ΓΙΑ ΕΝΑ FACEBOOK.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Φιλη μου ξερεις πως η καλυτερη απαντηση ειναι η σιωπη.Ειδικοτερα σε τετοια κατασταση..ξερω ειναι δυσκολο να μην πεις τι νιωθεις ιδιαιτερα οταν νιωθεις θυμο και λυπη.Δεν συμπεριφερθηκε σωστα.Ναι επρεπε να το περασετε μαζι.Αν υπηρχε εστω και λιγος σεβασμος πανω απο ολα...Η ωριμοτητα ενος ανθρωπου φαινεται και σε κατι τετοιες περιπτωσεις.Εστω κι αν δεν νιωθει κατι οφειλε να δειξει σεβασμο..Αυτο που σου λεω ειναι οτι αν ενας ανθρωπος αποφευγει συζητηση τοτε απλα δεν αξιζει να πεις τιποτα...ουτε και απο μηνυματα.Θα στειλεις κι αν δεν παρεις απαντηση θα σου προκαλεσει περισσοτερα αρνητικα συναισθηματα.Με την σιωπη ομως απλα προσπαθεις να το αφησεις πισω σου.

Για οποτε χρειαζεσαι βοηθεια ειναι καλο να μιλας..υπαρχουν ανθρωποι που δεν μας ξερουν αλλα μπορουν να καταλαβουν και να μας βοηθησουν και θα συμφωνησω πως το θετικο ειναι οτι εχεις ματια καθαρα και βλεπεις και συνεχισε να το κανεις.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    ναι, αυτο που φοβασαι κανει...
    σε εχει στην καβατζα , κανοντας ποιος να ξερει τι...
    εγω ειμαι της γνωμης να στειλεις κατι συντομο για να του δειξεις οτι δεν εχει το πανω χερι κι οτι δεν αισθανεσαι ενοχη αλλα προβληματισμενη σοβαρα..και μετα μουγκα..
    οχι μηνυμα για ξεκαθαρισματα και να ταπειτε και να βρειτε μαζι τις λυσεις που λες...τιποτε τετοιο..ας βρει αυτος αν θα πρεπει να βρεθειτε η να μη βρεθειτε αν ενδιαφερεται..

η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να στειλεις ενα αινιγματικο και δυσοιωνο μηνυμα που να λεει στο περιπου \"νομιζω το διαστημα που εμεινα μονη με εκανε να σκεφτω πιο καθαρα ολο αυτο που εγινε...τελικα δεν μπορω να το ξεπερασω ετσι απλα, τελικα δεν μου φτανει η εξηγηση σου οτι ηταν κατι απλο και αθωο, τελικα αναρωτιεμαι αν ξερω ποιος εισαι...η απομακρυνση σου χειροτερευει ολα αυτα και επιβεβαιωνει τις χειροτερες υποψιες μου. αναλογισου αν αυτο που εκανα εγω η αυτο που εκανες εσυ ειναι χειροτερο..εγω το σκεφτομαι και λυπαμαι πολυ...\"
    κατι τετοιο...να καταλαβει οτι δεν εμεινες στην θεση της ενοχης που σε τοποθετησε ,αλλα τον αμφισβητεις κι εσυ για σοβαροτερα θεματα απο αυτα που εκανες εσυ...

Senior Member
    κατα τα αλλα,δεν συμφωνω για οτι λεγεται για το φεισμπουκ...
    κι εγω εχω λογαριασμο, και ποτιζω κατι εικονικες γλαστρες και μαζευω λουλουδια(γελοιο,αλλα το κανω)δεν εχω λογο να ψαχνομαι αυτο το διαστημα
    οταν ομως ημουν δυσαρεστημενη απο μια σχεση μου, φλερταρα κι εγω στο ιντερνετ..
    αν καποιος ψαχνεται,δεν φταιει το φεισμπουκ, αν δεν ειναι αυτο, θα ειναι ενα τσατ, η το γραφειο του η ενα μπαρ η τοπεριπτερο..το θεμα ειναι ποιος ειναι ο καθενας και τι ψαχνει να βρει...
    οποιος ψαχνει βρισκει..

Junior Member
    @Remedy

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΠΩΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...........

ΤΕΛΟΣ.....:(

Senior Member
    ok, μην ανησυχεις, του ειπες αυτο που σκεφτοσουν.
    κι αυτο που του ειπες, δειχνει οτι δεν δεχεσαι πλεον την θεση της δικης σου ενοχης,και δεν σου αρεσει αυτο που κανει και σε βαζει σε ασχημες σκεψεις...
    δεν πειραζει..

δεν ξερουμε αν ειναι το τελος, του εδειξες ομως οτι δεν τρως κουτοχορτο.
    προσπαθησε να ηρεμησεις και να βρεις κατι να αχολεισαι για να περασει λιγο ο καιρος...μην κανεις αλλη κινηση, κι αν εμφανισθει να εισαι προσεκτικη. μη του δωσεις την διαβεβαιωση οτι θα εισαι εκει μεχρι να ξεκουνηθει να ερθει.

Junior Member
    ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥΝ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

Έλεν....σίγουρα η ενοχή τον έχει απομακρύνει. Δηλαδή έκανε τη μ.... του και πάει να βγει από πάνω, ακριβώς γιατί ξέρει πως έχει να κάνει με ένα αδύναμο και ανασφαλές άτομο, (σόρι, εσύ το είπες για τον εαυτό σου).
    Σίγουρα δεν ήταν ΄΄οτι καλύτερο αυτό που έκανες αλλά αν κάποιος δεν έχει να κρύψει τίποτα δεν κρύβει και κωδικούς. Εγώ με τον φίλο μου έχουμε και οι δυο λογαριασμό στο φεισμπουκ και ξέρουμε ο ένας τον κωδικό του άλλου γιατί απλά παντού βάζουμε τούς ίδιους.
    Δεν ξέρω ποιος είπε παραπάνω ότι το φεισμπουκ είναι σαχλαμάρα, αλλά εγώ που έχω φίλες στην Αμερική και ξαδέλφη, μια χαρά με βολεύει να μιλάω με τις ώρες μαζί τους χωρίς να πληρώνω τίποτα, όπως και με άλλα άτομα που δεν μπορώ να βλέπω κάθε μέρα. ΚΑι όπως είπε η ρέμεντι, άμα θέλει κάποιος να ψαχτεί δεν χρειάζεται το φεισμπουκ ή το ίντερνετ, μπορεί άνετα να το κάνει παντού......

Banned
    Γιατί δεν του στένεις ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή να το δει; Και να του λες κάτι πολύ ουσιαστικό, ότι δεν είσαι εκεί να τον περιμένεις και πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και ίσως και ότι χωρίζετε. Να δεις τι θα κάνει. Πάντως, για μένα δεν ήταν καθόλου έγκλημα το ότι έψαξες στο facebook του, έτσι είναι η αγάπη, γίνεται ένα το ζευγάρι..Το δικό του ήταν το πρόβλημα, που δεν μπορούσε να κρατήσει μία σχέση...

Member
    Όχι γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθεί άλλο...Τις κινήσεις τις τις έκανε και με το παραπάνω!!Από κει και έπειτα το μπαλάκι είναι στον άλλο!!
    Ελενάκι προσπάθησε να απασχολήσεις τον εαυτό σου με κάτι για να μην σκέφτεσαι!!Ίσως να χρειαστεί να περιμένεις αρκετά μέχρι την δική του κίνηση...
    Καλή δύναμη!

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ..ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ..ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ...
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ,ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ...:)

Banned
    Μπράβο! Πολύ χαίρομαι!

Banned
    Originally posted by elen7

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΟΥ.ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΦΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.t[/color]

διαβασα διαφορα για αυτο,
    οτι ελα μωρε δεν πειραζει, σιγα το προαγμα. αυτο που εκανε εκεινος ηταν χειροτερο κλπ κλπ....

σκεψεις μου,

1. Απο ποτε μια πραξη ακυρωνεται με μια αλλη ισοποση η στο συν πλην??

2. Αν εβλεπες ενα γραμμα στο ταχυδρομοειο του, θα το ανοιγες απλα και μονο γιατι θα ειχε ενα γυναικειο ονομα??

3. Του ειχες δειξει οτι ενα τετοιο μυνημα (ειτε αθωο ειτε οχι) δουλευει αρνητικα με τις ανασφαλειες σου τις οποιες και δουλευεις??

4. αναρωτηθηκες η συζητησες τους λογους για να φυγει ενα τετοιο μυνημα???

Ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το αν τα ξαναβρεις μιας και ενα λαθος επαναλμβανεται παντα στις σχεσεις οταν δεν το λυσεις μια και εξω.

Τελος το να αφηνεις χωρο στον ανθρωπο σου ειναι προαπαιτουμενο σε μια σχεση. Οσο και ερωτευμενος να εισαι δεν παυεις να εισαι ανθρωπος με ενα αλλο ανθρωπο.

Junior Member
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΑ 32! αν εσύ δηλαδη νιώθεις και ένοχη τότε είναι πολύ δειλός ο και ευθυνόφοβος ο τύπος. κοίτα που έριξε και το βάρος σε σενα.! του ζήτησες και συγγνώμη! είναι το ιδιο με το να αντάλλασε Sms με άλλη. ακριβώς!θα το δεχόσουν? όχι βέβαια! αν εσύ είσαι ανασφαλής αυτός τι είναι που παίζει μέζω facebook με άλλες για επιβεβαίωση? άντε ουστ να του πεις καλή μου!

Senior Member
    Originally posted by elen7
    ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ..ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ..ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ...
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ,ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ...:)
    Elen,
    εμείς θα είμαστε καλά,
    εσύ δεν ξέρω αν θα είσαι.
    Κάποια στιγμή τα είδες καθαρά τα πράγματα, αλλά μετά το έχασες πάλι. Εγώ αυτό πιστεύω.
    Εμείς εδώ θα είμαστε, να σε στηρίξουμε και την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα, θα υπάρξει επόμενη.
    Και κάτι ακόμα,
    για να σταματήσεις να είσαι ανασφαλής και να αλλάξεις τον εαυτο΄σου,
    πρώτο και κυριότερο είναι το να βλέπεις καθαρά τι γίνεται στη σχέση σου (πχ. τα φορτώνομαι όλα εγώ, κάνω υποχωρήσεις, πείθομαι εύκολα κτλ) για να μπορέσεις και να αναλάβεις την ευθύνη αυτού.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Originally posted by weird

γιατί σίγουρα, θα υπάρξει επόμενη.

αυτο πως βγηκε?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast