάρεις τον τρόπο σκέψης. ( και σε μένα και στο όποιο άλλο μέλος)
οταν γραφουμε (η λεμε) τις σκεψεις μας ειναι παρα πολυ πιθανον να ακουσεις ενστανσεις σε αυτο που λες, να αναπτυχθει διαλογος συμφωνιων η αντιρρήσεων η και επιχειρηματων.
Για να καταλαβω δηλαδη προτιμας να μονολογεις μονη σου με τον Χ χρηστη???
Τοτε ποια η εννοια του φορουμ?
Αν θέλεις είναι δικαίωμά σου να το κάνεις και είμαι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση και κάθε ενδεχόμενο, αρκεί να μου στείλεις, προσωπικό μήνυμα, ή να ανοίξεις ένα ξεχωριστό θρεντ.
δεν το εχω κανει ποτε, και δεν προκειται να το κανω ουτε στο μελλον. Εχω μαθει να συζητω σε φορουμς με μια συγκεκριμενη συμοπεριφορα και γενικα εχω μια συγκεκριμενη παρουσια εδω και δεκαετιες πλεον και δεν σκοπευω να την αλλαξω ποτε των ποτων.....
Αυτό είναι για μένα το νόημα,
να καταλάβουμε επιτέλους, οτι όλοι φέρουμε ευθύνη για την ποιοτική λειτουργία του φόρουμ, για το να μη δημιουργείται μπάχαλο.
εχουμε διαφορετικη αντίληψη του τι σημαινει φορουμ, τι σημαινει συζητω σε ενα φορουμ κλπ κλπ....
Κι επιπλέον, για το να μπορεί ο καθένας να στηρίζει τον άλλο, με τον τρόπο που κρίνει ωφέλιμο, αδιάσπαστος απο παρεμβολές, σχολιασμούς και κριτικές, εν τω μέσω ενός θέματος.
η ερωτηση που εκανα και ενιστασαι, θεωρησα οτι ηταν ωφελιμη, ισως οχι προς εσενα αλλα προς την θεματοθετρια που ειχε το προβλημα και ενδεχωμενα σε καποιον αλλο χρηστη που εχει μια ιδια περιπτωση και διαβαζει.
Σου ευχομαι μια ομορφη λιακαδα....
:)
17-04-2009, 00:52 #42
Σχετικό-άσχετο, αλλά εγώ που τώρα διάβασα το θέμα, και μόνο που είδα τη λέξη φλερτάκι.. οκ, τι κάνει νιάου νιάου. Τ\' ότι εκανε κάτι τέτοιο και όχι μόνο μέσω Facebook (που και αυτό από μόνο του κάτι λέει..) πάει να πει, ότι έστω και για κάποιες στιγμές, δεν του είσαι αρκετή. Τ\' ότι νευρίασε είναι η τακτική τα ρίχνω στον άλλον για να καλύψω τα δικά μου ασυμμάζευτα, και βγαίνω από πάνω. Εγώ στη θέση σου.. στρίβειν χωρίς δεύτερη σκέψη.
17-04-2009, 09:09 #43
Εκανε φλερτ μεσω Facebook?
Τι λες ρε παιδι μου σιγα τα ωα.
Δεν ξερω ή δεν εχετε σχεσεις ή δεν ασχολειστε πολυ με τη διαδικτυακη επικοινωνια τι να πω.
Δεν τρεχει απολυτως τιποτα.
Δεν ειναι και υγιες να σκεφτεσαι οτι ο αλλος σου ανηκει κατα καποιο τροπο ολοκληρωτικα τοσο ωστε να μη πει πεντε-εξι μ@κιες μεσω διαδικτυου με μια κοπελλα και για τους δυο...ελεος δηλαδη.
Και εγω θα ζηλευα μην αισθανεσαι ασχημα.
Αν μου κλεβαν κανα password και διαβαζαν προσωπικα μου πραγματα θα γινομουν εξωφρενων παντως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-04-2009, 09:29 #44
χεχε οι απόψεις διίστανται...
Βασικά εμένα θα με τρόμαζε το γεγονός όχι οτι απλώς κάναν φλερτ αλλά οτι μιλουσαν για ένα χρόνο. Είχε επικοινωνία στα κρυφά για ένα χρόνο με μια κοπέλα που ίσως και να μην τη συνάντησε, αλλά σίγουρα, είχαν μια αλληλεπίδραση. Ωστέ ξαφνικά, βρέθηκε ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στη σχέση, που μπορεί να μάθαινε για τον ίδιο περισσότερα απο ότι εγώ. Γιατί ναι, η ηλεκτρονική επικοινωνία, καταργεί διάφορες αποστάσεις, ακόμα και τις αποστάσεις μιας πραγματικής σχέσης και επικοινωνίας, με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-04-2009, 10:59 #45
Kι εγώ με την weird!
Όσο για τα passwords κλπ, είναι μεν προσωπικά δεδομένο, αλλά απ\' την άλλη, καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή